UAOTZYV.COM

Медична клініка Viva

Адрес Київ, вул. Оноре де Бальзака, 85А
Телефон +380 (44) 238-20-20
Часы работы 00:00-24:00
Сайт viva.clinic/ua
Рубрики Хирургический центр, Диагностический центр, Медицинский центр
Оценка 2.3 50 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медицинская клиника Viva — просп. Василя Порика, 9А
Мережа клінік Viva на Осокорках (метро Славутич) — Нижние сады, 49-а Садова вулиця, 28
Медична клініка Viva — вулиця Якуба Коласа, 2Д
Похожие компании в категории
ЗІР 100 % Медичний Офтальмологічний Центр — Дніпровська набережна, 23
Леомед — вулиця Сирецька, 32
Медичний центр Олега Колібаби — вулиця Хрещатик, 44В
COMPLEX DENT — вулиця Воскресенська, 12 Б

Медична клініка Viva отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Имя
06 июня 2024 в 16:06

Звичайна клініка. Трохи людно.
Дивлюсь що багато незадоволених відгуків. Ну може не фартануло. А може ви не були у державній.

Антон
24 февраля 2024 в 20:41

Робив рентген для виявлення кили. Зробили не коректно! Просто вгатив стакан барія, постояв декілька хвилин і все! Хоча я пояснював дівчині, що цей рентген робиться в різних положеннях тіла, на що вона сказала, що не розуміє мене і цей рентген треба робити в вертикальному положенні.
Заплатив 2+ тисячі грн.
Казали, що вишлють результати на пошту. Але які там результати? ! Нічого не вислали! Коли розповів цю історію своєму гастроентерологу вона була в шоці!
Більше ніколи не буду звертатися в цю клініку! І нікому не раджу!

Сергій
12 февраля 2024 в 17:24

Багато разів користувався послугами клініки і з кожним раз все було гірше й гірше.
Записався на МРТ на Бальзак, щоб одразу пійти після дослідження до лікаря з заключенням. В підтримці підтвердили, що через годину після процедури можно записатись до лікаря! Так і зробив.
МРТ просто жах - таке враження, що 2 години був на рок-концерті біля колонки! (Маю десятки візитів на МРТ, в т. ч. і в ВІВА на Бальзака але ж тут ледь долежав до кінця сеансу - голова ледь не відлетіла: (
Перед тим, як "завести мене втрубу лікар запропонувала біруші і на моє здивування "Навіщо? " сказала "Як хочете - я пропонувала! "
Ніякі біруші НЕ допоможуть вам комфортно знаходитися в "трубі": (Там так гучно, як під артобстрілами.
Коли я сказав, що так НЕ можна знущатися звуком над клієнтами - лікар просто проігнорувала!
На рісепшні сказали, що вони не винні, а на моє зауваження, що я (скоріше) НЕ перший з такою скаргою і чому взагалі вони використовують цей МОТЛОХ на людях - теж не получив відповідь!
Коли за півгодини лікар мене викликала, то сказала, що результати будуть готові НЕ РАНІШЕ ніж чим за 2 години!
ЯК так може бути, де тебе ВСІ обманюють за твої великі гроші - ніхто НЕ дав відповіді!
Ба більше - ЖОДЕН так званий працівник НЕ вибачився за цей жах жодним словом!
Це вже не перший випадок такого хамського відношення до тебе іменно в цьому відділенні на Бальзака, тому і порада - НЕ платіть дарма свої гроші, шукайте кращої долі і інші клініки!
Ганьба і сором так званим лікарям!

Катюша
22 января 2024 в 17:05

Через свою страхову викликала швидку допомогу через сильну почичну коліку. Приїхали швидко, буквально 20хв. Дуже класні лікарі в швидкій допомозі Viva, безмежно їм вдячна.
Госпіталізували мене в клініку viva на Бальзака 85. Провели узд, кате, взяли всі аналізи. Підготували до операції і в терміновому порядку прооперували. Врачі та персонал від Бога. Все пройшло дуже комфортно, в доброзичливій обстановці. Анастазіолог просто дівчина-Янгол, така добра, приємна. Я ДУЖЕ задоволенна і відношенням до себе і кваліфікацією персонала.
Безмежно вдячна за ваш професіоналізм і добрим відношенням до людей!

Тиана
17 декабря 2023 в 3:57

Була сьогодні на прийомі у травматолога у відділенні на Бальзака. Дуже вдарилася ногою, тому прийшла на консультацію. Лікар потикав пальцем у коліно, сказав, що, якщо хочу, можу зробити мрт. За цю фразу я заплатила в касу 900 грн. Ось так треба заробляти гроші. Дуже неприємний осад на душі відносно такого обслуговування

Инна
12 декабря 2023 в 8:52

Лікар не захотів приймати, бо до кінця прийому мало часу. Запропонував їхати на Лаврухіна. Ви погоду бачили?

Елена
06 ноября 2023 в 10:40

По дурості звернулася до цієї жахливої ​​клініки. Треба було відгуки прочитати спочатку. Захворів мій чоловік і ми вирішили звернутися до терапевта, був кашель і трималася температура. Нас записали до доктора Грабової. Зробивши ренген, було виявлено правобічне запалення легень. Лікар призначила антибіотик у таблетках амоксиклав. Я попросила її виписати уколи, розповівши, що кілька років тому чоловік лікував пневмонію таблетками, в результаті його ледве врятували і він у результаті потрапив до лікарні на два місяці. На що вона мені відповіла, що вона, бачите, не любить уколи. і динаміка настане через 72 години, і якщо що записуйтеся до неї на прийом. Після початку прийому таблеток у чоловіка впала температура, а через 72 години почала знову підніматися. Я стала дзвонити в клініку, щоб записатися до неї на прийом. Вона не працювала, інші лікарі були зайняті. Вирішила скористатися послугою виклику лікаря додому, він теж був зайнятий. Дівчаток, на тому кінці дроту я почала просити, що якщо раптом звільниться місце, хтось відмовиться, то надішліть мені лікаря, пояснивши їм, що кілька років тому у нас була схожа ситуація і мого чоловіка ледве врятували. На щастя, як я тоді подумала, мені передзвонили і сказали, що лікар приїде. Я дуже зраділа. Приїхав професор Мельник, розповівши йому ситуацію, просила змінити антибіотик, т. к. Чоловікові ставало гірше. На що він мені відповів, що треба допити цей антибіотик, міняти його не можна, потім дивитися як і що. Ось пробіотики він сказав не пити, а починати їх пити наступного дня після лікування антибіотиків. І ще порадив лікуватись компотом із сухофруктів. Допили ми ці антибіотики. Підсумок: зробили КТ, тепер у нас двостороння бронхопневмонія.

Алина
29 октября 2023 в 0:56

Була на прийомі у психолога Кирилюк. І чесно кажучи я не задоволена. Лікар весь прийом мене просто слухала. І коли я домовила, вона тупо дивилася на мене і посміхалася. І було мовчання хвилину, після цього мені вже було ніяково і я починала щось говорити. Порад взагалі жодних. Я з мамою так само спілкувалася. Взагалі не видно, що вона психотерапевт до всього цього. Я була у трьох чи чотирьох психологів і ця найгірша просто. За що 1000 грн я не знаю їй віддавати. Беріть на роботу компетентних лікарів! Травматолог теж нічим не допоміг, мабуть тому, що молодий, так і сказав «я не знаю чим вам допомогти». Цифровий рентген у моєї бабусі було 4% поразка легких ковід. Показало у вас, що все добре. Це нормально? Якби не переробили кт в іншому місці, то людина могла б померти. Складається висновок, що у вас всі фахівці взагалі не компетентні!

Леся
16 октября 2023 в 4:33

Терапевт призначає ібупрофен 2-3 рази на день протягом 4 днів для зняття запалення та покращення самопочуття при ГРВІ (нежить і горло) при ВАГІТНОСТІ. За протоколами його не можна вагітним. Призначають - Парацетамол. Думала, що всім відомий факт, але, на жаль, маємо таких лікарів, які залікують з наслідками для майбутньої дитини.

Ирина
12 октября 2023 в 22:34

Єдина, до кого завжди звертаюся із впевненістю - педіатр Семенова Ірина Вікторівна. Завжди адекватне обстеження і лікування. І жінки лори - Обозна і Марина Леонідівна.

Дмитрий
17 августа 2023 в 18:21

Потратил неделю времени чтобы усугубить то от чего я собирался избавиться. Худшая клиника за всю историю медицины. Если вы не дай бог будите при смерти то умрите достойно, не тратьте свое последнее драгоценное время на бессмысленный поход в это учреждение, если конечно ваш диагноз не заключается в профиците финансов. Эта больница сплошное олицетворение когнитивного диссонанса. Будьте здоровы

Ольга
03 августа 2023 в 9:05

Ужасная клиника. Записывалась пройти медосмотр. Ресепшионисты сонные, все делают медленно, каждый раз заново начинали меня искать в записях. Каждого специалиста ждать минут по 20,30. Тайминг не налажен. Медосмотр растянулся на 3 дня, аппаратура на диагностике, какой-то специалист сегодня не принимает. Как можно так записывать и организовывать людей? Гинеколога прождала не один час, тк она оказалась на срочной операции, по итогу не попала, потому что надо было на работу. Ресепшионист А вы уходите? Ну хорошо, мы скажем что вы не захотели дожидаться. Может другой день? Серьезно? Спасибо, больше к вам ни ногой.

Андрей
03 июля 2023 в 12:21

Мені в цій клініці проводили операцію по видаленню апендициту і я залишився усім задоволений. Ресепшн, як і будь-де (можливо в когось вимоги високі, але як на мене достатньо…), палата гарна і відповідає співвідношенню ціна-якість, відношення медсестер і лікаря відмінне. Дякую!

Олег
01 июля 2023 в 20:55

Лікар хірург в рану засунув бинта хто так робить я не задоволений нога почала боліти бинт в рані засох потрібне хірургічне втручання щоб вирізати бинт

Катерина
29 июня 2023 в 15:54

Якщо щось поміняється, відгук відредагую.

Не знаю, кому тут не сподобався персонал на рецепції. Панянки вельми ввічливі, навіть на жарти усміхаються, тож або я раптом стала дуже дотепною, або це найвищий рівень професіоналізму.

Прийняли мене вчасно, навіть трохи раніше.

Анестезіолог залишив цілком позитивне враження: про алергії попитав, вагу та зріст уточнив, креатинін подивився (причому уважно), все пояснив, а коли в мене почалася істерика заспокоїв (хоча в обов'язки анестезіологів не входить заспокоювати істеричок, ну, принаймні, наскільки мені відомо). Взагалі дуже приємний чоловік. От серйозно.

Катетер поставили не боляче. Ба, навіть синця не залишилося, що у мене вперше (зйом катетера залишив трохи глибші та феєричніші враження, та здебільшого через віддирання пластиру). Тож ще один плюс: в свої тридцять рочків я припинила боятися катетерів.

Після обстеження допомогли одягнутися. Диск із записами віддали десь за годину, може навіть трохи менше, до того часу я сиділа у холлі, сьорбала водичку з кулерів ну і подумки себе ховала.

Результат надіслали на пошту ввечері того ж дня. Єдине що в заключенні є дрібні помилки, але то таке: лікарю тих заключень треба надрукувати цілу купу, і нічого страшного в тому, що десь загубилася літера, а десь додалася крапка немає, головне що характер утворення та розміри описані.

Ось що мене насправді бентежить, так це КЦ, але то, знову ж, таке, всіляке буває, смс що не надійшла, бо в системі дату прийому ввели іншим числом - це не найбільша неприємність, головне що прийом "на позавчора" не поставили.

Кира
13 апреля 2022 в 10:17

Ужасно, врач направил в другую больницу делать гастроскопию, а она аж на троещине. Ну ок, такси 50минут, не страшно, если оно того стоит. Но оказывается к них гастроскопия без анестезии! И никто не предупредил, 21 век на дворе. Врач сказал, что нужно было заранее с анестезиологом договариваться. Вообщем сделала узи, которое могла сделать рядом с домом и поехала обратно, естественно отказавшись от процедуры

Auto
01 апреля 2022 в 9:41

В клинике не выдают консультативний висновок с назначенным лечением, пишут от руки как в государственной поликлинике, по скорой могут привезти пациента и врач может задержать прием на час или более.

Роман
26 марта 2022 в 8:51

Пришел одно вылечить, получил второй диагноз- теперь буду лечиться от него. Благодаря врачам. Написал заявление в прокуратуру. (операция простейшая, надо было вскрыть фурункул и почистить, в итоге ожог и думаю не меньше года будет белое пятно или на всю жизнь) Смотрите фото!
Попробовал поговорить с главным врачом о сложившейся ситуации - хам, включил видео запись убежал
Категорически не советую!

Maksym
17 марта 2022 в 13:40

Прекрасна клініка
Консультувався у невропатолога Ус Олени, лікар професійно здійснила огляд, надала рекомендації, відповіла на багаточисленні питання та навіть залишила свій телефон для зворотного зв'язку
На ресепшипі привітливий персонал. Чисте, акуратне приміщення. В цілому якістю обслуговування дуже задоволений

Наталия
06 марта 2022 в 13:52

Я прочекала прийому у лікаря терапевта годину! І це приватна клініка! Адміністрація просила зачекали то 5, то 10 хвилин і так годину! Дуже несерйозне ставлення до пацієнтів! Для чого тоді потрібен запис? Просто халатне відношення до пацієнтів!

Добавить отзыв