UAOTZYV.COM

Клініка Біляка

Адрес Ужгород, вулиця Коротка, 1А
Телефон +380 (99) 100-10-03
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
Сайт bilyak.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Клинический мониторинг, Гинеколог, Проктолог, Уролог
Оценка 5 64 отзыва
Похожие компании в категории
ОН Клиник Ужгород — Ужгород, вулиця Пестеля, 4
УжМед — Ужгород, Новака 19а, вулиця Капушанська
Медицинский Центр Покров — Ужгород, Східна, 4
Астрамед — Ужгород, вулиця Капушанська, 21

Клініка Біляка отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Товт
13 января 2024 в 10:51

Дуже дякую вашій клініці за якісно зроблену операцію. Я Задоволена на всі 100% і раджу всім цю клініку. Весь колективив дуже привітний і дуже дбають про людей.

Dashka
24 декабря 2023 в 21:25

Хочу висловити свою подяку клініці Біляка! Вже минув рік після проведеного Степаном Степановичем оперативного втручання, я дуже задоволена! Дівчата телефонують кожні 2-3 місяці запитуючи чи все в порядку, або що потрібно прийти на профілактичний огляд. Чудова клініка. Освідчений та приємний персонал, все на вищому рівні!

Олег
05 декабря 2023 в 22:57

Сучасна клініка. Сучасний підхід. Кваліфікований та привітний персонал. Організована робота персоналу. Якість надання послуг відмінна.
Все це завдяки керівнику клініки С. С. Біляку.

Володимир
29 ноября 2023 в 20:18

Хочу висловити щиру подяку лікарю, Степану Степановичу, за надану медичну допомогу, за увагу та розуміння, професіоналізм і майстерність!
Велика подяка за людське ставлення та привітність всьому медичному персоналу!
Бажаю всім здоров'я та миру!

Бойко
19 ноября 2023 в 21:50

Доброго дня. Хочу поділитися своїми враженнями після відвідин клініки Біляка. Я мала проблеми зі здоров'ям і без хірургічного втручання ця проблема не могла бути вирішена. Тому я шукала різні клініки і у Фейсбуці натрапила на відео з клініки Біляка. Переглянувши відео та відгуки, я без вагань рішила, що операцію робитиму у Степана Степановича. Дуже багато слів хочеться сказати в адресу цієї людини. Це не лікар, це чарівник. А персонал. Не знахожу слів. Янголи. Стільки уваги, стільки доброти. Писала б і писала. Дякую Вам, Степане Степановичу за вашу працю. Дякую кожному окремо, хто мав відношення до мене. Низький вам уклін! Хочу сказати тим, хто в пошуках хорошої клініки, звертайтесь в клініку Біляка! Тут працюють справжні професіонали, тут комфортне перебування, тут ви знайдете вирішення проблем здоров'я. Ще раз велике всім ДЯКУЮ

Алекс
18 ноября 2023 в 16:55

Дуже турботливий персонал, професійні лікарі. Вдячний за проведене лікування, відчував себе комфортно протягом всього періоду, окрема подяка медсестрам.

Yurii
31 октября 2023 в 5:35

Клініка 10 з 10-и. Виконали надскладну операцію по нирці, результат - врятований орган + швидка реабілітація. Справжні професіонали. Рекомендую всім

Саша
18 сентября 2023 в 1:19

Видаляли каменя з нирок дуже задоволені операцією, все пройшло відмінно. Хочеться подякува персоналу за професійність та увагу)

Женя
28 августа 2023 в 15:11

Чудова клініка, чуйний та відповідальний персонал. Допомогли швидко. Лазерну операцію лікар Біляк провів швидко та професійно. Вдячна за допомогу

borosyko
09 августа 2023 в 1:38

Робили Тещі операцію на стравоході. Мала килу стравоходу. Бачу по Тещі що все пройшло добре. Мав честь вдруге попасти до клініки Біляка. Робили операцію дружині, на кісту бардолітової залози. Все зробили добре! На всі обслідування, потрібно мати ще 20% від суми вказаної на операцію. Ввічлива адміністратор, Аліна відправить вас на всі консультації.

Anna
30 июля 2023 в 4:32

Три місяці тому зроблена операція. Почуваюся чудово. Своєчасно проводиться післяопераційне обстеження що допомагає у відновленні. Велике велике дякую директору клініки хирургуСтепану Степановичу, терапевту Людмилі Тадеевні за кваліфіковану допомогу та всьому персоналу клініки. Ви справжні ЛІКАРІ. Щире велике дякую. Рекомендую хто потребує допомоги звертатись в клініку, адже все комплексно на найвищому рівні.

Люба
21 июня 2023 в 11:58

Хочу щиро подякувати Степану Степановичу, лiкарю (УЗД) i всьому медичному персоналу клiнiки, адмiнiстратору Алiнi за iх роботу i ввiчливе ставлення до пацiентiв. Операцiя - Лапароскопiчна кiстектомiя лiвоi та правоi нирки пройшла без ускладнень. Уже другий мiсяць почуваюся добре. Бажаю усьому колективу клiнiки доброго здоров'я, ввiчливих пацiентiв, Божоi благодатi.

Вера
18 июня 2023 в 11:30

Я дуже задовільна клінікою.
Біляк С. С. Професіонал своєї роботи, весь медперсонал дуже всі хороші, швидко допомогають, дай Бог їм всім здоров°я

Ганна
31 марта 2023 в 19:05

Дякую лікарю Біляку Степану Степановичу за професіоналізм і уважне відношення та всьому медичному персоналу клініки. При звернені до лікаря Біляка у найкоротший термін були проведені обстеження та операція (лапараскопічного видалення жовного міхура). Все на вищому рівні. Величезне Вам спасибі і низький уклін за працю, терпіння, душевність, за Ваші золоті руки.

Ганна Василівна
м. Мукачево

Орися Конова
21 ноября 2022 в 18:02

Від щирого серця дякую медперсоналу Клініки Біляка, а особливо Степану Степановичу Біляку за професіоналізм, турботу та доброзичливість! Моя мама попала в клініку з складним діагнозом - пухлина нирки. Сказати, що ми переживали, не сказати нічого. Але після першої консультації в Клініці Біляка ми зрозуміли і повірили, що все буде добре. Пройшло достатньо часу після операції і ми впевнено можемо сказати - мама здорова! І це все дякуючи Клініці Біляка! Рекомендую!

Василь
15 сентября 2022 в 13:52

Два роки тому мені проводили видалення нирки лапароскопічним шляхом (ніфректомія). Мене дуже ретельно обстежили і це одразу викликало довіру до лікарів, адже видно було, що вони не просто заробляють гроші, а дійсно хочуть мені допомогти. Операція пройшла успішно. Умови, у яких я відновлювався після операції, були просто чудові. І вже третій рік я почуваюся абсолютно здоровим!

користувач
14 декабря 2021 в 3:30

Мое знакомство с клиникой началось с банального осмотра простаты, я даже не хотел идти сначала, чувствовал себя превосходно, но жена настояла. И как оказалось правильно, потому что у меня нашли аденому, благо оборудование позволило это сделать на самой ранней стадии. Сейчас лечение уже подходит к концу, условия для него было созданы самые комфортные, а старания врачей уберегли меня от плачевных последствий.

користувач
08 декабря 2021 в 11:40

Я не дуже люблю писати відгуки, але тут просто не можу залишитися у стороні. Хочу, щоб мій позитивний досвід лікування в клініці Біляка обов' язково комусь став у нагоді. Потрапила сюди на видалення каменів з почек та склалося враження, що я знаходжусь у якомусь закордонному серіалі про лікарню. Не мала ніякого клопоту, все робилося за мене, догляд цілодобовий, палата шикарна. Хворіти це звісно неприємно, але якщо вже сталося, то краще це робити тут.

Татьяна
04 ноября 2021 в 1:47

Я дуже засмутилася, коли УЗД показало наявність каменів у жовчному міхурі. Та подруга порадила звернутися до клініки Біляка. Її фахівці після додаткових досліджень майстерно провели лапароскопічну операцію, яка дозволила без жорсткого втручання швидко та без наслідків видалити міхур. Лікарі та інші співробітники без перебільшення повернули мені радість нормального життя і зробили це з максимальним для мене комфортом.

Иван
02 ноября 2021 в 6:53

Никто не любит больницы, но вот в клинике Биляка делают все, чтобы ты чувствовал себя, как на отдыхе. Я приехал из другой области, меня встретили на вокзале, поселили в отлично меблированной, уютной палате. В любое время дня и ночи я мог обратиться на сестренский пост и мне сразу же помогали в просьбах. Есть много шуток по поводу больничной еды, так вот здесь она вкусная=) В общем, вокруг меня царила такая замечательная атмосфера, что я даже забывал о своей болячке, пока меня от нее не избавили

Добавить отзыв