UAOTZYV.COM

Княжий Двор отзывы

Адрес Княжичі, вулиця Стогнія, 39-39А
Телефон +380 (98) 963-48-36
Сайт kdvir.com
Рубрики Отель, Еда на вынос, Ресторан, Аренда загородных домов для отдыха
Оценка 3.3 44 отзыва
Похожие компании в категории
Петровский Бровар — Бровари, вулиця Переяславський шлях, 131
Mini Hotel — Княжичі, Велика Окружна дорога, 21

Отель Княжий Двор отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tania
18 декабря 2023 в 21:41

Чудове місце для відпочинку з друзями та коханою людиною! Чисті номери, прекрасна й мальовнича природа. Неймовірно смачні страви, а обслуговування на вищому рівні. Дівчата на рецепції, сонячні та усміхнені, все розкажуть та підкажуть)

Залишились тільки найпрекрасніші враження. Обов'язково ще по вернемося!

Владислав
14 октября 2023 в 5:01

Прийшли з друзями на піцу до ресторану, усі "зиркають" на тебе та сміються з тебе. Про персонал ресторану промовчу.

Маргарита
27 сентября 2023 в 3:54

Готель, та обслуговування в готелі мені сподобалось, кухня дуже смачна, просто неперевершено. Але як я розумію адміністратор ресторану, ну дуже груба людина, офіціанти дуже класні, обслуговування на вищому рівні, а от адмін ну таке…
Сподіваюсь приїдемо до вас літом, дуже сподобалось.

Денис
22 сентября 2023 в 23:15

Дуже гарна територія, спокійна атмосфера. Відпочивали на басейні. Дуже сподобалася кухня, все смачно і великий вибір. Діти також у захваті. Обслуговування приємно здивувало. Дуже ввічливі та швидкі офіціанти. Раджу цей комплекс для сімейного відпочинку.

Оксана
07 сентября 2023 в 5:35

Дивовижне місце для відпочинку. Тиха, спокійна атмосфера. Чудово доглянута територія. Місце де можна відключити мозок від міської метушні. Ціни приємні. Чемний і уважний персонал. Окрема подяка адміністратору Анні. Приємна і дуже уважна до відпочиваючих. Вирішить будь яке питання в лічені секунди.

Евгений
20 августа 2023 в 3:38

Комплекс жахливий, персоналу абсолютно всеодно на відпочиваючих. Номери не прибрані, всюди пилюка, на підлозі все в плямах, ванна взагалі атас, все брудне, замацане, сушка не працює, мокрі рушники просто завонюються, а на прохання їх замінити, персонал каже що більше нема)
Лежаків на басейні не вистачає на всіх відпочиваючих, кухня посередня, є щось смачне, є страви які не смачні, порції максимально маленькі, а ціни завищені.
В комплексі нормальний тільки басейн, він чистий.
Не рекомендую готель взагалі, особливо для святкування чогось.

Галина
13 августа 2023 в 7:28

Були на вихідних у серпні 2023 року. Усе сподобалось! Брали будиночки зі зруба, все добре, тільки в них кондиціонера немає, жарко! Але із відкритим балконом можна спати.
Балкон виходить на озеро із качечками.
Природа, басейн, озеленена територія, альтанки! Усе супер! Їжа смачна- брали піцу смачна, блюда інші теж смачні!
Якраз відпочинок для сім'ї!

Наталия
06 августа 2023 в 2:47

Гарне місце, велика територія, є де прогулятися, затишно, чудовий персонал, уважні та ввічливі. Нам сподобалось)

Виктория
31 июля 2023 в 17:53

Відпочивали кампанією в ресторані, замовили меню завчасно, коли приїхали стіл був частково засервірований, частину страв взагалі забули приготувати і подати на стіл, коли дозамовили додаткові страви то приходилось по декілька разів нагадувати офіціантам. Обслуговування на найнижчому рівні (постійно доводилось просити офіціантів забрати порожній посуд зі столу). В приміщенні ресторану дуже спекотно. Музики взагалі не було, коли попросили ввімкнути, то сказали що помінявся власник, а попередній забрав всю техніку, про що адміністратор нас не попередив! Їжа не смачна зовсім. Ціни космічні. Взагалі не рекомендую нікому це місце, все жахливо, відпочинок був повністю зіпсований!

KYT
16 июня 2023 в 9:16

Був у кафе-ресторані, адміністратор хамло, кричав витирайте ноги, приперлися тут, тільки пол помили. Більше мене тут не буде.

Владик
13 июня 2023 в 18:19

В княжому дворі святкували весілля, в ресторані замовляли міні банкет і номер люкс в готелі. Ввічливий персонал, затишна атмосфера, смачна кухня, світлий та чистий номер. Великою перевагою даного комплексу є велика територія з красивим ландшафтом та зоною відпочинку.
Номер в готелі нам також сподобався, гарно прибрано, м'яке зручне ліжко та свіжа білизна.

Juli
02 июня 2023 в 22:54

Сервіс на нулі!
Забронювали номери в готелі, альтанку та рибалку на 4 людини за 2-3 неділі. Маємо на увазі, що за все таким треба платити окремо. Навіть купуючи номер люкс і альтанку (без нічого) за 1000 грн ви ще маєте оплатити оренду мангалу, вугілля і т. Д. Але це описано!
Приїхали… заселили в номери швидко (питань до готелю немає. Було чисто (хоча по ковдру в номері босоніж я б не пройшла) і все чудово).

Прийшли в альтанку. Чекаємо хоч щось… приходить заступник адміністратора і каже, що рибалки не буде, бо не вистачає вудочок (ніхто не ловив рибу на той момент) і я забронювала заздалегідь на 4 особи. З ругнею і звичайно за 350 грн мені принесли 2 поломані вудки. І все. Потім чекала хоч щось (принесли погане тісто) щоб ловити.
Потім ледь випросили 2 рюмки! І то спочатку дали бокали, бо у них бенкет! 2 рюмки! Жах. Спитали, за скільки часу приготується їжа, якщо замовити. Відповідь: «не знаю, у нас весілля». З Богом пополам нам принесли мангал і вугілля (за мангал не взяли гроші).
Бармен хамив. Просто жах. Дуже шкода, що таке миле місце от так поганить сервіс.
Дитячий майданчик окремо. Тобто якщо ви біля басейну або в альтанці, то дитині немає можливості пограти. З дітьми небезпечно, тому що вода навкруги

Инна
01 июня 2023 в 5:49

Саме жахливе обслуговування, яке тільки можна собі уявити. Офіціанти хамлять.
Адміністратор і офіціанти не можуть справитись з елементарними задачами.
Вазу для квітів принесли через 40 хвилин та декількох нагадувань.
Торт, який був сюрпризом для іменинника принесли і просто поставили перед ним на стіл, хоча попереджали і просили не виносити.
Про те, що ресторан працює до 21.00 попередили в 20.15.
Адміністратор повинна вирішувати якісь проблеми, а не створювати їх.
Попросили принести хліб, офіціантка цього не зробила, відповідь: «так ви за нього не заплатили».
Форми у обслуговуючого персоналу теж немає. Хто в шортах, хто в джинсах.
Офіціанти з верхнього банкетного залу носили брудний посуд на кухню, через нижній зал, в якому було святкування дня народження.
Зробіть щось зі своїми працівниками, навчіть їх спілкуванні з вашими гостями, бо це просто дно.
Номери, до речі, теж дуже брудні. Все старе. А кавролін треба просто викинути.
Єдине, що було добро- це їжа.
Все інше суцільний жах!

Евгения
11 мая 2020 в 8:38

Не плохое место. Баня хорошая. Сама комната где можно отдохнуть не понравилась. Уже все затертое на стенах черные пятна. На общем фоне не плохо.

Юлия
02 марта 2020 в 18:11

Неплохое место, но номера в отеле можно было бы убирать получше и обновлять уставшие и поломанные вещи.

Александр
27 февраля 2020 в 4:41

Не первый раз проводим здесь корпоратив, все красиво и замечательно, развлечения разнообразные, в общем место хорошее

Елена
21 февраля 2020 в 3:05

Хороше место для отдыха, очень уютные номера, бассейн, кухня, персонал- все хорошо, рекомендую. Часто организовывают корпоративы в этом месте- и это так же говорит о достойном сервисе.

Ирина
04 февраля 2020 в 21:22

Затишні кімнати, чисті ліжка з новою білизною. Смачно готують. Але картоплю подали холодною. І ввечері о23.00 шукали щось попити, хоч би води з кулера. Немає ні кулера, ні бутильованої води, довелося чекати ранку, щоб втамувати спрагу.

Светлана
23 января 2020 в 22:50

Готельний комплекс заходить я недалеко від Києва. Хороша охайна територія. ' басейни для плавання і штучні озера, щоб половити карасиків
Кухня ресторану смачна, але порції невеликі. Дорогувато для такого ресторану, особливо спиртне.

Сергей
17 января 2020 в 1:11

Хороший, уютный комплекс. Удобные номера, вкусная кухня в ресторане. А самое главное, здесь разрешают проживать с маленькой собачкой. И вам не надо переживать, где оставить своего маленького члена семьи.

Добавить отзыв