UAOTZYV.COM

Серебряные Аисты отзывы

Адрес Луцьк, вулиця В'ячеслава Чорновола, 17
Телефон +380 (99) 625-32-73
Сайт www.leleky.com.ua
Рубрики Ресторан, Туристическая зона, Отель, Бильярдный клуб, Сауна
Оценка 4.1 38 отзывов
Похожие компании в категории
New York Street Pizza — Луцьк, ПортCity, вулиця Сухомлинського
Столовая Автозавода — Луцьк, Рівненська вулиця, 42
Show Basilic — Луцьк, вулиця Словацького, 7
Грегори — Луцьк, вулиця Ветеранів, 11б

Ресторан Серебряные Аисты отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
06 августа 2023 в 16:28

Дуже дякую ресторану Срібні лелеки за чудову організацію випускного вечора! Смачна кухня, прекрасна територія, професійний персонал.
Бажаємо процвітання вашому закладу!
Миру всім!

Женя
17 июля 2023 в 5:37

Готель дуже затишний, територія залік.
Приємна рецепція)
Але кухня в ресторані несмачна-узвар ніякий, овочі гриль приготовлені не на грилі)

Андрей
09 декабря 2019 в 20:36

Ресторан, летняя терасса:
-Ноль сервиса
-За официантом пришлось идти искать, был банкет. Когда я уточнил, могут ли они принять гостей, сказали, что да. Потом постоянно ссылались на то, что у них банкет и им не до нас. Зачем было принимать гостей?
-Блюда пришлось ждать 50 минут (жареную картошку), об этом не предупреждали.
-При заказе Рибая не уточняли какой прожарки - принесли с кровью.
-При заказе салата принесли быстро, но накидали болгарского перца, который в меню не показан
-При вызове администратора пришла женщина, подвинула сумки, села без разрешения, хамила. Раз 10 указала на свой возраст и то, что она старше, говорила на повышенных тонах. Отсутствовал бейджик и любые опознавательные знаки о принадлежности к заведению.
-Блюда подавали сумкам, а не людям, приборы недодали. Пепельницу не меняли. Принесли счёт (который я ещё не просил), забрали пепельницу, новую не принесли.

Думаю оценка заведения сильно завышена.

Павло
25 ноября 2019 в 12:57

Досить гарний та цікавий як екстер'єр, так і інтер'єр. В готелі не був, а от ресторан на високому рівні! Кухня смачна, персонал привітний, знають свою роботу. Територія простора, доглянута, великий паркінг. Приємно вражений кальянною картою, і якісними апаратами з охолоджувальними трубками. Тераса простора, з панорамними вікнами дає хороший доступ світла та підкреслює сучасність.
Задоволений відвідинами)

Spin
10 ноября 2019 в 4:35

Цілком пристойно, гарно. Тут чудове природнє середовище. Доволі дивно, що вдалося облаштуватися серед річки та природного осередку. А так непогано.

Marian
09 ноября 2019 в 7:34

Дуже новий готель - чисто європейський, привітні офіціанти, а от адміністратор ресторану - непривітна жінка, яка невдоволена або зарплатою або власним життям

Анна
16 октября 2019 в 20:02

Шикарное место! Замечательный сад, хорошие номера, а кухня. Пальчики оближешь. Рекомендую заказать телятину в горчичном соусе.

Viktoriia
20 августа 2019 в 1:50

Святкували весілля у цьому ресторані.
РЕСТОРАН

Із плюсів: Їжа просто супер! Гостям дуже припала до смаку печінка, млинці, крокети, свинина. Мені дуже сподобалася перепілка з журавлиним соусом, шашлик і свинина. Також лаваш з чимось (пам ятаю, що все було дуууууже смачно, але через стрес на весіллі не можу згадати конкретні страви) Окремо треба згадати кенді бар! Усі десерти неймовірно смачні. Кондитер Лариса творить чудо на кухні! А яке було оздоблення торту, короваїв і кенді бару! Неймовірно! Обслуговування теж хороше. Напевно, єдиний ресторан у Луцьку, куди не страшно Привести іноземних гостей. На жаль, постійно боїшся, що можеш отравитися. Гарно, що у них є зал і веранда, таким чином зручно розмежувати дві зони на весіллі.
Із мінусів: знаю, що в ресторані святкують великі весілля (по 100-150 людей). Як на мене, в залі ресторану більше 50 людей не повинно сидіти. Живу в Нью-Йорку, тут найперше - комфорт. Гостям повинно вистачати місця для того, щоб комфортно себе почувати. Також, добре було б, якби були круглі столи. Ну і «чарівний листочок», про який говорять потім і який примусово треба купувати) Також не попереджають про те, що сума, яку порахували на людину, завжди збільшується.
Однозначно, це найкращий ресторан в Луцьку. Плюс там же є і готель. Проте, якщо рівняти із західними країнами, ще є до чого рости.

ГОТЕЛЬ
Плюси: кімнати просторі (брали підвищений комфорт і люкс), дууууже чисті! З гарними ванними кімнатами. Ліжка і постіль дуже чисті і комфортні. В цьому плані все на найвищому рівні.
Мінуси: сервіс. Нас з нареченим спочатку поселили в брудний люкс! Коли ми зайшли, побачили брудні простирадла, пусті пляшки і купу сміття! Як так можна? На ресепшені просто дають ключ і ти сам пиляєш до номера (у нас був другий корпус). Як це так, що ніхто тебе не проводить? Коли ми звернулися зі скаргою, чому ми в брудному номері, нас попросили переселитись в інший такий же номер (хоча ми проплатили номер за півроку) без особливих вибачень, як будто таке трапляється постійно, і нічого в цьому страшного немає. Неподобство.
Інший неприємний момент був, коли у люксі в ванній на першому поверсі перегоріло світло. Подзвонила на ресепшен, прийшов хлопець, який абсолютно нічим мені допомогти не зміг! (Зав хоз чи хто там завтра вихідний, так що світло зробим тільки з наступного тижня). І тут не кінець. Посеред ночі відвалюється бильце від дивана і лякає нас, бо гучно падає. При виїзді з нас за це знімають штраф 500 грн. і знову цей же хлопець, який абсолютно нічого не може пояснити. І ще не все. Після цього він каже, що з інших номерів (де жили родичі) хтось брав другий ключ. У них так в системі пише. Як виясняється, ніхто другого ключа не брав (навіщо іноземцям брехати?). На мої пояснення, що ключ ніхто не брав, він мені знову каже, що в них так в системі. Кажу, що значить в вас система глючить, опишіть мені конкретно людину, що брала ключ. І тут він зам явся. Мовляв, ну то добре, ми там розберемся. Ніякого толку з цього хлопчини! Не знаю як його звати, на вигляд високий, молодий, симпатичний, русявий і повністю безтолковий: (абсолютно нічого не може пояснити.

Марина
14 августа 2019 в 22:34

Питання до керівництва "Срібних лелек": Ви дійсно вважаєте що сімейний покращений номер з двома кімнатами, балконом і вікном рівнозначний по комфорту з коробкою на третьому поверсі з діркою у стелі замість нормального вікна? Ви дійсно вважаєте що ціна має бути однакова? Як мені при зрості в 1,60 взагалі отримати доступ до свіжого повітря? І чи справді ви вважаєте що прозорі фіранки, що висять на цих дірках в стелі захищають від світла о пів на п'яту ранку влітку? І до речі, на фото це максимальне світло в номері ввечері. В нашому номері при заїзді не було мила і халатів. Попросили принести мило. Покоївка прийшовши в номер і ще не глянувши в чому справа, почала повчати що це не мила нема, а ми неправильно натискаємо на дозатор. Потім таки впевнилась що мила насправді нема і почала нас докоряти, що їй сказали що мила нема саме в душі. Вибачте, але в чому наша вина відносно того, що їй щось неправильно сказали на рецепції і чому ми повинні це слухати?

Сергей
20 июля 2019 в 7:35

Все на очень высоком уровне! Цены увы -тоже! Номера с ремонтами и балконами. Там несколько корпусов по три этажа. Парковки вместительные. Есть балконы и очень много беседок на территории. Завтраки отличные

Роман
18 июля 2019 в 3:05

Затишне місце. Чудовий персонал. Комфортні та охайні номери. Сервіс на високому рівні. Кухня відмінна. Не хотілося навіть повертатись із відрядження.

Николай
23 апреля 2019 в 4:06

Сегодня съехали. Снимали с товарищем в новом корпусе один номер с раздельными кроватями. Приехали ночью, требования были просты: принять душ и поспать. Так долго были в дороге и требовалось отдохнуть.
Номер чистый, Затрак был хорошим, достаточным, хотя мы и под конец проснулись, примерно 9.30, а он до 10.00. Все вроде на отлично.

НО. Мелочи.

Душевых принадлежностей НЕТ. Да. Было по 2 полотенца, жидкое мыло в дозаторе, и фен! Все! В номере за не малые деньги по украинским ценам кроме минибара, таулетной бумаги, полотенец в колличестве 4 штук и жидкого мыла ничего не было. А как же тапочки одноразовые, душевые принадлежности, это хорошо что у нас был шампунь) хотя бы так. Но эти мелочи перебивают желание заезжать еще раз и нужно искать другие номера в другом отеле. А по работе часто заезжам в Луцк. Не знаю сказать. Как в ревизоре. Было хорошо. Но не все. И самого главного заехать и хорошо Помыться не получилось, хоть поспать получилось

Ігор
17 апреля 2019 в 10:33

Чистий і тихий готель з сучасним інтер’єром. Доволі тихе місце з класною територією. Хороший сніданок. Привітний персонал, готовий вирішити будь-яке питання. Недалеко торговий центр ПортСіті

Маргарет
12 апреля 2019 в 14:43

Дуже хороший готель у м. Луцьк. Хоча адміністратора, пані Ольгу (хамовита особа) можна було б, замінити) А так все супер

Санечек
27 февраля 2019 в 18:38

Прекрасные номера, по настоящему по-европейски, есть кафе с завтраками, баня с бильярдом. Очень уютная атмосфера рекреационного комплекса, много озеленения с ландшафтными дизайнами, альтанка, беседки, вобще шикарно.

Сергій
17 февраля 2019 в 23:16

Одні одноразові капці у двомісному номері.
Персонал на ресепшині формує надзвичайно негативне враження. Не ввічлива і не привітна жінка яка прибирає номери. У номері немає чайника, шампуню, халатів, туалетної бумаги. Погана шумоізоляція, дуже чутно, коли всі ходять по коридору і розмовляють. Персонал не обучений відповідно до рівня готелю.
Ліжко було в плямах, При виселені повині були заплатити штраф за постіль, які ми плями не ставили. Обідно що з кожним разом, обслуговування погіршується.

Оля
17 февраля 2019 в 12:10

Была 2 ва раза на свадьбе там, кухня очень понравилась. На улице есть альтанки можно когда тепло посидеть отдельно своей компанией, так как сам зал очень большой.

Коля
11 февраля 2019 в 20:26

Як на мене то найкращий готель в Луцьку. Номера великі та чисті, гарна територія готелю з альтанками, рестораном та сауною. Сніданок входить у вартість проживання і складається зі шведської лінії та гарячих напоїв на вибір. При поселенні обирайте номера у новому корпусі, вони набагато кращі!

Юрий
10 февраля 2019 в 10:52

Лучший отель Луцка. Хорошая территория, отличные номера, охрана. Рекомендую обязательно бронировать номер заранее. Очень часто свободных номеров нет. Побеспокойтесь заранее и Вы будете довольны выбором!

Юра
30 января 2019 в 21:27

Класний заклад для проведення весіль, днів народження та будь яких урочистих свят) Також є готель в якому за адекватною ціною ви зможете переночувати та поновити свій запас сил)

Добавить отзыв