UAOTZYV.COM

Хлібне Місце Cafe & Bakery

Адрес Радомишль, вулиця Купальська, 17
Телефон +380 (98) 117-83-81
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
воскресенье10:00-20:00
Рубрики Кафе, Семейный ресторан, Ресторан
Оценка 4.1 13 отзывов
Похожие компании в категории
Фулл-хаус — Радомишль
Кава у Лори — Радомишль
Кафетерiй BOSS (Суши - Бар) — Радомишль, Базарний провулок, 13-а

Хлібне Місце Cafe & Bakery отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Doctor
08 марта 2024 в 5:10

Чудове місце із смачною кухнею. Були вражені, що все готується свіжого. Немає ніяких полуфабрикатів. Дуже демократичні ціни

Даша
17 декабря 2023 в 13:41

Ходжу в це кафе, не один раз! Останній раз був-жахливий. Замовили з подругою по чашці чаю, ЗА 25ГРИВЕНЬ. Нам сказали, що можна оплатити потім. На оплаті даємо по 25грн, продавець говорить що 30грн за чай. Ми були шоковані, продавець ніяк не вирішив дану проблему! Він погодився що він не правий, і що ми замовили за 25грн. Але ніяк не вирішив!

Женя
19 октября 2023 в 18:41

Їжа дуже смачна, обслуговування на висоті, найатмосферніше кафе в місті, окреме спасибі Валерії та Анастисії за гарний настрій та приємну атмосферу, однозначно рекомендую!)

Алиса
15 октября 2023 в 16:25

Найкращий заклад в місті Радомишль смачна кухня, гарне обслуговування, максимально комфортна атмосфера та неймовірні круасанидуже вдячна вам, що можна провести так гарно вихідні

Vadym
11 октября 2023 в 4:04

Ми з дружиною декiлька разiв, за останній місяць, відвідали цей заклад. Можно сказати були вже постiйними клiєнтами кафе. Ходимо сюди, тому що сподобалася, в минулi нашi відвідування, якiсть приготовленої піци.
Якщо пiсля вiдвiдування цього закладу по суботам, нас в цiлому-влаштовували: i сервіс i якість обслуговування та приготовленого замовлення, то після відвідування кафе в неділю (7 жовтня), враження та відгуки будуть суто негативними.
На цей раз, обслуговували дві дівчини. У минулі свої відвідування кафе, ми робили замовлення, та розташовувались на терасі, чекая на замовлення. Цього разу, так вийшло, що я зайшов сам і зробив замовлення, з таким розрахунком, щоб воно протягом хвилин 30 було приготовлене і після дзвінка з кафе, про її готовність, ми могли би iз дружиною прийти і смачно та ситно поїсти в самому закладi, як і в попередні нашi вiдвiдування.
Але, мало того, що нам нiхто так і не передзвонив (номер телефону я звичайно дiвчатам залишив), за 30-40 хвилин, з моменту прийняття замовлення, так ще повернувшись до закладу, вже з дружиною, з величезним подивом, ми з нею, спостерігали картину, коли наше замовлення (велика піца, з порцiєю картоплi фрі), винесли у коробцi, гадаючи при цьому, мабуть, що це "на винiс", iз собою. Хоча я попередньо про це не просив, розраховуючи, як і в минулі рази, поїсти на терасі. Крім того, вiдразу з дружиною відмiтили вигляд піци: явно не апетитний і навіть-підозрілий. Її явно підігріли перед нашим поверненням, а приготували, швидше за все, ще напередодні-ввечері. Картопля теж була, ймовірно, спочатку-злегка підсмажена, а незадовго до нашого приходу, в мiкрохвильовiй пiчцi, теж (як i пiца) -розігріта. Дiвчата вважали, мабуть, що "на винiс" - і так піде i клієнти не будуть сильно прискіпливими та вибагливими.
В підсумку, від піци ми відмовилися. Картоплю, так і бути-я з'їв. Дружина трохи промерзнувши, вирішила замовити чай. Одна з дівчат принесла велику чашку, з пакетиком всередині і окропом. Втім, від одного виду цього "чаю", у дружини пропало всяке бажання пити його. Пакетик був зав'язаний на вузол.) Тобто, зав'язуючи його, дівчина могла би і помити руки в ньому.
В цiлому, господарям варто звернути увагу та зробити висновки, щодо якостi обслуговування, в першу чергу.
Чи зайдемо ми з дружиною, найближчим часом, ще раз до цього кафе? Зовсім не факт.

Kreaper
24 июля 2023 в 8:30

Ну піца 3/5, каву краще взяти у вагончику на автостанції. 5 зірок ставлю тільки через кухарку Олю)

Алекс
05 марта 2022 в 10:21

ОТДЕЛЕНИЕ НА СВОЕМ МЕСТЕ. НО. ЕСТЬ НО. КОГДА. БОЛЬШАЯ ОЧЕРЕДЬ НЕУДОБНО ЖДАТЬ. ВЕДЬ НЕ ВСЕ НА МАШИНАХ. НАДО. ПАРУ СТАЦИОНАРНЫХ СТОЛИКОВ И СКАМЕЕЧЕК. ТЕМ БОЛЕЕ РЯДОМ КОФЕЙНЯ И СКОРО ЛЕТНИЙ СЕЗОН. Я ПОНИМАЮ. ЧТО АРЕНДА. НО ДЕНЬГИ ИДУТ НЕМАЛЕНЬКИЕ. ТАК. ЧТО ИСПРАВЛЯЙТЕСЬ. ''''ПЛИЗ'''С УВАЖУХОЙ АЛЕКС

Сергей
29 декабря 2021 в 5:35

Ужасное заведение из 5 разных круасанов все были черствые коые был тоже ужасным персонал вообще не дорожит клиентами мы были одни и ждали минут 5 пока к нам соизволили подойти наврали про сорт кофе и принесли черствые крусаны. Ни когда более не заедем в это заведение.

Денис
24 декабря 2021 в 3:52

Очень понравился бургер! Вкусные круасаны, даже с собой заказали. Внутри достаточно уютно. Рекомендую!

Ольга
18 декабря 2021 в 8:14

Дуже смачна їжа і супер обслуговування, але є одне "але". Погано працюють витяжки і після кафе смердить все - від волосся і одягу до чохла телефона.

Юлия
02 декабря 2021 в 22:04

Затишне місце із чемним персоналом. Тут можна не тільки попити кави, а й нормально поїсти. Певно, найкращий заклад в Радомишлі

Таня
30 ноября 2021 в 22:35

Место приятное, в интерьере использованы дизайнерские элементы и решения, есть детали которые создают атмосферу «за границей», мебель соответствует общему дизайну, можно добавить возле столиков точки с розетками, отопление - важно чтобы температура в помещении была приятной, особенно в холодное время года. Еда (суп, картошка, сырные палочки, круассан) и кофе (раф, американо) вкусно, но можно добавить вкусовые и эстетические акценты) посуда красивая необычная, но с чашками, блюдцами не сочетается

Анна
06 октября 2021 в 11:33

Дуже приємний персонал, завжди зустрічають з усмішкою.
Зручне місце розташування.
Все дуже смачне і свіже.
Особливо рекомендую спробувати абрикосовий круасан та круасан з лососем, це просто надзвичайно смачно.
Рекоментую!

Добавить отзыв