UAOTZYV.COM

Центромебель отзывы

Адрес Запоріжжя, просп. Соборний, 133
Телефон +380 (66) 922-08-50
Часы работы 09:00-18:00
Сайт centromebel.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мягкой мебели
Оценка 1 6 отзывов
Кухни под заказ Центромебель
Ближайшие филиалы компании
Центромебель Запорожье — Запоріжжя, Центральний бул., 3
Центромебель — Запоріжжя, Центральний бул., 3
Центромебель — Запоріжжя, просп. Соборний, 53
Похожие компании в категории
Стол и Стул — Запоріжжя, Рекордна вулиця, 2
Бусел Сич — Запоріжжя, Портова вулиця, 4
KARDO — Запоріжжя, вулиця Троїцька, 27

Магазин мебели Центромебель на Соборнем отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
13 января 2022 в 21:26

Решила тут заказать шкаф-купе, вызвала замерщика, мне сказали что замерщик не обязателен, если знаете свои размеры, но он все таки приехал. Это были выбрашеные 100 грн, потому что он вообще нормально ничего не померял, по телефону меня не могли проконсультироваться о СТаНДАРТНЫХ размерах, когда попросила посчитать подсветку, оказалось, что они её не делают, хотя по вайберу написали что делают. В итоге после того как я 3 раза уточняла размеры и комплектацию мне каждый раз прибавляли к первоначальной цене, где вроде бы уже было все заложено, по тысячи гривен, в итоге шкаф из 5 стал стоить 9 тысяч, хотя я уже отказалась от всех дополнительных опций. В итоге я плюнула и заказала в другом месте, в 2 раза дешевле

Роман
29 декабря 2021 в 9:20

Не магазин а контора какая-то.
Заказали комод пообещали 3-4 недели.
В итоге ждал почти 2 месяца. При этом когда звонил около 2х недель завтраками кормили. Они и сами в итоге не знали когда будет комод.

чета
09 декабря 2021 в 6:42

Не очень. Хотели купить диван, но у них цены берутся "с потолка" - то плюс 50% к стоимости, то "всего лишь" плюс триста гривен к тому, что уже на ценнике. Не внушили доверия
Продавец с уверенным взглядом коровьих ресниц красиво рассказывает. Для колхозников пойдет

Женя
14 ноября 2021 в 9:59

Был в магазине 12.10.2021
На втором этаже, выбрали компьютерный стол и кресло. Ждали консультанта минут 10, чтобы узнать цену. Потом позвали так никто и не подошёл. По итогу ушли зачем магазин, если нельзя ничего купить

Юлія
29 сентября 2021 в 13:22

Меблі гарні, а от сервіс просто жахливий! Прийшли до магазину обрати кухню, менеджер Дмитро розрахував вартість для кухні з одного матеріалу та з іншого. Обрали 1-й варіант. Разом з менеджером обирали тумби, шухляди. Із усієї кухні одні дверцята були замовлені зі склом. Домовились про замір кухні, щоб перестрахуватись. Приїхав менеджер, зробив заміри, сказав, що розміри правильні, все ок, і поїхав.

Згодом у магазині склали "накладку", взяли аванс, який на цьому ж папірці прописали просто як мінус сума від загальної. Ні підписів, ні печаток, ні чеку про оплату отримати не вдалось (сказали, що відмовились від цього, бо на папірці є ті ж дані, що і на печатці!).

Через 1,5 місяці привезли кухню. Зібрали, а дверцят зі склом немає (ніяких немає), але ви гроші платіть, бо ми не в курсі, зв'язуйтесь з менеджером, бо нам на доставку їх не дали. Тобто навіть ніхто не вважав за потрібне зателефонувати та повідомити про відтусність дверцят, але гроші заплатіть повністю!

По кухні купа питань. На те, що криво прикручені дверцята, відповіли, що коли доїдуть ті дверцята, тоді вам все разом і виправлять. Хтось, колись, можливо.

При замірах менеджером ще на початку був прорахунок і не враховано, що витяжка повинна бути не за півметри в бік від плити, а над нею. Це ж логічно, щоб не робити отвори у двох тумбах, а у одній, але. Не так склалося, як бажалося. Забігаючи наперед напишу, що після такого замовлення довелося викликати іншого майста, щоб він усі ті огріхи виправляв.

Але повернусь до дня, коли встановлювали кухню. Багато ще було моментів, які при збірці не врахували, хоча оговорювали їх з менеджером, через що довелося переробляти.

По завершенню збірки зв'язалася з менеджером, який телефонував та координував по часу доставки та збірки (мабуть, це єдина людина, питань до роботи якої не виникло), він сказав зв'язатися з менеджером, який оформлював замовлення, але у той день додзвонитися не вдалось, слухавку просто ніхто не брав! Пізніше все ж вдалось додзвонитись, хоч і не одразу, описати усі недоліки та повідомити про відсутність дверцят. Фотографії надіслала, відповів, що все можна вирішити, а про дверцята не в курсі, але буде телефонувати на склад і уточнювати.

Процес тривав долго, через декілька тижнів менеджер все ж приїхав подивитись на кухню та обговорити усі моменти, які не були враховані при збірці. Дверцята, які висіли криво, вирівняв, пообіцяв з іншими питаннями розібратися і поїхів.

А далі знов дзвінки. іноді вдавалось навіть поспілкуватися, і знову впродовж декількох тижнів або обіцянки, що про нас не забули, щоб не хвилювались, що все виправлять, або ж ніхто просто не брав слухавку, на повідомлення не відповідав та навіть не читав їх. Інколи, коли вдавалось додзвонитись, казав, що на виїзді, не в курсі що там стосовно мого питання, казав телефонувати то на магазин, то на склад і самостійно дізнаватись, що ж там з дверцятами.

Декілька разів телефонувала на магазин - такі ж "дуже зацікавлені у покупцеві" менеджери. Гроші ж вже заплатили, то чого перейматись? ! Обіцяють, що зв'яжуться зі складом та перетелефонують, а фактично самостійно потім телефонувала, бо про мене просто усі ті три рази "забували". Пізніше вже телефонувала - попросили зателефонувати у вівторок, бо когось не було на складі, щоб уточнити.

На вихідних зателефонував водій і повідомив, що хоче довезти дверцята. Дверцята привіз, але ті, без скла (й на тих ручку не встановив, тому що гвинтів не було). Сказав, що наступного дня привезе ті дверцята, що потрібно. Але ніхто нічого не привіз. Доздзвонитись менеджеру неможливо, у магазині знову відповідають, що дізнаються і зателефонуюсь - і знову тиша.

Пішов 7-й тиждень з дати збірки кухні. Прийшла вже до магазину особисто. Менеджера Дмитра не було, знов кудись викликали на виїзд, спілкувалась з іншим. За 20 хвилин розмови і перегляду каталогу мені повідомили, що для того, першого, варіанту кухні не може бути дверцят зі склом, вона не передбачена взагалі, лише для другого варіанту, про що не було оговорено при замовленні! Дали гвинти для ручки (іди, крути) і на цьому все. Сервіс - жах!

Алекс
14 декабря 2020 в 19:08

Заказывал в этом магазине кухню и шкаф. В обеих случаях начиналось все хорошо, но чем ближе к финалу тем все было хуже. В итоге Кухню еле доделали, ребята-сборщики максимально некомпетентные, делали все по быстрому и в итоге у меня печатках стоит криво на 2 см! Замерщик так же налажал, причём приезжал 2 раза. Качество материалов стандартное, но с учетом некомпетентности сборщиков и замерщика через 2 года кухню пришлось менять так как она пришла в негодность.
Шкаф так же слепили абы как, самая большая претензия - это сборщики, наделали мне в шкафу ненужных дырок, причём на самом видном месте, делали долго и не аккуратно а некоторые детали которых не хватило при сборке, привезли аж через 4! Месяца.

Если заказываете, требуйте распечатки проекта со всеми размерами, сроками с подписью и если есть возможность собирайте сами или закажите сборку на стороне.

Добавить отзыв