UAOTZYV.COM

Діла отзывы

Адрес Київ, вулиця Професора Підвисоцького, 6А
Метро Звіринецька 0.3км
Телефон +380 (800) 21-78-87
Часы работы
понедельник07:00-19:00
вторник07:00-19:00
среда07:00-19:00
четверг07:00-19:00
пятница07:00-19:00
суббота08:00-19:00
воскресенье08:00-19:00
Сайт www.dila.ua
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 2.9 56 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Дила — бул. Лесі Українки, 36В
Діла — Велика Васильківська, 130
Діла — 15, Голосіївський проспект
Діла — 3, бул. Лесі Українки
Похожие компании в категории
Омега-Киев — вулиця Володимирська, 81
Сінево/Synevo/Синєво — Голосіївський просп., 98/2
Сінево/Synevo/Синєво — вулиця Шота Руставелі, 40
Лаборатория МТМ — вулиця Андрія Верхогляда, 2, 6

Медицинская лаборатория Діла отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наташа
05 января 2024 в 23:44

Рекомендую лабораторію"Діла" за їхній професіалізм. Вже 4 рік здаємо аналізи дитині лише в них, бо швидко, вправно дівчата вміють набирати кров. Результати приходять чіткі та правдиві, в порівняні з іншими лабораторіями.

Елена
04 января 2024 в 22:01

Персонал на вищому рівні. Я більше хвилювалась як все пройде, донькіі 3.5.
Все зробили швидко!

Яна
05 октября 2023 в 4:48

Жахлива Діла! Відношення навіть гірше ніж в державних лікарнях. і черга дуже велика, з дитиною 1 рік потрібно чекати в загальній черзі!

Людмила
09 сентября 2023 в 0:14

Все ОК. Зручно, що є онлайн оплата. У вихідні зазвичай людно, всі намагаються потрапити – у будні менше людей.

Nadiya
12 июля 2023 в 15:40

Доброзичливий, привітний персонал, чудове обслуговування. Особлива подяка спеціалісту з кабінету 1 (на жаль, не запитала прізвище). Дякую! 26.07.2023

Анатолий
03 июля 2023 в 8:48

Не дивлячись на передоплату довелось вистояти довгу чергу в касу (
З маніпуляційного кабінету виходить медсестра та питає хто до неї усі в в черзі в касу (
Проблема з організацією роботи кас?
З мінусів відсутність парковки

Томас
29 июня 2023 в 5:00

Раніше в цьому відділенні можна було швидко здати аналізи.
Сьогодні сижу в черзі і спостерігаю як просто 30 хв люди сидять в коридорі і нічого не відбувається. Співробітники мечуться поміж кабінетів. Пацієнти чекають. Немає ніякого руху ні по черзі на касі, ні по черзі на здачу крові…. Я 30 хв чекаю в черзі щоб заплатити… так і не заплатила досі…
Дитячий кабінет так і не відновив свою роботу. Теж жирний мінус
Раніше обирала саме це відділення за оперативність. Сьогодні - повне розчарування. Немає сенсу їхати сюди.

Wenllyen
28 июня 2023 в 13:37

Аналізи клас, дуже швидко роблять, якість не викликає питань, але огидно некомпетентний персонал реєстратури/охорони. Незалежно від інвазивності взятого аналізу, вимагають покинути приміщення після здачі, мотивуючи це тим, що це "лабораторія", але Закону України немає діла до того, як вони собі придумують називати своє громадське місце, у якому громадяни взагалі-то мають повне право перебувати у встановлені години, і не важливо, чекають вони на здачу аналізу, вже здали, чи навіть не планують здавати. Схоже, працівникам не вистачає тренінгу з приводу легальної складової їх роботи.

Ирина
27 июня 2023 в 21:35

Лабораторія Діла не виконує в повному обсязі оплачений комплекс досліджень. Замовляла аналіз для дитини "Бактеріологічний посів+антибіотикограма калу на дисбактеріоз", вартість досліджень в них досить висока, та отримала результати тільки по бакпосіву БЕЗ антибіотикограми. При зверненні на гарячу лінію почали розповідати, що оскільки аналіз в нормі, то і антибіотикограму вони не роблять. Але, вельмишановні, ви взяли кошти за повний комплекс послуг, а по-суті зробили тільки половину роботи і розповідаєте, що це нормально. Зробіть чутливість на умовно патогенну флору (яка, доречі, на верхній межі норми), а я вже розберусь, що мені далі робити з цими даними. Або повертайте кошти за невиконану частину оплаченого комплексу робіт. Нічого з цього запропоновано не було.
Крім того, в аналізі сечі у немовляти виявили лейкоцити 70, почала дитину носити по лікарям, дитина норм. Через 5 днів перездали в іншій лабораторії - норма, перездали в той же Ділі - теж норма! Без будь-якого лікування, просто диво якесь! Навіть якщо взяти можливий неправильний збір сечі першого разу, то така похибка це явний перебір.
Після цього немає жодного бажання звертатись в цю лабораторію.

Yevhen
04 июня 2023 в 9:18

Нагло врут в прайсе о стоимости услуг. Вместо цены указанной у них на сайте еще требуют деньги за так называемый "преаналітичний етап". И не надо сказок о том, что его нельзя включить в прайс потому, что неизвестно сколько анализов делается. Цена в прайсе должна быть конечной, а не занижена!

Елена
22 апреля 2023 в 14:18

Жахливо! Загальна черга для дорослих та дітей. Фахівця для забору крові дитина просто не має. Спочатку черга до каси близько 40 хв, а потім черга на здачу аналізу – ще 40 хв.

Александра
19 января 2022 в 10:31

Анализ ради какого я пришла, мне сделали быстро, но очередь что бы оплатить его была бессмысленная. Ситуация состроит в том, что администратор даёт тебе электронные номер, когда ты говоришь, что тебе нужно.
Дольше ты идёшь в кассу. Там всего три окошка, в моей день (вс 7.11.2021) работали два. Но на оплате ты не только платишь, но и полностью регистрируешься. Что уже как-то странно. В одном из окошек, вместо того, что бы регистрировать и принимать оплату, девушка раздаивала Советы и Консультировала одну даму и это длилось так долго, что очередь из трёх человек затянулась на 30 мн.

Катерина
01 декабря 2021 в 16:29

Сдавали здесь анализы 14.11.21 (воскресенье) с дочкой 1,3года. Зашли сразу, в очереди не стояли, нас направили сразу в детский кабинет. Мы очень переживали, т. к. Доченька ещё маленькая, а нужно было сдать 6 пробирок‍️. Так вот, переживания были напрасны, медсестры профессионалы высшего уровня, дочка заплакала только при проколе вены иглой, дальше и мы и медсестры отвлекали и веселили, взяли кровь, все 6 пробирок с первого раза. Кстати печенька очень была кстати, отлично увлекла дочку. Мы С испариной на лбу выдохнули и дочка из кабинета вышла уже улыбаясь и забыв, что вообще было больно. Искренне благодарим, за ваш профессионализм!

Ярослав
18 ноября 2021 в 1:04

И снова негативно. Потребовали дать согласие на обработку персональных данных за другого человека. Я курьер принес биоматериал.

Вы ответили-это хорошо. Задам вопрос. Значит, когда Ваш курьер забирает биоматериалы с других клиник он сам подписывает согласие на обработку персональных данных незнакомых ему людей?

Денис
23 октября 2021 в 23:22

Були з дитиною 2,5 роки. Симпачна дитяча кімната, але медсестра себе вела взагалі без розуміння того, як спілкуватись з дитиною. З дитиною підемо в ваше інше відділення поруч на Л. Українки, воно маленьке, але дівчата там набагато привітніші і відволікали дитину під час взяття аналізів.
UPD: 24.08 через вихідний день прийшлось знову йти в це відділення, але сьогодні медсестар била інша і все пройшло чудово! Дякую! Як завжди - все залежить від людини.

користувач
10 сентября 2021 в 13:38

Краще знайти будь-яку альтернативу цій лабораторії. Обслуговування жахливе. Стояли в черзі з 8 людей і працювала одна каса, з якої 30хв не могли відпустити людину. Черга працює дивним чином всім байдуже на номерки, складається враження що на роботу набрали людей з вулиці. Одразу виникає питання, як можуть гарантувати якість аналізу, якщо навіть не можуть організувати робочий процес? Раджу пошукати альтернативу цій лабораторії.

Саша
04 сентября 2021 в 3:18

Жена пошла сдавать анализы, приняли без паспорта, взяли деньги.
Когда не смогла произвести материал для анализов и попросила возврат на месте, отказали за неимением при себе паспорта.

Это наглое воровство, будьте осторожны.

Алекс
30 июля 2021 в 0:21

Сдавал катехоломины на подвысоцкого, анализ специфический, плюс ко всему у меня адиссона приехал натощак без приёма гормонов само собой. Отделение где принимают такой анализ одно на весь киев, это очень неудобно, сделайте хотя бы по 1 в районе. Настроение сложно сказать что хорошее. Успокаиваюсь, зашел в каб1-2 там 3! Медсестры и меня начинает обслуживать (наверно) стажер, молодой и явно переживающий медбрат, завел в кабинет, отлежал я свои 30 мин, думал может придет медсестра, но пришел этот же стажер, парень адекватный, рассказал что делает, я немного успокоился но все равно всё вокруг напрягает, первую колбу набрал и на второй выходит игла, разгерметезируется система и все. Он извиняется туда сюда, шмыг за новой, прибежал вроде бы набрал, но для меня с АНАЛИЗОМ НА АНДРЕНАЛИН ЭТО ВЫЗЫВАЕТ ОЧЕНЬ СИЛЬНЫЙ ГНЕВ И СТРЕСС. Я не кричу не ругаюсь и стараюсь не нервничать, не потому что не хочется, а потому что нет смысла, снова 3 дня подготовка, куча головняка, снова ехать утром, пусть думаю уже делает дальше. Головой я понимаю, все мы люди такое случается, но я в плену своей болезни (у кого адиссона понимает о чем речь, ты не можешь иногда избавиться от навязчивых мыслей или негативных эмоций подолгу, плюс я мнительный, мне и так было непросто) и я зол и я не уверен за качество этого анализа, не понятно правильно ли он промаркировал вторую пробирку, а может и первую. Он явно нервничает и спешил. НЕУЖЕЛИ НА ТАКИЕ НЕТИПИЧНЫЕ И СЛОЖНЫЕ В ПОДГОТОВКЕ АНАЛИЗЫ НА ЗАБОР НЕЛЬЗЯ ПОСТАВИТЬ ОПЫТНОГО МЕДБРАТА/МЕДСЕСТРИЧКУ? Чтоб я не лежал и не нервничал? Да я нормально в целом переношу забор крови, мне неважно 1 прокол или ну уж так случилось что 2, но у меня и так повышенный адреналин, стресс, голод утренний, отсутствие заместительного гормона, недосып, я могу получить качественное обслуживание? Может стажер стоять брать кровь на сахар и прочее, пока не набьет руку? Ему сестры рассказывали куда меня вести, как что там постелить, чтоб я лег. К парню не много претензий, если он не умеет еще хорошо это делать, А ЕГО РУКОВОДИТЕЛЬ ИЛИ КУРАТОР ЕГО НАПРАВИЛ типа «а шо ну iди роби, постелiш там и хай лягае» я не уверен что он вообще делал это хоть раз, то это вина руководства отделения или администратора. Если бы это случилось на анализе за 200 грн и без спецподготовки в отделении под домом это еще такое. Но эта ситуация была максимально неприятной, я не уверен за правильность результатов, сильный негативный осадок.

Александр
16 июля 2021 в 11:32

Отказывают в предоставлении услуг в случае отказа передаче им своих персональных данных, а потом непонятные звонки и систематический спам! = (

Віра
14 июля 2021 в 16:26

Неподобство! Не можемо отримати результатів досліджень дитині! Немає з чим іти до лікаря! Результати повинні бути ще 14.11, а вже 16.11. Вечір. На пошту приходить пустий бланк. У відділенні розводять руками, мол це лабораторія. З лабораторії відповідають, що все відіслали. А ми заручники ситуації. Лікування не може призначити лікар без результатів, кошти заплачені за аналізи. Тепер знову здавай аналіз, чекай результатів, а час невблаганний і втрачений.

Добавить отзыв