UAOTZYV.COM

Orange cafe отзывы

Адрес Ковель, вулиця Незалежності, 98
Телефон +380 (95) 892-22-17
Часы работы 10:00-23:00
Рубрики Ресторан, Пиццерия
Оценка 4.3 24 отзыва
Похожие компании в категории
Клуб Classic — Ковель, вулиця Адама Міцкевича, 14
Ковель — Ковель, вулиця Михайла Грушевського, 8
Дакар — Вербка, вулиця Брестська, 111А
Бочка — Ковель, вулиця Петра Могили, 2

Ресторан Orange cafe отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
14 декабря 2021 в 10:16

Обслуговування на трійку, меню ніби має все, а от в наявності більшої половини немає. Довго не відвідувала це кафе і напевно не скоро його відвідуватиму

користувач
21 октября 2021 в 10:27

Приятно было здесь отдохнуть. Много ярких впечатлений. Мне здесь очень интересно и познавательно. В том смысле, что интересно было тут побывать

Женя
28 сентября 2021 в 17:28

Вчора мали можливість відвідати цей ресторан. Враження самі найгірші. Меню не відрізняється оригінальністю, подача блюд застаріла, а найгірше це обслуговування. Нам подавали по одному блюду на компанію. Ми сиділи голодні і мусили ділитися блюдами, бо одному принесли а іншим ні. Ми цілий вечір сиділи за чекаючи коли нас нагодують
хоч замовили на досить велику суму. Офіціанта з нами не було. Ми мусили шукати її по ресторану. Навіть воду ми мусили замовляти з бару самі, бо нікого з нами в залі не було. Після розрахунку нас ніхто не провів, і я навіть не змогла сказати про незадоволення. Шановний ресторан апельсин. У вас в гостях були поважні гості з Києва і ви опозорили саме поняття ресторанного харчування. Моєму гніву немає меж. Позор вам.

Катя
28 августа 2021 в 13:32

Дуже гарний заклад, атмосфера супер, особливо вражає привітливий персонал, а саме офіціант Марина. Вражає її знання меню, радить найсмачніші страви, дуже раджу всім цей заклад️

Сергій
17 июня 2021 в 2:48

Отличное место в Ковеле. Приветливый персонал, уютное место для отдыха. Цены доступные, блюда очень вкусные. Красивая подача. Быстрое обслуживание. Очень понравилась Белая рыба с овощами, не превзойденный вкус, красивейшая подача! Респект!

Оксана
15 июня 2021 в 18:41

Мне всегда приятно посещать это место. Хорошее месторасположение, обслуживание, в меню можно найти что-то новое и необычное. Сегодня попробовала новый салат. Интересное сочетание.

Микола
01 апреля 2021 в 9:02

Єдине, що мені там сподобалось це те, що вечорі приходив музикант і грав на саксофоні, це надавало атмосфери і створювало свою магію. Їжа звичайна, нічого особливого, навіть гірше середнього, є тільки деякі виключення. Пасти там не дотягують до середнього рівня, звичайні макарони з соусом. Сервіс також підкачав, хоча є привітні офіціанти. Тераса занадто багата на стилі, не можливо відчути атмосферу, яку хотіли до нас донести, немає відчуття комфорту. Зручне росташування в центрі міста. Раджу покращити та допрацювати всі недоліки, щоб хотілось повертатись, а не йти туди бо в класіку чи в іншому заклалі місць немає. І хотілось, щоб жива музика була кожного вечора. Відокремте дитячу зону, адже не всі гості можуть зауважити на присутність дітей і не контролювати своє мовлення (адже це ковель, етикет на низькому рівні) чи навпаки діти можуть заважати дорослим.
Бажаю тільки розвитку в правильному напрямку та успіхів закладу, унікальне місце для даного міста.
3/5 з великою натяжкою за свою унікальність

Діма
09 марта 2021 в 8:33

Дуже смачна кухня! Приємний і доброзичливий персонал! Рекомендуємо відвідати та скуштувати смачні та неймовірно гарної подачі страви

Александр
30 января 2021 в 23:34

Отличное кафе в центре Ковеля. Каждый раз когда там бываю, всегда можно хорошо и вкусно поесть.

Катя
27 января 2021 в 9:41

Були тут минулого тижня, все було супер. Сьогодні прийшли пообідати і були дуже розчаровані. Офіціант не компетентний зовсім: ледве записав замовлення, не продублював нам його, щоб ми підтвердили, що все вірно. Приніс на 2 салата більше і доводив, що ми це замовляли, погодились взяти з собою, щоб просто довго не сперечатись. 6 людям замовлення повністю винесли, а от на ще одну людину кухня вирішила "підзабити", тому винесли салат і рибу вже тоді, коли всі з нас пообідали. Ніяких елементарних вибачень ми не почули. Порада адміністрації, так як сама працюю в цій сфері: проведіть своєму персоналу якісь лекції по правильному обслуговуванню і правильному часу подачі страв.
Як будемо ще раз у ваших краях виберемо, нажаль, вже інший заклад для обіду.

Инна
25 января 2021 в 1:38

Місце в цілому хороше - то я про літню терасу). Частенько змінюється обслуговуючий персонал (офіціанти), тому, буває, деяка затримка з подачею. Але, в цілому, атмосфера не напряжна, гарний, хоча й трохи шумний, фонтанчик, привітні адміни, смачна кухня). Щоб бути серед людей, але мати усамітнення - саме те)

Женя
21 декабря 2018 в 22:44

Персонал надресирований, але кухня і пиво підвели, стейк був як підошва а пиво ніяке (а ціни вище середнього

Оля
17 декабря 2018 в 11:00

Приємно здивована змінами у цьому закладі! Затишний інтер'єр, чудове меню, чітка робота персоналу) Рекомендую усім і обов'язково завітаю сама!

Ксенія
03 декабря 2018 в 19:15

Уютное кафе, есть небольшая зона для детей. Приветливый и вежливый персонал. Широкий ассортимент как по кухне, так и по бару. Вкусно.

Андрій
27 ноября 2018 в 13:31

Цікавий заклад: класний дизайн, смачна кухня, кльова музика, затишна атмосфера, приємне обслуговування персоналу. Рекомендую відвідати цей заклад!

Юлия
16 ноября 2018 в 13:39

Ну для такого небольшого города кухня и обслуживание на уровне и приятным бонусом оказался их чай. Обязательно попробуйте.

Роман
09 ноября 2018 в 4:41

В сравнении с тем как "было" - щас просто супер, кухня, персонал, сервис, туалет.
Желаю рости дальше и в таком духе.
Вкусная кухня. Приятный интерьер.
Советую попробовать "Феджатто".

Женя
05 ноября 2018 в 20:44

Кухня деякі страви були пересолені особенно катлєти як тарань
Музика супер і персонал вічливий

Андрей
05 ноября 2018 в 10:50

Отличное заведение, вкусная кухня, адекватные цены, прекрасная подача и обслуживание, рекомендую всем

Анна
04 ноября 2018 в 16:57

Уютное кафе в центре города, подходит для встреч деловых или встреч с друзьями. Есть бесплатный WiFi. На улице есть терраса. Персонал вежливый, приятный. Тихая музыка. Цены как для Ковеля несколько завышены. Заказ ждали около 15-20 минут.

Добавить отзыв