UAOTZYV.COM

69Б / Львівський обласний клінічний діагностичний центр

Адрес Львів, вулиця Пекарська, 69Б
Телефон +380 (67) 170-93-94
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.lokdc.lviv.ua
Рубрики Больница, Диагностический центр
Оценка 2.1 40 отзывов
ЛОКДЦ
Похожие компании в категории
Амбулаторія Сімейної Медицини — Львів, вулиця Авраама Лінкольна, 53
ЛОКЛ — Львів, вулиця Некрасова, 15
Первая городская клиническая больница — Львів, Стаціонар, вулиця Ужгородська, 1
Львівська обласна клінічна лікарня — Львів, вулиця Чернігівська, 7

69Б / Львівський обласний клінічний діагностичний центр отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Руслана
09 мая 2024 в 5:44

Обслуговування жахливе! На рівні типового "совка". Робила обстеження на гормони щитовидки, мала електронне скерування від ендокринолога. З чотирьох аналізів, які необхідно було зробити, один лише безкоштовний, за інший заплатила. Щось в них взагалі не роблять, а ще їм направлення не сподобалося! Не так написано. В результаті, зробили лише два аналізи! Це при тому, що потрібно було місяць чекати!
Оплата за їх "послуги" - то окрема історія. Якщо маєте в гаманці грубі гроші, то здачі ви не отримаєте, бо треба платити через термінал, який, звісно, решти не дає. Чекати перед оплатою в черзі до цього терміналу, так, ніби не можна оплатити через будь-який інший термінал/ i-box. Поряд стоїть працівниця і тикає пальцями. Я розумію, що для старшого покоління людей потрібна допомога з оплатою, але якщо говориш працівнику, що знаєш як, а він не розуміє, то це якось дивно. І зовсім вже неправильно, що немає альтернативи у вигляді оплати готівкою. Якщо вже ті працівники по оплаті там сидять (а їх двоє), то якось би мали відпрацьовувати свою з/п.
А ще мене цікавить, для чого писати мою адресу і всі інші дані в якийсь зошит? ! Вони насправді займаються зовсім не тим, чим треба.
Нікому не раджу дану "контору".
Краще піти в приватну лабораторію і все по-людськи зробити там. У них буде і решта, і оплата або готівкою або карткою, і папір туалетний в туалеті, і мило руки помити. А не хами і хамиці серед працівників + довгі черги в коридорах і довгі очікування на свій запис.

Галина
08 декабря 2023 в 5:32

Хворі які хочуть отримати послугу безкоштовного МРТ просто не можливо.
В чергу не записть, а кажуть звонити зчерез три місяці постійно, дурячи людей.
Якась мед. Мафія, а коли б занесли пару гривнів, то б місце зразу з"явилось.
Хто за це відповідає, прийміть міри, бо наробимо розголосу, полетите всі шкереберть

Любомира
10 октября 2023 в 8:07

Львівський Обласний Діагностичний Центр.
Обстеження - Ехокардіографія.
Лікар Тучапська Н. Д. - справжній професіонал, дуже уважна, людяна і відповідальна.
Дякую.
Рекомендую.

Наталя
28 сентября 2023 в 12:48

При записі на прийом в реєстратурі уточнила, що потрібно мати для прийому. Відповіли, що нічого не потрібно. В результаті в кожного лікаря (прийомів було два) мене питали чи я маю серветки і рушник, чому про це не було сказано при записі коли я конкретно про це питала?

Анна
15 сентября 2023 в 1:05

Приємні враження від дзвінка на реєстрацію і запису на візит до моменту отримання заключення після гастроскопії
Перший раз робила щось в державній поліклініці і я в захваті. А що так можна було?

Лена
29 июля 2023 в 23:42

Повний безлад, чоловік війсковий його чергу проігнорила лікарка, взяла без черги двох людей, знаючи що має йти війсковий, ще і сперечалася, одного бугая привів лікар певно його знайомий, взяла без черги, другий нагло пішов і вона нагло проігнорила мого чоловіка, а як бахає у Львові то скоро всі згадують війскових. Позоріщє де та медична реформа все лишилось як при совку. Кабінет резонансної томографії номер 8, лікар Піх Наталя

Саша
27 июля 2023 в 10:33

Імунологи не вміють лікувати людей.
Гастроентеролог в поліклініці хороший, жінка.
Савицький Ярослав Михайлович - ендоскопіст супер)

Женя
22 июля 2023 в 3:52

В цьому діагностичному центрі якийсь безлад! Додзвонитися на потрібний номер просто нереально, а на інших номерах з тобою розмовляють як з пустим місцем і кидають слухавку, не дослухавши співрозмовника. Я такого відношення до людей в державних клініках ще не зустрічала

Александр
20 июля 2023 в 11:08

В цьому закладі час зупинився 30 років тому. Результат МСКТ треба чекати 3 години. На всіх дверях досі таблички "без маски не заходити". Але в той же час в туалеті немає ні мила, ні антисептиків.

Ольга
06 июня 2023 в 5:41

Три дні поспіль безрезультатно телефоную щоб записатися на прийом. Ну як таке може бути? ! Де ті покращення, для чого взагалі існують в цьому закладі номери телефонів

Андрій
28 мая 2023 в 2:26

Організація забору крові дуже погана, якщо без епітетів. Записуватися можна лише в дві години в день (якщо приходити з цією метою то черга, якщо телефонувати то постійно зайнято). Години на які записують чисто символічні бо завжди є люди на платну здачу, які без черги.

Щоб здавати аналізи треба бути вихідним і планувати ті вихідні за місяць-два (в моєму випадку 10 днів), бо черга запису розтягується приблизно на стільки

Валерій
25 марта 2022 в 8:30

Сьогоднішня реформа в дії.
Записатись на прийом до гастроентеролога неможливо.
В п'ятницю немає графіка, в понеділок немає місць.
І невідомо коли будуть місця, можливо через пів року.
Лікуємось самі через інтернет.
Пенсіонер без грошей не дочекається консультації. і якщо вичитає із інтернета правильну хворобу і ліки тоді виживе, якщо не то помре.

Саша
13 марта 2022 в 5:36

Пройти у центр краще з вул. Личаківської через територію медінститу (ч/з корпус темно-червоної цегли з правої сторони) сходами у низ.
Є стоянка (на авто з вул. Пекарської), підйомник для інвалідів, ліфт. Реєстратура, гардероб працюють (краще здати одяг).
Працівники, ввічливі. Кваліфіковано виконують свою роботу. Всі документи є в електронному виді.

Orest
06 марта 2022 в 14:42

Загалом там досить кваліфіковані лікарі, але атмосфера трохи гнітюча, як і в будь-якому державному медичному закладі в Україні. Чекати на аналізи в черзі доводиться годину, але не факт, що вам зроблять всі, оскільки може не бути реактивів. Алк вам проце ніхто не скаже, дізнаєтеся за тиждень, коли будуть результати:).

Женя
15 декабря 2021 в 10:21

Що у вас за сервіс? Я вже протягом 4 місяців неможу записатися на МРТ, прицьому в реєстратурі як тільки чують що по скеруванні то відповідь одна»кабінет МРТ не працює і незнати коли запрацює»
А людям які очікують на цю процедуру що робити?

Христинка
18 ноября 2021 в 9:56

Ставлення до людей «нульове». Коли телефонуєш щоб записатися, як тільки почееш говорити- то кидають трубку. Агов люди за що Вам гроші платять. Чому не вислуховуєте людей, куди можна звернутися щоб поскаржитися? !

Олег
23 сентября 2021 в 6:42

Додзовонитися неможливо. Шість спроб і по 20 хвилин слухаєш музичку по колу. Раз нарешті трубку взяли, ввічливо спитали номер скерування і кинули трубку зі словами - мені начальство дзвонить. Отаке файне ставлення до пацієнтів, аж хочеться піти і плюнути в пику тому начальству, але ж чи поможе?

андрій
09 августа 2021 в 12:02

Фахові спеціалісти, трохи треба постояти в черзі, парковки бракує. КТ зробили швидко попри чергу. Заплатив 700грн. Результат був за 2 години. Опис і диск. Бахіли придбаєте за 2 грн на 1 поверсі. Є аптека і гардероб. Чоловічий туалет знайдете на 1 поверсі, жіночий на другому. Ліфт та підйомник для людей з особливими потребами.

Саша
03 августа 2021 в 17:35

Сьогодні звернувся до лікаря -гастроентеролога Воцицької з болем. З проханням прийняти мене на консультацію. Направлення у мене було. Дуже не приємно. Вона відмовила мені. Бо я небув записаний. Лікар так не поводиться. ГАНЬБА.

Юлія
29 июля 2021 в 9:11

Лікар Кісь Наталія Олексіївна дуже дякую за прийом, все гарно розповіла, пояснила доступно, дуже приємна пані

Добавить отзыв