UAOTZYV.COM

Фокстрот отзывы

Адрес Київ, вулиця Олександра Мишуги, 4
Метро Позняки 0.25км
Телефон +380 (800) 30-03-53
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.foxtrot.com.ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Интернет-магазин, Магазин электротоваров
Оценка 3.3 41 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Фокстрот — 18, вулиця Архітектора Вербицького
Фокстрот — вулиця Здолбунівська, 17
Фокстрот — вулиця Гната Хоткевича, 1В
Фокстрот — просп. Визволителів, 17
Похожие компании в категории
Комфи / COMFY — Дніпровська набережна, 33, вул
Техника с Европы — вулиця Єлизавети Чавдар, 13
Comfy — ТЦ New Way, вулиця Архітектора Вербицького, 1
Фирменный магазин Bosch Siemens — вулиця Олександра Мишуги, 8

Интернет-магазин Фокстрот отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
06 июля 2023 в 17:14

Дуже жахливе відношення до покупців. Мій заброньований товар (бронь якого була ще 2 дні) тупо скасували, як раз коли я їхала за ним! Їхати мені з передмістя, в мене було пару годин для цього. При чому в чат боті сказали, що товар точно в магазині їдьте! На мою просьбу забронювати, поки я доїду менеджер відповіла щоб я сама це зробила на сайті! Клієнтоорентованності 0, працівникам магазину не Те що догану - премій лишать треба! Нікому не рекомендую фокстрот як магазин

Женя
23 мая 2023 в 3:36

Сьогодні завітала до магазину по вул. Мішуги 4 і була здивована абсолютною байдужістю касира та директора цієї філії. На моє прохання дати пакет щоб покласти придбаний товар (набір склянок для кави), мені спокійно без всякого жалю, сказали, що пакети закінчились.
Серйозно?
Керівництво магазину-Фокстрот звертаюся до Вас!
Чому саме такі дрібниці і небажання персоналу вчасно і з запасом забеспечити магазин необхідними речами заставляють клієнта відмовитись від товару і взагалі забути про Ваш магазин? Ви саме таких працівників хочете мати у себе в команді, ті які тягнуть на дно?
Після моїх гучних обурень (думаю на камерах спостережень це можна почути) і прохання знайти хоч ганчірку якусь, дівчина- касир потрудилася і знайшла якийсь пакет не першої "свіжості".
До продавця притензій ніяких, він виконува свою роботу добре допомагаючи обрати склянки.

Женя
18 февраля 2022 в 0:11

Часто оформляю замовлення на сайті, потім по волі приїжджаю за товаром, а не рідко і кур'єром довозять і в першому і в другому випадку - все супер, зручніше, і швидше, ніж тинятися по магазину.

Владислав
14 февраля 2022 в 18:17

У свій час було придбано тут багато побутової вбудованої техніки, смартфон та дріб'язок

складається враження що менеджмент Фокстрота якось неправильний інструктаж дає своїм людям в залі

з останнього наприклад, хлопець закріплений за Apple вчора на питання чому на клавіатурі Макбука присутній символ російського рубля авторитетно без переходу на українську (попри неодноразове звернення до нього саме українсько) заярядив отаке:

- лічно я нє віжу в етом нікакой проблемьі, мнє она не мєшаєт і вообще. У нас в СНГ такая клавіатура вєзде і всьо всех устраіваєт
далі спілкування відбувалось без конструктиву

у мене прохання до менеджменту, поясніть будь ласка своїм консультантам що по перше є чітка вимога законодавства про мову це перше
а по друге клієнту НЕ МАЄ БУТИ ЦІКАВО що подобається консультанту з якогось неіснуючого СНГ, і де ви взагалі такого персонажа знайшли
і ще
дайте їм пояснення що кидатись під ноги на вході в магазин з воплямі "добрьій дєнь, чєм вам помочь" не треба
з чого вони вирішили що я за замовчуаанням буду по русскі буду з ними говорити
одним словом все як скрізь але чомусь саме ваш СНГовєц нас вкурвив несамовито

Lyalya
27 января 2022 в 18:48

Хотіла зробити замовлення смартфону через сайт, оформлюю замовлення - вимагає підтвердження номеру телефону (навіщо?). Ввожу код з смс - кнопка "увійти" на сайті не працює. Перезавантажувала сайт, відключила АДблок, перезавантажувала мережу інтернету - все одно нічого не спрацювало! Промучилась дві години - безрезультатно!
Замовила у іншого продавця

Дария
24 января 2022 в 10:28

Вперше у фокстроті зіткнулась з такими некомпетентними та незацікавленими консультантами і продавцями!
Консультанти зайняті балачками між собою, продавців 3 чоловіка і ті бігають по магазину неймовірно зайняті.
Хотіли купити телефон, але розчарувалися постійним очікуванням кого небудь, щоб звернули на нас увагу!

Никита
16 января 2022 в 23:23

Консультант Александр, все чётко и понятно объяснил, рассказал +- техники и подобрал лучшие по нашим запросам!

Марина
05 января 2022 в 0:58

Досить грамотний і компетентний персонал. В магазині чисто, але дещо тіснувато, враховуючи, що зараз всі у верхньому одязі. В цьому непогано. Рекомендую.

користувач
31 декабря 2021 в 20:48

Покупал в данном магазине игровой ноутбук. Очень любезные консультанты ребята быстро сориентировались и помогли с выбором.
Очень дружелюбные продавцы, рекомендую магазин.

Gabriel
22 декабря 2021 в 11:42

Консультанти нормальні. Все пояснили. Самі знайшли. Як щось не знають, одразу рискають по інформації

Егор
01 декабря 2021 в 2:25

Сломалась зубная счётка Philips sonicare, Сервисном центре ничего не сделали, Сказали Обратиться в магазин за заменой. А в магазине оказалось что замены они не делают, делают возврат денежных средств в течение 16 рабочих дней КАРЛ при том что написано у них на официальном сайте что возврат происходит сразу же или максимум в течении и не позже 7 дней.
Также для возврата понадобилось заполнить огромное количество личной информации в плоть до срока годности Банковской карты, Думал может ещё ccv попросят указать. Удивило еще то что нужны разширенные данные карты (счет, мфо и тд тп) Но при этом без 16 значного номера карты бухгалтер деньги не выдаст.

Олеся
14 ноября 2021 в 8:47

Оперативная работа, хороший ассортимент, персонал приветливый поставили симку, проверили звонок, 2 раза предупредили, что товар с витрины
Жаль, что нельзя перемещать товар между адресами (

Женя
27 октября 2021 в 10:15

27.09.2021 года сделала покупку в этом магазине, была обслужена кассиром квалифицированным, доброжелательным, очень приятной женщиной, спасибо ей за работу.

Наталия
12 октября 2021 в 15:40

Останні покупки побутової техніки (праска, фен) та електроніки (смартфон) здійснювала тут. Консультаціями менеджерів з продажу та роботою спеціаліста, який налаштовував телефон, задоволена. Асортимент по вибору телефонів виявився набагато ширшим, ніж в одній із відомих мереж, яка спеціалізується лише на електроніці.
Бачу, що Фокстрот переймається контролем якості обслуговування. Після останньої покупки був опитувальник та деякі уточнення з боку відділу контролю обслуговування в телефонному режимі.

Андрей
07 сентября 2021 в 19:19

Сделал заказ по интернету, только нервы попортил. Пришел в Фокстрот ругаться, но ребята все решили оперативно и правильно. Спасибо. А интернет магазину фу

Юрий
22 августа 2021 в 7:26

Консультант и продавец попались супер.
Товар по возврату те же люди приняли без проблем. Им 6 звёзд. Но интернет версия и фактический магазин - это разные вселенные, даже если уточнять детали по горячей линии. Идти сюда можно по "между прочим", но не целенаправленно.

Volodymyr
02 августа 2021 в 7:16

Зайшов 4го Липня купити телефон у магазин в Піраміді, молодий консультант був дуже уважни і з добрим почуттям гумору (здається звати Іван).

Никита
26 марта 2021 в 14:13

Думаю не я один считаю Фокстрот большой сетью. Я вот приобрёл здесь холодильник. Отец мой тоже когда-то давно купил холодильник) Работает до сих пор. Отец доволен качеством, да и я тоже.

Сергей
26 февраля 2021 в 2:31

Отличный магазин в плане обслуживания. Можно спокойно обращаться к любому специалисту с любым вопросом и они обязательно помогут решить проблему или подсказать если что-то непонятно. По ассортименту не скажу что сильно впечатляет, как и везде, а вот система бонусов и скидок - это по мне. Фокстрот своих постоянных покупателей любит баловать.

Валентина
20 февраля 2021 в 9:07

Остались положительные впечатления после посещения данного магазина! Очень понравилось, как хорошо обучен персонал, чего попало не посоветуют!

Добавить отзыв