UAOTZYV.COM

KinderKlinik отзывы

Адрес Київ, вулиця Олександра Мишуги, 2
Метро Позняки 0.48км
Телефон +380 (800) 30-75-75
Часы работы 09:00-19:00
Сайт kinderklinik.ua
Рубрики Педиатрический центр, Диагностический центр, Детский патронаж, Невролог, Офтальмолог
Оценка 4.2 74 отзыва
Похожие компании в категории
Doctor U. Осокорки — Дніпровська набережна, 18Б
Привітна клініка — вулиця Михайла Драгоманова, 4А

Педиатрический центр KinderKlinik отзывы

74
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
25 мая 2024 в 8:26

Чудова клініка. Привітний персонал, завжди раді допомогти. Вже більше ніж 3 роки приводжу різних дітей (робота повʼязана з ними) саме до цієї клініки. Лікарі професіонали своєї справи. Іншими клініками навіть не цікавлюсь в інтернеті.

Виктория
06 февраля 2024 в 13:36

Клініка гарна і сучасна! Дуже вдячна Татевік Насібіан… привітна, уважна та кваліфікована лікар. Після візиту були уточнення. і лікар зразу звʼязався зі мною і відповів на питання. Всім рекомендую. Зараз гарного лікаря ще треба знайти…

Samsung
01 февраля 2024 в 14:32

КіндерКлінік наша улюблена клініка) Відношення до дитини завжди чудове, дитина з задоволенням відвідує цю клініку

Наталья
21 января 2024 в 1:19

Лікар нефролог дуже уважна, детально все пояснила, дитині сподобалася)
Прийняла вчасно. Найкращі враження про клініку!

Юлия
09 января 2024 в 8:28

Були сьогодні на прийомі у лікаря Савіна Анна. Попали до неї вдруге, лікар дуже сподобалася. Приємна, розумна, знаходить спільну мову з дитиною, лікування призначено грамотно. Від відділення на позняках тільки приємні враження

Яна
27 октября 2023 в 1:07

Взяли курс масажу для сина (2 місяці), у Шаповал Тетяни Євгеніївни, я в захваті, дитина теж.
З першого сеансу малюк не плаче, а отримує задоволення!
Помітний результат після кожного сеансу. Професіонал своєї справи!
Рекомендую всім батькам, хто очікує від масажу «справді результату».
З першою дитиною ходили до іншого спеціаліста (не в Кіндер), тому є з чим порівнювати.

Янчик
08 сентября 2023 в 12:23

Найбільш серйозне ставлення до запису. Записувалася до педіатра в запропонований мені час, з приходу виявилося, що ніхто не в курсі. У результаті з хворою дитиною залишилися без огляду. Природно, цю клініку більше не розглядаємо.

Анна
29 августа 2023 в 8:37

Дуже рекомендую масажиста – реабілітолога Тетяну, малюк у її руках спокійний, піддається будь-яким маніпуляціям, заняття проходять весело. Став набагато міцнішим, з'являються нові навички, ми дуже задоволені

Елена
26 августа 2023 в 4:08

Ходимо на масаж до Тетяни Євгенівни.
Дуже чутка, уважна та турботлива людина! З легкістю знайшла підхід до малюка, а ми маленькі та капризні (нам тільки 3 місяці)

Дитина не плаче, не боїться, не кричить, навіть намагається спілкуватись прям під час масажу своїми «агу», часто посміхається Тетяні Євгенівні посеред процедур, а після малюк розслаблений та спокійний. Ручки стали більш відкриті, дитина в цілому стала більш активна!

Дуже дуже дякуємо!

користувач
12 апреля 2022 в 9:01

Добрый день. К сожалению приходится писать это сообщение. Из за халатности и полного безразличия колл-центра, мой ребенок девятимесячного возраста не получил должного внимания! Ребенок температурит, температура -38,5-39. Мы записались изначально на 05,02,22 года на 8,00 на прием, но после приняли решения не тянуть и перезаписались на 14: 00 04,02,22. Оператор колл-центра бессовестный человек, не придав значению важности, спутал даты и вместо 04.02.2022 записал нас на 14: 00 05.02.2022. В итоге мой ребенок не получил своевременного осмотра, 04,02,22 ребенок не получит никакого осмотра, что может повлечь за собой ухудшения состояния здоровья. "ОГРОМНОЕ НЕ СПАСИБО"!

користувач
31 марта 2022 в 2:02

Рекомендую клініку Kinder Klinik. Зверталась за допомогою до клініки, а саме що знаходиться за адресою: вул. Мишуги 2, на сам перед хочу зазначити, професіоналізм та приємне спілкування з оператором клініки, неодноразово було надіслано повідомлення, щодо запланованого візиту з координатами та часом прийому.
Проблема була у дитини зі станом шкіри. На прийом ми потрапили до лікаря дерматолога Попової Наталії Сергіївни (приємна у спілкуванні, уважна), лікар оглянула, надала кваліфіковані, розгорнуті відповіді на всі мої питання, назначила ліки, які в процесі лікування сину допомогли та вирішили проблему.
Також лікар надала номер телефону і вперіод лікування підтримувала зв'язок, та за необхідності миттєво реагувала. Щиро дякую, Наталі Сергіївні за допомогу.
Зазначу що в дані клініці є додаток, який зручний у використанні, можна легко віднайти назначення та лікування лікаря, без зайвих пошуків друкованого варіанту.

Саша
30 марта 2022 в 3:27

Були на огляді у дерматолога Наталії Сергіївни. Кваліфікований лікар, доступно все роз’яснює. Назначений план лікування вирішив нашу проблему.
Також, що дуже важливо, лікар в період лікування підтримувала зв’язок і контролювала динаміку змін.
Має прекрасний підхід до дитини. Дякуємо

Мария
20 марта 2022 в 16:49

Хочу подякувати педіатру Інні Антоненко, яка дуже оперативно змогла нас прийняти та підтвердити діагноз. Максимально професійно надала допомогу і зробила на місці необхідні аналізи, нічого зайвого не призначила. Була постійно на зв'язку протягом перебігу захворювання, в той час, як наш постійний педіатр нас проігнорувала в момент першої серйозної хвороби, на жаль: (

Ще раз дякую!

Альона
06 марта 2022 в 3:45

Часто бываем в клинике в педиатрии, но в этот раз попали к дерматологу Наталии Сергеевне Поповой. Очень понравился и врач и лечение, результат быстрый, рекомендую!

користувач
14 февраля 2022 в 23:42

Хочу отметить дерматолога Попову Наталью. Приятный человек и грамотный специалист. Была все время лечения на связи

Павел
05 февраля 2022 в 4:24

Да, 31 декабря, у ребенка температура 39.5, звоню в эту недоклинику вызвать врача, на что отвечают только с 2го числа. 24/7 работаете? Или в "праздничные" дни не болеет никто?

користувач
09 января 2022 в 4:05

Задоволений лікарями та клінікою вцілому. Дуже радий, що повернулась лор Коберник О, лікар, який найде підхід до любої дитини, донька з радістю йде до лікаря, навіть на «кукушку».
Медсестри дуже чемні, аналізи беруть якісно, дитина навіть не помітила

Светлана
31 декабря 2021 в 21:16

Не рекомендую. Проходили нічне ЕЕГ, результат не зберігся, як кажуть по технічним причинам. Гроші не повертають вже як тиждень (. Куди звертатись в такій ситуації? До поліції?

Дайана
21 декабря 2021 в 9:03

Были на осмотре у дерматолога Попова Натальи. Остались очень довольны. Очень приятный врач, доступно все объясняет, максимально приветлива и вежлива, нашла подход к ребёнку. Персонал на рецепции так же очень удивил. Поиграли с малышом. Спасибо kinderklinik

Евгения
20 декабря 2021 в 6:47

Очень довольны обслуживанием Киндер Клиник, были на Мишуги у ортопеда Чумаченко. Понравился его профессиональный подход к ребенку, доктор ответил на все наши вопросы. Отдельно хочу отметить медсестер, очень хорошо берут анализы, а за доктором Коберник вообще ездим по всему Киеву.) Рады, что сейчас принимает на Мишуги

Добавить отзыв