UAOTZYV.COM

Like Bus

Адрес Одеса, вулиця Старосінна, 15
Телефон +380 (98) 343-82-82
Сайт likebus.ua
Рубрики Автобусные перевозки, Автобусная компания
Оценка 3.4 145 отзывов
Похожие компании в категории
Автолюкс — Одеса, вулиця Старосінна, 2
Максимов-турс ТОВ — Одеса, вулиця Новощіпний Ряд 5, вулиця Колонтаївська, 58
Алба-сервис ООО — Одеса, Італійський бул., 8
Гюнсел — Одеса, вулиця Балківська, 167/17

Like Bus отзывы

145
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Єлизавета
24 апреля 2024 в 13:05

Це була моя перша поїздка за кордон, я дуже рада що обрала вашу компанію, на сам перед в вас дуже добрі водії, допомогали, ввічливі, постійно с посмішкою, веселі та добрі, було приємно їхати з веселим настроєм, водії найкращі

Алина
29 февраля 2024 в 11:45

Гарна поїздка. Водії привітні, дівчата в кол центрі теж. Я їхала з Бухаресту в Одесу, пересадки не було, за що дякую.

Вікторія
07 февраля 2024 в 18:27

Виїжджала з Харькова. Була пересадка в Києві! Дуже комфортно. Водії супер. Хай щастить усім! Дякую за добру поїздку всім працівникам фірми. Також пасажири були доброзичливі, всім мирного неба! Слава Україні!

Диана
30 января 2024 в 9:59

Користувалася поїздкою, хочу відзначити чудовий сервіс та дуже доброзичливі водії, автобус комфортний, їздитиму ще

Алина
29 января 2024 в 9:48

Водії грубіяни, які почали розсажувати людей по місцях уже з другої зупинки а до цього дали вільну розсадку, люди які купували квитки разом не могли сісти адже хтось уже там сидів. Абсолютно бездіяльні коли їх попросили владнати конфлікт з місцями, а як тільки хтось сів на їх місце-почали кричати на весь автобус-у вас же є місце по номеру. Плюс не попереджають що у маршруті в Одесі пересадка на інший (також переповнений) автобус. Уникайте з усіх сил цього перевізника.

Елена
24 января 2024 в 23:51

Скільки разів їздила до Польщі, ще жодного разу таких приємних, культурних, уважних водіїв не зустрічала як на цьому автобусі! Водія дуже уважні, у всьому допомагають! Просто все супер! Рекомендую від душі, а компанія - цінуєте таких водіїв, це рідкість
Низький вам уклін хлопці!

Алекс
22 января 2024 в 11:26

Для тих, хто хоче їхати Кишинів-Київ, категорично не рекомендую. Він висаджує пасажирів в Одесі і дають інший автобус. Я прилетів в Кишинів в 8 ранку і в 8: 10 був автобус на Одесу. Втратив 3 години, щоб їхати без пересадки, і дарма. Нігде нема інформації про пересадку.

Анна
12 января 2024 в 9:22

Я подорожую багато, але це перший раз коли я з задоволенням залишаю відгук. При замовленні білетів диспетчер проявила увагу і доброзичливість, надала всю інформацію яка мене цікавила. Перевізник надсилає смс повідомлення про подорож і номерний знак автобуса, це дуже зручно. Водії супер, допомогли так багато і з багажем і на кордоні, я подорожувала з двома собаками, і це досить важко. Дуже доброзичливі! Автобус чистий і комфортний. Я дуже задоволена що обрала вас. Дякую)

Дарья
22 декабря 2023 в 9:45

Виїжджала з я Харьків. Була пересадка в Києві! Дуже комфортно. Водії супер. Хай щастить усім! Дякую за добру поїздку всім працівникам фірми. Також пасажири були доброзичливі, всім мирного неба! Слава Україні!

Вікторія
08 декабря 2023 в 21:21

08.11.2023 купила квиток на рейс Одеса-Миколаїв, на 16: 00, номер автобуса ВН 5200 РК, автобус зламався під Уманью, нам пообіцяли інший автобус, але він привезе нас до Київа на початку коменданської години, так як водій сказав що другий автобус за нами приїде о 22: 00. Коли мій чоловік подзвонив до оператора що б спитати хто має компенсувати витрати на таксі, відповіді не було. Прошу надати відповідь хто має компенсувати витрати на таксі як що автобус зламався який мав приїхати до Київа о 22: 00 по купленому білету

Toni
23 ноября 2023 в 23:03

Дорога в 20 годин в автобусі з температурою +1 ​​в салоні. 22.11.23 я купила рейс Бургас-Одеса, автобус напівпорожній, туалети працюють без запаху, але такий дикий ХОЛОД! Сенсі, ноги вже не чувсвуются, пальці рук замерзли, ну а водій сказав що грубка не працює можна купити горілки, це просто знущання! Пекельна подорож! Чим ось так ось мучитися

Лерочка
22 ноября 2023 в 6:11

Перший раз їхала автобус зламався, ніякого фідбеку не було, другий раз їду водій хамить кидається це жахливо!
В автобусі нічого не працює, зупинки робляться в хащах

Даша
02 октября 2023 в 15:40

Їхала автобусом 836, Київ – Гдиня. Автобус був брудним, через вікна важко взагалі було розглянути, фото вікон прикріплюю. Крісла дуже незручні, мало місця, важко навіть сісти чи стати нормально, не кажучи вже про те, щоб їхати 30 годин.
З плюсів нормальний вай фай, хоч заробив він лише у Польщі, робочі зарядки, кондиціонер робітник над кожним сидінням.

Настя
29 сентября 2023 в 22:53

В цьому маршруті із доброго тільки - колір, яким покрашен автобус.
Із благ цивілізації - є тільки крісла.
Добре що не стоя)

Nadia
29 сентября 2023 в 22:10

Це найгірша поїздка яка тільки могла бути! Водій хамло, яке розмовляє матами з пасажирами, на слова взагалі не реагує та робить вигляд що з ним не говорять! В автобусі жахливий холод, було градусів 10! На всі прохання увімкнути обігрів він просто казав «Зараз вийде сонце і потепліє» «Зараз зайдуть люди і надихають» «Опалення ще не увімкнули»
Вибачте, але на дворі жовтень! Про яке опалення взагалі йде мова? Ми 6 годин їхали в жахливому холоді! При дзвінках на гарячу лінію дівчина тільки запевняла що «я передам керівництву». Дякую звісно, що передали, але проблему ніхто не вирішив! 6 годин вона там щось передавала, але я так і не передала.
І знаєте, замість того, щоб просто сказати що обігрів не працює, він просто ігнорував та на прохання увімкнути шутим свої тупі жарти.
Найгірший перевізник! Ніколи більше не оберу цю компанію і нікому не раджу! Бо відношення до пасажирів як до якогось сміття!

Анастасия
27 сентября 2023 в 5:16

Категорично не рекомендую цього перевізника, не повідомили про затримку автобуса, годують сніданками, що автобус приїде «через 5-10 хвилин», огидно

Aleksandra
24 сентября 2023 в 11:21

Рейс из Киева в Бухарест и обратно.
Первое замечание - это то, что перевозчик не указывает на сайте пересадку в другой автобус в Одессе. Узнала позже когда позвонила в компанию поинтересоваться о пункте перехода границы. Мне прогарантировали, что я даже не замечу пересадки и это будет максимально комфортным. В Бухарест - это так в принципе и оказалось. Но в обратную сторону это был ад. Подали двухэтажный автобус в Одессе и места которые вы выбираете на сайте при покупке билетов уже не действуют! Все это создает хаос при посадке людей. Водители были максимально грубыми и даже не помогли поднять чемоданы. Когда я сообщила водителю, что я купила 2 места вместе и их выбирала на сайте мне сообщили, что свободная посадка и если меня что-то не устраивает нужно было покупать билеты на прямой рейс. Напомню, что о том что существует пересадка на сайте перевозчиком не указано! Водитель отправил меня искать себе и моему ребенку место самостоятельно. Оказалось, что свободных мест рядом уже не было, все люди заняли по одному месту и на второе успешно положили сумки либо вытянутые ноги! Вернувшись опять к водителю я заявила, что сидеть раздельно со своим несовершеннолетним ребенком я не буду так как намеренно покупала билеты на места рядом! Водитель сказал, чтобы я сама решала вопрос самостоятельно и просила с кем-то поменяться. После этого конечно же я максимально вскипела и начала ругаться с водителем и все-таки заставила его идти и решать вопрос с пассажирами самостоятельно. От водителя я услышала максимально «приятную» речь в качестве «возмущаться будете дома» Это была самая отвратительная поездка. Мы были вторые сутки в дороге и последние 5 часов нашего путешествия были максимально испорченным!
Зачем компания предлагает места при покупке билетов если они этого не соблюдают, почему информация на сайте указана недостоверная!?

Аліна
08 сентября 2023 в 13:20

Їхали з доньками 04.09.23 з Софії (Болгарія) до Одеси перевізником LIKEBUS номерний знак автобусу BH9363HK. Якщо брати в цілому, то перевізник з задачею справився. Квитки замовляла по телефону, хвилин за 15 я вже їх мала в електронному вигляді (друкувати не потрібно). Ціна квитків середня (2000 грн починаючи з 12 річного віку). Тако ж через диспетчера прохала трішки нас почекати в день рейсу-ми не врахували трафік Софії в час пік. Доїхали без пригод, по розкладу-за що дуже вдячна. Але стосовно заявленого сервісу … В цей день був дощ і всі сидіння в радіусі люка на другому поверсі були мокрі, з деяких вікон подалі від люка тако ж капало. Водій запропонував вибрати інші місця-добре, що було з чого вибрати. Тако ж не всі сидіння розкладались, або розкласти можна, а зафіксувати ні. А якщо і справне крісло, то лежаче положення давить коліна пасажиру позаду. Зарядка для телефонів (переноска на 6 чи 8 гнізд) знаходилась під вікном з другого поверху на яку тако ж капала вода. Ми почали заряджати свої телефони замотані в пакети (бо сітка-тримач тако ж мокра) вже після дощу. Туалет працював і дякую пасажирам, що вміли ним користуватись (викидали салфетки, предмети гігієни в ящик для сміття, прибирали за собою «сліди»). Чаю, кави, перекусу не пропонували, можливо і були, але я не питала, оскільки було лише два водія, без стюардеси і не хотіла відволікати. На мій погляд було не дуже чисто (залишки салфеток, фантиків пасажирів з минулого рейсу). Вікна навіть дощ не помив. Можливо як би була третя людина в екіпажі, то прибрала б, а так у водіїв інші задачі. Інтернету в вільному доступі не було, а спускатись питати є чи нема не захотіла. Кондиціонер включили по запиту. Короче приїхали замучені, але приїхали.

Марія
29 августа 2023 в 12:08

Рейс 28.08 Созополь-Одесса-Харьков: интернета ни в Болгарии ни в Румынии не было, сиденья все сломанные, на одно место несколько проданных билетов, в Одессе пересадили на другой автобус до Харькова на улице 30 градусов кондиционер не работает, водителей это не удивило, так мало того что он ехал уже как рейсовый автобус заезжая на автостанции каждые два часа, так и еще собирал всех людей по дороге, остановки каждые 30-40 минут, никому не рекомендую

Диана
16 августа 2023 в 5:16

Їхали автобусом Херсон - Варшава. Головний мінус у тому, що не попереджають про пересадки. За 2 години прийшло смс з номером автобуса, але цей автобус відправляється з Одеси, а до Одеси їде зовсім інший, про який не попереджають, і треба його самим шукати на автовокзалі. Якби не питали у людей так би й залишилися чекати.
Купували певні місця, але це не має ніякого значення, всі сідають як хочуть.
В моєму випадку був не новий, але досить чистий і комфортний автобус. Wi-Fi не було, і був один блок розеток на весь автобус. Кондиціонер і туалет працювали. Водії були приємні, у всі проміжні пункти прибували вчасно.

Добавить отзыв