UAOTZYV.COM

Астрамед отзывы

Адрес Ужгород, вулиця Капушанська, 21
Телефон +380 (95) 102-03-31
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт astramed.uz.ua
Рубрики Медицинский центр, Частная больница, Хирург, Хирургический центр
Оценка 4.6 22 отзыва
Похожие компании в категории
Клініка Біляка — Ужгород, вулиця Коротка, 1А
ОН Клиник Ужгород — Ужгород, вулиця Пестеля, 4
УжМед — Ужгород, Новака 19а, вулиця Капушанська
Медицинский Центр Покров — Ужгород, Східна, 4

Медицинский центр Астрамед отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
22 декабря 2023 в 10:39

Дякую Черняк М. М. За ювелірну роботу, і дякую всьому персоналу клініки за створений комфорт, увагу, якість і професіоналізм. Ранкова кава в ліжко - це взагалі топ

Svitlana
06 декабря 2023 в 9:14

Велике спасибі Черняку Михайлу Михайловичу та всій його команді медперсоналу за професіоналізм, підтримку та людяність по відношенню до пацієнтів.

Тетяна
16 ноября 2023 в 10:18

Хочу подякувати молодим, талановитим, професійним лікарям, персоналу і всій команді. М. М. Черняк-Ви супер, Ю. Ю. Левкулич-Ви космос.

ЛЮБОВ
28 октября 2023 в 10:23

Хороша клініка, ввічливий персонал. Свій відгук хочеться залишити про молоду але талановиту лікарку Дудлу І. В. Яка дійсно надає кваліфіковану допомогу, не назначає зайвого, завжди на зв'язку, і правда, допомагає людям. Після знайомства з нею, зникає недовіра до лікарів з якими довелось познайомитись раніше. Щиро дякую, Ірино Василівно!

Марина
05 октября 2023 в 16:33

Професіоналізм, новітнє обладнання, чуйне ставлення до пацієнтів, супровід та допомога з документами від початку лікування і до самої виписки. Лікарі від Бога - Язиков Олександр Олександрович та анестезіолог Левкулич Юрій Юрійович. Чудова клініка, чудовий персонал, успіхів Вам і процвітання. Божої опіки, Ви потрібні своїм пацієнтам. А кава - то взагалі було щось неймовірне.

Галина
27 августа 2023 в 22:07

Ви неперевершені. Величезна подяка і шана. Якість обслуговування на найвищому рівні. Весь персонал -одне велике добре серце. Завжди і всім буду рекомендувати саме вашу клініку. Бо пішла від вас з легким серцем і бажанням жити.

Виктория
24 августа 2023 в 3:57

На жаль, просто нереально дотелефонуватися до клініки Астрамед. Телефоную всю п'ятницю і сьогодні теж. Не вдасться напевно її відвідати. Дуже шкода, адже більшість відгуків позитивні.

Мар'яна
27 июля 2023 в 0:58

У цьому закладі моїй бабусі виконували гінекологічне оперативне втручання. Зобов'язана відмітити професіоналізм команди лікарів, зокрема Черняка М. М. Та анестезіологів, медичного персоналу. Усі етапи підготовки були ретельно пояснені, потреба в аналізах та дообстеженнях обгрунтована з точки зору здоров'я, попередній запис, без довгих очікувань огляду. У стаціонарі створено максимальний комфорт для пацієнта, від чистоти, зміни дрібних речей до туалету поруч та кнопки виклику для пацієнта, зручного часу відвідування. Персонал дуже ввічливий та доброзичливий, зайвий раз перепитував чи потрібно щось додатково. Оплата офіційно, без додаткових витрат на медикаменти чи засоби гігієни. Варто зауважити, що перебування уже включено у вартість оперативного втручання. Лікар завжди на зв'язку, наперед обоговорює усі складнощі, які можуть виникнути у майбутньому. Окремо від бабусі додам, що харчування - це окремий вид подяки, також, персонал зранку пропонує каву чи чай. Тобто ви чи ваші родичі відчуваєте не тільки турботу щодо якісного виконання медичних послуг, а й загальний комфорт. Щиро рекомендую!

Оленка
20 мая 2023 в 18:10

Доброго дня! Хотіла б залишити відгук. Нещодавно перебували в клініці Астрамед де видаляли аденоїди дитині. Дуже задоволена професійністю лікаря Лешак В. І та лікаря реаніматолога Кампі Ю. Ю. Найкращі лікарі, Хорошим привітним ставленням як лікарів так і медсестрів. І взагалі дуже чудова клініка Астрамед. Дуже гарно. Чисто. Хочу побажати великого професійного розвитку, подяки від пацієнтів і завжди хорошого настрою

Іванна
24 октября 2022 в 18:53

Клініка просто супер. Висококваліфікований медперсонал, комфортні умови перебувння в клініці (чисто, тепло, затишно, комфортно), а головне- професійний догляд за пацієнтом. Від щирого серця вдячна всьому персоналу за належний догляд та людське ставлення.

Саша
05 августа 2021 в 21:31

Сучасна клініка з сучасним обладнанням і лікарями професіоналами! Лапораскопічно оперували маму - мінімальний ризик, мінімум пошкоджень, без болі, швидке відновлення (за 3 дні!), стерильні палати, чуйний і відповідальний персонал, і без перебільшення - лікарі з золотими руками! Ціна зовсім невелика, порівнюючи з клініками Львова і Києва, тим більше що результат просто вражає! Ще раз висловлюю подяку всьому персоналу клініки

Мар'яна
18 апреля 2021 в 8:00

Щиро вдячна лікарю О. О. Язикову та всьому персоналу. Все було на найвищому рівні. Всім буду рекомендувати Вашу клініку.

Iwanka
16 апреля 2021 в 7:02

Дуже гарна, сучасна клініка. Приємний та привітний персонал. Гарні умови, все чистенько, комфортно.

Елена
06 апреля 2021 в 12:37

Хочу выразить огромную благодарность Языкову Александру Александровичу! Настоящий профессионал, интеллигент и добрый человек. Я счастлива, что попала в его руки. Впечатления от пребывания в клинике самые наилучшие. Ощущается забота всего персонала. Вы большие молодцы!

Марина
08 марта 2021 в 22:01

Висловлюю подяку всьому персоналу Медичного центру «Клініка здорової родини Астрамед» за працю, турботу та професіоналізм. Ви талановиті лікарі, справжні професіонали своєї справи. Жодної хвилини не сумнівалася у вашій фаховій компетентності, довірилася вам і, маю чудовий результат: операція пройшла успішно, гістологія – добра, рубці– косметичні.
Тут створені по-домашньому комфортні умови та хороша атмосфера для лікування пацієнтів. Це було б неможливо без чудового керівника та лікарів-професіоналів Язиков О. О, Черняк М. М, Дудла І. В.
У колективі панує висока дисципліна, чистота, компетентність та етична мораль. Перше, що спостерігаєш, коли входиш в клініку, спокійна і доброзичлива атмосфера. Завжди привітний персонал допомагає вирішити будь-які питання. У самій клініці почуваєшся комфортно та безпечно, зникає страх перед обстеженням та операцією. Хочу подякувати лікарю Язиков О. О, Черняк М. М, Дудла І. В, медперсоналу Чоботар І. В, Шпаларич Г. М, Кереканич Т, Козар Л. За їх високе служіння на благо людини. Окремо хочеться подякувати анестезіологу Володимиру Михайловичу Іваньо за професіоналізм та чуйність.
Життя - це найвища цінність. Кажуть, що священик і лікар – це посередник між людиною й Богом. Бажаю Божого благословення, многих літ, успіхів та здоров'я. Дякую всім!
Із словами подяки
пацієнтка Бокоч Т. С.

Oleksandra
18 февраля 2021 в 11:41

Привітний персонал і дуже хороші лікарі. Окреме «дякую» адміністратору. Чуйна та приємна жінка, допомогла та підтримала) Загалом чудова клініка, бажаю вам успіхів!)

Вика
07 февраля 2021 в 23:10

Довго думала чи писати цей відгук, намагалася стати на місце реєстратора, лікаря і все ж вирішила написати. З моменту коли перетнула поріг вашого медзакладу відразу була здивована кількістю відвідувачів, у цьому не великому приміщенні знаходяться три установи і це тягне за собою деякі незручності. Все ж судячи з назв, даі з них, як "сестри"
Зареєструвавшись на прийом, отримала картку пацієнта, до речі, вона мені так і не знадобилася, я пройшла у інше приміщення де і був кабінет лікаря. Повернуся на зад, за годину до прийому я зателефонувала щоб з'ясувати чи все добре і чи буде мій прийом, на що мені відповіли, що все в силі. До речі, я вибрала приватну клініку, хоча могла звернутися до цього ж спеціаліста в Обласну лікарню, але мені був дорогий мій час і у приватних все зрозуміло по оплаті.
Під час того як я очікувала прийом, звернула увагу і навіть дозволила собі зробити зауваження реєстратору Астрадіа про те, що з її відома у маніпуляційну заходять люди у верхній одежі, на що вона відповіла, що не може нічого зробити, але ж це ваша робота! Це ваша територія і ви встановлюєте правила! Щоб
взяти кров у маленького хлопчика, у маніпуляційну зайшла вся його велика Ромська родина!
Повернуся до мого довгоочікуваного прийому. Нарешті з'явився лікар на якого я чекала і забігши в кабінет запросив мене, на питання чи він можливо одягне форму, сказав, що часу нема. Він навіть руки не помив, я вже про рукавички не кажу.
З трьох хвилинної консультації я винесла для себе, що я маю звикнути так жити, а це мені треба купити обліпихову олію.
Я майже була готова до такого висновку, але не у такій формі і не за 3 хв "огляду".
Ми вибираємо приватні клініки, оплачуємо рахунок, то купить лікарю, Хорошому напевно, бо я так і не зрозуміла РУКАВИЧКИ!
А ще, налагодіть графік прийому і часи, попереджуйте пацієнта, що він буде більше години чекати.
Удосконалюйте ваші послуги!

Лідія
07 февраля 2021 в 17:32

Чудова невеличка клініка, з сучасними приладами, з високим рівнем працівників. Все пояснюють як рідній людині. Дякую всім працівникам лікарям, медсестрам, ви класні, розумні і терплячі люди. А ще дуже смачна кава з цукерочкою. Богочко вам в поміч.

Олена
04 февраля 2021 в 16:02

Хочу висловити подяку всім, хто працює в цьому закладі. Робила операцію (дуже хвилювалася, бо це 1 моя операція). Персонал настільки привітний і доброзичливий від А до Я. Регулярно заходили в палату, перевіряли тиск, пульс, температуру. Приносили каву в ліжко, сніданок, обід, вечерю, чай. Завжди підтримували морально. Все своєчасно прибирали. Це найкращий мій досвід з лікарнями. Задоволена на всі 100%, всі страхи розвіяні. І окрема подяка мому лікуючому лікарю, п. Язикову О. О. Чудовий лікарь, прекрасна людина.
Рекомендую всім цю клініку, тому що всі, хто там працює, мов одна родина.

Juliya
01 января 2021 в 8:07

Чиста, охайна, затишна клініка. Окрема подяка персоналу: лукарі, медсестри, всі надзвичайно привітні і турботливі, справжні професіонали, що дуже важливо, коли ти боїшся будь-яких медичних процедур. Заспокоюють, підбадьорюють і виявляється що все насправді не так страшно як ти собі навигадувала)
Відношення до пацієнтів на найвищому рівні. Палата світла, простора, у мене жодних претензій, лише позитивні враження і глибока вдячність.

Добавить отзыв