UAOTZYV.COM

ОН Клиник Ужгород

Адрес Ужгород, вулиця Пестеля, 4
Телефон +380 (800) 20-93-52
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-17:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт onclinic.ua/uzhgorod
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Эндокринолог, Терапевт, Медицинская клиника
Оценка 4.3 44 отзыва
Похожие компании в категории
Клініка Біляка — Ужгород, вулиця Коротка, 1А
УжМед — Ужгород, Новака 19а, вулиця Капушанська
Медицинский Центр Покров — Ужгород, Східна, 4

ОН Клиник Ужгород отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
14 февраля 2024 в 8:47

Проходила чек ап в клініці, дерматолог Оксана та гінеколог Майя Павлівна це просто професіонали своєї справи! Я дуже стресова та налякана людина, боюсь лікарів, але це ті люди які змогли надати підтримку в повній мірі. Медсестри тримали мене за руку під час збору крові, та коли мені кололи лідокоїн, тому я дуже їм вдячна. Приємний персонал, гарні лікарі, все дуже швидко, за 2,5 годинки зробила все без черг. Рекомендую

Ирина
10 февраля 2024 в 13:39

Досвід із клінікою не сподобався.

Набагато довше чекати на аналізи, ніж у будь-якій іншій приватній лабораторії і при цьому ще й дзвонити самій, щоб ці результати взагалі надіслали. А час - це найдорожче, що у нас є. Такий самий аналіз повторно у іншій лабораторії прислали через 4 доби, в он клінік через 8 діб.

Лікар гінеколог неприємна і мабуть не любить, коли їй ставлять запитання, а не просто мовчки погоджуються. На повторну онлайн-консультацію взагалі запізнилася на половину часу, коли консультація і так мізерно коротка 15 хвилин (маю скріншоти). І ставила одні й самі питання, як і вперше, що забирало час, якого й так мало.

Є досвід з іншими платформами онлайн консультацій, там лікар в курсі твого питання і самі консультації тривають 30 хвилин, а не 15. Думаю того часу, на який лікар спізнився, достатньо, щоб ознайомитися з карткою, яку вона ж і заповнювала.

Те саме з призначеннями лікаря знову треба дзвонити, щоб тобі їх прислали. Які виявилися не ефективними, на повторних аналізах виявили те саме, що і було.

P. S. Не треба мені намагатися дзвонити на український номер, бо я за кордоном і тим більше пропонувати дзвонити до якогось там відділу якості. Якщо є бажання дійсно отримувати зворотний зв'язок від клієнтів, це потрібно робити зручним для них способом, а не для вас.

UPD. Ваша відповідь на мій відгук лише підтверджує непрофесійність клініки. Особливо поради ходити на контрольні візити до лікаря, який не сподобався та запізнюється на половину консультації, віднімаючи у пацієнта час, за який він заплатив. І, якщо ваші регламенти, це ледь не вибивати свої результати дзвінками по декілька разів, то краще взагалі не коментуйте цей момент. У будь-якій іншій приватній лабораторії результати приходять на пошту автоматично і терміни виготовлення набагато коротші. Відгуки для того і створені, щоб інші люди могли зробити висновки, чи підходить їм чекати вдвічі довше.

Марина
19 января 2024 в 12:14

Гарна клініка, все зручно. Чисто. Трохи дорогувато, але швидко та доступно. Більшість працівників уважні та приємні.

Андрей
17 января 2024 в 0:33

Дуже сподобалось, люди професіонали своєї справи, якщо ти хочеш прийти і отримати крутий сервіс, тобі однозначно сюди!

Марина
29 декабря 2023 в 22:07

Дуже сподобалася ОН Клінік в Ужгороді. Клініка чиста, дівчата на рецепції ввічливі, лікарі відповіли на всі мої запитання, обов'язково ще відвідаю цю клініку і радитиму знайомим.

Яна
26 декабря 2023 в 3:30

Чудові спеціалісти, лікар ендоскопіст майстер своєї справи, анастезіолог чудовий. Дякую за гарну роботу.

Мар'ян
20 ноября 2023 в 17:14

Доброго дня, був на прийомі у лікаря отоларинголога Шпотюк Ю. Я,
вдячний лікарю за консультацію, вона чудова людина і професіонал з великої літери!
Рекомендую лікаря і клініку вцілому, працюють компетентні лікарі і ввічливий персонал!

Саша
15 сентября 2023 в 0:57

Задоволена лікарем Шмаргович Надією Степанівною Хороший спеціаліст, дуже вдячна за повноцінну консультацію, та вирішення моєї проблеми. Дякую дівчаткам на рецепції за якісне обслуговування

Ангелина
13 сентября 2023 в 14:40

Ввічливі, привітні працівники. Проте Лікар дерматолог, яка теж вічлива і привітна, не допомогла з проблемою ніяк, назначила ліки які взагалі не відносились до моєї проблеми, взяли аналізи результатів яких я не дочекалася за 2 місяця.
Нажаль як клініку яка допомагає і лікує
не можу рекомендувати.

Vlada
12 сентября 2023 в 17:51

Лікувалась у Пузако Наталії Геннадіївни (гінеколог). Дуже приємний та кваліфікований лікар. Виявила захворювання на ранній стадії та в короткий термін вилікувала його. Також в клініці ввічливий персонал. Рекомендую!

Алина
29 августа 2023 в 0:50

Добре знайома з лікарями та лікарнею взагальному, тому можу вам трохи розповісти про чудесних лікарів, медсестер та дівчат на рецепції. Окремо дякую лікарям Пузако Н. Г, Гафинець В. І. Лікарям, які вже на жаль не працюють в цьому місці та іншим. Медсестрам з маніпуляційної, які дійсно беруть забір як комарик вкусив, та дівчатам з рецепції за їх професіоналізм, терпіння та доброзичливість до абсолютно кожного пацієнта. Всі в закладі прекрасні спеціалісти і хороші люди, які дійсно зацікавлені в лікуванні і до яких не страшно повернутись. Дякую керівникам он клінік за злагоджену роботу всього персоналу та підтримку, вони вирішать все. Однозначно буду рекомендувати та відвідувати при потребі клініку «он клінік».

Natali
21 августа 2023 в 23:56

Все просто супер, була в гініколога Жінка мрія, було дуже комфортно, я почувала себе найщасливішою Дякую всім

Саша
12 августа 2023 в 0:53

Дуже вдячна дівчатам із маніпуляційної. Дуже уважні, дівчата Ви красуні. Уважні дівчата та на ресепшені. Велике Вам дякую.

Женя
31 июля 2023 в 8:32

Дуже гарна клініка. Приємний персонал. Все гарно пояснили. Видаляв незначне новоутворення на шкірі. Зробили все швидко.

Женя
30 июля 2023 в 11:17

Хочу висловити велику подяку Островській Тетяні Іванівні. Привітна, досвідчена, вихована. Вислухала, призначила лікування, дала рекомендації. Залишилися приємні враження від спілкування.

Анна Евсюкова
05 января 2023 в 12:42

Я в ужасе, записалась к двум докторам и на два узи. Надо знать заранее что все анализы даже те что должны быть бесплатные как на молочницу это платно, но вас никто не предупредит об этом и даже доктор, вам просто дадут бумажку с суммой 2000 т грн и это только мазков. Гениколог вроде хороший как могло показаться на первый взгляд но брать какие либо анализы не предупредив что это платно это нахально. Я пришла с конкретной проблемой на что она мне сказала что ничего не видит, я ей говорю у меня выскакивают прыщики она говорит не видит, хотя они с двух сторон и я выдавливала неделю с них гной, как такое можно было не увидить? Я дала результат узи, она даже не посмотрела на него, что у меня восполение и в груди обнаружили мастопатию, ну как так и говорит мне они не нужны. Это просто выкачка денег. Мне сказали что у них такие правила. Я у них спросила у них в правилах обманывать людей или это не компетентность. Они как попугаи их там запрограммировпли на то чтобы повторять одно и тоже. Мой совет лучше пойти к бесплатному врачу чем тратить кучу денег. У меня неприятный осадок, так как я приезжала на пару дней и рассчитывала что возьмут анализ хотябы на молочницу который бесплатные но увы и ах я уехала и проблемы не ушил, все время мучаюсь и дай бог чтобы это не обернулось мне горем, так как в Украину приеду через три месяца. Они просто обманщики

Женя
14 апреля 2022 в 22:06

Доброго дня. Не раджу нікому ОН клініку.
Мій чоловік захворів на Ковід, і ми записались у вівторок до них на прийом до терапевта, і поздавали в них аналізи. В середу чоловіку стало гірше. Я почала до них телефонувати де наші аналізи, коли вони будуть готові, за які ми заплатили, і щоб не здавати повторно. На що мені відповіли очікуйте повідомлення. Вже сьогодні пятниця, чоловік вже третій день в лікарні, а наших аналізів так і немає. Не раджу нікому туди іти. Даремно викинуті гроші, і за прийом і за аналізи. Не допомогли вони нам ніяк, тільки втратили ми час, а при Ковіді це дуже важливо, так як у чоловіка на той час вже були вражені легені.

Саша
09 апреля 2022 в 6:30

Була на прийомі у Томинець Оксани Василівни, дуже задоволена результатами нашої терапії. Гарний спеціаліст

користувач
14 марта 2022 в 3:03

Хороша клініка. Відповідальні та професійні лікарі. Мене довго турбував цистит, але як я потрапила до Майї Павлівни, мені стало набагато краще. Дуже хороша та приємна людина. Я рада що знайшла свого гінеколога?

користувач
05 марта 2022 в 15:52

Хорошая клиника. Вежливый и обученый персонал, врач Гарчар действительно специалист который объяснит все как ребенку. Спасибо!

Добавить отзыв