UAOTZYV.COM

BROCARD отзывы

Адрес Львів, ТЦ Forum Lviv, вулиця Під Дубом, 7Б
Телефон +380 (322) 43-01-25
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.brocard.ua/ua/city-lviv
Рубрики Магазин парфюмерии, Магазин
Оценка 3.7 84 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Брокард — Львів, просп. Свободи, 27
BROCARD — Львів, ТЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226а
BROCARD — Сокільники, ТРЦ King Cross Leopolis, вулиця Стрийська, 30
Похожие компании в категории
Ева — Львів, вулиця Шолом-Алейхема, 17
Магазин ПАГО — Львів, 59/2, вулиця Генерала Чупринки
EVA — Львів, вулиця Широка, 64
Ель Ґрасс галерея парфумів — Львів, вулиця Лазнева, 8

Магазин парфюмерии BROCARD отзывы

84
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Інна
30 апреля 2024 в 13:53

Брокард – мережа магазинів, що виділяється на тлі того «ширпотреба», яким торгують інші бутіки в моєму районі. Краще виділити час і з'їздити в один з Брокардів у центрі міста, ніж купувати продукцію невідомого походження будь-де. Декілька разів обпіклася на підробках, тепер ходжу тільки до вас. З повагою, ваша постійна покупниця.

Іван
30 апреля 2024 в 13:52

Я у парфумерії повний дилетант. Визначати якісь ноти в ароматах я не вмію. Знаю лише те, подобається мені запах чи ні. Пояснив усе це консультанту в магазині Брокард і попросив запропонувати якісь смачні парфуми. На мій подив, було відразу запропоновано 5 варіантів, з яких я вибрав те, що шукав. Щиро дякую співробітниці магазину Брокард на вул. Басейна за активну допомогу.

Інна
29 апреля 2024 в 13:42

Чудовий магазин парфумерії та косметики. Консультант була дуже чемна і запропонувала спробувати на тілі всі аромати, які я хотіла. Духи, які я купила, мають дуже яскравий та по-справжньому багатий аромат. Дуже задоволена відвідуванням вашого чудового магазину та рівнем сервісу.

Анна
29 апреля 2024 в 13:41

Ми з подругою ходимо до магазину Брокард вже 3 роки. Головне, що нам подобається, це те, що тут можна продегустувати будь-які духи всесвітньо відомих брендів. Також у Брокарді великий вибір подарунків на усі випадки життя. Можна придбати і відомі французькі парфуми, і готові подарункові набори. Дякую.

Катя
29 апреля 2024 в 13:40

Давно мечтала о духах Chanel Coco Mademoiselle, но все никак не решалась на покупку из-за высокой цены. На сайте Brocard увидела их по самой выгодной цене – 3 тыс. За 35 мл, и не смогла устоять. Заказ оформила быстро и без проблем, а уже через 2 дня держала в руках заветный флакончик. Аромат просто божественный, я в полном восторге от покупки. Спасибо за быструю доставку, 5 звезд из 5.

Марія
25 апреля 2024 в 19:01

Днями була в магазині Брокард у Гулівері та залишилася в повному захваті від сервісу та професіоналізму співробітників. Купила дуже смачні парфуми та новий крем для тіла, який вирішив проблему чутливої шкіри. Незважаючи на велику кількість покупців, консультант приділила мені достатньо часу, уважно вислухала мої побажання та допомогла підібрати саме те, що мені потрібно. Обов'язково повернуся за новими покупками та із задоволенням рекомендуватиму цей магазин своїм друзям та знайомим.

Злата
31 марта 2024 в 22:28

Неймовірно рада своїй покупці у Брокарді! Вже 2 тижні користуюся кремом Кларанс для сухої чутливої шкіри. Результат сподобався реально. Легкий, нежирний крем відмінно зволожує. Гроші витрачені не дарма.

Марія
31 марта 2024 в 22:27

Зачарована асортиментом у Brocard. Тут можна знайти все, що потрібно для підтримання ідеального образу. Велике дякую вашим консультантам за поради і важливі рекомендації. Нічний крем Шисеідо свою ціну виправдав. В описі написано, що він забезпечує тривале зволоження та відновлення шкіри. Відповідає дійсності. Шкіра стала виглядати краще вже через тиждень. Рекомендую.

Алла
29 марта 2024 в 0:05

Постійний покупець магазину Brocard. Тут завжди можна знайти широкий вибір парфумерії та косметики за адекватними цінами. Подобається, що консультанти завжди готові допомогти з вибором та відповісти на будь-які питання. Завдяки допомозі консультанта Олександри купив чудовий одеколон Acqua di Gio Pour Homme. Класика у світі чоловічих ароматів! Дякую за професіоналізм та ввічливе обслуговування!

Сергей
26 марта 2024 в 15:59

В Brocard я купил жене на подарок набор косметики Lancome. Она была очень довольна! Спасибо Brocard за великолепный сервис, реальную помощь в выборе подарка и хорошее настроение!

Діма
22 марта 2024 в 13:58

Сьогодні був у магазині Brocard. Вибір парфумерії та косметики просто величезний, очі розбігаються. Особливо сподобався вибір одеколонів та лосьйонів після гоління. Дівчина-консультант, яка мене обслуговувала, була дуже ввічливою і допомогла мені вибрати відповідний аромат. У результаті я купив Creed Aventus, котрий мені дуже сподобався. Аромат дуже смачний, свіжий і бадьорий. Рекомендую!

Олексій
20 марта 2024 в 14:27

Візит до Brocard в черговий раз виявився вдалим завдяки уважному та дружньому обслуговуванню. Продавець-консультант Настя допомогла визначитися з вибором, запропонувавши найкращі варіанти, які відповідають моїм побажанням. Залишився дуже задоволений спілкуванням з чарівною дівчиною та зробленою покупкою.

Юлия
28 февраля 2024 в 19:05

Brocard – лучший интернет-магазин качественной парфюмерии и косметики! Радует огромный ассортимент товаров от всемирно известных брендов. Часто проходят интересные акции, благодаря которым можно купить отличные духи и кремы со скидкой. Всегда с нетерпением жду этих акций. Однажды у меня возник вопрос по поводу заказа. Я обратилась к оператору чата, и он мне все подробно объяснил. Оператор очень вежливый и общительный. Brocard – это мой любимый интернет-магазин парфюмерии и косметики, я рекомендую этот сайт всем своим друзьям и знакомым.

Алла
28 февраля 2024 в 19:04

Сьогодні зробила чудову покупку в магазині Brocard – купила парфюм Givenchy L'Interdit. Цей аромат – справжня знахідка! Він поєднує в собі нотки пачулі та ветівера, створюючи неповторну атмосферу загадковості. Давно є прихильницею Brocard. Це мій улюблений магазин парфумерії та косметики. Магазини Brocard зручно розташовані у різних точках міста. Це дозволяє робити покупки без зайвих витрат часу. Дуже рекомендую!

Ирина
20 января 2024 в 6:01

Дякуємо консультанту Олені Макогін за чудовий підбір ароматів, швидку і кваліфіковану допомогу)

Каміла
19 января 2024 в 8:09

Обходьте Брокард у Львові (Форум) 100ю дорогою!
Сьогодні зайшла за улюбленим тональним estee lauder double wear 2n1, мені сказали шо його немає в наявності і одразу сказали для чого вам такий чорний тональний, і нав’язливо принесли інший тональний ще дорощий, консультант років 60+ сказала підійти до дзеркала та змити свій чорний «жахливий» тон, а натомість нанести її блідий тональний, я взяла намастила собі трішки на борідку і мені він зовсім не сподобався (тому що я сама біла а він зробив мене просто блідою поганкою), я відповіла що дякую наразі подумаю, на що мені навіть нічого не відповіли, ні посмішки, ні розуміння, просто ніх*я, я попрощалась і у відповідь також нічого не почула…. Я вийшла з магазину з ужасним настоєм і мене обісрали можна сказати з ніг до голови, + коли я дивилась інші тони, ті тональні повистрілювали просто на одежу мені. Жахіття!
тональний коштує в Форумі 2700грна на мейк апі 1300, що така за націнка, людей мають просто за далбайобів, хоча там такі і працюють тільки, консультанти бомжі просто…яке ви хочете відношення до вас, якщо в замін у вас ужасна поведінка! 000000/10. Ваша оцінка

Іван
28 декабря 2023 в 22:37

Якість продукції у Brocard завжди на висоті. Купив крем для гоління Proraso Wood and Spice. Аромат просто чудовий, а якість догляду за шкірою бездоганна. Дуже подобається рівень сервісу. Продавці-консультанти поводяться дуже коректно, завжди підкажуть, що краще взяти.

Тетяна
27 декабря 2023 в 17:08

Обслуговування жахливе, консультанти не виконують свою роботу, до того ж завжди «заклопотані» іншими справами, а не допомагають клієнтам! Не рекомендую цей магазин!

Аліна
19 декабря 2023 в 23:28

Купила у Брокарі сухі парфуми Irresistible. Цей аромат став моїм вірним другом під час подорожей. Чудовий фруктовий аромат, насичений і водночас легкий. Беру з собою у всі поїздки, ніколи не набридає.

Евген
13 декабря 2023 в 16:09

Довго шукав ідеальний аромат, який би схвалила моя дівчина. Вода Bad Boy – саме те, що я шукав! Стійкий, з деревними нотами. Величезна подяка магазину Brocard. Завжди приємно зайти, коректне обслуговування. Рекомендую.

Добавить отзыв