UAOTZYV.COM

ТОВ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДІУС

Адрес Мукачево, вулиця Пирогова, 27
Телефон +380 (99) 034-88-48
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
суббота09:00-14:00
Сайт medius.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 4.6 16 отзывов
Похожие компании в категории
ГАРМОНІЯ, ПРИВАТНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР — Мукачево, вулиця Ярослава Мудрого, 23
Християнський Медичний Центр — Мукачево, вулиця Воз'єднання, 25
Медичний Центр Альтернатива — Мукачево, вулиця Ілони Зріні, 19

ТОВ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДІУС отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
05 февраля 2024 в 13:25

08.02.2024 року була на прийомі у травматолога. Залишилася дуже незадоволена. У мене склалося враження, що я була на прийомі у звичайній державній поліклініці. За часом у кабінеті була загалом з урахуванням огляду трохи більше 4-5 хвилин. Мене сухо запитали, з якого приводу я звернулася. Я сказала, що болить суглоб тазостегновий і дала тижневої давності диск із рентгенівським знімком та описом. Лікар навіть його не подивився, сказав, що навіть не дивитиметься, треба зробити інший знімок. Я пішла і зробила в цій клініці інший рентген, але вже попереку. Повернулась назад у кабінет із новим знімком. Лікар подивився знімок, сказав, що проблема у хребті та виписав ліки. Сухо дав
рекомендації: не бігати, не стрибати, тяжкості носити не більше 7 кг, розділивши на дві руки. Рецепт було виписано на папірці почерком лікаря. І все. Прийом закінчено. Більше нічого. Ні якої роздруківки прийому з описом мого звернення, ні письмових рекомендацій, ні списку призначених мені ліків, ні діагнозу я на руки не отримала, а гроші за візит до лікаря заплатила. Я навіть прізвище лікаря точно не запам'ятала, чи Білоус, чи Болоусов. Я колись звертаюся до сімейного лікаря в державній Поліклініці і то наприкінці візиту вона мені дає роздрук прийому з описом причини звернення, рекомендаціями та списком ліків як і коли їх приймати.
Я не рекомендую звертатися до цього медичного центру. Шкода, що я не можу зробити фото мого рецепту і опублікувати, було б цікаво. Це все, що я залишився після прийому, але гроші за прийом я заплатила.

ДАЛІ БУДЕ.
Сьогодні 09.02.2024 р.
Зателефонували мені з Медичного центру і сказали, що я можу безкоштовно ще раз пройти обстеження того ж лікаря. Я сказала, що я вже в нього обстежити і повторно нема рації. Мені запропонували підійти до клініки та на рецепшині забрати роздруківку мого обстеження. Я прийшла, переді мною вибачилися за "нібито непорозуміння", мені ще раз запропонували повторне обстеження, я знову повторила, що не бачу в цьому сенсу. Мені віддали роздруківку обстеження, я подякувала і пішла додому. Вдома одягла окуляри і почала читати. А там в описі повне марення. Замість скарги, що болить кульшовий суглоб написано, що болять коліна та поперек. і все інше випливає з цього. Єдино правильно, так це виписані ліки. Так хочеться розмістити фото моєї виписки, але не можу, не передбачено.
Ось такий інцидент стався в цьому медичному центрі. Пропоную думати, перш ніж туди йти. Я дуже засмучена. Проблема з тазостегновим суглобом є і її треба прибирати.

Катерина
11 января 2024 в 13:25

Дякую ендокринологу Світлані Степанівні за кваліфіковану консультацію і за приємне та ввічливе відношення до мене
Також дякую адміністрації клініки

Karolina
14 декабря 2023 в 4:51

Чудовий медичний центр! Особливо хочу відмітити лікарів Кушнір М. А. Та Піпак М. М. - це професіонали своєї справи та лікарі з великої літери, які не залишать у біді та завжди готові прийти на допомогу.

Саша
24 июня 2023 в 16:51

Прекрасне місце щоб підлікувати своє здоровʼя. Високо кваліфікований персонал, УЗД - Мирослав Михайлович. Швидке, доброзичливе та якісне надання послуг
Дуже задоволений обслуговуванням в медичному центрі Медіус - РЕКОМЕНДУЮ

Наташа
07 июня 2023 в 2:31

Кваліфіковані лікарі, приємне ставлення до пацієнтів. Не пошкодували, що звернулись до вас, нам дійсно надали кваліфіковану допомогу.

Наталья
03 июня 2023 в 20:59

Доброго дня! Хочу залишити відгук про лікаря Піпака Мирослава. У порівнянні з іншими лікарями, відзначається професіональним підходом до пацієнта. Завжди уважно відноситься до всіх моментів та питань, дає чітку відповідь та рекомендації по лікуванню, які дійсно необхідні. Людяний та чуйний. Залишає тільки приємні враження. Набагато вище по рівню, ніж "лікарі" з"столиці". Дякую!

користувач
08 июля 2021 в 6:58

Була на УЗД в клініці— дуже сподобалося, все якісно, все пояснили. Вдячна лікарю Ковач Є. Є. Рекомендую

Саша
05 мая 2021 в 19:17

Доброго дня! Хочу щиро подякувати колективу «Медіус» м. Мукачева, особливо рентгенологу Калініченко Ю. С. За професійну роботу і влучні рекомендації. Я задоволена на всі 100% від початку до кінця. Хороші люди і спеціалісти. Завжди буду звертатися, в разі потреби, лише до них.

Катя
05 мая 2021 в 14:15

Доброго дня, нещодавно була на рентгені. Дуже сподобалось. Дуже приємний та привітний персонал, все швидко і дуже якісно. Рекомендую!

Георгий
30 января 2021 в 13:22

Два місяці вперше був у клініці Медіус. Хочу подякувати доктору Борі. Це була сама краща консультація у моєму житті, бо проблеми з носом у мене 15 років. І нарешті я позбувся капель. Я даже не вірив у таке! Клініка дуже красива і чиста, даже дитячий куточок є. Єдиний момент- чекання на рецепції та відсутність оплати карткою. Хотів поговорити з директором чи заступником, але його не було на роботі, шкода.
Я дуже вражений, що власник звернув увагу на мій відгук. Хотів лиш донести до вас наступне: ви багато чого зробили на високому рівні. Лишилося організувати роботу т ак, щоб у 16: 30 можна оплатити картою. Щоб ваші працівники були на робочому місці і щоб вагітні жінки не бігали шукаючи банкомат. Переімною в черзі чекала молода пара (щасливо дивилася фото дитинки). Їхнє щастя затьмарило те, що вони не можуть оплатити.
І ще, коли такі ситуації, то добре було б щоб керівництво було на роботі. Я б тоді сказав декілька слів гол. Лікарю і директору.
Ставлю 5 власнику.

Иван
29 января 2021 в 1:51

Большие очереди как в государственной больнице, и живая очередь без талончиков, здание чисто красивое, персонал любезен. Про качество не знаю.
ОТВЕТ: я анализы сдавать приходил в лабораторию, без записи, было это утром часов в 9: 30 я без критических притензий, просто надо с толпой говорить кто последний куда, может попал на час пик.

Лена
28 декабря 2020 в 3:30

Завжди приємно вражена мед. Центром Медіус. Хороший ввічливий на високому рівні мед. Персонал. Дякую Мирославу Михайловичу, Аллі Едуардівні за професіоналізм в своїй справі

Александр
13 ноября 2020 в 19:22

Приємно вражений відвідуванням центру "медіус"! Все на високому рівні-сучасний ремонт, чистота, привітний молодший персонал, професіоналізм лікарів, найновіше обладнання та апаратура. Чітка організація прийому пацієнтів-черг нема, всі по попередньому запису. Рекомендую!

Олександр
26 октября 2020 в 11:13

Якісний медичний сервіс із використанням сучасного обладнання, ввічливий персонал, адекватна цінова політика. Користувався ЛОР послугами та робив УЗД нирок. Рекомендую!

Наташа
20 октября 2020 в 2:17

Хорошего дня. Я не один раз была на обследовании в клинике. Очень благодарна всем работникам, начиная с ресепшена, за профессионализм и внимательное отношение. Сама клиника очень красивая и уютная. Хорошо, что в нашем городе открылась такая клиника!

михайло
02 ноября 2018 в 7:51

Недавно вперше відвідав цей заклад. Лікарі хороші, але дівчат з реєстратури необхідно терміново поміняти! Їхній рівень - це офіціантки привокзального кафе! На моє зауваження про їхню непрофесійність відповіли, що я можу піти в державну лікарню! Своєю хамською поведінкою лише псують репутацію клініки і відлякують клієнтів.

Добавить отзыв