UAOTZYV.COM

Аккорд-тур отзывы

Адрес Київ, вулиця Бульварно-Кудрявська, 11/39
Метро Університет 0.93км
Телефон +380 (63) 368-38-38
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-20:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.accordtour.com
Рубрики Туристический агент, Автобусное экскурсионное агентство
Оценка 1.9 58 отзывов
Похожие компании в категории
Авіаційне агентство Airlife — Лабораторний провулок, 1
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Мандруй Дешевше — вулиця Євгена Чикаленка, 23

Туристический агент Аккорд-тур отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
28 января 2024 в 23:55

За три дні до виїзду проплачуємо тур після уточнення, що група сформована і тур «Спа-вікенд в королівство термалів» відбудеться. А за день до виїзду повідомляють, що тур не відбудеться. Уже майже місяць минув-кошти так і не повернули, а була сплачена повна сума за двох.
Вперше і востаннє звернулись до «Аккорд—тур». Є багаторічний досвід роботи з різними туристичними агенціями, операторами-то таке ставлення до свого клієнта-вперше.
І складний час в країні-не аргумент.
«Танго тревел», коли не набралась група, повернули кошти до трьох днів.
Travel Room взагалі бронюють без обовʼязкової оплати, і в тури туристи їдуть, і задоволені.

Таня
17 января 2024 в 4:44

Дозволяють собі відмовляти клієнту у турі за декілька днів до відʼїзду! Пропонуючи інші дати чи іншу країну.

i
06 января 2024 в 21:37

Відгук про аккорд тур

- Піар на словах в Гості к Санта Клаусу в Лапландію та новий рік в Фінляндії. 28.12.23-04.01.24

- задача гіда якомога більше зрубить з кожного грошей, робити все щоб тобі не було комфортно, орати, і хамить постійно. Мене двічі до сльоз і істерики довела. Жирнова Юлія, молода, зовсім некваліфікована дівчина для роботи з колективом туристів. Постійні погрози висадити з автобуса, хамство без меж.

- найдурніша поїздка і безглузда витрата величезних грошей якщо з аккорд тур. причому величезних грошей.
- Жодного дня ви не проведете без витрат в 100-200 €, при цьому в дорозі ви постійно, Заявляють, що ви побачите міста, але в основному це буде готель далеко за містом, і щоб побачити місто вам треба взяти таксі це не менше 40-50€. І міста ви бачите через скло автобуса.
- В автобусі зупинки по 10-15хв для всього автобуса. Не на всіх зупинках дозволяють йти в туалет, а вночі за те, що ти просиш у нічному переїзді зупинити в туалет, на тебе ще й наоре водій, як було зі мною: «ти дістала всіх, скільки можна довбати всіх, зараз дам ведро і туди будеш ходити, водій орав на всю горлянку після третього прохання зупинки вночі».
- Прохання зупинитися біля магазину буде різко відхилено. В місто ти попадеш не завжди, я б навіть сказала б по случайності. Тому що це за клята поїздка по різних країнах ????

- Піднімають вас о 5-7ранку на виїзд та й привозять теж не раніше 20-23 вечора(це найраніше) а то і о 4-5 ранку… СНА І ВІДПОЧИНКУ не буде жодного дня
- Або навпаки, привезли о 9-й ранку і запропонували екскурсії купити, якщо не купив, сиди де хочеш 11 годин у місті, тобто до пізнього вечора. Гід не підскаже куди дівати себе, йому плевати

- Покататися на лижах або відвідати справжню сауну лапландії, навіть її місцевість не вийде зовсім, готель за 200км від локації

- у самій лапландії не селять, селять за 200км від усього. Таким чином екскурсії спочатку були й дешевші і розбиті на два дні, але коли сіли в автобус, в день поїздки вони нахабно подорожчали. Те, заради чого болісна дорога, незручне поселення до готелю о 20-23, виїзд о 5 ранку, нічні переїзди тощо… ЗАСУНУЛИ В ОДИН ДЕНЬ, замість двох заявлених.
- Чому так? Пояснюю: Вас поселять не з резиденцією санти поряд, а за 200км, і гнати автобус 2 дні не вигідно взагалі. Тому ВСЕ В ОДИН ДЕНЬ. Турист у них худоба, яку треба гнати в економії для себе та вигравання більшої вигоди для компанії. Їхні екскурсії це окрема тема, доплата за кожну екскурсію близько 100€ з двох за дорогу . Вхідний квиток купується при тобі і коштує він на 30% більше.
- Вимогання і шантаж це те, чим займається компанія. Не заплатиш, не поїдеш, не заплатив вийшов з автобуса.
- Викинули з автобуса і відмовили підвезти 2 км з села санти до парку санти.
- Не підвезуть до міста ніколи, якщо ти після нічних переїздів або денних не взяв платну екскурсію. Як хочеш так і доберись в чужій країні

Акорд тур ще та безвідповідальна, хамська компанія, яка нічого вирішувати не хоче, проблеми туриста та їх комфорт, їх не хвилює. ОСТЕРІГАЙТЕСЬ цю компанію та їх співробітників.

Наталья
07 декабря 2023 в 19:39

Найстрашніший тур оператор! Якщо вирішите витратити нерви та гроші даремно, то вам сюди! Хотіла подарувати мамі на день народження тур вихідного дня до Праги. У жовтні зв'язалася з адміністратором Акорд-тур, вибрали дати поїздки на 9.12-11.12, відправила паспорти, сказали чекати на точного підтвердження туру для оплати. У листопаді написала адміністратору, дізнатися що та як, чи збирається група, і якщо ні, то поміняти тур на інший, щоб поїздка точно відбулася. Мене запевнили, що все добре, не хвилюйтеся, все в силі. Пізніше ще раз запитала, чи можна брати квитки на поїзд до Львова, відповіли, що так, беріть все добре. У підсумку, взяли квитки у 2 сторони до Львова, замовили гостинці, бо вирішили приїхати за день до виїзду, щоб не запізнитися, взяли відпустку на роботі, домовилися за перетримку тварин. І за день до виїзду адміністратор повідомляє, що тур переноситься, тому що не збирається група. За день до виїзду! Чому не можна було повідомити, що група не збирається ще в листопаді чи на початку грудня? Нам запропонували схожі тури, з зовсім іншими датами, які абсолютно не вписувалися в наші плани, оскільки 14.12 треба було бути на роботі. У підсумку, ми нікуди не поїхали, подарунок не вийшов, гроші за один готель ми втратили, тому що терміни скасування безкоштовного бронювання закінчилися. Тобто свою безвідповідальність списали на військові дії в нашій країні! Дуже професійно, молодці! На щастя, не встигла сплатити тур, прочитала у відгуках, що вони ще довго можуть повертати гроші за скасовані тури. Зв'язуватися з цими кидалами більше не буду, і вам не раджу!

Наталия
07 декабря 2023 в 15:39

Ужас, не связывайтесь.
Туры отменяют, менеджер сидит до последнего и ничего не знает.
До начальства не дотянуться.
Возврата денег ждать месяц вместо обещанных 3.
За перенесенный тур доплата.
Отпуск испорчен, билеты на поезд сдавала 3 раза.
Обходите аккорд стороной.

Марина
06 декабря 2023 в 1:08

Побачивши таку кількість поганих коментврів захотілось написати відгук. Нам, напевно, повезло бо ми залишились задоволені туром (тур: Рекакс по-італійськи на 10 днів). Але ми також зіткнулись з проблемами які описані у відгуках, а саме:
- початково ми збирались у інший тур на 9 днів, також в Італію, але за пару днів до початку, у вайбер написав менеджер що тур не відбудеться і запропонував мені інший тур (з виїздом у той самий день, і тривалістю на 1 день довше) у який ми таки поїхали. Тому краще розраховуйте, при виборі поїздки, свій отпуск на роботі щоб був запас в декілька днів перед і після поїздки на випадок якщо Вам поміняють тур з іншою датою або з іншою тривалістю.
- при виборі тура я не могла дозвонитись до менеджерів аккорду, щоб мені більш детально розповіли про подорож, лише переписка у вайбері і то кожну їх відповіть чекала хвилин по 20. Тобто комунікація була на дуже низькому рівні.
- і останній мінус це нехватка часу (бо також багато часу витрачажться на переїзди). Наша група і я в тому числі були дуже незадоволені організацією екскурсії в Ватикані (+Секстинська капелла), адже нам назначили час (здається на 14: 00) ми зустрілись, постояли в черзі у музей, постояли у дворіку нам щось довго розповідали, а коли ми зайшли у сам музей Ватикану, ми почали прямо бігти, не встигаючи нічого роздивитись, на що гід сказала швидше адже секстинська капелла зачиняється в 16: 00, і було дуже прикро що майже нічого звідти не запам'ятала.

Але щодо самої поїздки, то це було щось неймовірне, адже аккорд покатав по найгарнішим місцям Італії. Дуже раджу саме цей тур це було неймовірно, найбільше вразили Венеція, Амальфі, Неаполь з Везувієм. 4 ночі3 дні ми знаходились на теренському узбережжі в маленькому курортному містечку з гарними видами на гори. Ми із ціковості дивились скільки коштують готелі де ми зупинялись, то це більше 100 євро за добу на booking. Тому як при всіх росходах (за готелі, включені у вартість екскурсіїї, утримання автобосу і заробітну плату) ціна на тур така низька - для мене загадка).

Оскільки це був мій перший автобусний тур, і я розуміла скільки часу піде саме на переїзди я була дуже здивована що якось легко переносила дорогу, але туристів які будуть іхати з аккордом хочу попередити:
- краще беріть тур без ночних переїздів;
- краще беріть тур у якому декілька ночей ви будете у одному готелі, бо кожної ночі ми приїзжали десь о 23.00 а виїзди були і о 8: 00 і о 5: 00. І кожного разу заселятись і виселятись в готель важкувато. У мене під кінець тура був недосип, але можливо хто вміє висипатись в автобусі то норм)
- краще не беріть всі екскурсії, бо будете бігати галопом і не будете встигати навіть зайти кудить плїсти.

Юлия
31 октября 2023 в 15:14

Не ведіться.
В останню мить повідомлять про відміну туру. Менеджер скаже, що не в офісі, а по телефону "офіс-менеджер Уляна" спробує запитати, чому "проблема не вирішується з вашим менеджером"? А справді - чому?
Бо я придбала тур з Києва, а в останню мить його відміняють та пропонують тур на меншу тривалість і зі Львова!
Як би я хотіла, зі Львова одразу б придбала. Та ви ж хоч на зв'язок вийдіть! Запропонуйте варіанти (квитків у Львів нема!)

Менеджер спочатку пише, що "Ні, скоріш за все група не набереться.
На 22,10 вже багато людей", а потім, коли тур відміняється, і "пропонують" нерівнозначний - "В мене 10 туристів, і все не їдуть. Я не менше Вас в шоці"

Тобто - 10 - це тиждень тому було "багато"? І навіть вранці цього дня, коли я вносила залишок оплати - було також "достатньо і багато"?

На зв'язок вийшли лише відпискою після декількох моїх повідомлень фразою "менеджер завтра вийде з Вами на зв"язок та запропонує Вам альтернативу на яку ви зможете перебронюватись". - я хочу повернення коштів

***Додам, що врешті-решт ми поїхали в інший тур. Програма складена дуже непогана, реально ПОВЕЗЛО з автобусом та водіями. Автобус був зручний, водії Миколай та Сергій - профі! Везли нас, як кришталеву вазу, дуже професійні та ввічливі. Кожен день прибирали в автобусі, видно, що їм не байдуже.
2 готелі з 3 у турі були на "2-3", останній в Празі - був найкращий (може, тому що останній?).

**В турі не знайшла ЖОДНОЇ людини, яка не була б переброньована з інших турів.
Тобто, компанія рекламувала безліч можливостей, вранці четверга прийняла гроші у людей, і ввечорі всіх поставила перед фактом, що можливі лише ці (декілька) поїздок.

В саму компанію більше звертатись небуду.

Сергей
28 октября 2023 в 15:17

Нижче НУЛЯ. Тотальні відміни. Нормально з ними з'їздив лише раз. Нажаль альтернатива така ж, тому що много туроператорів замовляють автобусні тури через них. Висновок: АВТОСТОП -КРАЩЕ

Людмила
29 сентября 2023 в 9:04

Їздили в тур 17.09. -24.09.2023"Чорногорія-серце Адріатики". Дуже сподобалося. Наш керівник-Галина Тадай (перепрошую, якщо помилилася з прізвищем) просто молодчинка. Старалася залагодити всі претензії туристів. Завжди усе було своєчасно, водії супер, готель у Будові класний. В цілому я задоволена. Головне-воаження, а негатив можна знайти скрізь

Вікторія
17 августа 2023 в 15:51

Найгірший туристичний оператор, безвідповідальний, встановлює внутрішні правила, турист права голосу не має.
Не рекомендую, Аккорд -Тур!
Будьте уважніші та вибирайте більш комфортнішу та відповідальніше туристичну компанію.
Гарних та незабутніх подорожей

Наталья
17 августа 2023 в 13:43

Обережно, Акорд-тур!
Відміняють тури і вимагають доплачувати за вже оплачений тур.
Умови в дорозі ганебні: туалет в автобусі закритий, зупинки для туалету 1 раз на 3-4 год на 10 хв, зупинки для того, щоб поїсти ВІДСУТНІ. Готелі найдешевші, їжі на завтра не вистачає (хоча обіцяна шведська лінія).
Нічні переїзди є і в тих турах де обіцяють, що їх не буде.
Весь час брехня про програму, екскурсії.
На скарги не реагують.
Ця компанія використовує військовий час та невелику кількість інших пропозицій та нагло використовує гроші клієнта, обманює про умови і програму турів, створює принизливі умови для туристів.
Зараз я розумію, що їх "дешеві" ціни виявляються в рази дорожчими ніж у інших операторів!
Хочете зіпсовану відпустку, обирайте Аккорд- 'тур.

Hanna
27 июля 2023 в 4:12

Огидний туроператор. Довго чекали на поїздку до Хорватії, сплатили, за тиждень говорять-в автобусі вже набралося 22 особи, тур 100% їсть. Потім о 18.00 вечора в ніч виїзду надходить повідомлення, що тур скасовується! Т. До. Не набралося мінімальне к-во людей. І радять тур на цю ж дату, але там де зараз 7 чоловік! Де логіка-не зрозуміло. При дзвінку безпосередньо в Акорд-оператор просто відморожується і каже-вирішуйте питання з вашим туроператором-ми на пряму з клієнтами не працюємо! Просто немає слів. Сервіс не те що нульовий, а мінусовий. Я вже не говорю про банальну відсутність туалету в салоні, нормальних зупинок, автобусах, їхніх водіїв та окрему історію – це гіди, які не можуть навіть двох слів зв'язати про екскурсії, які вони пропонують.

Наталья
20 июля 2023 в 21:28

З мого досвіду:
1) тури переносять за ДОБУ і вимагають від туриста доплату за вищими цінами на тур.
2) туалет в автобусі ЗАКРИТИЙ.
3) санітарні зупинки 1 раз на 3-4 години по 10-15 хвилин. За цей час 43 туристи мають встигнути в туалет (де шалені черги), купити їжу (де також черги) і все з'їсти (бо в автобусі їсти не можна).
4) якщо обіцяють відсутність нічних переїздів у турі, то в моєму випадку це виявилось неправдою (два рази заселялась у номер о 1-00 ночі, 2 рази після 3-00 ночі).
5) Хамство і крик на туристів. Погрози залишити на зупинці пасажирів.
6) більшість готелів - найдешевші.
7) 10 день вирішили просто відмінити і їхати на кордон. Хоча тур мав бути 10- ти денним.

Обирайте надійних туроператорів і хай мій відгук стане вам у нагоді

AV Taro
18 июня 2023 в 17:43

Бракує НЕГАТИВНИХ ЕМОЦІЙ І АДРЕНАЛІНУ? Хотіли б на собі відчути як то ВТРАТИТИ ЧАС в пусту за власні гроші? Мрієте стикнутись з НЕПОВАГОЮ? ВАМ В АККОРД!
Влітку їздила з ними в Італію. У Мукачево зламався автобус, 2години брехали що все ок, зрештою на заправці ми просиділи 7годин (!). Потім після заміни автобусу ще біля години чекали водія, на Чопі перед кордоном, якого лишили нащось в Мукачево. Керівник групи Вікторія вкрай непрофесійна. Готель був поганенький але на ту вартість нормальний.
Зараз знову забронювала тур, до виїзду кілька днів і попри запевнення протягом більш як місяця, що все буде гуд і группа майже зібрана - туроператор повідомила, що чекаємо лист анулювання.
Дякую шановні панове з Аккорд за зіпсований день народження і втрачений час, за втрачені гроші на квитках у Львів і фундаментально зіпсований настрій і враження про вас. Відкрию для вас секрет: щоб продавати тури певно потрібно їх рекламувати але рекламуєте ви два конкретні а всі решта виходить як Бог дасть і те що туристи які під ракетами працюють в Києві і взяли під ваш тур відпустку яка тепер теж цілковито і повністю зіпсована вас звичайно не цікавить. Шановні панове з Аккорду! Дуже хочу Вам нагадати що ваші туристи ЦЕ ВАШІ КЛІЄНТИ і СУТЬ ДІЯЛЬНОСТІ а не ТІЛЬКИ ЗАРОБІТОК, ви стали ЗАБУВАТИ ЩО ТАКЕ ПОВАГА.

Светлана
06 июня 2023 в 10:04

Неймовірні враження щодо туру
«Наш красивий вікенд! » (05.06.2023 - 09.06.2023).

Спойлер, повідомити про відміну туру 02.06.2023 о 18: 00 - це нормально на думку туроператора.
Внесені кошти передплати повернуто, за що мають ️.

Під час спілкування щодо туру, основним моментом який цікавив, був термін підтвердження туру (це і встигнути взяти квитки до Львову, оформити відпуску). Вказаний при спілкуванні термін був 5-7 днів, добре більш-менш адекватний проміжок часу, враховуючи війну в країні.
30.05.2023 інформації ніякої, мовчання і змістовні відповіді на запитання щодо підтвердження туру. Дуже «приємне спілкування» з звинуваченням в чому тільки можна і закидами до клієнта, почуто було напевно все, окрім відповіді на запитання «чому було вказано не дійсний термін підтвердення туру».

Я вдячна фірмі за здобуття навички перепланування своєї відпустки, за 48 годин до потяга, втрачені нервові клітини та втрачені кошти на квитки.

Бажаєте отримати схожий досвід, будь ласка звертайтесь до них, мені здається це їх безпосередня спеціалізація.

Virusxxs
26 мая 2023 в 15:40

Сервіс 0. Не відповідають за свої слова. Щось спланувати на конкретні дати з акордом не можливо, а при заміні туру будете доплачувати, хоча обіцяюь міняти без доплат. Не раджу.

користувач
08 апреля 2022 в 12:21

Итак, данную контору можно назвать не иначе как мошенниками. Объясню почему. Практически два года назад был куплен тур в Европу, взяли стопроцентную предоплату. Платили по курсу 26.6 (при чем в обменках был другой курс, этот курс был придуман самим "агенством"). Тур отменили, предложили перенос - но так как все было закрыто, в итоге не поехали опять. Когда речь зашла о возврате денег, то сказали, что вернуть смогут только после 31.12.21, время пришло и сейчас сказали, что смогут вернуть только после окончания карантина по их старому курсу. Спойлер - деньги никто так и не вернул. Прошло два года. Данное "турагентство" ссылается на то, что карантин всё ещё не окончен. Сколько ждать возврата средств? Мне кажется что никогда, они и потом найдут лазейку, чтобы не возвращать деньги. Не советую, если хотите сохранить нервы и деньги.

Юлия
26 марта 2022 в 23:49

Залишились дуже задоволені, це перший в нас з чоловіком виїзд за кордон! Тур брали "Свято в три дні" де відвідали Угорщину (Будапешт) і Австрію (Відень), враження незабутні, наш гід, Юлечка Костей все нам показувала, розказувала, допомагала, так сталось, що в нас трапилась emergency, треба було шукати лікаря окуліста в 2 години ночі, і весь цей час з нами був наш гід, щиро переживав за нас та нам допомагав, окреме дякую водіям, дорога довга і нелегка️

Марина
02 января 2022 в 1:49

Клиентоориентированность на высшем уровне, помогли подобрать тур, даты, цену, консультировали по поводу каждого вопроса, очень довольны, будем ездить ещё

Маргарита
13 декабря 2021 в 5:58

Отличная компания. Через киевский офис не покупала путевки, но к львовскому претензий нет. Фирму рекомендую всем своим друзьям. Фиерия, а потом Аккорд были первооткрывателями в нише автобусных туров. Много сейчас таких турфирмочек, но все они в большей или меньшей степени копируют Фиерию и Аккорд

Добавить отзыв