UAOTZYV.COM

INTEGRO МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР отзывы

Адрес Черкасы, бул. Шевченка, 352
Телефон +380 (63) 030-01-03
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт integromed.org
Рубрики Медицинский центр, Аллерголог, Дерматолог, Семейный врач, Гинеколог
Оценка 2.9 48 отзывов
Похожие компании в категории
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
АНИ-2008, Медицинский Центр — Черкасы, вулиця Рози Люксембург, 177
Анатомія Медичний центр — Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 49

INTEGRO МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР на Шевченка отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Element
15 мая 2024 в 8:15

Швиденько оглянули. Дали рецепт. Нічого з того, що вони порадили не допомогло. Тільки гроші витратив

Ірина
16 февраля 2024 в 13:12

Якщо вам важливий час - то це не про цю клініку. Прийшовши на зазначений при записі- ви можете просидіти додаткові 15-20 хв. Не налагоджена система. Але лікарі кваліфіковані.
Один нюанс- рецепція розмовляє на особисті теми достатньо емоційно. Не дуже хочеться слухати особисті розмови персоналу.

Тая
10 января 2024 в 4:38

Була на прийомі у лікаря Синєгуб Л, дуже вдячна за допомогу, призначення тих ліків які дійсно допомогли справитись з нервами, до цього було потрачено багато коштів, але викинуті на вітер, ще раз велике Дякую

Татьяна
27 ноября 2023 в 19:32

Нещодавно відвідували лор-лікаря Нікіфорова А. Г
Залишилися задоволені обслуговуванням лікаря та всього персоналу.

Оля
29 октября 2023 в 7:58

Чудовий медичний центр, лікарі кваліфіковані спеціалісти, до пацієнтів дуже уважне і чуйне ставлення. Рекомендую!

Соня
24 октября 2023 в 12:16

Чудовий мед. Центр, відреагували швидко на прохання зробити термінове УЗД. Дякуємо, рекомендую

Marine
16 октября 2023 в 0:32

Дівчата на рецепції просто WOW
Серед них є і достойний мужчина, мабуть директор, то можу сказати, що він розуміється на тому як підібрати персонал
А медсетри - то взагалі окрема любов
Все настільки пАдамашнєму, душевно, що хочеться повертатись знов і знов дуже дякую за сервіс, ставлення і лікування!

Тихон
02 октября 2023 в 19:39

Непривітний персонал на рецепції. На прийом потрапили після очікування більше 10 хв. До лікаря претензій не має. А от сервіс наче в державній поліклініці. Шевченка 352

Утчева
28 июля 2023 в 7:23

Нещодавно записувалась в цей центр до ЛОРа, потрібно було терміново але вільних місць вже не було, дівчата з рецепції швидко вирішили проблему, та записали на прийом. Лікар Нікіфорова Алла Григорівна вислухала всі мої скарги, оглянула, призначила лікування та додаткові аналізи. Була вперше та за потреби повернусь ще.
P. S. Лікування допомогло. Відчуваю себе набагато краще! Дякую)

Женя
23 июня 2023 в 8:00

Дуже приємний персонал) треба було терміново записатись до гінеколога. Дівчата адміністратори допомогли з вибором спеціаліста. Залишилась повністю задоволена і лікарем і підходом до як до пацієнта! Рекомендую!)

Антонина
07 июня 2023 в 7:36

Записалися до гастроетеролога по телефону. Приїхали в зазначений час і виявилось що хлопець на ресепшні не записав. Соромно! Витратили час в пусту. Як так можна працювати з клієнтами? Чи ваші робітники не кваліфіковані? Більше не скористаємося.

Валерія
07 ноября 2022 в 11:40

У мене була підписана декларація з сімейним лікарем цього закладу. Кілька місяців тому я захворіла і звернулась з проханням про запис до лікаря. Мені відповіли, що лікарня розділилась на дві і моя декларація належить іншій. Я перетелефонувала за номером, що мені надали, але там повідомили, що не можуть знайти такого пацінта і сказали, що передзвонять через пів години. До кінця дня мені так ніхто і не передзвонив, тому наступного дня я зателефонувала знову, але мені знову сказали, що не можуть мене знайти в базі і перетелефонують. Я почувалась вже дуже погано, тому звернулась в іншу приватну лікарню.
Враховуючи те, що у мене була заключена декларація, то я вирішила звернутись і на третій день, але мені відповіли: "я зараз не за комп*ютером. Передзвоню вам пізніше". Так мені ніхто і не передзвонив.
Я заключила декларацію з іншим лікарем і пройшла лікування в іншій лікарні.

Fluffy
22 августа 2022 в 16:49

До дерматолога в цій клініці звертатись немає сенсу. Не виявила в дитини атопічний дерматит, який був по всіх лзнаках, направила обстежитись на глисти.

Ілона
13 марта 2022 в 6:16

Хотіла записатися до терапевта, підписати заодно декларацію. Мені відмовили, з причиною що має бути негативний тест.
В інших клініках такого немає, і мене з задоволенням там записали. Без проблем.
Тому якщо ви захворіли і терміново потрібен терапевт, вам не сюди. Адже вас не приймуть просто так

Ольга
28 февраля 2022 в 1:44

Хочу подякувати! Я перепутала час і прийшла не в ту годину, але лікар повернувся і прийняв мене! Лікар зробив огляд і назначив ліки, які мали дію уже на другий день! Дякую!

користувач
18 февраля 2022 в 23:42

Обслуживание ниже нуля! Администрация не умеет рассчитывать время для клиентов, и приходится сидеть в очереди больше часа! Меняют время приема перенося на неудобное посещение

Алина
08 января 2022 в 16:42

16.11.21 НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНИЙ ЗАКЛАД ВЗАГАЛІ. Прийом у педіатра Ракович Л. Залишив по собі враження не дуже кваліфікованого спеціаліста. На кожне питання відповідь була по одному слову (ще не дуже внятно чи тихо). Відповіді на питання наче звернувся в державну поліклініку, а не до приватного спеціаліста. Чіткого плану дій не надано.

Сергій
27 декабря 2021 в 18:22

По рекомендації вирішив заключити декларацію з сімейним лікарем у цій мережі клінік, оскільки вже три роки маю позитивний досвід отримання послуг приватними клініками міста. Однак персонал не привітний, російськомовний, складно переходить на спікування державною мовою, сайт з помилками, дуже багато русизмів та опечаток, за підписання декларації беруть додатково 300 грн. З пацієнта при цьому обслуговуються в Сбербанку Росії.

Враження найгірші лишилися з усіх мереж приватних клінік Черкас!

Після цього зайшов на сайт НЦЗУ, щоб обрати лікаря іншої приватної клініки і виявив, що про сімейну лікарку з їх сайту відстуня інформація на НЦЗУ. Із НЦЗУ заключені договори з іншими двома лікарями. Саме ж Інтегро не числиться в ЄДР, принаймні по регіону діяльності, відповідно не має відомостей про кількість пацівників клініки, а відтак, підозрюю, що клініка ще й має проблеми з "законом" і вразі лікарських помилок ніхто нічого не зможе довести. Та і тут бачу відгуків купу негативних про цю клініку.

Вобщим бігти з відти треба подалі, що я і зробив з цієї мережі.
Доречі за три роки користутання медичною страховкую відвідав всі медичні клініки міста і жодного разу страхова не поопонувала сюди - тепер розумію чому.

Життя все-таки одне, щоб його довіряти сумнівно працевлаштованим лікарям цієї підозрілої приватної клініки.

P/S: У відповідь на коментар від клініки, що я не ту клініку оцінив тут, додаю скрін, що знаходить автоматично гугл лише цю по бул. Шевченка. Реклама налаштована від гугла теж на цю клініку. Поковирявшись в інтернеті - бачу, що обидва приміщення клінік знаходяться на Шевченка, сайт спільний, тому коментар редагую, він актуальний для мережі.

користувач
14 декабря 2021 в 23:01

Бажано, щоб навчилися дітям щеплення робити без нервових зривів. Професіонали знають, як забалакати. Тут іщє вчитися і вчитися. Дитина так не лякалась навіть в державній поліклініці.

Таня
19 ноября 2021 в 11:13

Тільки позитивні враження! Заключили договір із педіатром Мариною Олександрівною, дуже задоволені! Завжди відповідає на усі запитання, уважна, гарна і щира, лікує професійно, іде на зустріч, на зв'язку, що дуже для нас важливо, усі наші троє діток люблять її і ходять до неї із задоволенням! Саме таку лікарку шукали дуже довго!
Також відвідали лікарку-ЛОРа Терещенко. Теж дуже задоволені, приємна, відповідальна, акуратно оглянула дитину і призначила дієве лікування. Щиро вдячні!

Добавить отзыв