UAOTZYV.COM

ОСГ Бараново Сироварня

Адрес Іза, Центральная, 259
Телефон +380 (96) 281-39-16
Часы работы 08:00-19:00
Сайт www.baranovo.org
Рубрики Ресторан
Оценка 4.3 48 отзывов
Похожие компании в категории
Кафе-кондитерська Maletta dessertia — Хуст, вулиця Львівська, 210

ОСГ Бараново Сироварня отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
29 августа 2023 в 11:54

Сироварня, яку можна відвідати з екскурсією та дегустацією сирів. Екскурсовод проведе вам цікаву екскурсію на виробництво та розповість про кожен вид сиру. Також, тут одразу можна придбати сир та продукцію, яка вам сподобалась

Андрей
10 августа 2023 в 4:09

Не рекомендую абсолютно всім.
Були на цьому тижні.
Їжа готується 1-2 години. Офіціант запевняв що деруни готувати 40 хв, а рульку принесуть набагато швидше. В ітогє втюхав рульку яку отримали отримали через 2 години. При цьому звичайну картоплю до тих пір так і не принесли на цей час.
Замість 600 грам рульки принесли в 2 рази більше на 1.5к грн.

Вайфай жахливий, розраховував на нього щоб провести дзвінок з іноземним клієнтом, спеціально для цього пішли в кафе на той час, нічого не вийшло, рівень сигналу такий що чутно через слово. Дзвінок був зірваний.

Ще дві компанії які виходили, обмінялись "враженнями", на запитання скільки вам готували їжу відповідь була що не питайте, за годину вам нічого не винесуть, максимум салатік якщо пощастить.

За пиво розрахунок тільки готівкою, через термінал не можливо, мабуть через те що пиво за чорний нал закуповують. Передам цю інформацію в дфс.

Туалет в середні не працював, можна тільки в вуличний, в якому бататарея та крани поржавіли пару років тому.

Вишенка на торті: поговорив з адміністратором під кінець, сказав що в них по 2 години їжу виносять, сказала шо дізнається що на кухні сталося. Через пів години адміністратор, посміхаючись, ще навіть не ходила на кухню та сказала що поки що ще не встигла дізнатись.

Анютка
04 августа 2023 в 7:00

Їжу так і не подали!
Чекала 50 хвилин, але офіціантам час байдужий, головне пошвидше прийняти замовлення, але на цьому і обмежуються.
Жахливо!
Якщо Ви просто хочете сфотографуватися, то вам сюди. А якщо поїсти - ОМИНАЙТЕ ЦЕЙ ЗАКЛАД!

Карина
26 июля 2023 в 15:57

Сьогодні відвідали це диво місце.
Офіціант розвів на рівному місці, хотіли замовити деруни він сказав їх чекати довго (40 хв)
Хоча що їх там готувати? Сказав краще візьміть рульку янгя, вона буде готується швидко. У результаті чекали 1ч-10 хв.
Пиво чекали півгодини, всі інші страви так само виносили протягом години.
Елементарні салати, чай, латте.
Рахунок чекали так само півгодини, нагадували 3 рази.
Усі, хто виходив, були незадоволені.
Слів немає, зіпсували настрій (відношення похабне.

Остап
25 июля 2023 в 0:05

Цікавий музей, є невеличкий магазин де можна придбати їхню і не тільки продукцію, звіринця вже нажаль немає, але територія гарна, доглянута. Ресторан нажаль не відвідували, наступного разу обов'язково завітаємо

VS
23 июля 2023 в 12:50

Були тиждень тому, приїздили спеціально з Буковеля, це 200км.
Щодо сироварні та дегустації: вартість 170грн екскурсія+дегустація з людини. Екскурсія- гарна дівчина за 5 хв. Проводить по залу та заводить у цех. Під час розповідає набридливі для неї вже історії, ну дійсно, кожні 30 хв нова екскурсія якщо приїдуть зацікавлені. А потім ще дивитися як ви всі хаваєте ті 9 видів сирів. Загалом екскурсія без занурення, чисто формально, на питання не відповідають.
Дегустація. Може бути як вид, однак зауштувавши усі сири, ти пійдешь і придбаєш у них 1 чи 2 види. Так купуйте просто, навіщо витрачати гроші на 9 дольок сиру? Беріть найдорожчій овечій за 880грн та й все, він пристойний.
Загалом, здалеку на 1 локацію їхати не рекомендую точно. 15 хвилин і далі поїхали. Якщо скопом ще. То можна.

Щодо ресторану. Офіціантка добре розуміє що запропонувати, з асортиментом все ок, однак млинців не вистачало. По завантаженості у день, люду не багато, комфортно. Час приготування не довгий. Куштували бограч, баранину, картоплю, відбивні все смачно. Ось компоти та узвар не рекомендую. Концентрати якісь. Хоча з вікна чудові яблука ростуть. Кава смачна.
По чеку все ок, ціни як всюди. Без питань.

Кирилл
22 июля 2023 в 17:04

Дуже приємний спікер (екскурсовод)
Сири чудові. Раджу Ізянський, бринза овеча відмінна, і десертний м'який сир, не пам'ятаю назву. Вина супер, я не п'ю, але спробував, на смак 10/10. Раджу для відвідування!

Світлана
30 июня 2023 в 20:09

Були на екскурсії, якщо її можна так назвати. Гарненько переобладнаний корівник в міні-ресторан та виробництво. Пару хвилин показали цех і на цьому закінчилося. Дегустаційна тарілка ну дуже вже скромна, навіть для однієї людини. Сири смачні, проте, коли бачиш в яких умовах їх виготовляють, то задумуєшся, чи варто їх їсти. При вході в цех спочатку пахне молоком, але вже далі стоїть запах цвілі. Й це не дивно, тому що на стінах гарненький грибок. Цікаво, нікому з персоналу він не заважає? При нас в цех без відповідного одягу та головного убору з розпущеним волоссям зайшла дівчина з ресепшену. З санітарними нормами тут неознайомлені.

Олександр
28 мая 2023 в 12:13

Екскурсія легка, не напряжна. Сири добрі, під час дегустації все пояснюють. Можна поидбати продукцію.
В цьому ж компоексі є ресторан та невеличка зона з тваринами (кози, вівці)

Катя
13 мая 2023 в 10:15

Виробництво - цікаво, інформативно
ресторан - жах. Офіціант обслуговував, наче ми йому в чай плюнули. Кухня абсолютно несмачна, ми були компанією і замовили багато різних страв. Було соромно перед нашими друзями з закордону

Ольга
22 сентября 2019 в 20:00

Були рік тому. Нам сподобалось - дегустація пройшла відмінно, хіба що дещо поспіхом. Від баноша я була просто в захваті, навіть зазиралася на чоловікову порцію! Поки що кращого за ваш скуштувати не довелось.

Олена
13 сентября 2019 в 6:21

Подивилися як виготовляють сири, скуштували. У ресторані їжа смачна великі порції. Відносно недорого.

тетяна
12 сентября 2019 в 0:25

Ви реально думаєте, що розповідь три хвилини скрізь зуби - то є екскурсія? Невже? А то є дійсно сирна дегустаційна тарілка? Ха. Не рекомендую. Ціни нереально завишені, в персоналу ноль уваги та незадоволені обличчя. Це що, гостинність? Та їх звільняти треба усіх. Марно витрачені гроші та ноль позитиву. Тьху

Дмитрий
15 августа 2019 в 19:16

Хорошее местечко! Небольшая сыроварня:) Такая же небольшая экскурсия. На дегустации очень вкусные сыры и йогурт! Спасибо хозяевам за удовольствие!:)

Михаил
15 августа 2019 в 16:01

Просте затишне місце, можна спробувати м'ясо ягняти і впринципі можеш бути впевненим, що воно дійсно свіже.

Анюта
15 августа 2019 в 6:33

Очень понравилась дегустация сыра. Сочетание сыра с белым вином и с медом, оставили приятные воспоминания.

Дмитро
04 августа 2019 в 2:58

Це моя друга дегустація сирів, тому порівнюю з попередньою. Сподобався сайт сироварні, на ньому була вся інформація, що мене цікавила. Без проблем добралися громадським транспортом. Дуже сподобалося приміщення музею, що переробили, якщо не помиляюся, із старого корівника. На території є кафе, готують з використанням своєї продукції, оцінити якість не можу, не користувалися послугами, але чомусь впевнений, що має бути смачно. На території дуже адекватні туалети, це здивувало. Майте на увазі, що екскурсія на виробництво це буквально п'ять хвилин і перед цим ще хвилин п'ять розповідають про історію сироварні. При дегустації сирів зазделегідь можна вибрати вино чи йогурт, тому без проблем можна брати дітей. Продегустували вісім сортів сиру, дуже чітко пояснювали де який, трішки розповідали про нього і бігли далі. І от цей дуже швидкий темп при проведенні екскурсії, дегустації, не сподобався. Можливо це пов'язано з потоком екскурсій, але мені б хотілося трохи зменшити швидкість.

Ната
01 августа 2019 в 6:19

Место очень уютное и красивое) Территория ухоженная. Все цветёт и пахнет. Большое разнообразие сыров, очень вкусныеКухня обалденная. Видно что работники ОСГ Бараново очень стараются.) Советую посетить всем это чудесное место

Юлия
28 июля 2019 в 13:47

Дивовижне місце. Тут можна і дегустувати різні сири, і придбати молочну продукцію власного виробництва. І поїсти смачних страв у кафе. Поспостерігати за майстрами різних народних ремесл, взяти участь в майстер-класі, придбати будь яку річ виготовлену майстрами. Є екскурсія в сироварню. Дуже багато овець, ослик і зубр). Дуже гарно і колоритно! Рекомендую відвідувати з дітками!

Станіслав
03 июля 2019 в 8:50

Смачні сири + ароматне вино + доброзичливі працівники - запорука процвітання бізнесу.
Дегустування сирів і вина - 75 грн. На 6 видів сиру і ковбаси, одного бокала вина не вистачає. 15 грн додатковий бокал.

Добавить отзыв