UAOTZYV.COM

BROCARD отзывы

Адрес Київ, ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1a
Метро Палац Спорту 0.27км
Телефон +380 (44) 364-12-77
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.brocard.ua
Рубрики Магазин парфюмерии, Магазин товаров для салонов красоты, Магазин
Оценка 4 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
BROCARD — ТЦ Мандарин Плаза, вулиця Басейна, 6
BROCARD — ТЦ Олімпійський, Велика Васильківська, 72
BROCARD Niche Bar — вулиця Богдана Хмельницького, 52/17
BROCARD — Майдан Незалежності, 1 ТЦ Глобус 1 лінія
Похожие компании в категории
Єва / EVA — буд.8-Б, Львівська площа
BROCARD — ТЦ Універмаг Україна, площа Перемоги, 3
parfum büro — вулиця Володимирська, 20/1
Duty Free Купить духи и парфюмерию / Дьюти Фрі Онлайн — Terminal D Departure, 5-7/29 бул. Т. Шевченка, вулиця Пушкінська

Магазин парфюмерии BROCARD отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вячеслав
07 июня 2024 в 6:50

Гарне ставлення до клиента! Приємно здивований професіоналізму та бажанню допомогти з вибором консультанту Карині! Дякую за гарний сервіс!

Taмила
28 мая 2024 в 9:00

Дуже дякуємо за індивідуальний підхід та професіоналізм.
Консультант Карина приділила багато часу і підібрала все згідно нашого запиту.
Було приємно і комфортно під час спілкування.
Привітна та з посмішкою все підібрала.
Касир теж дуже мила… шкода, що імʼя не роздивилася.
Обовʼязково повернемося саме до вас!

Мария
16 февраля 2024 в 0:16

Я не люблю брокард. Бо вічно мені (і всім моїм друзям) не щастить там з обслуговуванням. Але сьогодні зустріла Анастасію В. Боже! Ну така зірочка! Підібрала все під мої смаки і побажання. Як ви це робите? ! Анастасія — єдина, хто до мене посміхався. Від неї йшла така приємна, тепла енергія. Також, поки вона менн консультувала, інші продавці зверталися до неї по допомогу. Я б хотіла знизити 1 зірку за те, що персонал в магазині спілкується між собою російською. Це обурює мене! Бо бачу, що життя українців нічому не вчить. Якби не Анастасія — квіточка, зірочка, я б поставила 1. Бережіть її.

Карина
31 января 2024 в 14:48

Купляла Jimmy Choo Blossom
Не стійкі, тримаються до 5хв, впевнена, що не оригінал 100%, порівнювала з цими самими парфуми з іншого магазину, батч код підробка, ніколи нічого не купуйте у брокарді
Ніколи більше не прийду в брокард

Игра
29 января 2024 в 12:22

Доброго дня, купував духи JIMMY CHOO
Blossom на подарунок, продали підробку під виглядом оригіналу (тримають запах не більше 2 годин, запах не відповідає аналогічним оригінальним, є фабричний брак банки, бачкод не є дійсним) На питання, як я можу перевірити оригінальність вашої продукції, без поїздки в магазин, гаряча лінія не знає відповіді

Алекс
20 января 2024 в 20:56

Люблю брокард саме в Гулівері, тут працюють професійні консультанти та милі касири. Покупкою залишився задоволений)

Олена
22 декабря 2023 в 13:20

Відвідування вашого магазину стало справжньою насолодою. Величезний вибір парфумерії та косметики просто захоплює – так багато вишуканих ароматів та продуктів для догляду за шкірою! Це справді те, за що варто платити такі гроші. Обслуговування ввічливе та професійне. Бездоганно!

Діма
27 ноября 2023 в 17:57

Мав намір подарувати своїй дівчині духи, але ніяк не міг вибрати. То мені не подобався запах, то флакон виглядав надто просто. Знайшов те, що шукав, у Брокарі. Неперевершений аромат Терензі та розкішний флакон, схожий на витвір ювеліра.

Катерина
20 ноября 2023 в 19:52

З друзями заглянули до Брокарда, щоб вибрати подарунок колезі. Магазин у центрі міста, затишний та стильний. Продавець дуже допоміг з вибором. Спасибі за допомогу!

Юлія
13 ноября 2023 в 14:56

Живильне масло Vegan Organic Argan oil – це засіб, який робить свою справу на 100%! У мене дуже вимоглива шкіра, але цей еліксир допоміг зняти всі проблеми. Вже за тиждень використання помітила позитивні зміни. І запах у нього такий незвичайний і приємний, що радію щоразу, коли використовую. Дякую Брокарду, купую у вас уже 14 років і жодного разу не пошкодувала.

Софія
21 августа 2023 в 6:46

Консультат була дуже приємною особистістю, до неї запитань немає, а от жінки на касі - це жах). Хамло те ще, варто деяким повчитися манерам і менше лізти у розмови клієнта і касира, навіть якщо розмова не дуже приємна. Дві зірки просто за роботу консультанта)

Аля
23 февраля 2023 в 13:30

Тот редкий случай, когда покупать онлайн и в магазине одинаково просто и приятно. Захожу с удовольствием даже просто посмотреть, прицениться

Валерія
16 февраля 2023 в 16:07

Величезна подяка консультації (на жаль не звернула увагу на ім'я) в Гулівері. Вибирала пудру і реально класну змогла підібрати. Респект!

Віра
13 февраля 2023 в 15:36

Здається магазин у Гуллівері зараз найкращий з усіх Брокардів. Багато товару і взагалі широкий вибір, ніша, кілс. Продавці підходять до кожного, але і залишають тебе сам на сам кщо попросити. Є акції, червоні цінники. Собі вихопила Том Форд Роуз Ріск, хотя в Арені він стояв без знижки. На касі сказали таке може бути бо акції можуть відрізнятися. Пакети тепер дійсно платні, як вказали вище.

Марина
09 февраля 2023 в 14:00

Нарешті відкрили Брокард у Гуллівері, я так довго цього чекала. Багато товару в наявності, ніша, декор Армані - просто рай. Отоварила свій сертифікат за 10хв навіть без консультації. Пакети тепер платні і це добре, бо не навиділа, як давали кульок. Пробніка не поклали, сказали немає але я розумію.

Арина Я
27 января 2023 в 12:44

Косметика всегда с хорошими сроками годности, можно смело покупать себе на будущее или кому-то в подарок. Духи не часто беру, но тоже прострочки за ними не наблюдалось

Оксана
25 января 2023 в 16:56

Раджу купувати тут, бо був неприємний досвід з двома великими інтернет-магазинами (називати не хочу, хто в темі парфумів, і так їх знає). По-перше тут мені ЖОДНОГО разу не нахамили, а по-друге тут можна перевірити бетч-код, а не отримати пом’яту коробку затерту і сподіватися на диво

Людмила
05 января 2023 в 17:15

Відкрийте вже магазин у Гуллівері, він там так самотньо зачинений. Або скажіть де можна купить косметику Армані. Інші магазини не пропонуйте, я фанатка лише брокарда

Ліана
24 декабря 2022 в 15:38

Зайшла сьогодні в Універмаг Україна в пошуках альтернативи сироватці під очі Ла Мер. Претензій не маю, це крута штука, але зараз не можу собі дозволити витратити 7500 на крем. Купила Матіс з аналогічним функціоналом більш ніж втричі дешевше.
Не хочу брехати про ефект, бо ще не пробувала, проте консультацію мені влаштували як у кращих дерматологів і косметологів столиці. Відчувається, що тобі не "напарюють", а дісно вникають у всі потреби. 10 з 10 за ваших продавців, а чи діє крем і чи є різниця між Ла Мер відпишу за 2-3 місяці для чистоти експеримента.

Користувач
20 декабря 2022 в 17:09

Лет 10 пользуюсь только двумя ароматами Ле пар Кензо с огурцом и Арпеджил Ланван. За время войны остатки поизасходовались, к Новому Году решила купить новые, хотя бы в минимальном объеме. Колесила по Киеву и в конце концов, нашла! Девчонки из Глобуса, благодарю вас!

Добавить отзыв