UAOTZYV.COM

ProHealth Clinic. Клініка Хірургії Голови та Судин.ПроХелс.

Адрес Київ, Берестейський просп., 119, 121
Метро Житомирська 0.4км
Телефон +380 (44) 495-95-05
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
Сайт www.prohealth.clinic
Рубрики Медицинский центр, Гинеколог, Магазин слуховых аппаратов, Невролог, Отоларинголог
Оценка 4.5 48 отзывов
Похожие компании в категории

ProHealth Clinic. Клініка Хірургії Голови та Судин.ПроХелс. отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
09 июня 2024 в 2:11

Дуже дякую лікарю Мішневу Василю Сергійовичу за професійність та уважне ставлення. Натхнення та процвітання!

Женя
03 июня 2024 в 5:26

Дуже вдячний! Співробітники підходять до питань з участю і вирішують їх професійно. Також вдячна лікарю Олександру Володимировичу Сергієнко. Спілкування просте, консептуальне і інформативне. Завжди вислуховує і дає корисні поради. До проблем відноситься глибоко і ПРОФЕСІЙНО. Фахівець і добра людина!

BIOCONTEC
12 февраля 2024 в 19:36

Жахлива клініка, категорично не рекомендую. Некваліфіковані працівники, якщо турбуєтесь про своє здоровʼя то оминайте стороною!

Ольга
02 февраля 2024 в 0:38

Хочу вам відповісти на ваші коментарі з приводу відгуку, та ви відправили на безкоштовну консультацію до завідувача, який після огляду перекинув до іншого лікаря Смирнова, який сказав, що я вам допоможу, щоб зійшов набряк. Досі набряк не сходить, оскільки операцію з видалення меніска було проведено не кваліфіковано. Через те, що лікар, який оперував у вашій клініці і за якого ви несете відповідальність залив вином диск до операції, і жоден з травматологів не зміг зрозуміти, що було до, всі нам відповідали одне й те саме, ми не знаємо, що робив він там, тому що диск залитий. За рік ми обійшли п'ятьох відомих людей у ​​травматології і всі нам сказали, що провина Антона Кучеренка, який оперував. Меніск не видалений повністю. Ще раз хочу сказати, що вина повністю на вашій клініці, ми не оперувалися на квартирі, і ви повністю відповідаєте за лікарів, які у вас оперують! Тому вважаю за потрібне попередити потенційних клієнтів і збираюся притягти до відповідальності!

Елена
28 января 2024 в 15:09

Здрастуйте, хочу попередити, що в цій клініці вас можуть прооперувати, а потім хірург Кучеренко Антон може піти в запій на два чи три тижні і вас ніхто не подивиться після операції. Весь персонал про це знає, і це вважається нормальним. Після операції неможливо додзвонитися лікаря, навіть звернувшись як керівництву клініки неможливо було знайти цього лікаря-алкоголіка! Після скандалу керівництво клініки запевнило, що ця людина не буде там оперувати, але дотепер вона там. У цій компанії тільки відповідають за те, щоб заплатили гроші, далі не цікаво. Будь ласка, якщо ви хочете отримати нормальне лікування, відходьте цю лавочку стороною! Керівництво клініки потрібно тримати слово і звільняти таких лікарів алкоголіків, а не розповідати казки, що ви не знали, який він і негайно його звільните. Анастозіологе, медсестри все в курсі, а у вас все нормально.

Татьяна
24 января 2024 в 9:56

Робили операцію у Мішнева В. С, реабілітація пройшла стабільно, без ускладнень, результатом задоволені.

Татьяна
22 января 2024 в 21:38

Зверталась до лікаря Мішнева В. С. Дуже уважний, ввічливий, доброзичливий. Хочу виразити щиру подяку Василю Сергійовичу за професіоналізм, знання своєї справи.
Завістовська Т. М.

Оксана
20 ноября 2023 в 16:52

Хочу дуже подякувати лікарю Мішневу Василю Сергійовичу. Уважний, професійний фахівець. Дуже приємне враження від прийому. Також маю відзначити приязний персонал на ресепшені кліники. Щиро дякую!

Светлана
18 ноября 2023 в 21:54

ProHealth Clinic відвідала вперше, дуууже сильно спізнилася через затори, проте мене дочекалися і віднеслися з розумінням)
Особлива подяка лікарю Бакай М. В. Висококваліфікований прфесіонал своєї справи і прекрасна, щира людина. Консультація пройшла дуже інформативно, отримала відповідь на всі питання, було запропоновано декілька варінтів вирішення проблеми, з детальним проговоренням наслідків і рекомендаціями. В цей же день зробила процедуру, яка була виконана на відмінно!
Загалом отримала навіть більше ніж очікувала, багато в чому пішли на зустріч (і лікар, і директор), врахували всі мої побажання і потреби. Щире, людяне відношення. За що, я дуже вдячна)
Рекомендую і клініку, і чудового, професійного лікаря Бакай М. В.

Юлия
02 ноября 2023 в 0:18

Дуже рекомендую лікаря-флеболога Мішнев Василь Сергійович. Професійна людина, яка надала мені грамотну кваліфіковану допомогу, відповідальний підхід до роботи, доброзичливе ставлення.
На консультації було детально розʼяснено про мою проблему. Лікар з розумінням поставився до моїх життєвих обставин. Під час операції виявив максимальну чутливість і підтримку.

Алёна
01 ноября 2023 в 6:36

Доброго дня всім, хочу подякувати Мішнев Василь Сергійович дуже хороший спеціаліст, зробив операцію на високому уровне, рекомендую всім. Велике дякую, таких спеціалістів побільше.

Юлия
14 августа 2023 в 19:26

ПроХелс Медікал найкращі в лікуванні варикозного розширення вен.
Лікар флеболог Мішнев Василь Сергійович професіонал з великої літери, уважний і до роботи ставиться з великою відповідальністю. Процедура з ним максимально комфортна, якісна, з ідеальним результатом.

Крепыш
10 августа 2023 в 16:21

Не дуже сподобалося, за такі грощі. Написали від руки заключення, а не в електроному виді. Що нічого розібрати не міг дома, хоча лікарь був не поганий.

Олена
20 июля 2023 в 19:08

Була на прийомі у ревматолога Семенюка В. А. Лікар проконсультував і дуже чітко та зрозуміло все пояснив. Призначив лікування. Рекомендую однозначно!

Оля
10 июля 2023 в 19:17

Дуже хочу виразити величезну вдячність клініці Pro Health, а особливо справжньому професіоналу та чудовому лікарю Мішнєву Василю Сергійовичу за його ювелірну роботу і майстерність.
Він повернув мене до повноцінного та радісного життя. Багато років турбував біль в ногах через важкий варикоз - високі підбори, робота на ногах, на жаль, негативно вплинула на стан моїх ніжок. Та завдяки Василю Сергійовичу я знову відчуваю себе як у 18)
Все життя мала фобію та боялася лікарів, був синдром "білих халатів", але яскрава посмішка, дружній підхід та чуйне відношення Василя Сергійовича змінило все!
Бажаю клініці процвітання та розвитку, лікарю низький уклін та щира вдячність.
Всіх благ, здоров'я, миру та скорішої нам Перемоги!

Светлана
24 апреля 2022 в 21:57

Хочу висловити щирі слова подяки найкращому лікарю флебологу Мішневу. Василь Сергійович, дякую за Ваші Золоті руки, за Вашу неймовірну роботу, за професіоналізм та людяність! Три години операції пройшли на позитиві, з посмішкою та з гарним результатом. Щиро вдячна лікарю та всьому персоналу клініки ProHealth за приємну атмосферу️
P S. На фото найкращий лікар Мішнев Василь Сергійович

Женя
13 апреля 2022 в 14:16

Гарна клініка з сучасним обладнанням. Чуйний, добрий персонал. Приємно коли до тебе відносяться з добром. Оперувалась у Василя Сергійовича. Це лікар з великої букви і золотими руками. Одразу видно, що він знає свою справу і відноситься до роботи з відповідальністью. Дуже йому дякую. Ще хочу подякувати медсестрі Наталочці, яка теж була присутня на операції. Дякую Наталочка.

Ольга
31 марта 2022 в 17:27

ProHealth Clinic - клініка европейського рівня з відміним сервісом від рецепції до операційної.
Особливо хочу подякувати лікарю Мішневу Василю Сергійовичу за високий професіоналізм, увагу і турботу.
Василь Сергійович - лікар від Бога, лікар з золотими руками, професійний і чуйний.
Процедура, яка тривала близько трьох годин, пройшла на одному диханні під дуже приємну музику і невимушене спілкування.
Також дуже вдячна операційній сестрі Наталі і санітарочці за піклування, увагу і чуйність.
Бажаю всім здоров‘я та процвітання вашій клініці!

користувач
26 марта 2022 в 15:35

Огромная благодарность врачу Ващук Дмитрию Николаевичу за ювелирное избавление от варикоза. Виртуозно проделана работа на высшем уровне.

Во время приема ощущается положительная аура и отзывчивое отношение к пациентам.

Удачи Вам в жизни и профессии.

Женя
23 марта 2022 в 16:48

Були на операції у Молочика Юрія в клініці на Житомирській Прохелс. Симпатично, комфортно, дружелюбно. Коли приїхали нас відразу розмістили в палату. Після операції постійно заходили анестезіолог, медсестра, санітарочка. Дуже сподобалося. Дякуємо.

Добавить отзыв