UAOTZYV.COM

Клиника ГЕМО МЕДИКА

Адрес Ужгород, вулиця Капушанська, 28
Телефон +380 (66) 160-20-20
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-16:00
Сайт hemomedika.ua
Рубрики Медицинский центр, Лаборатория
Оценка 3.5 40 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка Біляка — Ужгород, вулиця Коротка, 1А
ОН Клиник Ужгород — Ужгород, вулиця Пестеля, 4
УжМед — Ужгород, Новака 19а, вулиця Капушанська
Медицинский Центр Покров — Ужгород, Східна, 4

Клиника ГЕМО МЕДИКА отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ganna
15 февраля 2024 в 12:51

Не рекомендую дану клініку. Зверталась до гінеколога Прохорової А. І. Лікарь відмовилась надати роз’яснення аналізу мазку. При чому був оплачений прийом і окремо оплачені аналізи. Тільки через повторний ПЛАТНИЙ прийом тобі можуть сказати, чи в тебе все добре чи ні! Відношення одне: викачування грошей! Ніякої поваги і медичної культури. Даного гінеколога теж не рекомендую! Не буду розписувати в подробицях. Не професійна, на шару! Головне заплатіть! З особистого досвіду!

Ольга
22 ноября 2023 в 15:47

Цей допис для мам, жінок які планують вагітність та тих хто здає аналізи в КЛІНІКА "ГЕМО МЕДИКА". Можливо не всі, але жінки які планують вагітність так як я зрозуміють. 29.11.2023 я здала в цій клініці прогестерон та хгч (гормон вагітності). Надійшов результат … хгч -1. Тобто негативно. Я звʼязалася з клінікою і перепитала чи це достовірні результати так як на той час всі тести на вагітність вдома вже були позитивні, мене запевнили що все так як треба, аналіз я здала той, і результат 100% достовірний. Думаю кожна жінка яка бачить позитивний тест на вагітність і в решті отримає негативний в клінікі явно буде в шоці. Я так само мʼяко кажучи була в шоці. Наступного ранку здала той самий аналіз в Астра-Діа Мукачево і знаєте яке було моє здивування коли він прийшов позитивний. Тут хто не дуже розбирається може сказати що він просто на наступний день став позитивним. Але такого не може бути оскільки гормон вагітності хгл звільшується в крові кожні 48годин в два рази тому однозначно на момент здачі в гемо медикі він вже був мін 10. Я хочу звернутися до керівництва клініки, Шановні є нажаль ситуації коли жінка ще до позитивного тесту підтримує вагітність! Після стимуляції овуляції приймаються ліки для підтримки можливої вагітності! Коли ти приймаєш підтримку і здаєш хгл, бачиш результат «1» все що маєш зробити це відмінити прийом ліків (якщо результат менший 5)! Я думаю всі розумію наслідки відміни в такій ситуації. Я знаю на перед що ви будете писати що ніби то я здала не той аналіз або ще якусь дурню. В мене переписки в який я питаю в самої клініки чи вірний аналіз, чи це той аналіз що треба, чи достовірний він! Є жінки які планують вагітність роками! Медична лабораторія Гемо Медика / Hemo Medika ваша відповідальність за результат аналізу та наслідки які він може спричинити!

Світлана
18 ноября 2023 в 11:34

У 2023 році вся наша сім'я заключила декларацію у цій клініці у Данко Мирослав Йосипович. Перед тим у сина за 6 місяців було 6 гайморитів і 6 курсів атибіотиків. І тільки Мирослав Йосипович назначив посів на виявлення збуднику і антибіотикограму. І виявилося що виділений збудник нечутливий до попередніх шести антибіотиків. Після цього син був пролікований і гайморит не повертається вже 6 місяців. Нам сподобалося що при потребі можна звертатися навіть в суботу. А коли я на прийомі, то відчуваю турботу і компетентність. Отже, всім рекомендую цього лікаря, бо він розбирається і знаходить причину, результатом чого є вилікувана дитина.

Anastasiia
08 ноября 2023 в 19:34

Лікар Прохорова Аїта - чудова! Приємна у спілкуванні, детально пояснює всі нюанси, делікатно проводить огляд, уважна до питань, виписала дуже хороше лікування без мільйона непотрібних аналізів та препаратів, як це люблять робити інші. Все чітко та зрозуміло. Обовʼязково повернусь до неї на консультацію та огляд, коли виникне необхідність.
Однак адміністратори не зовсім професійні. Під час запису по телефону говорять дуже тихо та нечітко. Коли я зайшла в клініку, адміністратор не звертала на мене увагу та довго говорила по телефону. Я чекала біля рецепції, а потім пішла самостійно шукати потрібний мені кабінет. Мене здивувало, що в приватній клініці прийом відбувається не в чітко вказаний час, затримка була близько 25 хвилин. Адміністратори натомість не намагаються елементарно пояснити причину та перепросити за затримку.
На прийомі лікар направила мене на УЗД, яке тривало хвилин 7. Кабінет УЗД знаходився відразу біля кабінету лікаря, однак після цього я знову була змушена чекати під кабінетом 30 хвилин, щоб обговорити результат дослідження та забрати план лікування. Це ПРОВИНА АДМІНІСТРАТОРА, оскільки НЕ потрібно записувати людей через кожні 15 хвилин. Необхідно виділяти достатній час кожному пацієнту.
Залишилось відчуття, що я відвідала звичайну державну поліклініку, витративши купу часу на очікування в незрозумілих чергах до лікаря.

Тетяна
17 октября 2023 в 16:50

Дуже вдячна Хуторській Олександрі Василівній за кваліфіковану консультацію, уважність і толерантність.
Теплоти Вам такої ж від людей, яку і ви самі випромінюєте!

Katia
07 октября 2023 в 18:05

Стою на обліку з доньками в клініці "Гемо Медика" в прекрасного лікаря! Хуторської О. В
Сервісом дуже придуже задоволена!
Завжди все на вищому рівні огляди, аналізи та всі послуги.

Марі
06 октября 2023 в 23:24

В клініці працюють приємні кваліфіковані лікарі, які готові відповісти онлайн в будь-який час. На рецепції компетентні дівчата дадуть відповідь на всі питання та запишуть на прийом до потрібного лікаря.

Людмила
16 сентября 2023 в 6:37

Користуюся послугами цієї клініки вже 6_й рік і можу сказати, що це одна з кращих клінік в місті. Легко записатись, компетентні працівники на рецепції, кваліфіковані лікарі без
"зайвих зірок на голові".
Лікарі які готові відповісти в режимі онлайн, що теж важливо
Одним словом і якісно і доступно.

Ліда
05 сентября 2023 в 9:25

Дякую Шушман Іванні. Вона повернула мене до життя. За майже рік лікування в інших лікарів я була схожа на тінь. І лише вона відразу встановила правильний діагноз і вже за декілька днів я відчула значне покращення Два тижні лікування і ркзультат супер. Іванна Володимирівна лікар від Бога. Дякую за професійність і людяність

Ирина
26 августа 2023 в 19:22

Проходила чек-ап усього організму. Дуже уважний і вічливий персонал. Лікарі справжні професіонали своєї справи, привітливі дівчатка з рецепціі, і уважні та обережні дівчата з пункту забору аналізів. Щиро вдячна за сервіс на вищому рівні!

Маргарита
07 августа 2023 в 4:29

Дуже задоволена цією клінікою! Прийом вібувся без затримок, приділили достатньо уваги і часу, турботливо пояснили ситуацію та відповіли на всі запитання

Саша
01 июля 2023 в 2:10

Була на прийомі у гінеколога, там же здавала аналізи, все дуже зручно та професійно, залишилась повністю задоволена сервісом, рекомендую!

Олена
26 июня 2023 в 21:33

Рекомендую! Звернулась з скаргою на біль у вусі, записали на прийом до отоларинголога, лікар відразу чітко поставила діагноз та призначила лікування. Все пройшло, рекомендую "Гемо Медіка" привітні лікарі та дівчата на рецепції.

Олександра
13 июня 2023 в 3:13

В місті Ужгород є достатня кількість клінік, які надають повний пакет медичних послуг, але для пацієнта важлива якість яка вимірюється і ціною, і швидкістю і навіть людяністю персоналу клініки в якій він отримує медичні послуги. Саме тому, ми, як пацієнтська організація, яка займається допомогою представникам вразливих верств населення, обрали саме клініку "Гемо Медика". Дякуємо персоналу клініки за швидке вирішення нагальної проблеми із проходження клієнтом нашої Організації діагностичного обстеження "виявлення РНК вірусу Гепатиту С".

Таня
06 июня 2023 в 3:25

Чудова кліника, одна із небагатьох кліник в Ужгороді, яка має чудовий і зручний сервіс онлайн запису до лікаря! Завжди записуюсь через вайбер і це дуужже зручно! Приємний персонал на рецепш, дуже досвідчений медичний персонал, який вміє брати аналізи крові у дитини в будь якому стані! Лікар не виписує нічого зайвого, не назначає зайвих аналізів! Ми з дитиною дуже задоволені! Дякуємо!

Вікторія
18 апреля 2023 в 10:56

У клініці Гемо медика, моїй дитині поставили не правильний діагноз, призначили не правильне лікування. Звісно ж після цього хвороба затяглася, дитина схудла, не спокійна. За консультацію яка тривала 15хв. Я заплатила 450грн. + те, що призначили 700грн. і то все безрезультатно. В цій кліці не кваліфіковані лікарі.

Наталья
05 ноября 2021 в 22:04

Часто сдаю в цій клініці аналізи. Подобається. Ось вчора, швидко оформили і добре провели процедуру.

Коля
26 октября 2021 в 12:47

Приветливый персонал, записался на прием к врачу гастроентерологу Колесник Павло Олегович приняли вовремя без задержек. 10лет от чего только меня не личили ни какого результат не было только ухудшение состояния. ОСОБАЯ БЛАГОДАРНОСТЬ Колесник Петру Олеговичу который вернул меня из мертвых. Всем рекомендую врач от бога!

Женя
30 сентября 2021 в 11:51

Повний бардак, черги по 2 години, для хворих людей немає ні лавочки щоб присісти, чекали 2 години‍️

Женя
24 сентября 2021 в 13:11

Была на приёме у врача-эндокринолога Никитюк Ларисы, внимательный и компетентный врач, и что самое главное, без назначения лишних анализов и таблеток, которые за частую не нужны! Также в клинике сдавала неоднократно анализы, девочки очень аккуратно выполняют свою работу. Рекомендую

Добавить отзыв