UAOTZYV.COM

DENIKA.UA отзывы

Адрес Харків, просп. Гагаріна, 20
Метро Проспект Гагаріна 0.21км
Телефон +380 (800) 75-51-05
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт denika.ua/ru
Рубрики Интернет-магазин, Магазин бытовой техники
Оценка 3 64 отзыва
Похожие компании в категории
Фокстрот — Харків, вулиця Вернадського, 2
РЕМЦЕНТР — Харків, вулиця Миколая Михновського, 10, офис, 101
СВАН Фабрика спецодежды — Харків, вулиця Данилевського, 34

Интернет-магазин DENIKA.UA на Гагаріна отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Руслан
27 декабря 2023 в 22:26

Купив 3 телевізори і всі три згоріли протягом року. Купив айфон 13 про Макс, продали на нього не оригінальну зарядку. Всі речі пропонував співробітник Михайло Доценко.

Надежда
23 декабря 2023 в 1:24

Настійно не рекомендую цю компанію, оскільки 23.12.23 було зроблено замовлення на робот пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7+White за 14850 гривень, замовлення було підтверджено, номер замовлення 886121, оператор сказав буде переміщення 27.12.23. На що 26.12.23 нам передзвонили з компанії DENIKA. UA і сповістили про те, що замовлення не може бути нам доставлено з незрозумілих причин. Вони просто шахраї! Які не несуть жодної відповідальності!

Лариса
19 декабря 2023 в 0:30

Все сподобалось, було швидко, оперативно. Маленька ложечка дьогтю виглядає трішки більшою ціною ніж на сайті, про яку не попередили.

Александр
10 декабря 2023 в 18:41

Обслуговування на високому рівні.
Не подобаеться процент з безготівкового рахунку. На великих платформах продажів процентів нема.
P. S. Це кулінарна бомба, духовка та пательня відпочивае. Беріть та не розмірковувайте. І хрін з ними, з тими процентами!

Дмитрий
08 октября 2023 в 14:10

Некомпетентні співробітники до роботи ставляться не сумлінно. Свої помилки не визнають, шукають стрілочника. На точку видачі Гагаріна 20 привезли не мною замовлений товар, а зовсім інший. Не рекомендую.

Саша
06 октября 2023 в 3:25

Огидне поводження персоналу з клієнтами. Жахливе обслуговування. Замість замовленого товару приїхало зовсім не те, і як вибачення запропонували знижку в 50 грн на товар вартістю 15К, і при цьому товар приїде лише за кілька днів. Нікому не рекомендую дане збіговисько хамів та некомпетентних співробітників.

Просто
06 октября 2023 в 2:08

Жахливий персонал, замовляли одне, на складі інше, при тому, що на складі пролежало більше 4 днів, персонал навіть не вибачився за їхню ж помилку.
Навіть не уявляю, як вони на складі приймають товар, швидше за все на відь*бісь.
За свою ж помилку нічого не запропонували натомість (маю на увазі знижку чи доставку). Загалом жахливий інтернет-магазин, жахливе обслуговування.

Виталий
16 сентября 2023 в 13:20

Купив телефон samsung s 22 у магазині denika. І з самого початку якісь дрібні моменти відбувалися з телефоном:
То він сильно грівся і всі плівки темніли, то пару днів зв'язок не ловив і т. Д. Це все дрібниці поки в телефоні не полетів центральна плата, яка коштує пів ціни телефону. І все це сталося через рік і 11 днів з моменту покупки. У сподіваннях врятувати телефон дізнався багато нового телефон був привезений з Польщі але створений для Англії як його зробили на дві сімки ніхто не знає.
І тепер шкодую, що взяв телефон незрозуміло де і викинув гроші на вітер.
Робіть висновки самі, може комусь допоможе мій відгук.

Юрій
06 сентября 2023 в 22:24

Придбав у цього "продавця" телефон Xiaomi K60 Pro 12/512GB, єдине питання - чому він прийшов з вскритою коробкою? А я знаю ряд причин чому так, тільки їх відмазку знаю - треба було перевірити його працездатність. Чому ніхто не попередив що товар приходить не у цілісній коробці? Я б просто обрав інший магазин. Це недобросовісно! Причини чому він вскритий я прекрасно знаю. Звідси і ціна трошки нижча ніж у деяких інших магазинів, продають б/в під виглядом нового.
А передрлата - це теж чудово продумано, щоб зменшити шанси що повернуть "впарений" девайс не першої свіжості, з ймовірністю навіть що він після ремонту. Краще вже купляти щось таке у офіційного дилера чи у нормального продавця де вам продадуть ЗАПЕЧАТАНИЙ і не з вскритою коробкою девайс! А магазину слід чекати ряд питань від відповідних органів.

Сергей
02 сентября 2023 в 4:25

Гарний магазин, конкурентна ціна. Щоправда, був здивований, що попросили гроші за допомогу в завантаженні холодильника в машину.

Аня
27 августа 2023 в 22:41

За останній місяць купили три товари - айфон, павербанк та бойлер - все швидко, якість товару гарна

365
19 июля 2023 в 1:39

Гарне обслуговування, швидке реагування. Не вистачає лише можливості доставки Укрпоштою, бо Ноаа бере "пів ціни товару".

Павло
01 июля 2023 в 1:13

Дуже гарний магазин, привітні продавці, і дуже уважні. Ціни самі приємлені, таку ціну ви майже ніде не знайдете. Ми залишились задоволені.

Виталий
29 июня 2023 в 15:52

Товар не соответсвует характеристикам заявленным на сайте и продавцами. Возвращать деньги или менять на другой отказываются. Кидалово.

Ольга
27 июня 2023 в 7:06

Купила у цьому магазині мультиварку, оформивши замовлення через інтернет. Все було супер. Але мультиварка пропрацювала кілька тижнів і зламалася. З'ясувалося, що в інструкції немає друку, наявність якого гарантує сервісне обслуговування. Номер телефону сервісної служби, вказаний в інструкції, не обслуговується. Обіцяли допомогти, виправити, зателефонувати. Чекаю вже тиждень. Магазин не діє. Дзвоню, обіцяють все вирішити та передзвонити. Поки що такого не сталося. Вже шкодую, що обрала цей магазин.

Valeriy
03 июня 2023 в 22:34

6.12.21 придбано дротову гарнітуру HyperX Cloud Alpha S Blackout. Гарантія 24 місяці. У квітні 2023р. У гарнітури вийшов з ладу лівий навушник. У магазині заявили, що не займаються питаннями гарантії і користувач повинен вирішувати питання самостійно. (рекламаціям) - Максим, якому передадуть заявку і він зв'яжеться. 15.04 відвіз до магазину, звідки їх відправлять на експертизу. В магазин, але інформації не отримав - мені сказали, що менеджер з сервісних питань зв'яжеться зі мною протягом доби. Ніхто не зв'язався, Потрібно почекати ще тиждень, оскільки в сервісі чекають поставку необхідних деталей. Через тиждень, я знову передзвонив і дізнався-ремонт, все ще, не виконаний. Заміна гарнітури на нову або повернення грошей магазином не розглядається, оскільки "виконується гарантійний ремонт". На 46 день магазин повідомив, що проблема навушників-заводський шлюб, ремонту не підлягає. Запропонували повернути гроші або обрати аналогічний товар на заміну. ​​Такі ж навушники були в наявності, вирішив передзвонити і уточнити. Оператор підтвердив. Же-відповів, що навушників немає. Сторінка з ними була видалена з сайту. Знайшов аналогічні, відмінність було в кольорі. Поїхав до магазину. По дорозі зателефонував менеджер з магазину і запитав по вчорашньому дзвінку про навушники, віддалені з сайту та оформив замовлення. На вході стояла вітрина з навушниками, на якій були обидва варіанти. Показав акт про взяття навушників на гарантійний ремонт. Пояснив, що хочу поміняти на аналогічні. Повідомили, що обрані мною навушники коштують 5499 і їх можуть поміняти з доплатою. Вітринний варіант не продається. Почали оформляти з вітрини

Женя
30 января 2022 в 22:06

Заказывал телефон в магазине Denika. Пришел забирать в точку самовывоза, очередь 20 человек. 2 консультанта, которые оформляют и показывают товар. Позвонил и попросил сделать курьерскую доставку или просто пробить как курьерская доставка, я оплачу и они вынесут мне телефон, я заберу его и все.

Отказали, сказали стойте в очереди. Я ушел и купил в другом магазине. Слали мне смски мол заберите телефон. Сегодня звонок: Почему не забираете телефон?
Я: передумал забирать
Denika: почему нам не сказали?
Я: а вы не спрашивали
Denika: Что значит мы не спрашивали.
Я: то и значит
Denika: Все ясно, будем работать с вами по предоплате.
Я: я никогда ничего не закажу у вас.

К слову это был первый и последний заказ в этом магазине.

upd: Я что-то должен был вашему магазину? Нет. Я заказал товар, не смог его получить потому что был вынужден стоять здоровенную очередь, ведь у вас всего 2-3 консультанта.

Вы доставили в срок? Обещали в пятницу 26 ноября. Мне смска о том, что товар пришел, пришла в 19: 50, в то время как у вас магазин работает до 20, да юридически все верно, в пятницу. За 10 минут до закрытия магазина. На такой логике у вас и построена вся работа.

Я написал вам в вайбер по поводу телефона, который заказ и уточнил, сколько сим-карт в нем, мне сказали 2. Когда я спросил, а точно-ли 2, сказали ой ошиблись, одна.

Я представляю если-бы я купил этот телефон у вас, я бы его никогда не смог вернуть. Почему мне звонят на мой личный номер и спрашивают почему я не забрал телефон? Я что друг какой-то или что? Я незнакомый человек! Когда я захожу в цитрус или комфи то консультант и магазин делают все чтобы я у них купил товар. Желаю вам отправить сотрудника, который со мной разговаривал на курсы по продажам и научиться нормально продавать, ведь если-бы был предложен альтернативный вариант, который устраивал-бы обе стороны, то вы бы продали телефон.

Женя
28 января 2022 в 7:40

Несколько раз покупал здесь товары, остался доволен, единственное бывают очереди и приходится ожидать, а в остальном ижеально.

Виталий
28 января 2022 в 5:23

Работают хорошие ребята, все рассказали, показали без лишней спешки. Даже помогли загрузить телевизор. Спасибо!

Екатерина Грабарь
18 января 2022 в 23:55

Настоятельно не рекомендую магазин Denika. Не только мы попали в такую ситуацию, но и как оказалось много наших друзей и знакомых испытали горький опыт сотрудничества с ними. В этом магазине продают битый товар, за который вы не получите ни возврат денег, ни обмен на новый, ни даже компенсацию. Вас только обвинят в том, что это вы его повредили, а теперь что то от нас хотите. Хотя в течении 14 дней с момента покупки имеем право вернуть товар обратно по чеку, тем более что это их обязанность контролировать качество продаваемой продукции, а не перекладывать всю вину на покупателя, как в нашем случае. Им главное продать, потом обвинять что это вы не досмотрели во время осмотра. Зачем же вы тогда вынесли такой товар на осмотр? Продали его нам, надеясь что мы не заметим эти дефекты.
Заказывали электрогриль Tefal на подарок друзьям, при осмотре не заметили дефект на корпусе гриля и мелкие царапины на самих нагревательных пластинах. Позвонили в магазин, чтобы узнать про обмен или возврат товара. На что нам ответили, что это мы повредили товар и они его не поменяют. Хотя сами прекрасно знали что продают и консультант это утаил, чтобы продать брак за хорошие деньги.
Не рекомендую этот магазин, товар не качественный, в случае каких либо проблем с товаром вы ничего не докажете, их гарантия - это пыль в глаза. Особенно если берете на подарок, то еще и стыдно будет в глаза смотреть имениннику после такого подарка. Конкретно вставляют на деньги.

Добавить отзыв