UAOTZYV.COM

Fly Kids (ФлайКідс)

Адрес Сокільники, вул. Стрийська, 30
Телефон +380 (68) 029-29-29
Часы работы
понедельник12:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт flykids.ua
Рубрики Детский развлекательный центр, Парк развлечений, Аттракцион, Детское кафе
Оценка 2.7 40 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Fly Kids (ФлайКідс) — Львів, вулиця Патона, 37
Похожие компании в категории
Дитяча Планета — Львів, вулиця Стрийська, 202
Веселий Вулик — Львів, СТРЦ Спартак вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б, просп. Червоної Калини, 36 А
Княжий двір — Сокільники, вулиця Лесі Українки, 17
Игроленд — Львів, ТК Shuvar, просп. Червоної Калини, 36

Fly Kids (ФлайКідс) отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
22 декабря 2023 в 1:25

Хочу подякувати вам за вчорашній чудовий та гарний вечір! Ми провели з дітьми чудовий час)
Персонал дуже чемний та привітнийпочиная с касира адміна Юлії, також бармена та офіціанта
Дякую за все!
Обов’язкого завітаємо ще до вас)

mutyluk
21 октября 2023 в 1:59

Для дітей - весело і цікаво.
Для дорослих - замовляли піцу - посипана дешевим сирним продуктом (не сиром) з відповідним смаком. Взяли Сангрію - нудна неможливо пити.
Відчувалася напруга в персоналу між собою.

Olena
15 октября 2023 в 6:27

Кімната не велика, ціну просять більшу ніж в більшості інших дитячих кімнатах, адміністрація не компетентна, прайс на час дитячих канікул піднімають не залежно від того скільки дитині років. Заклад не відповідає ціні, якщо ви хочете відвідати гарну дитячу кімнату та щоб вам неспаскудив персонал настрій то це точно НЕ вона.

Любов
16 августа 2023 в 15:12

Дуже брудні іграшки, сказали що чистять по неділях) але сьогодні середа. Забороняли з собою водичку просту Малятко, хоча дитині 2 роки. Таким дітям робити якісь заборони, навіть у звичайній воді (. Кухня оформлення бажає кращого, якщо це заклад для дітей. Плюс не дуже рівна поверхня в дитячій кімнаті, таке підвищення на 2 см. Зразу перед кріслами, нам вдалося там впасти (

N Mamontova
14 июля 2023 в 6:10

Їжі нормальної нема - погодувати дитину неможливо. Ніде не написано що дорослим пригати не можна (я - 64 кг), менеджер неетична. Більше сюди не прийдемо. Із плюсів: дітей не багато в вихідний день, чисто, офіціанти роблять добре.

Катерина
05 июня 2023 в 12:47

Відвідали розважальний центр, є кілька зауважень. Меню - половина не доступна, а саме частина де суші (повністю, хоч реклама постійно крутиться), а також частина лимонадів та десертів.
Персонал- його, як на такий зал дуже мало, потрібно довго чекати коли хтось підійде, офіціанти втомлені і не привітні, що зрозуміло з таким обʼємом роботи. Освітлення - хотілось б яскравіше, багато ламп не працювало. Заходив мужчина з водою, то запитали чи його чи у них купував. Я розумію, що зі своїми продуктами не можна, але явно вода має бути виключенням. В хороших закладах, воду наливають просто так, коли гості лише приходять. А не купувати в самому закладі з націнкою х2.

Сергей
23 мая 2023 в 2:53

Завітали з дітьми близько 20: 00. Запитали на годину дитячу кімнату на двох діток 7 і 2 роки, оскільки як виявилось ТРЦ працює до 21: 00. Відповіли тариф один - безлім (по 330 +/- грн з дитини). Добре, нехай. + 10 грн за вхід для супроводжуючої особи. Все разом дорого як для години забави, але нехай, погодились на всі умови, дуже діти хотіли туди. Вирішили між дорослими по черзі міняти один одного поки ходили по ТРЦ. Але ні, передавати браслет виявляється ЗАБОРОНЕНО, на кожного дорослого купляйте окремий. Ви серйозно? Заплатили близько 700 грн за годину кімнати, і ще кожен раз по 10 грн. Доплачувати коли міняємось між дорослими, щоб дивитися за дітьми? Питання було вже не в грошах! Це вже діло принципу не доплачувати ні копійки!
Сама кімната гарна, світла, чиста, але підхід до клієнтів якийсь неправильний.

Дмитро
07 февраля 2022 в 20:28

Були в неділю, замовили піцу, пиво і фруктовий чай. Офіціант виніс пиво, потім піцу, про тарілки і прибори він забув, про чай теж. Коли я уточнив за чай, мені сказали, що я нічого не замовляв. В результаті чай винесли через 20 хв. Таке відчуття що там один сироп і трохи води. Він був настільки солодкий, що пити його було не можливо. Столи не прибираються, це при тому, що посадка була незначна

користувач
03 февраля 2022 в 21:01

Були там вперше, і впевнена що востаннє!
Обслуговування та персонал на рівні 0.
Щоб присісти і зробити замовлення чекали 60хв. Щоб розрахуватись шукали офіціанта) бо в чеку була кава яку нам несли і так і не принесли, але порахували. І хамовитий бармен почав нагло себе вести, коли попросили відмінусувати каву яку не пили)

Ева
06 декабря 2021 в 18:18

10.10 - дуже холодно в ноги. На вході не дозволяють брати дітям тапочки. То хоча б беріть чешки, чешки дозволяють. І собі дорослим якісь теплі шкарпетки додаткового, тапочки, бо тут ж лише резинові тапки для туалету.

Юрій
27 октября 2021 в 7:44

Не рекомендую. Обслуговування ніяке. Дитячі машинки, мотоцикли ПОЛАМАНІ. Замовити щось поїсти треба 40 хв. Чекати (Завітали перший і останній раз. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Юля
19 октября 2021 в 19:54

Нам подобаються тут забавляночки: лабіринти, спуски у м'які кубики, батути, відносно високі горки. Піцу трошки довго чекали, але вона була смачна) Дівчаткам моїм по 2 рочки і племінничці 9, то їм дуже гарно зайшло все тут.

Максим
10 октября 2021 в 17:42

Загалом приємне місце для активного відпочинку дітей.
Однак зіпсувало враження про заклад дії офіціанта. Замовляли каву, сік, піцу. Сік до нашого столу так і не попав, відповідно при розрахунку просили змінусувати його вартість. Дії офіціанта вразили: сказавши ок, подає термінал згортає чек і йде від нашого столу, догнавши його і попросивши чек виявили наступне в чеку сума 229 грн, при розрахунку з карти 225, тобто вартість соку оцінили в 4 грн. Після зауваження офіціант приніс здачу готівкою.

Яна
19 августа 2021 в 6:53

Чудовий розважальний центр! Багато забавок, "приміщення" для святкування днів народження! Також є класні майстеркласи та аніматори. Прекрасна кухня і навіть безкоштовний інтернет

Вікторія
17 августа 2021 в 14:28

Побували у fly kids 14 липня, в середині затишно, і не спекотно, для дітей рай, але нажаль стала свідком як жирний тарган повз поміж м'яких кубиків де лазанка, на моє зауваження не сильно здивувалися, дівчина що "наглядає" за порядком прийшла з салфеткою за таганом, але нажаль не вполювала його. Обслуговування офіціанта на нульовому рівні, по-перше дзвіночок що є на столі працює, але тебе просто ігнорують, до нашого столика підходили на 5-6 раз, при замовленні напоїв не попереджають що у напиток входить лід, хоча у меню лід теж не вказується, але бачучи що напитки беруться дітям могли б попереджати, картопляні смайлики дуже жирні, одне що дітям і дорослим сподобалось це піца і узвар. А офіціант то взагалі зі сміху можна вмерти, при оплаті рахунку (1564грн) була озвучена сума сто п'ятсот шістдесят чотири грн, але хоч в кінці нам настрій підняли) Але з тарганами щось потрібно робити

Nelia
17 августа 2021 в 4:15

Наведіть порядок на кухні! Жуки в салаті п. Волосся закінчилося. Працівники як сонні мухи ніхто не хоче працювати. Чекати офіціанта в пустому залі 15 хв. А потім ще й перепитує через 10 хвилин чи вірне замовлення. Приніс піццу не ту що замовляли. Дурдом. і це пустий зал! Нічого не міняється тут нажаль.

Volodymyr
31 июля 2021 в 13:36

Меню на столах (qr code) веде не на україномовну сторінку. На моє зауваження, офіціант просто приніс мені паперове меню. Я покликав адміністратора, який вигадував різні виправдання, а на кінець просто сказав що комусь там передасть. Ніхто не попросив вибачення і не спробував виправити ситуацію.
Не хотів ставити 1 зірочку, але змушений, через принципову позицію порушувати закон зі сторони закладу, так як українська мова на сторінці таки присутня.

Настя
29 июля 2021 в 1:18

Були у закладі, коли дитині ще не було 2 років і вона вже знайшла для себе дуже багато цікавих іграшок. Особливо перша локація дуже сподобалась. І кухнею гралися і сортами складала і іграшки перекладала. Дуже гарно. А ми, батьки, смачно поїли. Все чудово.

Dmytro
10 июля 2021 в 10:42

Чудовий дитячий центр!
Великий вибір розваг - батут, лабіринт, качелі, кімнати з іграшками, відеоігри і багато іншого. Дорослим можна пограти в настільний футбол чи аеро-хокей, посидіти за столиком - непоганий варіант провести час з колегою, поки дружини на шопінгу а діти зайняті розвагою.
Рекомендую

Коля
05 июля 2020 в 19:52

Класне місце для дітей, дітям до 1 року безкоштовний вхід. Батьки, як супроводжуючі платять лише 2 грн

Добавить отзыв