UAOTZYV.COM

Diamond hotel / Діамант Буковель

Адрес Буковель, вулиця Стаїще, 377
Телефон +380 (97) 339-55-55
Сайт diamond-bukovel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 3.7 38 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Diamond hotel / Діамант Буковель отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антон
07 ноября 2023 в 7:39

Супер готель за помірну ціну!
Номери чисті доглянуті і теплі, прибирання було кожного дня. Повністю відповідають фото на сайті.
Харчування на рівні, на сніданках ніхто не залишиться голодним, в асортименті свіжі овочі, гастрономія, молочна продукція, фрукти, кава, чай, компот, шампанське фрукти. Місця всім вистачало, офіціанти швидко прибирають столи. По меню вибір великий, ціни нормальні, порції просто гігантські. Обслуговування хороше, плюс офіціанту Віталію
Загалом від персоналу лише приємні емоції, всі усміхнені, вітаються. На ресепшн оперативно вирішують питання, допогли другу з доставкою квітів.
СПА неоднозначне, місця не завжди вистачає, стан басейнів не нормальний (неправильно працює фільтрація і дозування хімії) як результат сморід хлору і зелена вода. Були о 21.15 і до 22.00 людей було мало і перебування комфортним, були свідками як під закриття СПА чоловік просто з черпака виливав у басейн рідкий хлоромісткий дезинфікуючий засіб (так не робиться).
Загалом ми залишились задоволені, єдине зробіть щось зі СПА і це точно стане місце куди схочеться повернутись.

Sandor
05 ноября 2023 в 5:51

Заселили нас о 9-й ранку, знімали ми три номери. Сніданки на забій, вибір від до я. Персонал завжди привітний. Чисто, комфортно, рекомендую!

Анна
02 ноября 2023 в 21:47

Ми були в цьому готелі дві доби, з 06 по 08 листопада. 7 Листопада в чоловіка день народження в них на сторінці написано про знижку для іменинників, взявши паспорт до рук дівчина на реєстратурі нічого не запропонувала.
6 листопада ми в спа не потрапили так як заселилися досить пізно (по власним причинам) і вирішили, що наступного дня вже підемо в спа!
Тому основні недоліки: СПА в жахливому стані. Вода зелена, борти в басейні слизькі! А в воді плаває щось подібне на вибачте соплі або й водорості, волосся, вода прохолодна! СПА БУЛО ЖАХЛИВЕ. Ми пожаліли, що там поселись! Зі спа ми пішли у Вода клаб! Тому що ми були з дитиною й боялись в тому басейні щось підхопити тай дорослому не дуже приємно було там знаходитись! Тільки через жахливий басейн ми туди не повернемося!
Тому що сніданки смачні в номері чисто, готель гарний + має дитячу кімнату.

Aл Aек
27 октября 2023 в 13:57

Готель добрий, затишно, чисто. Але спа зона не розрахована на таку кількість відвідувачів. Якщо вранці ще більше, то ввечері в басейні проходить «бал сатани». Лазні всі зайняті, у джакузі сидять по 7-10 чоловік. Такі ж проблеми і зі сніданком, черга велика.

Світлана
22 октября 2023 в 14:59

Дуже сподобалось, привітно зустріли на рецепції, номери чисті)
Спа велике і воно входило у вартість)
Чудово провели час, відсвяткували день народження, зробили комплімент від закладу (дуже приємний бонус) Зробили знижку і на проживання і на масаж
Персонал молодці
Так тримати, власникам респект)

Мар'яна
20 октября 2023 в 23:12

Обирали готель для відпочинку та саме цей сподобався найбільше. І ми не розчаровані. Нам сподобалось усе, починаючи від сервісу закінчуючи комфортною атмосферою у готелі. Персонал привітний, номера чисті та просторі. У ресторані кухня смачна, з адекватними цінами. Бажаємо готелю процвітання та ще більшого розвитку! Ви молодці! Повернемося до вас ще не один раз!

Настя
16 сентября 2023 в 7:09

Гарний готель, класне спа та дуже смачна кухня. Сніданки це кохання залишились задоволені АЛЕ один з мінусів це персонал, персонал зовсім не привітний, враження погане, ні працівники ресторану ні прибиральниці, прошу готеля такого рівня, звернути на це увагу. Хочу окремо виділити дівчинку на рецепшн Мар’яна, дуже привітна, класна дівчинка, шикарно виконує свою роботу, будь-яке прохання виконувалось навідмінно (треба премію). Ще не сподобалось, що за таку ціну в номер можна поставити хоча б електрочайник, були в двох номерах за 3000 тисячі та не там не там не було.

Валерія
05 сентября 2023 в 17:33

Приїхали в даний готель, номерів майже не було тому ми обрали мансардний номер, нас не попередили що номер буде біля труб з яких йде постійно дим що не можливо відкрити вікно т що можна задихнутися, а коли вікно закрите душно. Подзвонила на рецепцію щоб вирішити дану проблему тому що в номері знаходитися не можливо, щоб нас пересилили в інший номер, на що нам відмовили. Просто жахливо, зустріч гостей так собі на комфорт байдуже аби гроші платили

Ирина
04 сентября 2023 в 14:38

Враження жахливі, ми мали перервати перебування! Обирали для сімейного відпочинку готель з басейном і спа, але враження за 2 доби перебування - це місце, де не дбають про безпеку та здоров'я, не мають поняття що таке " спа " - тут панує жахливий сморід хлору, яким намагаються сховати те, що басейни не проходять необхідної санітарної обробки. Багато відвідувачів з маленькими дітьми, дихають хлором у температурі 30 о, мабудь також як і я у перший день, намагаються "оздоровитися". Огидний запах хлору у дитячий зоні яка поряд зі так званим "спа", та на рецепції. Через день у мене почалися симптоми отруєння, тахікардія, запаморочення, почервоніння на ногах та на руці під паперовим браслетом, який вимагають носити постійно. З причин явної шкоди здоров'ю ми прийняли рішення негайно змінити готель. То вгадайте яка була відповідь рецепції та відділу бронювання? Маємо сплатити штраф 20% від суми за невикористаний період проживання. ШТРАФ! Бо такі "правила готелю". Це стисло телефонна розмова з відділом бронювання. При цьому готель: не має сертифікату на спа послуги, не проводить заміри ph та наявності хлору. Мені запропонували: "Якщо вам треба, то ви самі купуйте вимірювач і перевіряйте" І взагалі відхрещується від послуг "спа" як таких що надає готель, "ми продаємо проживання"! Отже, для тих хто дочитав до кінця: такі готелярі ганьба! Рецепція - безвідповідальна, кажуть "чому ж інші не скаржуться? " Хоча під час нашого виселення жінка з онукою поскаржилася на зарах хлору у дитячій кімнаті, а в книзі скарг - перший допис - про сморід хлору! На який, доречі, адміністрація ніяк не відреагувала. Отже раджу всім уважно читати відгуки, а не тільки дивитися на фото. Готелю - ганьба!

Solomia
27 июля 2023 в 12:33

Гарний чистий, світлий, просторий готель. Великий басейн, сауна, які входять в ціну. Сніданок був включений в ціну, шведський стіл, великий вибір, для дорослих та дітей.
Жива музика.
З мінусів немає на території якоїсь лаунж зони.
Халати потрібно орендувати, що дуже дивно, бо це спа готель.
Дуже багато людей в басейні і саунах, багато діток, тому шумно.

Алена
20 июля 2023 в 6:13

Відпочивали п'ять днів у червні 23го року. З дитиною. Дуже задоволені всім! А найголовніше -дозволяють брати маленьких тварин з собою. В нас два йорка, і ми не можемо їх залишити вдома. Тому шукали готель, де можно бути з тваринами.
Чисто в номерах і території. Смачна їжа. Привітний персонал. Спа теж сподобалось, особливо дитині басейн.
Приємна і гарна дівчина на рецепштні (така біленька).
Рекомендую.

Надежда
20 июля 2022 в 3:38

Були в ресторації закладу. Смачна їжа та настоянки. Гарне обслуговування. Демократичні ціни.

Alesia
07 июля 2022 в 4:51

Норм для Буковеля. Чисто и просторно в номерах.
Из минусов - рано закрывается ресторан и бар.
Нет полотенец в спа
В саунах не очень чисто.

Андрій
12 марта 2022 в 15:06

Очень хороший отель! Понравилось в СПА! Далеко от подъёмника номер 1 и, Вода, на выходные возникают проблемы с такси и пробки. Цены в ресторане почти в 3 раза меньше чем на горе.

Вячеслав
02 марта 2022 в 18:47

Вимушений поставити негативну оцінку.
Відпочивав 25-27.12.2021
Одразу ж по заселенню вирішив відвідати СПА, щоб відпочити від дороги. Завітав до лазні, та за прикладом інших відпочиваючих направився до дверей які ведуть на вулицю щоб обтертись снігом. На цьому мій активний відпочинок завершився. Для того щоб потрапити на вулицю потрібно спуститись по слизьким сходам які знаходяться одразу ж біля басейну і залиті водою. Більше того сходи вкриті слизькою плиткою на якій відсутній будь-який абразив або ущільнювач, ну і на завершення відсутні будь-які перила. Результат розбите коліно, пошкоджена стопа та розтягнуті зв'язки. Персонал на даний інцидент відреагував не надто чемно і порадив мені більше не ходити туди.
Прошу керівництво звернути увагу на потенційно небезпечне місце та дообладнати його щоб уникнути наступних інцидентів.

Також в готелі є проблеми з шумоізоляцією, під дверима велика щілина, тому говорити потрібно пошепки бо своїми розмовами будете заважати тим хто ходить по коридору) або навпаки)

Александр
17 февраля 2022 в 7:28

Максимально приятные номера, вкуснейшие блюда ресторана не оставять равнодушным даже самого изощренного гурмана. Обслуживание на высшем уровне! Особый привет рецепций. Девченки вы крутые;)

Inna
03 февраля 2022 в 7:01

Відпочивали в готелі чотири дні. Залишились дуже задоволені. Привітний персонал, смачні сніданки, хороший спа комплекс (входить у вартість проживання), плюсом є те що ти необмежений в часі перебування там. У ресторані дуже смачна їжа. Загалом залишились приємні враження від перебування і бажання повертатись ще.

Владимир
28 января 2022 в 14:22

Якщо Ви зовсім не любите спати та хочете зустрічати новий рік до 8-ої ранку разом з сотнею п’яних молдован, цей готель ваш кращий вибір.

Александр
28 января 2022 в 8:06

Шикарный отель и великолепный сервис! Лучшее место для семейного отдыха или веселого времяпрепровождения компанией!

Максим
16 января 2022 в 12:35

Відпочивали з 16.12 по 20.12 в diamond black.
Перші враження були що готель відповідає Єропейському рівню, але це тільки на перший погляд. Відпочивали компанією 3 сім‘ї з дітьми.
1) мінус в тому що халати для відвідування SPA були з плямами та га вигляд не дуже свіжі (
2) в номерах у нас прибираня проходило на найгіршому рівні, мусор не виносився пол не пилесосився і не робили вологого приберання. Рушники мінялись на вибір, хоча мали мінятись всі!
3) Кухня то взагалі окрема розмова, дітям принесли спорчену картоплю. Ваше Благо що дитина не вспіла з‘їсти навіть ложку цьої страви! (зате ціни Європейські, але перед тим як виносити споживачу їжу повар навіть не спробував страву яку приготував зі спорчених пробуктів).
Ну і 4 це взагалі треш під час виселення в прямому сенсі цього слова на нас хотіли повішати крадіжку, хочу проблема в самому персоналі який працює і займається приберанням в номерах (рушники мінялись навмання, деякі взагалі не міняли, а деякі заберали а в замін не приносили нічого)!

Чесно їдучи до Вас на відпочинок надіявся на кращі враження адже Готельний комплекс майже новий і все б мало бути на вищому рівні!
Плюс тільки один що все нове більше позитивних вражень цей Готель мені не приніс! (

Добавить отзыв