UAOTZYV.COM

Ресторан Україна Луцьк

Адрес Луцьк, вулиця Словацького, 2
Телефон +380 (67) 332-39-91
Сайт hotel-lutsk.com
Рубрики Отель, Конференц-центр, Ресторан
Оценка 4.2 29 отзывов
Похожие компании в категории
Patio di Fiori — Луцьк, вулиця Кравчука, 13
Кутовий будинок — Луцьк, вулиця Огієнка, 15
Світязь / Свитязь — Луцьк, Набережна вулиця, 4
Серебряные Аисты — Луцьк, вулиця В'ячеслава Чорновола, 17

Ресторан Україна Луцьк отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
12 сентября 2023 в 18:08

Чудовий готель, персонал, обслуговування, умови, санітарія на висоті. Дуже широкі стіни, сусідів не чутно взагалі. Через це сигнал вай фаю слабкий, але це дрібниці. Окремо виділю ресторан і сніданок - всі попередні плюси можна помножити у два рази. Їжа дуже смачна

Наталия
22 марта 2022 в 8:38

Отель на уверенную четверку. Отличное расположение. Приветливый персонал на ресепшн. Номера чистые, совдеповский полулюкс. Горячая вода есть. Завтрак не плохой, но нужно выбрать из 4-х предложенных вариантов, а хочется микс (часть из одного и часть из другого варианта).
Я рекомендую этот отель.

Рустам
23 февраля 2022 в 14:35

Отличный отель «советского» типа в самом центре Луцка. Очень близко от старого города и всех основных достопримечательностей. От замка Любарта. Сняли полулюкс. Все более-менее, ремонт 90-х или 2000-х) завтраки вкусные, персонал приветливый. На пару дней можно остановиться здесь. Рекомендую. PS Единственный минус, были в январе, плохо топили. Ночью замерзли. И дают одно небольшое одеяло на двоих.

Kona
30 января 2022 в 16:07

Зручне розташування - в центрі Луцька, номери після ремонту, персонал орієнтований на клієнта. Атмосфера ресторану створює стильний відпочинок, страви смачні.

Алла
01 января 2022 в 17:03

Гарні номери, приємні і висококваліфіковані працівники, чудове місце розташування - центр Луцька, театр, площа Лесі Українки, ресторани, супермаркети, салони краси. Недалеко - середньовічний замок Любарта. Окрема вдячність за чудові сніданки від ресторану "Україна", включені у вартість проживання в готелі, затишну атмосферу і музику.

Владимир
30 декабря 2021 в 7:49

Нам з дружиною дуже сподобався цей готель. Номери чисті, просторні, сніданкі ситні, на вибір можна вибрати декілька варіантів. Персонал дуж ввічливий. Рекомендуємо!

Игорь
23 декабря 2021 в 8:32

Номера так себе, обычные.
4 вида завтраков, которые очень скудные, отлично подойдут развечто девочке которая сидит на диете.

Роман
28 ноября 2021 в 17:24

Хороший готель. Привітний персонал. Дуже смачно в ресторані. Боб гуляш це щось неймовірне) Рекомендую.

Назарий
15 ноября 2021 в 12:24

Номера чисті персонал супер, це єдині з плюсів. Старі меблі та техніка, номери без кондиціонерів, страшні старі душові кабіни, рушники вже зачовгані. Совковість в кожному квадратному метрі.

Iwanka
30 марта 2020 в 21:16

Взагалі не погано, ресторан і 1поверх красиві, новий дизайн. Що не скажеш про номери. Брали пів-люкс, ніби попали в 90-ті (на той час це був крутий ремонт)

Нина
29 февраля 2020 в 4:14

Досить вдале місце, щоб зупинитись у центрі міста. Приємний персонал, непогані фуршети, нормальна кава. Номери чисті, з великими вікнами, зручна вбиральня. Прибирання в номерах, заміна білизни та рушників щодня.
З мінусів - не побачила в номері внутрішнього телефону та табличок "не турбувати", поганенька внутрішня звукоізоляція (дуже чутно, коли хтось спілкується в коридорі, навіть, якщо це в його іншому кінці), а також не полагоджені тріщини в стінах біля дверей, що виглядає трохи дивно.

Женя
22 февраля 2020 в 8:50

Відремонтовані номери хороші, сніданки хороші, персонал привітний, при потребі завжди допоможуть.

користувач
12 февраля 2020 в 19:00

Здесь неплохо обслуживают - быстро, и ориентируются по блюдам, могут дать совет и помочь подобрать напитки. Заказ принесли быстро. Есть желание вернутся ещё и советовать другим.

Алекс
04 февраля 2020 в 22:00

Місце розташування добре але номери відрізняються, один раз знімав номер стандарт все чудово сучасний ремонт, через певний час зупинився знову заселили в якісь совок (Сніданки гарні.

Глеб
02 февраля 2020 в 2:09

Отель бронировал напрямую через сайт отеля. Понравилось абсолютно все, чистый и уютный номер, удобное расположение гостиницы и вкусные завтраки. Отлично отдохнул после тяжелого рабочего дня в командировке, практически как дома. Чистота в номере идеальна, и сам номер соответствует фото. Сотрудники очень милые и приветливые, с удовольствием в следующей командировке остановлюсь в отеле «Украина»

Анна
15 января 2020 в 17:20

Єдиний плюс - розташування готелю. Не знаю за що Фреймут рекомендувала цей готель в 2016 році. Сніданок жалюгідний. Душова кабіна протікає, душ на стіні не фіксується але не регулюється, тому постійно потрібно тримати в руках.
В номері немає телефону
мінібар пустий
Халат лише за гроші
Немає сейфу і чайника
Немає кондиціонеру, лише вентилятор. Мило в диспенсерах є вигідним і дешевим варіантом для готелю але не для клієнтів, адже неможливо ознайомитися зі складниками миючих засобів на випадок присутності алергії.

Елена
29 декабря 2019 в 7:51

На сніданки — досить широка шведська лінійка на будь-який смак. Єдине, що зала не дуже велика, тож обирайте 'непопулярний' час, коли більшість гостей ще сплять.

Елена
28 ноября 2019 в 10:45

В номерах є якісна душова косметика у дозаторах, а не в окремих стіках, фен є не у кожному номері — уточнюйте, також є холодильник, телевізор, у холодну пору року номери добре опалюються та на додаток ще є вентилятор. Простора і висока (що зручно для довгих речей) шафа, коврове покриття на підлозі чистеньке, постіль також як нова і біленька. На сніданок хороша шведська лінія (каші, страви з яєць, сири, м'ясні вироби, фрукти, овочі, солодощі, випічка та кава/чай). Співробітники на рецепції дуже ввічливі та опікуються кожним гостем.:)

Александр
22 ноября 2019 в 1:56

Перебували в готелі, та, відповідно, користувалися послугами ресторану. Пишу відносно львівських: ціни демократичні, оформлення та сервіс хороші, посуд в чудовому стані, їжа хороша. Однозначно раджу мешканцям та не тільки.

Дмитро
15 ноября 2019 в 1:39

Як було написано нижче, до цього Готелю у Луцьку важко придертися - все на хорошому європейському рівні. Із мінусів тонкуваті стіни через, які можна чути шум від ліфта (залежить де знаходиться ваш номер). Ціни звісно не малі- від 680 грн станом на 3.09.2019 за одномісний номер 1-шої категорії та закінчується 2 200 грн за Люкс, але за якість, умови проживання та безкоштовні сніданки - шведський стіл (7.30 - 11.00 хв) + чай/кава - треба платити. На 0 поверсі є нагода сходити на різні SPA процедури.
Якщо будете у цьому місті та є фінансова можливість обов"язково поживіть тут.

Добавить отзыв