UAOTZYV.COM

Термальні басейни Гармонія

Адрес Минай, провулок Парковий, 7
Телефон +380 (50) 500-82-55
Сайт harmoniyatermal.com
Рубрики Бассейн, Отель, Медицинский центр, Термальные ванны
Оценка 4.8 8 отзывов
Похожие компании в категории
Спорткомплекс Акварель — Ужгород, 3A, вулиця Можайського, 3А

Термальні басейни Гармонія отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
10 сентября 2023 в 4:58

Вперше були там. Сервіс дуже сподобався. Чистота, шкафчики відмикаються лише електронним браслетом, який видають. Навіть незважаючи, що басейн на відкритому повітрі був холодний, бо не підігрівається, один раз варто поплавати для зміни температури води в басейнах з мінералізованою водою. Після купання в басейнах з мінералізованою водою відчуття легкості. Людей мало, і це дозволяє повністю відчути себе відпочившим. Так, зрозуміло, що для власника це не дуже приємно. Але як на мене не обов'язково їхати в Берегово чи Сваляву для прийняття термальних вод. Достатньо поплавати і тут. За можливості ще приїду. Дякую персоналу за обслуговування

Анна
24 августа 2023 в 16:08

Загалом гарно, чисто, людей мало.
Але температура води в басейнах точно не така, як вказується, фонтани в басейні не включалися 40хв, поки була.
Надворі термальний басейн не гріється.
Літом, коли вода надворі тепла, то взагалі гарно, а от зараз вже якось дорогувато 200 грн за за годину покупатись всередині в термальному басейні. Є комплекси, які пропонують і басейн, і декілька саун за таку вартість

Юля
22 августа 2023 в 2:44

Виглядає новим і не дуже розрекламованим, не багато людей навіть в наділю. Усього 4 басейни з різною температурою. Один із них на вулиці прозорий і немінеральний. На вулиці ще один є зелений мінеральний з прохолодною водою. У приміщенні 2 басейни з температурою 30-32 десь. Після години релаксу й справді температура басейнів на вулиці відчувається трохи холодною і дуже хочеться погрітися, навіть в теплу літню погоду. По відчуттям більшість людей або на вулиці на шезлонгах або в найтеплішому басейні. Мені через годину стало вже нудно, мало варіантів розваг, хотілося більше якихось прикольних джакузі наприклад або ще гарячішого міні-басейну для порівняння. Як для ціни 200грн/год виглядає замало розваг і одноразово.

Наталя
11 августа 2023 в 11:48

Гарний комплекс, чистий, новий. Приємний персонал. Для сімейного відпочинку і оздоровлення саме те, що потрібно. Рекомендуємо!

Кирилл
20 июля 2023 в 10:31

Приємно здивовані. Порекомендували знайомі відвідати цей комплекс. Основні переваги - новий, небагато відвідувачів, можливість обрати басейн за температурою води. Найпрохолодніший - відкритий, з кремнієвою водою. Найтепліший - критий. Є бювет з мінеральною водою. Простора роздягальня з індивідуальними шафами, електронними замками, роздягальнями та туалетами. Чудове місце для релаксу. Особливо в будній день.

Нора
19 июля 2023 в 23:38

Розташований на околиці Ужгорода в с. Минай. Комплекс новий, все чисто, номери просторі зі свіжим ремонтом. Персонал привітний. Працює 4 басейни: два теплих закритих і два відкритих, тому штовханини не має, можна вільно плавати і насолоджуватися. Є лікувальна вода для пиття, медичний центр, постійно знаходиться лікар до якого можна звернутися. Є кафе бар, але повноцінного кафе, де можна поїсти не має. Добре, що поряд в 50 м розташоване кафе, верховинська рада, де смачно готують, працюють з 10: 00. До центра їздить маршрутка номер 7. - 5 хвилин їзди.

Марина
29 июня 2023 в 5:04

Супер місце, можна поселитись в готелі-чисті, нові і повністю обладнані номери з усім необхідним. Готель на базі медичного центру, тому можна сходили до лікарів різного профілю, узд, масаж (рекомендую) і на оздоровчі маніпуляції. Басейни топ, вода мінеральна, після неї відчуваєш себе набагато краще і добре спиш:)
Однозначно рекомендую

Денис
04 июня 2023 в 20:39

Дуже приємне місце. На рецепції одразу запропонували безкоштовну екскурсію, видали бахіли. Чудові басейни, ввічливий персонал. Дуже демократичні ціни. Неймовірно задоволений!

Добавить отзыв