UAOTZYV.COM

Туроператор Join UP!

Адрес Київ, Харківське шосе, 201-203
Метро Бориспільська 0.15км
Телефон +380 (800) 30-97-97
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-17:00
Сайт www.joinup.ua
Рубрики Туристический агент
Оценка 2.3 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Турагенція Join Up — Велика Васильківська, 77 А
Похожие компании в категории
Pegas Touristik — Харківське шосе, 201-203, 2А
Парковая аллея — вулиця Братства тарасівців, 3, офіс, 512
Туристическая фирма Best Way — вулиця Михайла Драгоманова, 29, ТЦ Центрум

Туроператор Join UP! отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
VIKTORIIA
17 октября 2023 в 8:43

Коли я відправляюсь в подорож, головні критерії по яких я обираю компанію це: доступність, сервіс та постійна підтримка. Під ці критерії потрапила компанія Join Up, максимальний комфорт під час подорожі і ти дійсно відпочиваєш не думаючи ні про що!
Я відвідала місто мрії Стамбул завдяки цій компанії, отримала багато позитивних емоцій, нові враження і звісно після такої подорожі не хотілось вертатися додому. Готель підібрали в центрі Стамбула і всі історичні пам'ятки були в пішій доступності, тому я була неймовірно рада оскільки це для мене було найголовніше.
Дуже вдячна компанії за те що здійснили мою мрію, обов'язково відвідаю Стамбул з вами ще раз

Екатерина
16 октября 2023 в 5:41

Дуже дякую справжній команді профессіоналів, все дуже швидко допомогли підібрати, розповіли все до кожної дрібниці, адже в наших реаліях подорожувала перший раз!
Все пройшло чудово, повернулась з великою к-стю приємних емоцій, все завдяки вам

Vasyl
03 октября 2023 в 20:34

Придбали у Join up тур на Кіпр з вильотом з Кишинева. Спочатку була змінена дата рейсу (рейс на 28/09 був анульований, ми погодились на 24/09). Через це довелося змінити дати відпустки. А в якості бонусу отримали перенесення годину вильоту 5 разів (6: 00,17: 50,20: 10,21: 40,23: 00,23: 21), в сумі на 17,5 годин. Ми приїхали у Кишинів майже за добу до вильоту і взяли готель в очікуванні будь яких сюрпризів від Join up тому що нам сказали що година вильоту може змінюватися в будь який момент як на раніше так і на пізніше…
Підсумок - в нас вкрали майже добу оплаченого відпочинку (17,5 годин), ми придбали денні перельоти а отримали нічні і ніяку навіть символічну компенсацію не отримали.
Це все дуже сумно і не по людськи.

Влада
14 августа 2023 в 22:40

Летіла із сім'єю до Туреччини з Естонії все дуже сподобалося, туроператор на високому рівні надає послуги.

Марія
10 августа 2023 в 19:49

Туроператор жахливий, зовсім не дбає про свого клієнта.
Їдемо автобусом Анталія - Київ
АВ 4228 ЕА, туроператор Join Ap.
Місця в автобусі 44-45 останні місця на задньому сидінні. Окрім нас їде іще 2 пасажирки з Анталії на задньому ряду.
Сидіння не відкидаються, між сидіннями дуже вузький прохід, коліна не поміщаються.
Сидимо на двигуні, який нагрівається до дуже високої температури, підлога гаряча.
Кондиціонер погано працює на задніх сидіннях, майже відсутній.
В салоні страшенний, неприємний запах проводки або шин, коли перегрівається двигун.
У дитини від перегрівання почалася кровотеча з носу. Нас всіх на задніх місцях захитує від цих умов.
А зараз я взагалі з дитиною сиджу в проході на сходах, інша людина лягла в проході спати, бо неможливо там знаходиться.
Куратор Марина неприємна, сердита і не вихована особа, до людей кричить, зухвало ставиться.
Навіть в туалет дорослих дітей не пускає, говорить, щоб меньше пили воду.
Зупинки кожних 5 годин і навіть більше може бути.
Навіть не думала, що такий хвальоний туроператор може везти людей, як скотиняк

Stacy Yates
09 августа 2023 в 14:14

Подорожувала до Туреччини з туроператором join up. Не дуже задоволена сервісом і поїздкою, хоча дуже хотіла нормально відпочити, в спортбанку оформила кредитну карту, вони мені погодили ліміт і думаю ну все, цього літа відпочину, але не тут то було. Найбільша претензія до автобуса. Поки доїхали в жарі, спина від зручності крісел наче лом з'їла, вже на відпочинок настрою не було. По приїзду день-другий, відійшла від цього стресу, третій відпочила, а на четвертий день знову почала боліти голова і спина, через уявлення дороги додому. Вирішіть хоч якось питання з цими автобусами, знайомі ж їздили з іншими туроператорами, взагалі не жалілись, чому інші можуть знайти нормальні автобуси, а ви ні?

Nolli
05 августа 2023 в 17:15

Дякую джоінап. Я боялася автобусних турів, але подорож з вами хоч і була першою, і ризикованою, але вдалася. Зі мною була молодша сестричка. Прикольно, що для діток були подарунки. Їздили до Праги. Ну, клааас

jair
03 августа 2023 в 23:40

Я дуже радий, що довірив свою відпустку Join up. Ще на етапі вибору готелю та відповідних дат їх менеджер обслужив мене ідеально, допоміг визначитися з готелем, надавши всю необхідну інформацію і навіть більше. Дуже зручно було те, що рейс до Барселони був з Кишинева, хоча рейс трохи затримався, але це відповідальність авіакомпанії. Вже планую свою наступну поїздку з ними

Марина
17 июля 2023 в 14:03

Хочете й собі жахливу відпустку й незабутні митарства, подорожуйте з JoinUP!
Моє обурення не має меж! Хочу поділитися своїми жахливими враженнями від автобусного туру в Туреччину від JoinUP (рейс 551-552 Дніпро-Анталія 5.07-16.07.23). Зразу кажу, що я турист зі стажем: у Туреччині 5 раз, була на Криті, Родосі, Єгипті, автобусом об’їхала всю Європу, тобто бачила різний сервіс, звикла до будь яких труднощів під час тривалих переїздів. Але такого жахливого сервісу, тобто його відсутність, під час такого важкого та тривалого переїзду не бачила ніде й ніколи.
1. Автобус. Старий, обшарпаний, вузький, таким можна їхати в Бердянськ, але не 2,5 тисячі км до Анталії. Кондиціонер працював погано, поламане кресло (розкладалося й складалося під час руху саме), зламана підніжка, USB роз’єм не працював, не опускався підлокітник – це все на одному місці! Написали відгук про це зразу, але за тиждень (коли їхали вже назад) нічого не відремонтували. Всі місця зайняті й пересісти нікуди. Питання: для чого продавати квитки на такі місця? !
2. Супроводжуюча Емма – окрема історія. Її функції були не зрозумілі всім пасажирам автобуса. Роздати паспорти на кордоні міг би й один з трьох водіїв та сказати про зупинку. Нічого не пояснювала, не повідомляла, де знаходимося, куди й для чого, про зупинки говорила вже, коли автобус зупинявся. Вночі (коли тільки вмостився й НАРЕШТІ ЗАСНУВ) будила весь автобус зупинками в туалет та поїсти, дуже потрібно о 2 ночі! Потім підйом о 6 ранку. Спілкувалася з туристами виключно мовою вбивць, гвалтівників та мародерів! Моє прохання послугуватися державною (відповідно до чинного законодавства України від 16.01 2021 р. Обов’язкове обслуговування українською незалежно від статусу компанії) викликало в неї насмішку та відмову. На мій відгук на сайті компанії ніхто й досі не відреагував. За тиждень (коли поверталися вже з Анталії) мову спілкування ніхто не змінив.
3. Водії. Хами ще ті! Нічого не знають, нічого в них не питай, ще й прохання відповідають на підвищених тонах. Маршруту не дотримуються. Замість перетину цивілізованого КПП Вама-Веке (Болгарія) повезли на якийсь бомжатник (нема туалету, нема, де купити щось дитині поїсти-попити, все обдерте, побите, обшарпане, купи сміття). На моє запитання, чому нас привезли в дупу світу, мені відповіли, що я не повинна їх вказувати через який КПП їм їхати. Вони самі знають, як треба. Вони бач розумні, а всі дурні! РЕЗУЛЬТАТ: 5 ГОДИН чекання пропуску! Болгари переривали всі автобуси, бо шукали нелегалів. Бо через такі бомжацькі КПП їдуть тільки вантажівки й ті, що хочуть щось приховано перевезти.
4. МАРШРУТ теж зовсім не враховував комфорт туристів. Туристи були в більшості з Дніпра, області та Запоріжжя й області. Але туристи з Запоріжжя повинні самі добиратися до Дніпра. Зато за двома туристами з Кропивницького! Ми їхали зайві три години через Умань до Анталії й назад додому. І всі інші 44 туриста каталися заради ДВОХ!? Пересадити їх в якийсь інший автобус, щоб привезти змучених людей додому на три години раніше, то вже зайвий клопіт. З Анталії тільки виїхали, так треба ж було розбудити серед ночі, а потім ще раз о 6 ранку. На зупинках для дитини нічого не можна було купити поїсти, окрім круасанів. А продукти, які взяли з готеля (через жарище в автобусі давати не наважилися). До України, більше доби, дитина була голодна. Зупинки то кожні три години (особливо вночі), то 12 годин - жодної!
5. ВИСНОВОК: зіпсований повністю відпочинок, перекреслені всі гарні враження, витрачені намарно гроші (хоч у нас був шикарний готель, ласкаве море та мальовничі краєвиди, й так хотілося дитину хоч на тиждень відволікти від вибухів та сирен!). Якби знала про такий сервіс від JoinUP не поїхали б за жодних обставин! Хочете й собі жахливу відпустку й незабутні митарства, подорожуйте з JoinUP!

Анна
09 июля 2023 в 17:23

Ваші туроператор хамло. Якщо щось не так то йде залякування що скоро буде дорожче, давайте швидше бо не буде трансферу. Дуже довго йде підтвердження броні. ДАЮТЬ інформацію, яка оманює. Якщо щось не поїхав то вони перейдуть на особистості.

Карина
18 июня 2023 в 9:34

Нещодавно повернулася з Чорногорії. Хочу подякувати туроператору за неймовірну подорож. Все пройшло дуже легко та без проблем. Організація відпочинку на вищому рівні.
Додатково сподобалося те, що при бронюванні туру не потрібно було думати про те, як дістатися до Жешуву. Адже була можливість одразу замовити зручний трансфер.

Марина
11 июня 2023 в 20:09

Рейс 5311 Кишинев -Анталия. Вылет в 7.00 11.06.2023. На часах 20.30, сидим до сих пор у гейта! Информации о вылете нет никакой ни от авиакомпании Fly one, ни от туроператора Join up! Все рейсы на сегодня этой авиакомпании непонятно когда вылетят! Сидим с 4 утра в аэропорту, без воды, дали какой то сух паек. Терминал в барах не работает, валюту не принимают и не меняют! Куча людей, маленькие дети, пожилые люди! Ни один представитель не вышел и не сообщил когда ожидается вылет! ! Join up на полном отморозе, говорят ожидайте, информацию сообщим дополнительно! Какой то треш! Люди-заложники просто! Ни в коем случае НЕ РЕКОМЕНДУЮ авиакомпанию fly one за просто скотское отношение к людям! Худшая авиакомпания! И ужасное отношение туроператора Join up к своим туристам! Первый раз такое вижу! Задержка рейса на более чем 12 часов и никто ничего не говорит!

Олексій
26 марта 2022 в 11:18

Відпочивали з дружиною у Туреччині з Джоин. Через соцмережу з'єднали з агентом. Одразу запропонували декілька варіантів, з виходом до моря та зручним трансфером. З проблемами під час відпочинку не стикалися. Будемо їздити з вами ще. Дякуємо за гарний сервіс.

Алексей
14 марта 2022 в 3:40

Пишу саме з відпочинку в Єгипті. Нас обдурили з екскурсією і відмовилися повернути гроші. Ми написали претензію, на що Гід Muhamed Elmasry став погрожувати, що join up нам буде псувати відпочинок. Це просто жах. Справа навіть не в грошах, а в тому що брешуть відкрито в очі. Коли поверталися з екскурсії весь автобус був без настрою. Join up безвідповідальна компанія. Їхні екскурсії небезпечні для життя туристів. Будьте обережні і ніколи не майте справу з ними.

P. S. На сайті була залишена скарга через форму сайту. Також копія претензії була передана нашим тур агентом до офісу joinup. Реакції жодної. Повна безвідповідальність.

Шановні туристи, кого обдурив joinup, приєднуйтесь до відгуку, неякісним послугам не місце на ринку. Пізніше друзі, які відпочивають разом з нами - залишать свої відгуки обов’язково.

користувач
25 февраля 2022 в 22:15

Туроператора вибрали по рекомендації знайомих.
Вибрали відпочинок в Стамбулі терміном на 5 діб.
Дуже сподобалась робота менеджера (Ірина - Бровари) і її консультаційний супровід туру. Також окрема подяка Halil Coban - Istanbul.
Робота туропература під час стихійного лиха, -снігопад 23-24/01/2022 паралізував аеропорт і наземний транспорт Стамбулу, - була на висоті.
p.s.
Подивився інші відгуки - мій висновок: шкода, що люди не залишають свій допис після ВДАЛОГО відпочинку.

Галина
19 февраля 2022 в 11:44

В июне этого года (2021), купили тур в Египет- перевозчиком являлся joun. Заплатили сверху цены более 2000 гривен за ночные перелеты (ранний вылет и поздний отлет), но не тут то было- компания joun решила по своему и отобрала у нас лишний день,! То есть 15 часов,! За которые мы переплатили! По прилету домой пытались связаться с ними, НО это только через тур оператора- напрямую они не отвечают! Написали 2 претензии (они рассматривают их аж Месяц! И просили обьяснить как так и вернуть нам переплаченные деньги, но ответа нет до сих пор, как и денег. Вот такая вот неприятная история и испорченный отпуск. Не рекомендую категорически! Очень гнилая компания.

Тетяна
16 ноября 2021 в 10:33

Наша екскурсія номер 12 у переліку пропозицій від JoinUp у Шармі називалася «Прогулянка у заповідник на VIP яхті» вартістю 35$+10$ за обід з морепродуктів, тобто за двох за прогулянку з обідом ми заплатили 90$.

Чек додається.

Однак нас завантажили на яхту Moscow 2 кількісно - 35 осіб.
Двопалубний катер для прогулянок.
Ще до завантаження ми з іншими туристами звернулися до гіда на імя Мухамед, щоб уточнити, чому така кількість туристів на невеличкому судні має здійснити прогулянку?
Просили виконати умови усного договору і надати якісну послугу: прогулянку на VIP яхті, адже таких суден було достатньо у місці посадки. На що агресивний Мухамед відповід, що ми можемо повернутися до готелю на таксі, яещо нас щось не влаштовує. Це - не його проблеми. Грубіянив, кричав, що викличе поліцію. Зрештою на цьому переповненому кориті нас повезли у відкрите море. У Moscow 2 відсутня система стабілізації, бо це катер найнижчого рівня. Багатьох гостей нудило.

Обід (фото додається) був жалюгідним, холодним, їжу видавали по кілька шматочків члени екіпажу.

За 10$? Серйозно?

Готельний гід, який продав нам екскурсію, на повідомлення у Viber не відповідає.

На сайті JoinUp звернення не реєструється.

Ми скористалися цією екскурсією не у повній мірі. Обід не був з морепродуктів! Яхта не відповідала рівню VIP. Екскурсії такого плану коштують 25$ з особи, а не 45$.
Це - шахрайство!
Просимо посприяти поверненню частини коштів!

Виталий
09 августа 2021 в 20:46

Ну, ситуация у нас вполне стандартная, как я понял из других отзывов. Рейс перенесли на 17 часов раньше. Понятно, что «мы туроператор», «это чартер» и «такое бывает», но SkyUp - это же ваша авиакомпания? И вместо того чтобы лететь как планировалось в 9 вечера, нас отправляют в 4 утра. А, главное, узнаём мы о том что трансфер в аэропорт будет в 00: 50 не за 1 день (как это написано в их памятке туриста), а после ужина. В дорогу уже не скупится. Планы на утро? Пофиг! Ты с трёхлетним ребёнком? Ни-ко-го это не гребёт. Туристы для них - скот! И вместо того, чтоб отдохнуть в последний вечер по-человечески, мы спорим в переписке с гидом (который резко отупел) и собираем чемоданы. А по-факту это -1 день там и -1 день дома, потому что после неожиданного ночного перелёта надо ещё восстановится. Стресс для ребёнка. Лишние затраты, так-как еду и сувениры покупали уже в аэропорту. Короче, я не рекомендую эту компанию категорически!

PS. Если вы собираетесь ответить мне стандартной отпиской, чтобы я написал вам в фб - не утруждайте себя. Мой ваучер - 2347145, у вас есть контакты, пишите сами. А я пошёл строчить отзывы о вас дальше. Там были ещё нюансы с экскурсиями. Я думал это проглочу, но раз такая история - нифига.

Михаил
06 ноября 2019 в 20:02

Не рекомендую, очень не надёжный тур оператор.
01.10.2019 должны были вылетать из Одессы в Шарм Эль Шейх.
По причине плохих погодных условий вылет из Одессы был перенесён на вылет из Киева.
При этом был организован очень плохой и неудобный трансфер. По итогу одну ночь (проплаченную) мы пропустили. Обещали по прилёту возместить компенсацию. Естевственно компенсацию не выплатили и сказали что не выплатят.
Одним словом УРОДЫ.

Дмитрий
14 сентября 2019 в 12:16

Хотите вместо отдыха на море наблюдать киевский дождь? ! Тогда вам к тур оператору JoinUP и его партнерам! Заявка 1678132
Подписали договор с ТОВ"Парадайз Тур" работающим под брендом Join UP, обратиться к которому порекомендовала консультант контактцентра Join UP, подобрали отель и даты, оплатили в течении часа и поехали готовиться к отдыху, тем более что нас уверили что подтверждение отеля будет в течении дня максимум трех и билеты есть. Потом начались приключения. Позвонив на следующий день менеджеру чтоб уточнить подтверждение отеля я узнал, что моего менеджера, Юлии Щелко, на работе нет, а ее коллега, представилась Ириной, которая ответила на телефон ничем помочь не может потому что она не мой менеджер. На следующий день моего менеджера тоже не было на работе и я начал сам контролировать ситуацию через сайт Join UP, за 44 часа до предполагаемого вылета оказалось что отель прислал отказ, об этом я узнал, как вы догадываетесь, не от менеджера. Мы не сдавались и все же надеялись на отдых у моря, позвонили менеджеру и она предложила несколько других вариантов отелей под наши билеты, опять уверив что теперь уже точно проблем не будет. Скрипя зубами выбрали лучшее из худшего и снова стали ждать. Дождались до того что до вылета меньше суток, отеля нет, менеджер Юлия Щелко на телефон не отвечает а телефон ТОВ"Парадайз Тур" указанный в договоре является недействительным. После шестого звонка она таки соизволила перезвонить и сообщить что ничего для нас сделать не может и вообще, дальше цитата: "Ваш оператор Join UP, во с ними и разбирайтесь, а я сделала все что могла".
Дальше интереснее! Когда я потребовал вернуть деньги и компенсировать испорченный отпуск мне сначала сказали что я должен написать заявление об отказе от тура, после того как я отказался предложила вернуть им мой экземпляр договора и только потом они вернут деньги, а о компенсации не может быть и речи. Как вам такой оборот? ! Деньги таки вернули после личного обращения в центральный офис Join UP, они к стати тоже не любят отвечать на телефонные звонки, соответственно никакой компенсации, только стоимость тура. В итоге сижу возле собранного чемодана, наблюдаю дождь за окном, и жалею что в этой форме не предусмотрены звездочки со знаком (-).

Добавить отзыв