UAOTZYV.COM

Сервисный центр в Киеве Теле Европа-сервис

Адрес Київ, вулиця Авіаконструктора Антонова, 12
Метро Політехнічний інститут 2.2км
Телефон +380 (44) 332-57-88
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:00-16:00
Сайт tveur.kiev.ua
Рубрики Ремонт телевизоров, Ремонт аудио- и видеоаппаратуры, Ремонт видеокамер, Ремонт электроники, Ремонт микроволновых печей
Оценка 4.2 43 отзыва
Похожие компании в категории
Сервисный центр fixit — вулиця Машинобудівна, 8, оф. 1
Smart Repair — Повітрофлотський просп., 18/2
Express-сервис, ремонт компьютерной техники — вулиця Авіаконструктора Антонова, 12
MK service — вулиця Глибочицька, 53

Сервисный центр в Киеве Теле Европа-сервис отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгений
22 января 2024 в 4:23

Телевізор відремонтували, замінили підсвідку, наскільки всю і якісно судіти не можу, т. Як ззовні це не видно, але ТВ працює добре.
Приємні ціни, питав в іншому місці - назвали ціну такого ремонту в півтора раза вище. Тому і звернувся сюди.
Привітливий і добрий персонал - дали декілька порад по способу перевезення відремонтованого телевізора та про підключення. Спілкування з персоналом при прийомці-видачі, а також по телефону подобалось!
Єдиний маленький мінус це очикування ремонту в 2 тижні, але якщо тут дешевше і якісно ремонтують, то це стає зрозумілим.
Однозначно рекомендую всім цю телемайсерню!

Ihor
17 января 2024 в 15:31

Здав свій телевізор у ремонт сюди, так як інший сервіс повідомив, що не зможуть допомогти та порадили звернутися сюди.
Була велика черга, проте мій пристрій відремонтували швидко та якісно за адекватну плату.
Дякую за допомогу!

Юрий
06 декабря 2023 в 21:31

Дякую сервісу за ремонт ТВ, довго чекав на матрицю але це не їхня вина:) телевізор працює і це найголовніше. Щиро дякую)

D. S.
30 ноября 2023 в 16:32

Ремонтував мультиварку-скороварку Moulinex. Сервісом задоволений, буду рекомендувати. Відремонтували за тиждень, за адекватні гроші, хоча здавалось спочатку що ремонтувати вже нема що.

Dark
12 ноября 2023 в 17:05

Хочу поділитися своєю історією. Мій телевізор від компанії Samsung на 65 дюймів з полузігнутим екраном почав проявляти дефект у вигляді полоскі на екрані та мерехтіння, що звісно вплинуло на якість та передачу того же фільму чи відео, завіз його в найближчий сервісний центр, ремонтували його 2 місяці. В результаті за словами майстрів не має сенсу його ремонтувати оскільки матриця пошкоджена а її заміна коштує як новий телевізор, що було прикро чути за стільки часу. Нічого не лишалось крім викинути його на сміття (жаль було б викідати такій чудовий телевізор.) або як альтернатива продати на запчастини. Із 2 варіантів я вибрав 2, тут я і наткнувся на Теле Европа-Сервіс, працівники сервісу запитали в мене чому я його продаю. Пояснив причину з додаванням фото та відео дефекту на що мені відповіли що його можна відремонтувати. На що я звісно погодився і відправив телевізор новою поштою. Телевізор вдалося відремонтувати на протязі місяц в що спочатку після першого сервісного центру не вірилось. Я вдячний Теле Европі-Сервісу за
професійний ремонт, а саме головне за те що ваші працівники запитали в мене про дефект і запропонували відремонтувати його, скоріш б за все був би він на смітнику. На сьогоднішний день телевізор працює чудово що не може не радувати. Рекомендую всім Теле Европа-Сервіс, працівники майстри своєї справи, відповідають на усі запитання клієнта)

Sam
12 ноября 2023 в 5:10

Ніколи ніколи не віддавайте сюди техніку. Жахливе обслуговування, персонал ідіоти годували сніданками протягом майже року, замінили деталі телевізора на інші! Обссаний щурий підвал.

Владимир
01 ноября 2023 в 13:52

Віддав на ремонт свій Breeze777 (комбайн для зволоження, обігріву повітря). Зробили чітко та швидко. Працює після ремонту ВІДМІННО!
Дякую за "Золоті руки"!

nata_nik
30 октября 2023 в 21:59

Велика вдячність за високу майстерність та доброзичливе ставлення до людей співробітникам Сервісного центру по ремонту техніки «Теле Європа-сервіс». Я звернулася з проханням ремонту застарілого магнітофону, в якого мінімізувався звук. Адже сучасна техніка грубо підсилює низькі частоти, що унеможливлює сприйняття класичної та духовної музики. Тому ремонт старої техніки вкрай необхідний. Співробітники позитивно відреагували на прохання термінового ремонту перед відпусткою, знайшли необхідні запчастини та якісно виконали ремонтні роботи.

Михайло
13 сентября 2023 в 19:19

Єдині хто мені відремонтував телевізор Sony (19 року випуску) з незахмарним цінником на такий серйозний ремонт з заміною процесора, що після обстрілів в листопаді 22 коли різко пропало світло, зазнав пошкоджень як я потім дізнався. Єдиний нюанс - встановили операційну систему яка підігрівала добряче низ телевізора і періодично його вимикала з помилкою підсвітки, але це швидко вирішилось коли я з флешки встановив з офіційного сайту іншу прошивку. Нетфликс також не працюватиме через особливості нової плати, але я не користуюся ним. Ремонтували 3 місяці - довго шукали материнську плату. Але дякую що за адекватну ціну 4.5 тис повернули до життя телевізор, я думав що це неможливо.

Андрей
10 сентября 2023 в 9:58

Був у двох центрах ремонту техніки, відмовили, звернувся до Телеєвропи, тілик пожвавили! Дякуємо за професіоналізм!

Женя
18 августа 2023 в 0:55

Обслуговування на найвищому рівні, шанобливе ставлення. Несподівано для мене було здійснено якісний ремонт док-станції Аltек Lansing InMotion iM7. У нашому місті до кого тільки не звертався скрізь – відмова. Знайшов Теле Європа - Сервіс в інтернеті, і УРА, приблизно через місяць все запрацювало завдяки їм

Рома
03 августа 2023 в 14:13

Дзвонив щойно по ремонту монітора.
Хамовита операторка, з якої діставав потрібні відповіді для рішення мого питання, а отримував відповіді «на відстань».
Керівництву краще переглянути цю кандидатуру, бо я збирався привести монітор, але вона відбила уже бажання.
Переслухайте розмову і все зрозумієте.

Юлия
27 июня 2023 в 5:10

Ніколи, ні за яких обставин не рекомендую звертатись.
В липні минулого року завезли телевізор на заміну матриці. Обіцяли зробити це за 3 тижні.
10 місяців нам розповідали історії - запчастину замовили буде через тиждень, запчастина на складі, але треба почекати….

Саша
03 июня 2023 в 4:35

Не рекомендую зв'язуватись з цією компанією.
При здачі техніки в ремонт в квитанції вам вказують орієнтовну вартість ремонту. Усно говорять що без погодження кінцевої вартості після діагностики ремонтувати не будуть.
По факту якщо ремонт "вписується в орієнтовну суму", з вами нічого не погоджують. Вам дзвонять що ремонт здійснено і ви змушені плати суму, вказану в квитанції. Ваш підпис для них служить згодою.
Вважаю це маніпуляцією стосовно клієнта

користувач
13 апреля 2022 в 4:28

Шарашкина контора! Не советую! Потратите только нервы и время.
Говорили месяц, как итог 3 месяца и Итог не сделали!
Пришлось отдать в другой сервис, где к счастью Адекватные сотрудники и нормальные специалисты, вопрос там решили за 2 недели"

Евгений
30 марта 2022 в 16:36

Телевизор взяли в ремонт 3 месяца назад, постоянно переносят сроки, обосновывая, что запчасти заказные. Каждый месяц говорят, что нужная запчасть уже едет и скоро всё будет готово.
Кормят завтраками.
Какой подвал такой и сервис. Не беритесь за то что не сможете сделать.
Одним словом - шарага.

Женя
08 марта 2022 в 15:18

Отправлял из Каменец-Подольска делали замену матрицы на TV LG 43UK6750PLD. Правда сразу предупредили что будут заказывать матрицу под мой телевизор и это займет некоторое время. Итог ремонт длился около месяца, я остался довольным! Большое спасибо.

Алексей
13 февраля 2022 в 23:15

Большое спасибо за ремонт винтажной магнитолы Sharp GF-575 1983 года выпуска. Восстановили любимый с детства аппарат. Респект мастеру!

Женя
11 февраля 2022 в 0:47

Единственная мастерская по ремонту телевизоров, которая взялась заменить изогнутую матрицу экрана на телевизоре QLED 8 C с диагональю 65 дюймов. Обслуживание на высшем уровне. Каждый свой шаг по ремонту со мной согласовывал менеджер компании. Периодически звонил и извещал меня об этапах продвижения работ.
Я благодарю компанию за хорошее обслуживание.
Надеюсь, что обращаться больше не прийдется, но если что, то только к ним.

Vowka
05 января 2022 в 19:56

Пока что! Из всех мастерских, только эта отозвалась на возможность замены матрицы, топового телика в 55 "метров" от LG с 3d 55UH950V, ждём ретультейшена) если все ок! 5 звезд и топовая мастерская!

Добавить отзыв