UAOTZYV.COM

Автосервис Oiler Лукьяновка

Адрес Київ, вулиця Нагірна, 47
Метро Лук'янівська 1.2км
Телефон +380 (44) 338-75-12
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт oiler.pro
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Автомеханическая мастерская, Магазин автозапчастей, Автомастерская, Автосервис
Оценка 4.3 68 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Автосервис Oiler Оболонь — вулиця Бережанська, 15
Автосервис Oiler Печерск — вулиця Іоанна Павла II, 3
Автосервис Oiler Демеевка — просп. Валерія Лобановського, 119-Д
Автосервис Oiler Троещина — вул. Миколи Закревського, 18
Похожие компании в категории
НІКО ЦЕНТР КИЇВ / АвтоАльянс Mitsubishi — вулиця Корабельна, 4А
ionity.tires — вул. Сім'ї Кульженків, 26/28

Автосервис Oiler Лукьяновка отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Aндрій
16 ноября 2023 в 15:14

Був перший раз в цьому сервісі, маю сумний досвід в цій справі, але ці хлопці домогли мені розібратися в питанні з двигуном. Дякую Максиму який зміг зорієнтувати що потрібно робити, а що ні!
Хлопці професіонали своєї справи!

Андрей
10 ноября 2023 в 23:28

Дякую за обслуговування авто, дуже привітне відношення, професійне ставлення до роботи, як працівника офісу так і майстра

Оля
10 ноября 2023 в 21:42

Це саме найкраще СТО міста Києва. Працюють дійсно професіонали. Не дивлячись що ціна, можливо, трішки більша, але ти платиш за надійність. Дякую Вам.

Georgii
08 ноября 2023 в 9:49

Чудовий сервіс.
Чіткий запис, без черг. Роблять швидко і акуратно. Прям відчувається, що роблять НОРМАЛЬНО, а не на коліні. Формування ціни прозоре, нема відчуття, що якесь намахалово відбувається. Звітність теж на висоті.
Я не знаю, наскільки кваліфіковані самі механіки, але я в захваті від системи автосервіса в цілому.
Якби ще кава у кав'ярні була хоч вполовину такою гарною, як сам сервіс.

Евгений
07 ноября 2023 в 20:26

Хлопці молодці! Все зробили якісно та швидко! Майстрам реальна подяка! Особливо хочу відзначити оператора Єдуарда! Його організація та правильний підхід до роботи просто вражає! Дякую
OLIER на Лукʼянівці

Анна
26 октября 2023 в 7:59

Гарних сервіс. Мені сподобалось що прийняли відразу, продіагностували та дали рекомендації. Ще можно було знаходитись у боксі і подивитися як працює майстер з ремонту-Дмитро.

Maksym
14 октября 2023 в 8:44

Записався на шиномонтаж. Приїхав в свій час і здав авто. Попросили почекати одну годину. Йде третя година очікування. Машина все ще на підйомнику без коліс.

З гарного - комфортна зона очікування.
З поганого - витратив пів вихідного заради банальної перевзувки.
З дуже гарного - Без скандалу і негативу гроші за послугу повернули.

Саша
12 сентября 2023 в 22:52

Залишили машину, сказали ремонту на 11000 грн. Прийшли забирати виявилося 17000 грн. Некомпетентність ні майстрів ні менеджера! Майстри це окрема історія (

Margaret
05 сентября 2023 в 15:07

Хороший сервіс. Міняли гальмівні диски і колодки. Зробили швидко, наче все ок. Подивились також амортизатор, з ним виявилось все добре - додатково нічого не «продавали». Хоча і так вийшло на 17к (поміняти гальмівні, захист, змастити, запчастини і гальмівна рідина з прокачкою).

Максим
30 августа 2023 в 12:17

Робив перевірку автомобіля перед покупкою. Роботою задоволений. По запчастинам прорахували всі компоненти найдорожчі. Не знаю чи це єдині запчастини що у них є, але якщо ні то можна було би прорахувати запчастини подешевше. Відверто кажучи фінальна цифра мене відвернула.

пользователь
30 августа 2023 в 6:38

Дуже незадоволений цим автосервісом та особливо менеджером Власенком Артуром. Механіки погано розуміються на поломках. Не рекомендую, тому що вашу проблему можуть не вирішити, при цьому наполегливо вмовлятимуть «ремонтувати» або замінити, що не обов'язково потрібно робити. У мене знайома стоматолог лікує довірливим людям здорові зуби, і тут.

Цієї весни у мене трапилася ситуація - машина не з того, ні з чого почала глухнути і вимикатися. Зайнявся символ «перевірити двигун». Я вирішив звернутися до найближчого авто сервісу, на свою голову. Потрапив до Артура. Віддав автомобіль та розповів ситуацію. Хотів, щоб вирішили конкретну проблему – щоб машина перестала глухнути та вимикатися. Вони провели кілька діагностик і замість того, щоб вирішити проблему, почали наполегливо вмовляти замінити ряд деталей. Сайлентблоки, колодки, диски та навіть фільтри. Аргументуючи це тим, що вони вже стерлися і це дуже небезпечно їздити так. Зрозуміло я не полезу по машину перевіряти, та й не розбираюся я. Тому погодився на часткову заміну – половину з того, що він називав, тому що сума набагато більша, ніж я планував на ремонт. 20% вартості авто. Я ще сумнівався, чи є сенс? І не дарма сумнівався.

У результаті після того, як я забрав уже «відремонтований» автомобіль і приїхавши додому я виявив, що проблема з якою я до них звернувся так і не вирішена. Він ще частіше став глухнути та вимикатися. Я відразу звернувся до них, на що вони відповіли, що потрібно повторно робити діагностику цього разу вже не за мій рахунок. Хоч тут вирішили не брати гроші – думаю через те, що дуже паливно було б. Після повторної діагностики вони сказали, що нічим допомогти не можуть, оскільки не знають, у чому проблема. Потрібно поїздити і подивитися, як поведеться авто.

Зрозуміло, що на аварійно працюючій машині я їздити не хотів – ось це справді небезпечно, а не ті казки, які розповідав Артур. Я звернувся до офіційного автосервісу. Раніше не звернувся, бо помилково думав, що там все буде в рази дорожче і до них далеко їхати. Коротше мені вирішили проблему за 40 хвилин. Провели діагностику та замінили акумулятор. Саме у ньому і була проблема. Показово те, що Артур і механік в один голос говорили, що акумулятор слабенький, але ніяк не може бути в ньому проблема. Це прямий показник непрофесіоналізму.
Вкрай не рекомендую цей автосервіс!

Danya
09 августа 2023 в 15:14

Звернувся в даний автосервіс з метою повної заміни мастила в АКПП.

Після проведеної роботи почалося підтікання мастила з під АКПП. Звернувся повторно з метою виправити підтікання, як виявилось мастило тече з під прокладки піддона, скоріш за все виявилась бракованою. Замовили нову прокладку і запевнили, що дольють мастило до рівня. Прокладку замінили, мастило не тече.

Jeka
20 июля 2023 в 10:09

Обслуговування сподобалось, із 5на5.
Цікавились історією машини, давали рекомендацій!) Поки майстер обслуговував машину, для власника є чудова кімната для очікування де можна випити кави і почитати цікаві журнали.

Yermakov
25 декабря 2021 в 18:45

Пользовался Оилер на Лукьяновке.
С машиной была большая проблема (Jaguar XF), когда-то сгорел топливный насос, поменяли в другом сервисе на новый, в который ездил год, после замены началась целая эпопея, то крышку насоса не закрутят и бензин тупо выливается, то датчик показывает что бак полный, а через час езды, что бензина нет (в первый раз прям испугался), то просто сообщение на весь экран, что насос не исправен, в общем обьездил еще после этого пару сервисов, никто помочь не мог.
Через время я уже отчаялся и приехал в Оилер, как в очередной сервис и вдруг мастер обнаружил отгоревший пин (!) и внимание, неверно собранный (!) насос. Быстро все починили и теперь доволен как слон.
Да, цены кусаются на оригинальные детали, тут говорят, что предлагают замены, но видимо не на мою машину.
А так супер, теперь буду ездить только в этот сервис.

Kseniia
13 декабря 2021 в 20:51

Проходили несколько раз ТО перед покупкой нового автомобиля. Все на высшем уровне, мастера профессионалы своего дела. Проходила так же полное ТО после покупки новой машины. Мне все понравилось.

Ростислав
13 декабря 2021 в 17:35

Был уже второй раз, все понравилось, специалисты в боксе - профессионалы своего дела. Хотя возле некоторых лучше находится рядом, когда идёт ремонт
Мне завтыкали промывку мотора сделать, например
Но могут и посоветовать, какие работы стоит делать, а какие нет - просто из опыта, это очень круто!

Сергей
13 декабря 2021 в 6:54

Быстро приняли заказ, через час уже приступили к работе. Работают быстро и качественно, можно присутствовать и видеть весь процесс. Есть комната для клиентов.

Саша
09 декабря 2021 в 11:51

Когда ехала на сто то сначала посмотрела видео на сайте Oiler как к нему проехать и это мне очень помогло! Очень удобная функция! На сто очень удобный заезд (для меня это важно)
Мне понравилось быстрое обслуживание, понятные объяснения по всем моим вопросам. Также на сто можно заказать сразу все необходимые запчасти, а не ездить по магазинам и рынкам чтоб их найти.
На сто есть комната отдыха с небольшим кафе, где можно купить кофе или какой-небудь напиток с конфеткой.
Машинку отремонтировали в оговорённое время и перезвонили что она готова.
Впечатления от сто только положительное.
Спасибо за быстрый и качественный ремонт!

Саша
08 декабря 2021 в 5:09

Це і правда професіонали, дякую менеджеру Юрію К, (СТО - вул. Нагірна 46).
Дуже приємно було що домогли з авто, наче зі своїм!
Все супер, сервіс клієнта, ведення клієнта, якість виконання робіт!
Однозначно рекомендую!
Ціна - якість!

Саша
07 декабря 2021 в 0:04

Приняли быстро. Цена доступная. Уделили внимание и вниклись в проблему. Можно присутствовать при ремонте. Хороший менеджер Игорь. Понял проблему и уделил этому время. Рекомендую.

Добавить отзыв