UAOTZYV.COM

Медичний центр Нейромед

Адрес Ужгород, вулиця Радищева, 7а
Телефон +380 (50) 509-87-57
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт mcneyromed.com
Рубрики Медицинский центр, Лечение психических заболеваний
Оценка 4.3 26 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка Біляка — Ужгород, вулиця Коротка, 1А
ОН Клиник Ужгород — Ужгород, вулиця Пестеля, 4
УжМед — Ужгород, Новака 19а, вулиця Капушанська
Медицинский Центр Покров — Ужгород, Східна, 4

Медичний центр Нейромед отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Альона
20 апреля 2024 в 12:23

Дуже вдячна клініці Нейромед! Окремо хочу висловити величезну подяку лікарю Надь Беаті! Її підхід, уважність, емпатичність і професіаналізм просто неймовірні Всього за 2 місяці завдяки лікуванню я вийшла зі стану депресивного епізоду, знову відчуваю радість, задоволення і цікавість до життя! Можу сміливо рекомендувати клініку!

Галина
26 февраля 2024 в 18:18

Була на прийомі Беати Яношівни. Лікар повернула мене до повноцінного життя. За що я їй безмежно вдячна. Ментальне здоров'я це основа життя. Вдячна Вам за вашу працю. Процвітання вашій справі.

СВІТЛАНА
28 декабря 2023 в 16:59

Тут я знайшла справжнього кваліфікованого спеціаліста, Беату, яка перетворила цей важкий дуже важкий період мого життя у успішний досвід. Повернути ментальне здоровʼя можливо! Бережіть себе і дбайте про себе, тут Вам точно допоможуть!

Крістіна
28 декабря 2023 в 8:14

Клініка сподобалась, привітний персонал. Але ціни на сайті не відповідають дійсності. Як мені повідомили адміністратори, зміни в прайсі відбулися з 1 грудня 2023, а на сьогоднішній день на сайті це так і не було відображено. Велике прохання змінити це, так як багато людей при виборі спеціалістів орієнтується на обмежений бюджет. Дякую.

Лолита
15 декабря 2023 в 13:41

Рекомендую Гойдош Христину Юріївну, як чудового спеціаліста, не очікувала, що призначене лікування так мені допоможе, хоч і дозування мінімальне. Лікар чуйна, уважна, відповідала на всі запитання, дуже рада, що потрапила саме до неї

Елена
05 декабря 2023 в 7:07

На мою думку, ціна консультації у психолога (1400 грн.) зовсім не відповідає якості цієї консультації.

Степан
31 октября 2023 в 10:46

Щиро вдячний за допомогу й підтримку. Звертався особисто з приводу депресії та панічних нападів. Професійний й особистісний підхід. Вдало підібрані ліки і очікуваний результат. Бажаю процвітання та вдячних пацієнтів!

Женя
19 октября 2023 в 20:30

Простір професійної команди.
Комфортні умови, приємні лікарі)
Чудовий Медичний центр з вищим рівнем в м. Ужгород)

Мар'яна
08 октября 2023 в 22:58

Задоволена лікуванням у Марʼяна Анатолійовича на 100%. Дуже професійний лікар! Призначив дієве лікування, яке мені допомогло жити на повну. Завдяки йому забула, як це бути в депресії, життя стало набагато краще. Однозначно рекомендую! Процвітання вашому медичному центру. Ви найкращі

Тамара
28 сентября 2023 в 23:36

Доброго дня, наш улюблений Нейромед) хочу залишити відгук і слова подяки нашій улюбленій, уважній лікарці Крістіночці Юрівні) після корекції антидепресантів і грамотному лікуванні мого чоловіка, ви повернули нам його до активного та здорового життя) Ми вам щиро вдячні за терпіння та увагу) респект лікарці Крістіні Юрівні, та низький уклін!

Катерина
09 сентября 2023 в 14:50

Дуже вдячна пані Беаті за допомогу та дуже дякую клініці за обслуговування. Мала консультації онлайн. Рекомендую!

Anastasiia
07 сентября 2023 в 0:43

Випадково знайшла цей центр, коли шукала психіатриню яка б працювала за сучасними доказовими протоколами. До цього не було якогось комплексного підходу, а тут можна зробити діагностику, де ти спілкуєшся з кількома лікарями. І вже після вони дають своє заключення. З 2021 року як я знайшла свою лікарку, вона допомогла у боротьбі з тяжкою депресією. Насправді можу щиро рекомендувати цей центр та їх спеціалістів.

Мар‘яна
17 апреля 2023 в 12:00

Хочу залити відгук про лікаря Сабовчик Андрія Ярославовича! Щиро вдячні лікарю за допомогу нашій бабусі, лікар дуже чуйний та уважний, відмінний професіонал своєї справи. Лікар назначив правильне лікування від якого результат був відчутний відразу. Звертались за допомогою навіть по телефону, лікар завжди був готовий допомогти!

Vasil
03 марта 2022 в 12:12

Були на прийомі 18 лютого. Невролог Сабовчик
Андрій Ярославович це найкращий лікар та прекрасна людина. Ми Вам щиро вдячні за допомогу, Ви просто наш скромний Ангел-хранитель. Дякуємо Вам та клініці Нейромед. Найкращі наші Вам рекомендації.

Оксана
30 декабря 2021 в 16:50

Хочу оставить отзыв о докторе Беате Надь. Прекрасный человек, замечательный доктор. Я благодарна ей за то, что она вернула меня к НОРМАЛЬНОЙ, полноценной жизни! Еще в январе 2021 обратилась к ней на онлайн-консультации. На тот период перед ней сидела дёрганая, поникшая (вся в слезах) женщина. Много лет меня мучила жуткая головная боль, тремор, панические атаки и т. Д. Если честно, уже думала, что не справлюсь. Но в какой-то момент нашла СВОЕГО доктора! И теперь говорю ей огромное спасибо за то, что я снова живу! Конечно же, лечение продолжается, я уверена, что дальше будет еще лучше!

Наталія
23 ноября 2021 в 5:26

Доброго дня
Хочу висловити свою вдячність найкращому лікарю якого я зустрічала на своєму шляху, а зустрічала я багато лікарів, які ставили неправильні діагнози і їх лікували, або виписували припарати які не мали доказової ефективності, я просто тратила час і гроші в пусту.
А записавшись на консультацію до лікаря Надь Беата Яношівна, я дійсно попала до спеціаліста який знає що робить, я дуже задоволена її прийомом.
Вона відразу поставила правильний діагноз, прописала лікування від якого відчувався результат.
Вона надзвичайно хороша людина і відмінний професіонал своєї справи. Це лікар з великої букви, її сторінка в соціальній мережі це знахідка для людей, там настільки багато корисної інформації.
Завдяки її професіоналізму моє життя повернулось в норму.
Дякую Вам велике за вашу працю ️
Бажаю міцного здоров'я Вам і вашим близьким

Наталия
10 ноября 2021 в 2:56

Ще в січні консультувалась онлайн у психіатра Надь Беата. Одразу ж на першій консультації вона мені поставила діагноз навіть не поспостерігавши якийсь час за мною і після першої ж консультації виписала антидепресанти від яких мені було погано і вона казала продовжувати їх пити. Я розумію що в антидепресантів є побічна дія, але мені було так погано, що я не могла нічого окрім як лежати в ліжку і вмирати від нудоти та сильної головної болі. На другій нашій консультації вона взагалі переплутала мене з іншою пацієнткою і цілу консультацію говорила про проблеми іншої людини. Після цього навіть не цікавилась як у мене справи, я більше не виходила на зв'язок. На щастя, знайшла хорошого психіатра у своєму місті, який спостерігав за мною тривалий час і аж потім поставив діагноз, який абсолютно інший, ніж ставила Надь Беата, ліки призначав акуратно і обережно. Можливо вона і хороший лікар, але до онлайн консультацій поставилась безвідповідально, не знаю. Висновки робіть самі

користувач
07 ноября 2021 в 7:32

Была на приёме у Надь Беаты, очень грамотный и позитивный врач.
Первую половину консультации занял опрос и постановка диагноза (все оказалось не так страшно как я думала), а вторую половину - - разъяснил мне всё что было непонятно и сделала назначение
Кажется что совсем скоро я вернусь к нормальной жизни, знала бы - - сходила бы раньше

Евгения
27 октября 2021 в 8:28

Хочу залишити коментар про прекрасну спеціалістку - Беату Надь! Чуйна, уважна, професіонал своєї справи! Було правил но підібране лікування, завжди присутня онлайн підтримка з будь-яких питань! Дуже рекомендую!
Дівчата з рецепції теж молодці. Завжди запишуть/перезапишуть, за день до сеансу обов'язково нагадають про відвідування.

користувач
20 сентября 2021 в 10:43

Моя вдячність лікарці Беаті Надь за її професіоналізм та чуйність. Завдяки правильному лікуванню та доброму ставленні лікарки, моє життя змінилося на краще і я почуваюсь добре. Це дійсно лікарка, яка ламає стереотипи про психіатрів.
Дуже рекомендую Беату Яношівну!

Також, дякую адміністраторам клініки за привітність і уважність!

Добавить отзыв