UAOTZYV.COM

Ресторан Al Capone отзывы

Адрес Звягель, ул. Шевченко, 54
Телефон +380 (93) 240-43-54
Часы работы 11:00-23:00
Сайт alcapone.com.ua
Рубрики Семейный ресторан
Оценка 4 22 отзыва
Похожие компании в категории
Кафе М'ясьє — Житомир, вулиця Перемоги, 131
Chiky Bam Bony — Коростень, вулиця Героїв Чорнобиля, 11
Хлібне Місце Cafe & Bakery — Радомишль, вулиця Купальська, 17
Кафе Сімейний Затишок — Болярка, вулиця Набережна

Ресторан Al Capone на Шевченко отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Little
08 марта 2024 в 5:14

Ми зайшли випити по коктейлю, але вирішили замовити і поїсти) мідії з часниковими грінками були просто неймовірні як і салат з морепродуктами) Нам дуже сподобалось) трохи шумно, бо хтось щось святкував за столиком біля нас

Olena
19 февраля 2024 в 4:50

Святкували 16 річчя сина в ресторані, все надзвичайно смачно і особливо вразив подарунок від закладу, смачнющий чізкейк. Особлива подяка офіціантці Діані, дуже мила і ввічлива дівчина. Українська кухня смачна а сервіс найкращий! Дякую!

Вадим
26 октября 2023 в 16:00

Чудовий ресторан ціни відповідають якості та смаку, атмосфера приємна з різних сторін що біля вікон що посередині залу)

Максим
21 августа 2023 в 12:22

Суп з копченими ребрами, бефстроганов та профітролі ну дуже смачні)
Сервіс теж чудовий!
Хоча очікування були значно нижчими)
Дякую вам)

Диана
09 июля 2023 в 23:53

Останній візит до даного закладу залишив дуже неприємне враження. Прийшли компанією 16 людей, так, розумію, компанія доволі велика, кожен замовляв собі окремо (багато страв повторювались) АЛЕ столик на таку кількість людей був замовлений завчасно, і адміністрація могла б подумати, що новенька офіціантка може не впоратися, могли б закріпити за столом 2 офіціанта, або ж поставити більш досвідченого.
В результаті - дівчина не справилась, постійно плутала замовлення, про деякі страви довелося нагадувати, тому що вона про них просто забула. Ми чекали своє замовлення близько 2х годин, притому, що страви повторювались і декому таку ж страву винесли через 30хв, а дехто чекав 2години, хоча замовляли одночасно.
З приводу виносу напоїв взагалі вражені - пляшку горілки та сік винесли через годину після замовлення, на столі уже було декілька піц, салатів та гарячих страв і навіть коктейлі, які замовлялися пізніше і потребують більше часу для приготування, подали раніше ніж сік та горілку - це дуже дивно.
При постійному нагадуванні про свої замовлення, нам відповідали: "на кухні запара", "на барі запара, дуже багато замовлень" - хоча в закладі сиділи ми та ще 4-5 невеликих столиків були зайняті (відвідували цей заклад у день, коли повністю всі столики були зайняті, от тоді дійсно кухня та бар були надто завантажені, але замовлення виносилося почергово і чекали не надто довго - тому є з чим порівняти). Сервіс зіпсувався це дуже прикро.
Організації в почерговій подачі напоїв та страв не було зовсім!
Загальне враження про заклад, на жаль, зіпсувалося!
Чи прийшли б ми сюди ще та чи рекомендували б знайомим? - Однозначно НІ!

Оксана
10 июня 2023 в 13:52

Не одноразово відвідувала цей заклад раніше. Дуже подобалась адмосфера, їжа тай сервіс був нормальний. Але моя думка змінилася після останього відвідування цього закладу. Нас було троє гостей, але офіціант приніс чомусь тільки 2 меню. Третє меню потрібно було додатково просити та чекати. Офіціант не компетентний, були питання по стравах з меню, але він не зміг нам надати відповіді. В замовленні крім закусок, піци та основних страв, був замовлений суп, офіціант замовлення прийняв, але підійшов через декілька хвилин і повідомив, що супу не має бо він прокис. Піцу замовили з сирним бортиком, бортик був не пропечений, тай в цілому піца була не смачна. Раніше таку піцу замовляли не одноразово, тому є з чим порівняти. Шашлик це взагалі якийсь жах. Мені дуже прикро, що нормальний заклад перетворюється на забігалівку.

Victoriia
21 марта 2022 в 13:26

Приветливый обслуживающий персонал, девчонки супер, во всем справляются)
Не смотря на загруженность стараются чтоб гостей ничего не тревожило, претензий нет!
Рекомендую к посещению, лучшее заведение в этом городе!
Всё на высшем уровне️️️

Саша
12 марта 2022 в 2:00

Проезжали с семьей через Новоград, решили перекусить! По первому впечатлению дорого богато! Нас встретил у входа официант, который мило предложил помощь, сориентировал по меню! Нас накормили вкусно, дети остались довольны пиццей! Не увидела явных недостатков! Cпасибо команде за приятное время провождения)

Лера
02 марта 2022 в 19:43

Ставлю 3 лишь бы не снимать звезду.
А по ощущениям твёрдая ЕДИНИЦА!
Все могут ошибаться, особенно в сфере обслуживания. Но трижды подряд на одних и тех же гостях это прям обидно.
Третий раз посетили заведение, и третий раз не удачно.
В первый раз отказали в обслуживании в 12 дня, объяснив это тем, что на 18: 00 у них много банкетов. Предложили из возможного только чай, кофе и десерт.
Во-второй раз поесть все же удалось, но в салате были листья с песком, должна заметить, салат в счёт, из-за инцидента, не учли, спасибо.
В третий - заказали пиццу и кальян, к пицце не подали тарелки, есть пришлось над чайными блюдцами, так как тарелки не удалось допроситься. Оправдываю это полной загруженностью заведения, НО тарелок не было только у нашего стола:)
Кальян был отвратительно грязным и липким. Фото прилагается.
Сложилось впечатление, что нам не рады в заведении, и делают все, чтобы мы поскорее ушли.
Очень хотелось бы, чтобы руководство обратило внимание на этот отзыв, дабы посещение этого места в будущем сопровождалось более приятным опытом.

Aнжела
13 февраля 2022 в 14:21

Зіпсований настрій.
Був банкет 24.12.21
Гарячих закусок не приносили 1.5 год.
Стіл був пустий, бо холодні всі з'їли.
Перша гаряча страва- картопля по селянськи. Питання: з чим її їсти? Відповідь: м'ясні страви ще не готові.
Результат: пусті тарілки від холодних закусок і КАРТОПЛЯ.
Дитяча кімната! Коли робилося замовлення це питання піднімалось. Бо серед моїх гостей було 9 дітей. Відповідь: так звичайно буде працювати, дітки зможуть там погратися. Результат: кімната не працювала, по не зрозумілим мені причинам. Дятям було нудно і не цікаво.
Адміністратор принесла за їх стіл олівці, розмальовки і декілька іграшок. За це дякую. Але осад залишається.
Це називається, що там не тримають свого слова. Говорять одне, а в результаті отримаємо інше!
Музика і танці.
Це взагалі треш.
Це питання піднімалося мною при бронюванні. Я хотіла замовити музичний супровід, але мені пояснили, що у них є замовлення на корпоратив (35 чол) і це замовлення від власників закладу. Вони замовили живу музику, а заклад закривати не хочуть і планують приймати відвідувачів. І всі клієнти ресторану (також гості мого банкету) без проблем зможуть танцювати. Я запропонувала компенсувати фінансово (навпіл) музичний супровід. Але адміністратор сказала, що це зайве.
Ми сиділи в окремому залі. І до танців не виходили. Але вже під кінець я зі своєю подругою (2 людини) вирішили потанцювати.
До нас підійшла особа жіночого роду, яка була серед тих, хто святкував корпоратив. Вона не представилась. І сказала, що це ЗАКРИТИЙ ЗАХІД і танцювати ми не можемо.
Шановні власники, Вам ганьба!
Якщо ви влаштовуєте закритий захід, то закривайте Ваш заклад і не приймайте відвідувачів! А якщо вже приймаєте, то ставтесь, як до гостей!
Мій банкет був на 17: 00год. Мені сказали, що зал, який був замовлений мною буде тільки для нас.
Десь до 17: 40 за одним із столиків сиділи відвідувачі. Мені вони не заважали.
Але знову СЛОВА НА ВІТЕР. Це називається ОБМАН.
Страви були смачні. Всім гостям сподобалась кухня.
Чи прийду я сюди ще раз? НІ.
Чи можу я порекомендувати комусь цей заклад? Звичайно НІ.
Офіціанти і адміністратор молодці.

Bratski
13 февраля 2022 в 4:09

Смачні страви, привітні офіанти та гарний настрій-все це ми зустріли в ресторані Al Capone. Можемо сміло рекомендувати даний заклад знайомим.

Александр
08 февраля 2022 в 23:01

Очень уютное место, безумно вкусные блюда. Очень приветливый персонал. Причем ВСЕ! Была в ресторане не один раз и буду приходить. Удачи и процветания)

Максим
07 февраля 2022 в 12:06

Лучшее заведение в городе,
Вкусные и свежие блюда, красивая и приятная подача, приятная обстановка, хорошая живая музыка, мне очень и очень понравилось

Женя
28 января 2022 в 4:07

Обслуживание - супер! Девочки-официанты и администратор - большие умнички, все внимательные.
Кухня - просто бомба, а особенно мясные блюда и блюда на гриле!
В самом ресторане очень уютная атмосфера!

Света
17 декабря 2020 в 22:31

Ресторан чудовий! Приємно там бути і дивитися на усмішку працівників.
Кухня дуже смачна і вишукана! Хороша і затишна атмосфера. Це перший заклад у якому хочеться бувати кожного дня.

Татьяна
06 декабря 2020 в 15:10

Підтримаю вчорашній коментар. Адже саме через директора ми обідати там перестали. Тиждень тому наша сім'я була одна в вашому закладі, і вона своїм криком перебила весь апитит. Кисле лице, зла і похмура вона настільки кричала на персонал. Що не хочеться бачити цього більше. Хоча і страви і обслуговування на 5 зірок. А от атмосфера 1.

Татьяна
21 ноября 2020 в 10:04

Чудовий ресторан, який знайшли випадково, дорогою до Києва.
Супер-ввічливий персонал, обслуговування на 5+!
Смачна їжа, така, що обов’язково заїдемо ще при нагоді, і вже рекомердуємо друзям!

Ирина
21 ноября 2020 в 0:39

Чудове місто! Нарешті у Новограді-Волинському є ресторан високого класу!) Все дуже смачно та вишукано! Однозначно рекомендую! Молодці!

Людмила
14 ноября 2020 в 12:44

На вході до ресторану вас зустрінуть привітною посмішкою офіціанти. Атмосфера чудесна, легка музика не заважає приємному спілкуванню.
Для гостей з дітьми, пропонують ігрову кімнату, щоб малечі було чим зайнятися.
Страви смачні. Готуються впродовж 15-20 хвилин після їх замовлення.
Дякую за гарний ресторан.
Рекомендую!

Лида
03 ноября 2020 в 15:41

Доброго вечора! Хочу поділитися враженнями, куштували піццу у вашому закладі це була найсмачніша піцца яку я коштувала) Дякую за привітний персонал та за смачні враження)

Добавить отзыв