UAOTZYV.COM

ilaya Family

Адрес Київ, вулиця Регенераторна, 4, корпус, 8
Метро Дарниця 2.12км
Телефон +380 (44) 422-41-03
Часы работы 08:00-20:00
Сайт ilaya-family.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Диагностический центр, Семейный врач, Гастроэнтеролог, Акушер-гинеколог
Оценка 3.8 25 отзывов
Похожие компании в категории

ilaya Family отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
06 января 2024 в 8:05

Працюють фахівці своєї справи.
Особлива подяка сімейному лікарю Герасимчук Наталії Миколаївні за професіоналізм, доброзичливість та невтомну працю.

Евгений
06 ноября 2023 в 16:37

Похід до клініки дуже сподобався! Привітний персонал допомогли вирішити всі мої питання. Залишився дуже задоволений!

Ангелина
17 августа 2023 в 11:36

Дуже гарна клініка. На рецепції привітні адміністратори, компетентні.
Ціни на послуги - адекватні.
Хочу подякувати педіатру клініки Федорчук Альоні Петрівні за кваліфіковану допомогу.
Лікар дуже сподобалась. Приділила дитині багато часу, назначила лікування, дала відповіді на всі додаткові питання. Лікар володіє і користується доказовими матеріалами. Всі призначення, щодо лікування, були максимально ефективними.
Дуже раджу цього лікаря.

Анна
10 августа 2023 в 10:06

Раніше подобалась ця клініка, так як знаходиться поряд з домом, але вже рік годують клієнтів байками «термінал не працює». Працюють в чорну, приймають лише готівку, що є нонсенс. Сьогодні вчергове подзвонила дізнатись, чи «запрацював нарешті термінал», але знав відповідь - поки не вирішили цю проблему.

Алекс
03 августа 2023 в 13:32

Лікар вчасно не приїздить на роботу. Назначили консультацію на ранок, ми прийшли а лікаря нема….
Як так?
Якщо хочете марно витратити свій час та гроші - то ця конюшня вам підходить!

Александр
12 января 2022 в 22:50

Підписавши декларацію, будьте готові, що Вам там не раді, а на прийом до свого лікаря (з яким є декларація) зможете попасти після 7-10 днів як захворіли!
На прийомі Вас відправлять робити ПЛР тест (але лише через тиждень після прийому), і ще через тиждень Вас приймеме лікар з яким підписана декларація, а може і не прийме.
а потім Вам повідомлять що можете записатись на прийом до іншого лікаря, але платно (і час знайдеться)!
Дякуємо вАМ за ваше хамовите відношення, цинізм та меркантильність, сподіваємось що найближчим часом ви закриєтесь і не буде на території нашого комплексу такої псевдо клініки!

Make
25 октября 2021 в 22:58

Клиника в которой нет компетентных врачей чтобы сделать перевязку пальца. Отказали в обслуживании. Ведут себя по хамски. Не рекомендую

Александра
23 октября 2021 в 5:09

Клиника как клиника.
Минусы:
- грубые администраторы, которые не могут ответить на обычные вопросы.

Плюсы:
- Доктор Пушкарёв Андрей
Нашла случайно о нём отзыв и записалась на УЗИ!
Доктор от Бога. Всё посмотрел, дал подробное объяснение. Уделил достаточно времени. Стаж доктора 20 лет. Советую его!

4* из-за администраторов).

Алина
04 октября 2021 в 8:26

Многих врачей нет, зачем только пишут услуги на сайте, декларацию подписать нельзя, так как мест больше нет

Savva
14 сентября 2021 в 22:01

Клиника оставляет приятное впечатление: чисто, улыбчивые девушки на рецепции, красивый интерьер. Гинеколог Марина Тарасова - просто чудо: эффективно лечит, очень деликатная и не пытается навязать ненужные процедуры

Vitalii
20 июня 2021 в 20:25

Был на приеме у врача уролога Шевченко Александра Геннадьевича.
Врач поставил неверный диагноз.
Компетенция врача оставляет желать лучшего.
Цена за консультацию абсолютно не соответствует настоящему уровню врача.
Я ждал от Александра Геннадьевича более тщательного осмотра и внимательных назначений!

Василина
20 марта 2021 в 17:48

Надзвичайно задоволега і сервісом і професійністю! Спостерігаюсь у лікаря гінеколога Ганчак Олександри Михайлівної. Щиро її рекомендую!

Мария
15 марта 2021 в 12:19

«Хуже клиники нужно поискать. Заключала декларацию, по декларации, как оказалась, можно только в специальные часы, о которых меня не предупреждали. Звоню утром записаться - все по декларации занято, можно через 3 дня. Мне нужно срочно, т. к. Вопрос важный и через 3 дня уже будет очень поздно. Прошу записаться хотя бы платно. Есть окно к моему же доктору, прошу к нему - «Вам к нему платно нельзя, Вы с ним заключали декларацию»? ! Что за бред? ! » - это был мой отзыв утром. Спасибо большое директору Ирине Васильевне за обратную связь, к сожалению, эту проблему я уже решала в другом месте, но Макарова Наталья Сергеевна замечательный доктор, надеюсь, что при необходимости все же смогу к ней попасть)

Olena
19 февраля 2021 в 9:35

Мені дуже імпонує ця клініка, а саме підхід лікарів до діагностики і лікування. Тут не припишуть тону ліків і антибіотиків "про всяк випадок", а визначивши всі симптоми, базуючись на аналізах і історії всіх хвороб (а організм є одне ціле, і все пов'язане в ньому), підберуть дійсно дієве лікування! Два роки вже як звертаюсь тільки сюди. Дякую за відмінні послуги!

Mykola
12 февраля 2021 в 8:18

Класна клініка, але обслуговування чомусь на російській мові, коли звертаєшся українською все рівно відповідь російською, таке враження що живеш в Росії.

Елена
11 февраля 2021 в 15:02

Очень нравится, что в этой частной клинике можно подписать декларацию с семейным врачем. Уже дважды обращалась с простудой, порадовало, что не выписали тонну лекарств, как это часто бывало с другими врачами, как в гос. Больницах, так и в частных. Внутри чисто и уютно. Врачи, администраторы - все приветливые и относятся с заботой, для меня это важно.

Вика
04 февраля 2021 в 7:39

UPD: мені перетелефонували з клініки, вибачились і пообіцяли виправити ситуацію

З вагомих плюсів цієї клініки - близкість до дому і чудові сімейні лікарі (по декларації). Але є декілька речей, які дуже псують враження:
1) дівчата на рецепції не вміють говорити українською і не переходять на мову клієнта
2) деякі спеціалізовані лікарі не вдягають маску під час огляду, що викликає питання до їх професіоналізму

Юлия
15 мая 2020 в 20:32

В принципе нормальная клиника, врачи попадались адекватные, цена соответствует услуге, единственный минус это регистратура мне не понравилась обращение ко мне и малышу.
ещё и с ошибками выдали на регистратуре документы ‍️.
визит был в феврале

Тетяна
08 апреля 2020 в 8:03

Переглядаючи коментарі, трошки була здивована деякими відгуками, й хочу доповнити своїм. Мабуть мені щастило, бо коли зверталась в клініку, все було ОК. Підписали декларацію всією родиною - ще при виборі сімейного лікаря нас попередили, що день в день потрапити складно – й знаєте, це нормально, бо в державних закладах чи інших установах також приймають по запису, й мені жодного разу не щастило потрапити до свого лікаря так, як я хотіла. А в цій клініці відносяться з розумінням і, якщо так трапилось, що до лікаря все ж не потрапити, а почуваєшся кепськи, то завжди пропонували або безкоштовну консультацію у фельдшера, або ж консультацію іншого лікаря, але вже платно – вибір робиш сам. Коли хворіла й потрібен був лікарняний, відкрили, здати аналізи – не проблема та й якихось особливих проблем з клінікою не було. При нагоді, хочу подякувати всьому персоналу клініки за турботу, а нам, пацієнтам, побажати толерантності і людяності й за своїми хворобами не забувати, що лікарі теж люди й мають право на чашку чаю. Однозначно можу рекомендувати цю клініку знайомим і не тільки.

Алена
12 октября 2019 в 10:19

Мне все понравилось, доктор все подробно рассказала, назначила курс лечения, взвесив все нюансы, я сейчас на ГВ. И интерьер понравился, в общем и для души, и для здоровья)

Добавить отзыв