UAOTZYV.COM

Корона Витовта отзывы

Адрес Луцьк, вулиця Плитниця, 1
Телефон +380 (97) 390-86-88
Часы работы 12:00-22:00
Сайт korona-vitovta.ps.me
Рубрики Ресторан, Ресторан украинской кухни
Оценка 4.6 39 отзывов
Похожие компании в категории
New York Street Pizza — Луцьк, ПортCity, вулиця Сухомлинського
Добра хата — Зміїнець, вулиця Луцька, 37
Столовая Автозавода — Луцьк, Рівненська вулиця, 42
Show Basilic — Луцьк, вулиця Словацького, 7

Ресторан Корона Витовта отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
23 октября 2023 в 8:14

Дійсно смачно і хочу прийти спробувати інші страви. Вареники вразили неймовірним смаком і формою. Борщ на буряковому квасі з білою сметанкою
А ще мене вразив інтерʼєр, тобто неймовірно зелені живі рослини, які поливають за спеціальними схемами
Дякую за роботу! Мені було дуже тепло у вас!

Наталия
03 октября 2023 в 15:56

Провела прекрасний вечір в родинному колі, страви дуже смачні, офіціант порадила червоне сухе, усім задоволена, рекомендую для відвідування

Vira
13 сентября 2023 в 2:17

Сьогодні були в ресторані, дуже все сподобалось! Телятина з лисичками, неймовірна ніжна. Окрема власність офіціанту Соломії, сервісі на найвищому рівні, до нових зустрічей.

Игорь
19 августа 2023 в 9:22

Неоднозначне враження.
1. Локація та інтерʼєр чудові
2. Ціни зрозумілі бо гарна локація та інтерʼєр
3. Офіціанти стараються
4. Їжа (бограч, деруни, шашлик з сома) - приготування та смак посередній. Не в захваті
5. Жирні мухи літають та повзають по вікнах
6. Вигляд та подача страв посередня

Женя
11 августа 2023 в 16:31

Прекрасне місце, куди повертались за коротку поїздку кілька разів. Всередині, правда, часто були бенкети, і ми займали столик на вулиці. Офіціанти завжди ввічливі і готові не тільки допомогти з вибором страви, а ненав'язливо з дитиною спілкувалися, пропонували нам пледи. Кухня дуже смачна, навіть трав'яний чай! Подача ресторанного рівня, а ціни (особливо порівнюючи з Києвом) дуже помірні. Хочеться повернутися іще!

Елена
11 августа 2023 в 11:29

Мої щирі рекомендації, після тривалої і спраглої екскурсії по Луцькому замку, зайшли в оазис, приємний інтер‘єр і смачнюща кухня залишили незабутні враження. Була з донечкою, вона дуже перебірлива в їжі, для неї замовила салат з лососем і авокадо і фірмовий десерт, собі суп з лисичками і паштет з грінками, облизали навіть пальці, вже хочеться знову приїхати. Так тримати!

Ярослав
07 августа 2023 в 5:05

Надзвичайно смачно та атмосферно.
Дуже смачна грибна юшка та печеня з лисичками.
Гарний сервіс

Radioactive
05 августа 2023 в 18:31

Чудова локація, сервіс на 100/10. Замовляла крім борщу, до якого нема питань, мʼясні вареники, в яких тісто було трохи тугувате і на тарілці позалишала шматочки, не збиралася жалітися, офіціантка це помітила, уточнила і пообіцяла передати кухні. При цьому дуже ввічливе спілкування і професіоналізм. Тому не дивлячись на маленький мінус з варениками, враження чудові.

Кристина
18 апреля 2022 в 1:23

Шкода, що змінились власники. Страви стали несмачними, вибір дуже малий. Навіть напівсолодкого шампанського немає, глрілки нашої Хортиці немає, а якщо своє -то 300 грн за відкриття. Стало так незатишно. А такий був раніше класний заклад.

Алла
16 апреля 2022 в 12:41

Очень, очень хорошее место. Потрясающий вид на замок, атмосфера самого заведения и просто шикарная кухня при очень приемлемых ценах

Владимир
05 апреля 2022 в 16:44

Все супер, ехали из Минска в Буковель, заехали поужинать. Атмосферное место, еда вкусная. Есть что поесть детям. За быструю подачу и сервис 5 из 5

користувач
04 апреля 2022 в 18:48

Після реконструкції кухня ДУУУУЖЕ смачна, персонал ПРОСТО МОЛОДЦІ, одне, навіть не зауваження, а прохання, поверніть назад дошку з автографами і старі столи з кріслами чи змініть нинішні на щось більш величніше, а також картини князів поверніть, всежтаки ви не звичайний ресторан, а «Корона Вітовта», а це місце зі своїм шармом і історією.

Ксенія
16 марта 2022 в 20:23

Сам заклад дуже колоритний. Місцерозташування - просто бомба! Страви і подача - розкіш! Але є трохи зауважень до роботи персоналу. Якось млявенько. Робили попереднє замовлення на конкретний час, щоб поїсти одразу після екскурсії. Прийшли і все одно ще досить довго чекали. Трохи плутанини зі стравами було. Команда - це обличчя бренду. Треба працювати з персоналом.

Сашко
08 марта 2022 в 18:12

Дуже вдало відтворена атмосфера середньовіччя в інтер'єрі. Цікаве меню з дуже небанальними стравами. Можна скуштувати оленину, вугрів, шашлик із сома. Багато страв сучасної української кухні без шароварщини і банальностей. Щоправда чек тут буде вище середнього.
А ще тут смачні наливки

Kona
01 марта 2022 в 0:32

Приємне місце для відпочинку. Гарне обслуговування, цікаві блюда з претензіями на оригінальність Рекомендуємо.

Катерина
23 февраля 2022 в 16:23

Об этом месте можно написать много хороших слов. Особый дух и атмосфера царит в этом ресторане. Вкусное и оригинальное меню, прекрасный интерьер, чисто и ухожено все, официантка профессионал своего дела и просто милая девушка. Если вы планируете поездку в Луцк, обязательно зайдите в "Корону Витовта" и насладитесь хорошей едой и напитками! Лично я не нашла ни единого недостатка. Браво!

Саша
18 февраля 2022 в 3:24

Салат из кролика и креветок: это на всю тарелку 2 креветки, 3 волокна (миникусочка) кролика. Остальное трава, листва, ботва и почти 200 грн за тарелку. Однозначно брать не стоит.

Вадим
19 января 2022 в 19:48

Дуже приємне враження від ресторану, починаючи з сервісу та інтер'єра, та закінчуючи їжею. Замовлял качку су-від та стейк на меду. Стейк дуже ніжний, але мені більш подобається фактурне м'ясо. Також була класна подача, із димом під ковпаком. Дуже приємна і ввічлива офіціантка. Можу сміливо рекомендувати

Кирилл
05 января 2022 в 17:21

Отличное заведение, мало того, что прямо рядом с замком, так оно еще и само внутри под замок стилизовано, свечи, точечная подсветка, красиво. Отличная кухня, прям вкусно, мы оценили. Персонал, от встречающих до официанток тоже безупречен, внимательные. Подача блюд с аристократичным оттенком, котелок, тарелочка, интересно. Как для совокупности плюсов - очень демократичные цены.

Саша
17 декабря 2021 в 1:28

Обслуговування на високому рівні, півник кукле з подушкою з шпинату просто бомба, а за морозиво з горгонзолою можна душу віддати.
Кава теж дуже достойна. Приємна атмосфера, яка переносить у середньовіччя.
Хочеться повертатись знову і знову)

Добавить отзыв