UAOTZYV.COM

KASIMIR Resort Hotel

Адрес Поляниця, Урочище Вишня, 230
Телефон +380 (96) 430-42-22
Сайт www.kasimirhotel.com
Рубрики Отель, Бар, Хаммам, Пиццерия, Общественный плавательный бассейн
Оценка 4 63 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

KASIMIR Resort Hotel отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
15 октября 2023 в 5:35

Враження не однозначні. З виду гарний отель, комфортні номери, але коли ми зайшли на коврі були чиїсь зубочистки, чашки були аж липкі, ніби їх півроку не мили. В ванній кімнаті на полу немає ніякого коврика, ані якоїсь тряпки, коли виходиш з душу підлога мокра та холодна. На рушниках були нашиті латки.
Та залишається головне питання. Ми заїхали 23.10 у 7.30, а виїхати потрібно було 25.10 у 9.00. Я одного не розумію, за що я платила гроші за 3 дні, коли по факту ми були тільки 2? Ранок, що рахується за день?

Марфушечка
02 октября 2023 в 1:28

Гарний готель, у центрі. Наявність басейну та SPA комплексу гарантує приємний відпочинок після активного дня. У піший досяжності оглядові витяги, озеро Молодості, ресторани та магазини.

Катя
18 сентября 2023 в 17:12

Відпочивали вдвох з чоловіком, дуже все сподобалось! Спа взагалі топ! Зранку в ресторані не хотілось чекати поки звільниться стіл, тому приходили завчасно, в 8: 50, в такий час багато вільних столів. Їжа була смачною. Номер просторий, все працювало, розетки не випадали) Тільки була маленька сушарка. Дуже близько до ресторанів, підйомників та інших розваг. Як писали в попередніх відгуках за стройки за вікном, це дуже добре що готель розширюється, взагалі в Буковелі дуже багато будівництв. Якщо чесно, то у нас і не було часу дивитись з того вікна бо дні були похвилинно розписані. Загалом всім рекомендую!

Яніна
09 августа 2023 в 13:09

Відпочивали в готелі і були приємно здивовані. Привітний персонал і хороше обслуговування, виселення з номеру в 12: 00, але адміністратор повідомила, що можете спокійно і пізніше виселитися, так я менше людей, розумію, що в сезон таке рідко буває, але нам було приємно. Номер гарний і чистий, на фото виглядає менший, але насправді місця достатньо. Spa шикарне, басейн великий, різні сауни, а вид з вікна просто неймовірний. Харчування в готелі сніданок і вечеря, дуже смачний борщ і вареники були на вечерю, нам сподобалось. Розташування готелю супер, все поблизу)

Театр
09 августа 2023 в 0:14

Просто не рекомендую!
Якщо плануєте вибрати цей готель - прочитайте відгук.
Ціна: на рівні з нормальними готелями з якісним сервісом, явно зависока для цього. Явно!
Готель:
Старий номерний корпус охайний, ремонти рівня 2010-их років, спа добудоване, якісніше відрізняється, однак є але…
Паркінг:
Катаєтеся по гравію - шукайте місце, мужчина з паркінгу порекомендував запаркуватись біля сусіднього готелю… Ну це якщо там вас пропустять. Машини і справді тянулись аж до нього.
Ооо, сервіс:
Якщо ви прочитали, що у вас заселення о 14 год, не поспішайте в готель, було б добре, щоб вас на відміну від нас не зустріли в номері з прибиранням, прибрали швидко, тому, що над ними вже стояли ми, однак це не кінець квесту.
Вирішили з дороги прийняти душ, рушників - нема, рецепція каже, що от-от машина підїжає з пранням - зараз будуть.
В 16: 30 без стуку ввірвались в номер наші рушники і якась жіночка, але в процесі виявилось, що наша постіль не одягнена в підодіяльники.
Нас попросили вибачити, і зачекати. Ок.
17: 00 - виявилось що в готелі зі спа немає халатів та тапок дивина тай годі - СПА - яке знаходиться в сусідньому корпусі (тому не дивуйтесь, якщо в коридорах вас переслідуватимуть люди в купальниках. Інколи купальники гарні, тому прикривайте діткам очі)
І не забувайте, як ми, браслетики від спа
Навіщо вони - незрозуміло. На вході сидить мужчина який показує куди їх притуляти на турнікеті (адже не все так очевидно) через нього постійно черги на вході та виході в спа.
17: 30 квест закінчився, в спа попали, однак на досить велике спа - близько 20 лежаків (помістити можна, як мінімум вдвічі більше) ми вмостились на кріслах.
В спа є суха та волога сауни, римська парна, інфрачервона сауна. Однак їх розмір - пристойного туалета, якщо помістилось впритул по 4-5 людей то це дуже ок, прилягти нема як.
Куллера з водою біля саун не має, тай загалом його не має, ні в спа, ні в коридорах, ні біля рецепції.
Однак є бар і холодильник з напоями, там не тошо би правильний мерчандайзинг, але стояло по пару пляшок напоїв і пляшка чіваса, проте не обнадіюйтесь, - нема в кого купити напої - немає бармена, тому в саунах не засиджуйтесь, поновити водний баланс не вдасться, що може негативно відобразитись на самопочутті, вважайте на себе.
Табличок, не стрибати, чи будь яких правил поведінки, типу зі склянними бокалами в басейн не можна, не має, тому відривайтесь, так, як відриваються підлітки, всі лежаки впритул до басейну повністю мокрі - від бризг їхніх стрибків)
Але ж ви сидите біля віконця на табуреті, тому - це вам не зашкодить)

Після спа коли ви хочете прийняти душ - вривається в номер чоловік, і каже треба поміняти механізм зливу в унітазі, кажу це до завтра не почекає? ! - Нє, завтра ж неділя - святий день, вибачте, ваш приватний простір і плани на душ просто провалюються в нікуди, а чоловік в вуличному взутті, починає 40 хв ковиряти унітаз. В результаті прорвали трубу почало текти з усіх шлангів…Як вам таке? ! …. І того - півтора години хаосу і очікувань на душ. Це було останнім дном, яке спонукнуло написати ось цю пригоду з ось цим готелем! Загалом ще писати і писати. Але… хай буде так.
Кухня: та ок, не буду.

Резюмуємо. Якщо готель хоче за ніч 3900
І надає такі послуги - обирайте шось інше, я вас благаю, альтернатива є навіть поруч, Rest&Ski за 4000грн за ніч - це небо і земля якщо їх порівняти.
З таким рівнем послуг ціна обгрунтована на рівні 2000грн, а то і менше тоді б претензій було, як мінімум вдвічі менше.
Тому читайте відгук перед вибором, не робіть наших помилок.
Загалом, власнику цього бізнесу порекомендую почати «прання» не з покоївок, а з менеджменту. Адже саме він здатин нівелювати більшу половину цих всіх провтиків. Не знаю чи з топ-менеджменту починати, однак з персоналу в спа бачили тільки мужчину який на вході туляв браслетики і час від часу збирав вологу з підлоги. Адмін ауууу, у вас брудні вікна, у вас немає паперу в туалетах, немає графіку їх прибирання….
Кажуть персонал - душа закладу, по ремонтах, хоч і стареньких, видно що робилось з душею, а от в сервісі душі нема…

Анастасия
28 июля 2023 в 19:00

Сервіс жах. Гроші за проживання абсолютно не виправдали сподівань!
Персоналу готелю абсолютно байдуже на ваші проблеми, на сантехніку яка пошкоджена та тече, на обслуговування та прибирання в номері, за весь тиждень не мінялась білизна, не додали рушників, капців не було!
По приходу в номер на підлозі лежало розбите скло!
Я нагадаю що за номер було заплачено 19 000 гривень!
Нікому не раджу цей готель!

Виктория
27 июля 2023 в 14:12

Бронювали дві ночі в апартаментах (жили 3 дорослих і дитина). Вид на будівництво, телевізори не працюють, у ванній кімнаті немає достатньо поличок для косметики, рушники не висихають, бо мало місця на сушарці для всіх, речі так само мокрі, кондиціонерів немає. Спа зона - взагалі як можна було зробити слизьку підлогу біля басейнів: (не у всіх капцях не слизько, люди падають! Дитина впала і вдарилась головою об підлогу. Це просто жах! Не сподобалось, що ми мали 3 дні ходити в басейн з мокрими рушниками…бо знову ж, вони просто не просихали (на балконі холодно і не попадає сонце, в номері нема де сушити), а їх не міняють після кожного відвідування на нові. Із плюсів: гарний шведський стіл на сніданок, привітний персонал і чудові всі види саун, кімнат для оздоровлення, теплий дитячий басейн, просторий дорослий:) чудове розташування готелю.

Саша
19 июля 2023 в 17:53

Дуже гарний готель, нове спа дуже сподобалося, такого нема ніде, морська солена вода, дуже великий басейн. Різні сауни Рекомендую

Наталья
14 июля 2023 в 21:39

Готель прекрасний нам все сподобалося в ресторані такі привітні дівчатка працюють персонал на вищому рівні а спа просто заполонив моє серце дуже гарно хто ще не був в цьому прекрасному готелі раджу відвідати

Захар
13 июля 2023 в 19:46

Дуже крутий відпочинок️
1. Дуже класне СПА? ‍️)
2. Смачна кухня. Різноманітний вибір на сніданок, ситна домашня вечеря)
3. Дуже клієнтоорієнтований персонал.
4. Дуже затишно, чисто.
Один словом
Хочете круто та недорого відпочити в Буковелі, Вам саме в Kasimir ️

Виктория
04 июля 2023 в 15:03

Дуже гарний готель, сподобалося спа, великий басейн з морською водою, 4 сауни, хамам, соляна кімната

Ангеліна
09 июня 2023 в 17:34

Відпочивали з сімʼєю нам все дуже сподобалось привітний персонал меню дуже смачне і ситне. Спа з неперевершеним виглядом на гори. Всім раджу відвідати цей готель

Саша
11 апреля 2022 в 1:22

Чудовий готель, з надзвичайно привітним персоналом. Однозначно завітаю знову, та радитиму знайомим

Саша
25 марта 2022 в 5:03

Сподобалось все. Рецепція, покоївки, офіціанти. Всі намагаються допомогти підказати. Сподобався офіціант Артур. Хороше обслуговування, постійно додавав напої, піклувався чи все добре
Рекомендую

Саша
23 марта 2022 в 19:36

Готель чудовий в плані розташування, Дуже чудові сніданки-шведський стіл, бери, їш скільки захочеш, але могли б не одну каву видавати зранку. Є кімната для зберігання лиж, в ресторані можна обідати та вечеряти, є область де дитина може погратися в ресторані. 4 бали за сам номер - закінчилося мило ще до нас (рідке в дозаторах), в душі вода погано стікає, сам душ мав зламані елементи. В нас була компанія - брали 8 номерів і в двух номерах були проблеми з відкриттям дверей картою. Один номер перестав відкриватися з середини, інший ззовні.

Женя
13 марта 2022 в 18:27

Чудовий готель. Доброзичливий мужчина на рецепшині. Прибирання було кожен день, в ресторані смачно готують.

Саша
08 марта 2022 в 8:28

Мені сподобалось. Відпочивали з сім'єю. Чудовий сервіс і прибирання. Смачно готують на ресторані

Владислав
07 марта 2022 в 10:03

Отдыхал в этом отеле, всё понравилось, персонал приветливый, недалеко к 7 подъёмнику, расположение прекрасное, отдых удался, в следующем году ещё судя приеду

Женя
22 февраля 2022 в 4:11

Была в гостинице Казимир неделю назад. Замечательное место расположение, вкусные и сытные завтраки. Дети довольны) Прекрасный персонал, обслуживание на высшем уровне. Девочки на ресепшн умнички, со всем помогли!
Приезжайте не пожалеете

Сергей
18 февраля 2022 в 9:21

Отель очень приличный как для семьи так и для групп туристов. В проживание входит стоимость завтрака (только первый день перед открытием он был из одного блюда) - как правило это шведский стол с десятком блюд на выбор. Локация отеля позволяет за 5-7минут дойти до 2-го подъёмника по прямой. Есть комната для хранения лыж и бордов. Также можно разместить вещи до и после выселения. Вежливый и приветливый персонал.
Из минусов - кто заехал до открытия сезона вместе с нами мёрзли, температура в номерах 17-19°, дали правда электробогреватели. Это недоразумение было только первые сутки - потом все прогрели и стало ок.

Добавить отзыв