UAOTZYV.COM

Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat

Адрес Львів, вулиця Городоцька, 306
Телефон +380 (322) 32-35-10
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.alexco.lviv.ua
Рубрики Дилер Volkswagen, Автомобильный аукцион, Магазин автозапчастей, Автомастерская, Автосалон
Оценка 3.8 36 отзывов

Алекс СО - офіційний дилер Volkswagen та Seat отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аліна
12 марта 2024 в 10:35

Вже більше двох років обслуговуємо своє авто в Алексі, завжди швидкий і професійний підхід!
Тільки не дуже подобається, що запис потрібно робити завчасно, оскільки великі ерги і багато клієнтв є, але це ж показник того, що вони якісно виконують свою роботу та користуються у клієнтів повагою та довірою.

Y BamBoo
05 декабря 2021 в 16:44

Поміняв масло і фільтра - сервіс на висоті, відношення до клієнтів адекватне. Якщо якийсь більш серйозний ремонт то не можу нічого сказати, в нас є багато сервісів де рівень обслуговування значно нижчий.

Артур
30 ноября 2021 в 18:36

При проходженні стандартного ТО скаржився на скрип колодок, педалі щеплення та що після заміни ременя він свистить постійно. Зауваження не виправлені. Натомість знайшли пошкоджений піддон і закріпили. Заміна лампочки займає більше години. Після повернення авто в салоні сильний запах сигарет. Я буд іншої думки про офіційний сервіс

Борис
25 ноября 2021 в 11:00

Приємно мати справу з професіоналами, а тут саме такий персонал. Ціни на ТО для вантажівок IVECO реально адекватні!

Юрий
22 ноября 2021 в 13:39

Був на чіптюнінг свого авто. Роботою задоволений. Місце для очікування автомобіля приємне, навіть видно процес обслуговування.

Andriy
17 ноября 2021 в 14:48

Хочу поділитись негативним досвідом, який вплинув на моє майбутнє.
Ми з дівчиною звернулись до офіційного дилера Алекс СО з проханням перевірити машину перед покупкою (VW Golf)
Нас направили до прийомщика Миколи, і я пояснив, що планую купляти даний автомобіль. Тобто завдання було перевірити всі системи автомобіля, включаючи компютерну діагностику, ходову, мотор і тд.
В результаті, ми отримали список речей, які потрібно поміняти, суттєвих зауважень по компютеру не було (1 помилка). Вся процедура зайняла більш ніж 2 години, після чого ми домовились з власником, що все ок, сторгувались по ціні.
Це було в четвер, в пятницю оформили довіреність.
І в наступний понеділок, я поїхав до іншого майстра, щоб він міг теж оглянути автомобіль.
В результаті виявилось, що ця машина була в серйозному дтп, міняні крила, капот, лобове.
На комплютерній діагностиці виявлено запис про фронтальний удар, 8 помилок! По мотору обрив лінії звязку з деякими датчиками, ABS не бачить швидкість! На дверях не було таблички з VIN.
ЯК МОЖНА було не побачити такі речі? Ми заплатили 1400 гривень, а нагірше, що наразі "попали" на цій машині в халепу.
Але яким можна бути професіоналом, щоб не побачити таких ЕЛЕМЕНТАРНИХ речей?

А отримали діагностику, після якої рекомендували купити автохлам.
Повторюсь:
- Не побачили міняні елекменти кузова (капот, крила, лобове, перетягнуте торпедо)
- На компютерній діагностиці "не побачили" зафіксований в блоці фрональний удар, 8 помилок, 2 помилки по елктроніці мотору! І ще блоки терлись!
Ось такий професійний "офіційний сервіс". Я дуже засмучений, бо в мене була велика довіра, а по-факту ця непрофесійність погану роль.
Я просто в. Шоці, в ніякому разі не рекомендую, зарекомендували себе як повні дилетанти! Це УЖАС! Тепер я взагалі не знаю що робити (

Vladimir
27 октября 2021 в 23:09

Приехал поменять масло и воздушный фильтр (1500грн). Мастер Орест (не рекомендую!) порекомендовал замену стабилизаторов. Как выяснилось позднее, их менять не нужно было, были в нормальном рабочем состоянии, не плачевном, как было озвучено. Помимо этого, без предупреждения сделал регулировку фар; снять, одеть два колеса - 200грн (большие сомнения, что их вообще снимали), обдали водой - 100грн (машина как была грязная, так и осталась) ; и еще по мелочи насчитал на 1500грн дополнительно, без какого либо предупреждения о стоимости данных работ.
В результате вместо 1500грн, озвученных в начале, вышло 4000грн. После указания на то, откуда взялась эта сумма, скинул 1000грн. Скидку 25% по программе 4+ не рассчитал. И все это преподнес под соусом, что мне еще одолжение сделал, скинув 1000грн.
ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ СЕРВИС! НЕ ЗНАЮ, КАК РАБОТА ДРУГИХ МАСТЕРОВ, НО ОРЕСТА ТОЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ! ПЕРЕПРОВЕРЯЙТЕ, ЧТО ОН СОВЕТУЕТ!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Marik
25 сентября 2021 в 9:40

Привітний персонал, але є багато але.
1. На прийманні видачі машин на сервіс як правило одна людина і це постійно займає досить не мало часу, і створюються черги
2. Як правило запис на 9 ранку означає що о 9 ранку приїде ще купа авто і буде черга на те щоб віддати авто і автоматично ніхто ним о 9 ранку займатись не буде, тому що просто всіх запросили на 9 ранку, а машини будуть братись в роботу по мірі можливості.
3. Ціни за роботу порівняно дуже навіть високі

Також останній раз після виїзду з сервісу через кілька сотень метрів пластиковий ковпак відвалився з колісного диска і отримав купу пошкоджень оскільки це сталось під час руху. Всі кріплення при цьому були справні, бо він успішно встановився на місце і вже достатньо часу там тримається. Досить дивно виглядає при тому що послуга "зняття встановлення коліс" вартує 342 грн

андрій
17 сентября 2021 в 21:01

Незручний інтерфейс. Дуже повільно вантажиться інформація. Інформація не систематизована важлива і другорядна вперемішку. Може це такий стандарт але користуватись незручно.

Ольга
12 декабря 2020 в 7:48

Лучший автосалон по Западной Украине! Очень внимательный персонал, индивидуальный подход по подбору авто, учитывались все нюансы.
Менеджер Мирослав Чех (отдельная благодарность) специалист на 1000%, о машинах знает все.

Уляна
01 декабря 2020 в 23:42

Доброго дня! Дуже хочу поділитись своїми враженнями про гарантійне обслуговування у дилера Volkswagen Алекс Со у Львові, куди я звернулась з гарантійним випадком, що стався з моїм T-Roc. По- перше, хочу сказати, що була фантастично і приємно вражена ставленням до клієнта. Працівники дуже швидко і оперативно знайшли поломку, все оформили і відпустили. Це все зайняло мінімум мого часу. По-друге, гарантійна заміна відбулась у найкоротший термін, де мені позвонили, записавши мене на той день, який мені підходив. Вразила повага і розуміння мене як клієнта, бажання вгодити клієнту, дуже обережне ставлення до моєї машинки. Тому, начитавшись якусь брехливу інформацію в просторах інтернету про зверхнє ставлення, непрофесійність майстрів, що нічого не добєшся по гарантії, можу чесно сказати на власному прикладі- все це брехня. Ну і по- третє- ну як тепер не купити у вас новенького Volkswagen знову.

Иван
06 ноября 2020 в 6:44

Все добре! Купив машину у Львові, заїхав щоб змінити в двигуні масло. Так як я без запису, мені виділили час, все що треба зробили, долили рідини потрібні, та відпустили в не близьку дорогу до Херсону.

Дуже ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ПЕРСОНАЛУ І ВСІМ ТІМ ХТО ПРИЙМАВ УЧАСТЬ В РОБОТІ З МОЄЮ МАШИНОЮ!

На завжди з Повагою, Ваш Я!)

Назар
25 октября 2020 в 2:46

По хорошим реомендаціям, жінку направив у Ваш сервіс для дефектації ходової. Все було супер, чек на перевірку ходової авто надали в друкованому вигляді, а результат на листочку та ще й від руки. В чеку вказано, що перевіряли амортизатори, а де про це звіт? Жінці надали лише "писульку" від руки, тому така оцінка.

Олег
30 июля 2020 в 21:50

Нікому не рекомендую, двічі звертався до них з проблемою, яку виявилось можна вирішити дешево і швидко. В результаті потратив не один тиждень з ними і велику сумму грошей, роблячи по 10 даігностик, замінюючи справні запчастини, але ж диллер каже, що вони не справні, значить треба, якщо б не надоїло мені це все, далі б міняли. Шахраї! Краще пошукайте хорошого електрика чи механіка де інде, на Алексі професіоналів немає.

Вадим
27 июля 2020 в 18:38

Ремонтировали тут мне машину. Очень хороший сервис но один минус нельзя подойти к машине (постоянно быть возле нее) вот проверить были ли заменяны внутренние детали ни как. Вчера отдал машину сегодня забрал. Процес замены не видел. Но очень все чистенько приятненько. Персонал приветливый. Как специалисты узнаю позже надо поездить. Да и дороговато там.

Андрій
27 мая 2020 в 23:14

Одним словом німці
Сказали і зробили
Міняв тут ремінь і фільтра
Начальник сервісу Микола Цуцол виписав талончик на каву
Зробили оперативно

Wlad
16 апреля 2020 в 17:27

Бесіда із персоналом: "це у Вас типова проблема. " - "добре, ремонтуємо! " - "треба замовляти деталі. "

Роман
12 марта 2020 в 4:21

VW POLO
Не зважаючи на великий вік машини (20 років) була поломка з поганим заведенням машини на гарячу, обїздивши близько 7 сервісів де не найшли в чому поломка, я вирішив звернутись на Алекс, протягом години часу за невелику суму в 1000 грн, найшли поломку зразу виправивши її.
Дуже задоволений.

Serhiy
01 февраля 2020 в 18:58

Чудовий гнучкий підхїд всієї команди Алекс СО. Менеджер Любомир професійно, якісно і швидко вирішив всі нюанси які стосувалися покупи нового авто, а Олег (з відділу Trade-in) гнучко та за хорошу ціну продав мій старий автомобіль.

Впродовж двох років обслуговував своє авто в Алексі, завжди швидкий і професійний підхід!

Віктор
08 января 2020 в 17:01

Приїхав на огляд Сеат Атека, знайшов консультанта Максима (не було на робочому місці). "М" жуючи гумку, почав набивати ціну собі (незрозуміло чому!) та Сеату. Запропонував тест драйв, але при умові, що якщо просто проїхатись-то є прокатні салони (що за дурня? ! А для чого тоді тест драйв? !). Максим своїми жаргонами та порівняннями відбив бажання купувати Сеат в цьому автосалоні.
Пройшов місяць- так і не зв'язались)

Добавить отзыв