UAOTZYV.COM

Медичний центр NOVO

Адрес Львів, вулиця Пилипа Орлика, 4
Телефон +380 (97) 359-45-95
Часы работы
понедельник08:00-22:00
вторник08:00-22:00
среда08:00-22:00
четверг08:00-22:00
пятница08:00-22:00
суббота08:00-21:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт www.novo.lviv.ua
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Эндоскопист, Консультант по здоровью, Массажист
Оценка 3.8 61 отзыв
Похожие компании в категории
Медичний центр Medicover (Медікавер) — Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 25б
Ощад Клініка — Львів, вул. Малоголосківська, 32
Медичний центр Оксфорд Медікал Львів — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 45а, к.9
Медичний центр святої Параскеви — Львів, вулиця Заводська, 7

Медичний центр NOVO отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василина
17 апреля 2024 в 12:47

Дуже гарний персонал. Ціна адекватна. Особлива дяка лікарю Анестезіологу і анестезистці, наша дівчинка примхлива, дуже плакала, проте медики заспокоювали і віднеслись з ВЕЛИКИМ розумінням і турботою, дуже дякую Вам

Виталий
23 марта 2024 в 14:05

Пів місяця тому записались до лікаря на супровід вагітності. Узгодили ціну все підійшло.
За два дні до візиту, дзвонить рецепція каже лабораторія не працює тимчасово, бо зміна прайсу.
Телефоную в медичний центр щоб перепитати вартість послуги на супровід вагітності чи немає зміни ціни на цю послугу, сказали що немає. Коли прийшли на візит до лікаря і дійшло діло до оплати сказали нову ціну, хоча по телефону казали що ціна не помінялась, що це тільки для лабораторії.
Адекватно було б вийти з ситуації не змінювати ціну коли людина записана за пів місяця до візиту і розраховує на одну ціну, а отримує іншу. Ставлю одиницю за не відповідність ціни, а також рецепції яка сказала не правдиву інформацію! Можна було компенсувати знижкою
-upd 06.04.2024
Сьогодні був день оплати, адміністратор рецепції подзвонив керівнику, вибачились і зробили знижку.
Радий, що клієнтів чують! Лікарі звісно ж на високому рівні тут питань немає!
Дякую за розуміння тому оцінка 5, бо змогли вийти з ситуації!

Артем
17 января 2024 в 14:17

Мало того що мені зробили зауваження на рахунок чому я не сказав про те що був оперований. Хоча мене ніхто не запитував. З роздягальні мав дострибати до самого апарату без допомоги, при тому що взагалі не міг встати на ногу. За це я заплатив 3.200 обслуговування на дуже низькому рівні.

Надія
15 января 2024 в 8:27

Враження негативне, записані були на 14.15, приіхали вчасно, нащо нам адміністратор повідомила, що потрібно чекати до 14.30 тому, що вони страхуються в разі якщо б хтось запізнився. Жінка яка мала проходити МРТ не могла самостійно пересуватись і ми поспитались чи немає у них візка, нащо нам відповіли що немає. Так ми чекали до 14.40 при тому що в жінки були болі після травми і сидіти ій також було важко. Коли вийшла лікар і побачила що жінка не ходяча, сказала щоб адміністратор дала візок. ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ВІН У НИХ БУВ! До лікарів ніяких зауважень, а навпаки велике дякую.

Роман
06 января 2024 в 9:50

Мому сину сподобалось, гарний підхід до дітей, приємні що лікар на апараті що лікар який робить заключення. Дівчата з рецепції теж були привітні, дали ковдру малому, щоб йому було тепліше очікувати процедуру.

Катя
04 ноября 2023 в 19:15

Давно хотіла написати відгук. Дуже дякую чудовому Лікарю Анжелі Дибі за професіоналізм, за людяність та чудове ставлення до своїх пацієнтів. Кожен візит до Анжели Ярославівни надзвичайно комфортний, і кожного разу знаю, що отримаю справді аргументовані відповіді на всі мої запитання! Ще раз Вам дякую! Я є пацієнтом Анжели Ярославівни вже дуже багато років. Дякую Вам за все!

Олег
27 июля 2023 в 9:04

Не раджу там робити КТ або МРТ. Після того як зробиш. Ніхто тобі не хоче розшифрувати дане обстеження. Натомість говорять: Нема лікаря зараз чи йдіть собі до сімейного.
Клініка приватна і не має відношення до сімейної медицини. Вже був у свого сімейного лікаря і хочеш почути поради лікаря у приватному закладі, встановити діагноз, послухати думку інших спеціалістів, але, на жаль, ніхто не хоче сліпати на знімки хіба відсилають йдіть ще десь.

Саша
05 июля 2023 в 13:19

Сьогодні відвідали клініку враження хороші. Лікар Назарій Викрикач гарно розказав показав знає свою справу. Будемо лікуватися кому потрібно звертайтеся найкращі рекомендації. Привітний персонал гарно охайно.

Женя
21 июня 2023 в 22:11

Не поважають час інших людей. Результат МРТ вже готові, коли приїхав забирати почекав чергу, сказали треба ще почекати бо вони не роздруковані і не підписані, і як я зрозумів це робить людина з рецепції, я чекаю, а людина продовжує обслуговувати чергу та відповідати на телефон, замість того щоб зробити те що повинно було бути вже готово

Женя
04 марта 2022 в 17:50

Дуже хороший і привітний персонал, прекрасні діагности. Робили МРТ дитині, дуже задоволена. Розвитку і процвітання і надалі.

Олег
01 марта 2022 в 0:28

Відгук для адміністратора Олі.
В клініці ще не був а бажання відвідувати цей заклад вже немає.
Протягом 2годин контактний телефон був зайнятий, після чого мені ніхто не перетелефонував, але біда не в цьому, якщо забагато клієнтів то нехей так. Через якийсь час намагаюся додзвонитися повторно, починають скидувати дзвінок або вмикати якусь музику але все ж таки додзвонитися вдалося. Нажаль в держ структу простіше в наш час додзвонитися або отримати якусь інформацію.

Хотіли з дружино пройти обстеження Check-up, намагався взнати все детальніше на що мені адміністрато Оля відповіла щоб я читав як все є на сайті. Нащастя, сайт був відкритий:) 2 візити для чоловіків це як мінімум 4 по словах Олі, аналогічно і для жінок. За додаткові аналізи Оля теж сказала щоб ми собі сайт почитали. Після того як я почав задавати додаткові питання Оля сказала що немає часу говорити і не знає відповідей на запитання типу чи зможу я пройти всі обстеження за раз чи всі аналізи здаються такою одним за іншим і чи треба буде на щось ще додатково завітати.

Планували це зробити у платній клініці щоб зекономити час і нерви але бачу що з таким успіхом ми можемо пройти всі обстеження і здати необхідні аналізи безкоштовно в державній клініці.

Anastasiia
20 февраля 2022 в 18:42

Коли записуєшся в клініку певного рівня, з ідеальними відгуками на їх сайті, очікуєш відповідного сервісу, правда?) Не знаю, чи пряме це хамство, але перше враження справила адміністратор, яка запропонувала моїй чотирирічній дитині зачекати на вулиці, поки я буду проходити процедуру (прошу зауважити що на вулиці зима, мінусова температура, вечір - темно). По друге, прийшовши на зазначений час, я прочекала 30 хв у черзі, за цей час процедуру пройшла одна людина, і тільки запросили пані, яка була переді мною, відповідно потрібно чекати ще. На моє прохання відмінити прийом, мене хамовито спитали 'чому? Вам лишилось ще лише 15 хв почекати'. ВИ ВКРАЛИ 30 хв МОГО ЧАСУ, не попередивши мене про ваші накладки, про те що необхідно чекати більше 30 хв! і хочете забрати ще? Страшенно неприємне враження склалося про цей заклад, нажаль (

користувач
20 февраля 2022 в 17:02

Найкращих клініка! Кваліфіковані компетентні і ввічливі лікарі та увесь персонал! Найвищого рівня надані послуги огляд і лікування апарати нового покоління. Це клініка Європейського рівня! Дякую за надані послуги!

Саша
15 февраля 2022 в 13:25

Щира подяка лікарю- гастроентерологу Тетяні Яріш. Високий професіоналізм, який викликав у мене цілковиту довіру, індивідуальний підхід до вирішення власне моєї проблеми, розуміння, - все це я відчула при зустрічі з пані Тетяною.

Надія
28 января 2022 в 21:15

Дуже дивно і не приємно. Я прийшла в клініку з чоловіком і попросила зробити УЗД нирок, сечоводів і сечового міхура, щоб дізнатися де знаходяться камені - додали без мого відома ще консультацію лікаря уролога, що було не доречно. Відповідно ціна візиту була вдвічі дорожча.

користувач
15 января 2022 в 14:25

Можливо базові аналізи роблять непогано. Але консультації невролога не рекомендую.
В проблему виникають дуже поверхнево. Якщо фахівець дуже заклопотаний іншими важливими справами, він не може перейнятий і переключитися на проблему тут і зараз.

Оксана
09 января 2022 в 15:45

Гарна клініка, привітний персонал.
Була на огляді в гінеколога. Лікар чудово розповіла, проконсультувала щодо аналізів.
Дякую!)

Женя
08 января 2022 в 16:33

Адміністратори не знають переліку послуг, які надаються у їхньому центрі. Під час телефонної сказали, що послуга є, а коли приїхали лікар сказав, що немає. (При тому, ще й витратили купу часу, бо їхали з іншого міста). Не медичний центр, а цирк.

Nataliia
04 декабря 2021 в 23:19

Обратилась за помощью весной к Татьяне Яриш - гастроэнтерологу, осенью обратилась повторно, довольна результатами лечения, все на высоте! Отличный медицинский центр, квалифицированный врач, чисто, приветливый медперсонал, напоминают о визитах, есть безналичный расчёт, немного проблемно добираться из-за ремонта дороги рядом с медцентром, но это временно. Очень довольна. Рекомендую!

Oleksandra
16 ноября 2021 в 0:50

З роками обстеження в НОВО все профісійно і без притензій. Лише одне прохання, Ваша монотона музика, однай і таж -це неможливо. Змініть будь ласка

Добавить отзыв