UAOTZYV.COM

Медичний центр Дбаю

Адрес Ужгород, вулиця Лінтура, 15
Телефон +380 (800) 40-00-65
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-16:00
воскресенье10:00-16:00
Сайт dbayu.com.ua
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 5 33 отзыва
Похожие компании в категории
ОН Клиник Ужгород — Ужгород, вулиця Пестеля, 4
Медичний центр Гармонія Ужгород — Ужгород, вулиця Капушанська, 145 Д
Prevention медичний центр — Ужгород, вулиця Грушевського, 39

Медичний центр Дбаю отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Рената
12 апреля 2024 в 0:13

Щиро рекомендую цю клініку, зокрема, сімейного лікаря Микиту Ірину Володимирівну. Підписали декларацію всією родиною і не пошкодували ні на хвилину.
Компетентна, доказова, чуйна лікарка, яка завжди на зв'язку, порадить, підтримає і проконсультує за потреби, за що їй безмежна вдячність. А також має чудовий підхід до діток, огляди проходять без жодного стресу, бо лікарка вміє швидко налагоджувати з ними зв'язок.

Ольга
31 марта 2024 в 10:59

Клініка «Дбаю» - це любов! Доказові, компетентні, ввічливі і уважні лікарі, чудовий сервіс і умови. Моя донька задекларована в педіатра Гриньової Софії і ми дуже задоволені своїм вибором) Дякуємо, що дбаєте про нас!)

Анна
13 марта 2024 в 0:45

Найкращий медцентр Ужгорода. Всією родиною тільки сюди
Всі лікарі дуже компетентні та послуговуються у своїй практиці лише доказовими методами.
Лигирда Олександра Вікторівна - наша з 2-річним синочком любов.
Уважна, доброзичлива, привітна та професійна.
Рекомендуємо

Катерина
12 марта 2024 в 7:05

Ми всією родиною задекларовані у найкращого лікаря Лигирди Олександри. Спочатку випадково попали до неї з сином 4 років, і це було кохання з першого погляду. Олександра дуже сучасна, уважна, досвідчена, не дивлячись на молодий вік. Працює лише за протоколами доказової медицини і завжди пояснює всі призначення. Нічого зайвого. Я дуже довго і ретельно обирала лікаря для своєї дитини і родини. Був поганий досвід, а Олександра закрила всі мої потреби і хвилювання. Мені здається, наш лікар знає відповіді абсолютно на всі мої запитання, а я одразу попередила, що я тривожна мама) Дуже подобається те, що лікар постійно на зв'язку і завжди дає максимально розгорнуті відповіді на всі запитання. Довіряємо їй на всі 1000%. І дуже вдячні за здоров'я і спокій нашої родини

Злата
06 февраля 2024 в 5:35

Дякуємо родиною за розуміння потреб пацієнтів, приємні та професійні консультації. Успіхів у розвитку вашого закладу!

Людмила
23 января 2024 в 15:47

Назва говорить сама за себе. Лікуємося з перших днів існування медичного центру. Завжди ефективно, оперативно, доказово. Яким Ірина Юріївна - лікар, до якого дитина завжди йде з радістю (незважаючи навіть на щеплення). Дуже раджу!

Ліда
19 октября 2023 в 4:46

Найкращий медичний заклад, та професіональні лікарі та персонал. Дякуємо, окремо нашому сімейному лікарю Ірині Микиті, за чуйність, розуміння та досвід.

Оксана
18 октября 2023 в 4:08

Лікар Микита Ірина - неймовірнаЗнаю її ще тоді, коли була студенткою сама, вона була одним з моїх найулюбленіших викладачів з сімейної медицини. Такі люди справді надихають. Ми з чоловіком уклали декларацію з нею і це було найкраще рішення. Лікарка -щира, відкрита, позитивна, приємна в спілкуванні, дуже компетентна

Юлия
18 октября 2023 в 2:18

В цьому Центрі ми знайшли супер лікаря для всієї родини - Микита Ірину Володимирівну! Її рекомендації - це завжди мінімум ліків (що мені дуже імпонує). Ще один + якщо приходиш на прийом, будь готов, що тебе обстежать повністю). Поборола мій страх перед вакцинами. Завжди на зв'язку - ще один +. Плюсів
дуже багато. Я рада, що відкрила для нашої родини цей Медичний центр!

пользователь
21 июля 2023 в 6:09

Клінікою задоволена, особливо лікар Ірина Попович, неймовірна, дуже відповідальна, зі всім ознайомить, попередить, що чекає на пацієнта впродовж лікування.
Щиро їй вдячна за все, хоч попереду ще лікування, але результат на "лице"

Владимир
15 июля 2023 в 21:47

Мій сімейний лікар Яким Ірина Юріївна приймає в цій клініці. Дуже професійно і зручно. Приємна атмосфера та відношення до пацієнтів. Рекомендасьон

Khrystyna
26 июня 2023 в 6:55

Це найкраща клініка сімейної медицини, в якій мені доводилось бувати. Всі лікарі використовують доказовий підхід, ніколи не було зайвих призначень чи обстежень. До дітей завжди особливе ставлення, мої малі діти завжди з радістю йшли до лікарів у Дбаю. Особливу подяку хочу висловити Довганич Ю В, Яким І Ю і лікарю-неврологу Яцинину р. Сама клініка супер-чиста, охайна і гарна

The best family doctor’s center i’ve been to in Ukraine. Evidence-based approach. Very well maintained. And super kids-friendly.

Наташа
20 июня 2023 в 23:21

Медичний центр Дбаю, Ви просто неймовірні. Особисто хочу подякувати Довганич Юлії, ви просто чудовий лікар. Дякую, за те, що Ви є, і за те що Ви нам допомагаєте️

Женя
06 июня 2023 в 23:42

Рекомендую усім МЦ Дбаю️Тут найкращі лікарі з різних напрямків, які базуються на доказовій медицині?
Якісний сервіс, лікарі на звʼязку постійно, в клініці завжди чисто, комфортно для пацієнтів та діток

Кристина
04 мая 2023 в 14:14

Очень благодарна семейному доктору Микита Ірина Володимирівна, она настоящий профессионал, очень внимательная, умная и не назначает ненужных дополнительных обследований и препаратов. Рекомендую)

Олена
15 ноября 2022 в 22:22

Рекомендую медичний центр “Дбаю”, якісне обслуговування, завжди уважний ввічливий персонал. Моя мама - поважного віку, підписали декларацію з сімейним лікарем - Мирославою Юріївною Калинич. Можу оцінити її як висококваліфікованого спеціаліста, який комплексно підходить до лікування, не призначає "фуфломіціни", до того ж дуже чуйна і добра людина. Дякуємо їй! Також у цьому центрі мамі було проведено професійну УЗД діагностику лікарем Уляною Володимирівною Стефанцовою, вона грамотний і уважний спеціаліст, рекомендую!

Женя
23 апреля 2022 в 4:50

Місце з найкращими лікарями, які ніколи не залишать тебе сам на сам зі своєю проблемою. І завжди на зв’язку️‍?

Тетяна
13 апреля 2022 в 9:59

"Дбаю" - це медичний центр, де про вас дійсно подбають! Хочу подякувати лікарю Микита І. В. За щирість, привітність та професіоналізм! Ірина Володимирівна вміє знайти підхід до дитини, назначити правильне лікування! І дуже особливо ціниться те, що вона завжди була з нами на зв'язку - завжди відпише, заспокоїть та підтримає у незрозумілій ситуації!
Також я та родичі звертались у цей медичний центр до інших лікарів, таких як Довганич Юлія, Скорпан Сніжана, Стефанцова Ульяна - кожен з них професійно та з турботою підходить до кожного пацієнта і головне назначають те, що потрібно, а не 100500 незрозумілих ліків! Дякую вам за вашу роботу! Ви найкращі!

Женя
08 апреля 2022 в 6:19

В цьому медичному центрі подобається: атмосфера, дитяча зона, дуууже приємні дівчата на рецепції. Сімейні лікарі не просто оглядають, а попередньо пояснюють, що будуть робити. Щодо лікування, то без зайвих призначень, пояснюють чому призначають відповідні ліки і для чого, на що звернути увагу, коли приходити знов.
Тут справді дбають!
Любимо, рекомендуємо! ️?

користувач
03 апреля 2022 в 10:42

Дякую за постійний зворотній зв‘язок, за професіоналізм, роз’яснення доступною мовою всього, що відбувається в організмі, турботу і за те, що справді дбаєте про працієнтів клініки!

Добавить отзыв