UAOTZYV.COM

NATADENT отзывы

Адрес Ужгород, площа Корятовича, 21
Телефон +380 (95) 885-81-17
Часы работы
понедельник08:30-20:00
вторник08:30-20:00
среда08:30-20:00
четверг08:30-20:00
пятница08:30-20:00
суббота08:30-15:00
Сайт www.natadent.com
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 3.6 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Натадент 2 — Ужгород, вулиця Волошина, 2
Похожие компании в категории
Стоматологическая клиника Юрдентсервис — Ужгород, вулиця Заньковецької, 77
DentalClassic — Ужгород, вулиця К. Міксата, 51
Областная стоматологическая поликлиника — Ужгород, набережна Незалежності, 8
УжДент Стоматология — Ужгород, набережна Незалежності, 21

Стоматологическая клиника NATADENT отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
10 ноября 2023 в 6:24

Хочу подякувати клініці Натадент, за особливий підхід та вміння входити в ситуацію. Записувався по дзвінку, з проханням прийняти якнайшвидше тому що їду, адміністратор увійшла в становище і знайшла час. Потрапив на прийом до Созанської Олени, дуже приємний у спілкуванні лікар і професіонал своєї справи, змогла врятувати зуб, за який багато лікарів братися не хотіли, за що їй велике спасибі.
Рекомендую на всі 100%

Виктория
05 ноября 2023 в 4:46

Лікувала зуби в медикаментозному сні дитині.
Лікування пройшло чудово, лікували близько 10 карієсів, були зроблені фото до та після, що дуже чудово, надає змогу батькам бачити, що саме в роті у дитини.
Лікувала - Колякіна Аліна Олегівна, свою роботу виконала на всі 100.
Анастезіолог - Кампі Юрій Юрійович, професіонал свого діла.
Вся команда, яка присутня під час лікування, справжні молодці.
Дитина дуже боялась лікарів, через це ми і обрали  лікування, саме в медикаментозному сні, після цього нас запросили на огляд, вже в всім звичний кабінет, дитина спокійно пішла, Аліна Олегівна знайшла спільну мову.
І от через місяць ми вже приїхали на лікування зубчиків, в звичному режимі.
Дуже дякую клініці НатаДент за гарний прийом, за професіоналів, які у вас працюють.
Ми приїзжаємо лікуватися з самого Києва, і будемо далі продовжувати.

Timo
09 октября 2023 в 3:32

Робила вініри, видалення зуба мудрості і імплант. Все було зроблено безболісно, спокійно і без пафосу (вже маю із чим порівняти). Спеціально почекала три місяці до того, як писати відгук, щоб переконатися, чи дійсно все добре. Дуже задоволена вінірами, все зажило швидко. Дякую Босовій Валерії Володимирівні.

Светлана
01 августа 2023 в 13:10

Пролікували зуби дівчинці 12 років у медичному сні. Дуже боялися спочатку, але лікар Аліна Олегівна все пояснила і заспокоїла, а згодом чудово виконала свою роботу. Персонал дуже чуйний та уважний, лікар-анестезіолог Юрій Юрійович весь час спостерігав за її станом, аж до самого виходу з клініки) Дуже задоволені, так що рекомендуємо!

Karolina
30 июля 2023 в 13:23

Обожнюю цю стоматологічну практику, професіонали, грамотні, чудові поради! Результат лікування вражає!

Саша
25 мая 2023 в 7:53

Панорамний знімок зубів 700 грн один папірчик це вже нахабство я в шоці лиш би нажитися на людях. Дякую

Вікторія
30 ноября 2022 в 9:19

Поставила брекети в ортодонта. Розбили суму яку мала виплатити. В суму входило все лікування, як мені пояснювали, тобто заміна резинок, консультація, коригування брикетів. Сума була виплачена. Потім ортодонт звільнився і поїхав в інше місто. Я як зазвичай записалася на наступний прийом в цю клініку. Прийшовши побачила що ортодонта немає, ніхто не попередив що вже зовсім інші лікарі працюють і ніхто не попередив що прийом який в минулого ортодонта проходив безкоштовно, новому потрібно буде заплатити 1000 грн. Це тільки за заміну резинок. Після оплати чек ніхто не видав. На питання "чого я маю платити, якщо це входило в суму брекетів? " відповіла дівчина на рецепції " я тут нова, не знаю про що ви говорите, розберемося в цьому"
Відповіді чекала місяць. Поки сама не подзвонила. Сказали знову чекати. Через деякий час подзвонила директор клініки. І сказала що всі послуги в них платні. Ніхто не буде робити безкоштовно мені нічого. Лікар минулий сам на себе брав мої розход. Ні один лікар не брав би розходи не знайомої людини на себе) Тим більше що я оплачувала за брекети не лікарю а на рецепції. І підходячи після візиту на рецепцію мені казали що за ці процедури не потрібно платити (коригування брекетів) тому що все входить в ціну.
Тому будьте уважні коли вибираєте цю клініку Тому що лікар звільниться, поїде і ваші гроші вже не повернути. Будуть вас розводити на оплату іншому ортодонту. Тому що ніхто не буде робити вам безкоштовно ті процедури ЗА ЯКІ ВИ ВЖЕ ОПЛАТИЛИ.

Яна
23 июля 2022 в 11:39

Записалась до лікаря хірурга, але зрозуміла, що не встигну на назначену годину, вирішила набрати і перенести запис. Адміністратор дав трубку хірургу (була жінка) яка незадоволеним тоном почала мені пояснювати що все розписано, але ок приходь пізніше.

Я не відключилася і слухала розмову двох, не побоюсь цього слова клуш. Які почали мене з ненавистю обговорювати, що це типу мені треба, а я переношу запис, образливі слова і тяганині по язиках. Питання, як можна йти на послугу до людей які без причини можуть собі дозволити таке відношення і не уявляю з якою ненавистю буде проходити лікування.

Настя
24 марта 2021 в 17:00

Дуже задоволена якістю виконаної роботи, лікарі відповідально ставляться до своєї роботи і виконують все на вищому рівні. Із власного досвіду рекомендую!

Ольга
21 марта 2021 в 14:55

Лучшая клиника в Ужгороде. Именно из-за этой команды профессионалов никогда не боялась похода к стоматологу. Ходила бы каждый день к ним. Решат абсолютно любую возможную проблему с зубами - в короткие сроки и безболезненно. Очень «гибкие», всегда можно найти удобное время для записи которое бы устраивало Вас. Полная стерильность, лучшие материалы, лучшие специалисты.

Наталія
17 февраля 2021 в 1:49

Чудова клініка, привітний та професійний персонал та лікарі. Ціни варті того рівня сервісу та лікарів.

Олександр
14 февраля 2021 в 23:58

Лікували зубки дитині, (медикаментозний сон)! Щоб кородко:
Взагалі сервісом, Можна сказати, задоволені, а от чи легально вони працюють (маю на увазі чеки), чек не дали, дали лиш якусь роздруківку без прайсу
, ціна мала бути одна, дописали, практично третину, а то і більше суми, від домовленої
Перепломбовували зубки, без згоди батьків! Враження, щоб додатково взяти гроші за наркоз +ніхто це неуточнював і не питав, на огляді, при консультації цього не казали, що зуби, які ми лікували будуть переліковувати, бо вони так вирішили!

Анастезіолог дуже хороший,
На рецепції неввічливі!
В принципі, якби необманювали і давали чек (який я два тижні прошу скинути) то то могли і порекомендувати!
Йдете лікувати зубки? !
Готуйтесь до того, що і ми!

Kateryna
11 февраля 2021 в 11:09

Дуже задоволена клінікою Натадент Oral-B, що на вулиці Волошина. Дуже привітний персонал. Чудовий лікар-хірург Тютюнник Андрій, що не тільки якісно і безболісно лікує, але і вміє психологічно налаштувати на позитивний настрій. Чудові медсестри. Дуже задоволена! Рекомендую!

William
30 января 2021 в 19:32

Чоловік лікував зуби і потрібно було видалити нерв. Ніхто цього не зробив тому аж до тепер болить а гроші заплатив.

Мария
10 марта 2020 в 15:59

Пломбування зубів коштує від 350 грн а в кінці якимось чином заплатила 1350 за що не розумію. Ціни високі вони просто забули що їхня клініка не Європі а в Україні і не всіх людей є можливості платити такі гроші

Тома
25 февраля 2020 в 11:27

Лікував зуби в цій клініці і це напевно був перший і останній мій візит. Після них багато потрібно було переробляти.

Яна
14 апреля 2019 в 9:05

Почну з хорошого.
Хірург Тютюнник професійно зробив складне видалення. Все пройшло безболісно.

Лікар Лендєл теж дуже старалась, але нажаль постійна пломба випала через 2 дні. Як виявилось потім в іншого лікаря, під цією пломбою недочистили карієс (чи свідомо, чи з неуважності, не знаю), а це б означало подальше псування зуба.

Клініка проігнорувала моє звернення про відшкодування, оскільки «у нас так не прийнято». Тобто закони їм не писані і за неякісно виконану роботу відповідальність несе тільки клієнт.

Мінуси:
- ціна (перед лікуванням порахували одне, після лікування зовсім інша ціна)
- непунктуальність (чекала прийому близько пів години. Хочете, щоб вас прийняли вчасно, записуйтесь на перший прийом, тільки так)
- відсутність безготівкового розрахунку та видачі чека (варто задуматись про легальність роботи клініки та добросовісність, якщо клініка економить 300 грн на місяць, за користування терміналом)
- непривітні адміністратори.

Як висновок, перед зверненням в дану клініку за дороговартісним лікуванням добре подумайте, тому що компенсувати неякісну роботу тут «не прийнято», так само, як і цінувати ваш час та кошти.

Найкращою клінікою Ужгорода клініка Натадент мабуть назвала себе самостійно)

Готель
26 декабря 2018 в 17:00

Найкраща клініка в місті! Якість послуг та професіоналізм лікарів на найвищому рівні. Рекомендуємо!

Женя
24 декабря 2018 в 10:52

Мене звати Ватуня Анастасія ім недавно Відбілювала зуби у стоматологічній клініці Натадент і хочу сказати, що ця клініка забезпечена усім необхідним сучасним обладанням для якісного, швидкого і безболісного відбілюванням зубів. Персонал клініки привітний та професійний. В клініці дуже затишно, чисто і стерильно (видно, що за цим слідкують).
Усім рекомендую цей заклад як для лікування так і для профілактики)

Вікторія
13 декабря 2018 в 19:32

Дуже погані лікарі, видалити зуб їм дуже просто, навіть не задумовуються над тим щоб спасти його, ще й до всього студенти на вас практикуються за ваші гроші.

Добавить отзыв