UAOTZYV.COM

Закарпатський КреденС отзывы

Адрес Мукачево, Траса 06, Київ –Чоп
Телефон +380 (99) 660-20-77
Часы работы 10:00-23:00
Сайт cafe-restaurant.com.ua/company/zakarpatskyy-kredens
Рубрики Ресторан, Барбекю, Поставщик готовых обедов, Организация детских праздников, Ресторан здорового питания
Оценка 3.8 42 отзыва
Похожие компании в категории
Вишневый Сад — Мукачево, вулиця Пушкіна, 52
Velure / Велюр — Мукачево, вул.Університетська 7, вул. Університетська, 7а
Закарпатский ресторан Бограч — Мукачево, Закарпатская кухня, площа Кирила та Мефодия 10-12 Ресторан Бограч
Графский Двор / Порядний Ґазда — Мукачево, вулиця Ерделі, 36А

Ресторан Закарпатський КреденС отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
22 октября 2023 в 2:11

Заїхали вже під вечір в даний заклад, було дуууже смачноДякуємо за закарпатські страви, смачно, ситно, але в той же час немає ніякої важкості після їжі, продукти якісні! Все чисто та акуратно! Чудовий сервіс!

Миша
17 октября 2023 в 10:16

21 жовтня о 17: 50 зателефонували до закладу, запитали чи є столик і чи можливо повечеряти, Адмінстратор відповіла так, ми попередили, що через 5хв будемо. Приїхавши в заклад замовили їжу, ще й нас попередили, що деруни незамовляйте бо чекати довго. А в ийшло так, що ми прочекали 55хв із заявлених 15хв своє замовлення, яке було не гарячим, а холодним та щей адміністратор замість того щоб вибачитись почала грубить. Сервіс неймовірно поганий!

Светлана
09 октября 2023 в 7:27

Заїхали по біг-бордам пообідати швиденько. Мабуть, так вирішили всі, бо повно людей було в залах. Нас посадили за стіл, дали ковдри (бо прохолодно було) та попередили, що швидко поїсти можна тільки перші страви, нас це влаштовувало
Через 10 хвилин принесли закарпатський капусняк та палоцьки. Смачно.
Але ми б ще щось зʼїли
Тому, перед тим як сюди їхати треба дивитися щоб не в пікові години, або робити передзамовлення

Саша
22 сентября 2023 в 4:18

Дуже гарний заклад, з смачною кухнею та привітними офіціантами
Все сподобалось, обовʼязково ще сюди повернемось)

Оксана
21 сентября 2023 в 23:52

Гарна атмосфера завдяки музиці та інтерʼєру.

Дуже смачно! Особливо мʼясо та білі гриби! Намазанки кращі, де ми лише не куштували!
Єдина порада до Бограча було б супер добавляти окремо якусь пішту, нам трошки замало гостроти було.

Офіціант дуже привітна, мила та акуратна. Але одне зауваження - мали б запитувати чи можна прибрати тарілку, коли там ще є страва.

А загалом враження максимально позитивні. Поїхали ситі та довольні!

Ирина
20 сентября 2023 в 11:53

Щойно відвідали цей заклад з туристичною групою. З першого погляду заклад гарний, чистий. Проте - сівши за столик компанією 7 чоловік виявилось що заборонено сідати такою кількістю, лише по 6, стілець доставляти не можна, хоч місця є багато. Свою 7 порцію довелося шукати по всьому залі самій! Порції пораховані не точно і не одній мені довелося шукати по залу свою порцію. Офіціанти просто стояли осторонь.
Світловолоса старша жіночка з ім'ям "ніяк" (так вона себе назвала, коли я спитала як її звати і хто вона) підійшла до нашого столика та на підвищених тонах пояснює що я не права. Моя відповідь була- "я ваш клієнт, я заплатила згідно прейскуранту і не маю наміру її слухати ", проте це не дало жодного результату і її "лекція продовжувалась і продовжувалась. Очевидно ця жіночка зовсім не розуміє і адекватно не веде себе на робочому місці.
Прикро, але НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Відвідувати цей заклад.

Саша
20 сентября 2023 в 0:27

Заїжали на обід. Все дуже смачно, вишукано і затишно. Дякую. Обов'язково завітаємо ще.

Саша
13 июля 2023 в 9:26

Дуже хороший заклад!
Їжа смачнезна, усі страви, які замовили нам дуже сподобались. Красивий інтер’єр і дуже привітний персонал
Рекомендуємо від щирого серця

Саша
06 апреля 2022 в 20:55

Были в КреденС 24 января, остались очень довольны. Кухня супер, обслуживание на высоком уровне. Особое спасибо официанту (черненькая, молоденькая девочка) хорошо обслужила, посоветовала. Огромное спасибо за теплый приём

Мария
04 марта 2022 в 3:17

С потолка капает вода, по пред заказу всё равно долго ждали свой обед, стаканы грязные, в баночке с перцем рис. Обслуживание ужасное. Но еда очень вкусная.

Валентина
01 февраля 2022 в 8:40

Очень вкусные рёбрышки из печи и жаркое в горшочке (в меню как-то по-другому называлось). И атмосфера приятная. Были проездом, впечатления хорошие.

Юрий
20 декабря 2021 в 21:54

Очень вкусно и оооочень долго. Но ооочень вкусно). Рекомендую брать Бограч суп и два огромных деруна, в сметане, грибах и шкварке. Очень большая порция на двоих берите. И обязательно десерт который пекут в печи тесто и творог, покрытый залитый кремом и с мороженым. Нереально вкусный, но ждали долго очень. Классное место. Единственный совет обслуживающему персоналу, не сплетничать обсуждая клиентов. Если мы из Киева и вообще не понимаем этнические ваши местные названия и уточняем что это такое, это не повод стать всем вам и обсуждать с иронией наши вопросы. Я случайно услышал когда шел из уборной. Неприятно. Так можно и «залететь», если среди нас был известный блоггер который мог сделать вас «знаменитыми» на всю страну. Не ставлю 4 звезды, делайте выводы. Люди разные бывают у вас.

Роман
17 ноября 2021 в 17:54

Смачна українська і закарпатська кухня. Тому за кухню ставлю 5 зірочок, але за обслуговування офіціантів ставлю 1 зірочку. Врахуйте це.

Саша
17 ноября 2021 в 1:50

Відвідували заклад на шляху до Косино. Зручне розсташування, приємний персонал та смачна місцева закарпатська кухня. Найбільше сподобалася страва Полоцьки. Усім рекомендую!

Олег
25 октября 2021 в 9:20

Обслуживание оставляет желать лучшего. Подали некомплектное блюдо. 2 лаваша ждали вместо 10-15 мин, 30-40.

Ольга
21 октября 2021 в 0:50

Смачноооо! Дуже дякую за смачнющі смаколики і неймовірне обслуговування! Особоива Дяка Даніелі!

Аня
12 апреля 2020 в 18:45

Страви смачні, але дуже довго треба чекати. І уточнення щодо способу оплати було б добре робити до того, як вибили чек

Игорь
07 марта 2020 в 6:49

Дуже приємно вразив заклад. Окрім смачноі закарпатської кухні і швидкого обслуговування хочу відмітити аутентичний старовинно-єтнічний закарпатський інтер'єр, та живопис місцевих митців. Рекомендую.

Елена
27 февраля 2020 в 6:40

Ресторан национальный кухни. Из того, что мы заказывали понравилось только половина блюд. Место вполне уютное.

Cергей
12 февраля 2020 в 23:39

Заїхали на обід під час екскурсії. Щоб швидше обслужити групу, пропонують комплексні обіди. Оці обіди нікакіє, таке враження, що з кашового гарніру зроблені і котлетки. Ще якийсь дивний порядок виносу блюд, коли одні вже поїли перше, внші ще тільки його чекають. Оплата за весь стіл разом, навіть якщо за одним столом сидять незнайомі люди. У дитини після такого обіду болів живіт. Ціни завищені за таку їжу. Може, якщо замовляти по меню окремі блюда і смачні, а так НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей ресторан.

Добавить отзыв