UAOTZYV.COM

Колобок отзывы

Адрес Княгининок, вул. Соборна, 73
Телефон +380 (50) 358-77-22
Сайт kolobok.lutsk.ua
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.6 26 отзывов
Похожие компании в категории
Аліса — Світязь, вулиця Жовтнева, 109А
Сосновий Бір / Сосновый бор — Світязь, вулиця Набережна, 145
Готель Ягодин — Старовойтове, Прикордонників вул. 6, вулиця Прикордонників, 6
Patio di Fiori — Луцьк, вулиця Кравчука, 13

Отель Колобок отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
22 июля 2023 в 15:10

Неочікувано тихий і затишний готель з бездоганним сервісом, затишними номерами і чудовим привітним персоналом.

Олена
06 октября 2021 в 13:18

Дуже рекомендую цей готель як для власного відпочинку, так і для роботи, зокрема юридичних осіб. Ми з колегами залишилися задоволеними, бо дуже якісна комунікація з адміністрацією готелю, фаховий персонал і приміщення побудоване та облаштоване згідно з готельними стандартами, а також дуже продумано облаштована територія двору. Особливу високу оцінку від мене заслуговує хороша звукоізоляція, бо можна нормально виспатися не чуючи сусідів. Страви з ресторану завжди свіжі й смачні. Приємним бонусом стала тераса - на ній два розкішних комплекти гойдалки та літні дивани, де можна зависнути на години.

A Brunko
02 сентября 2021 в 6:31

Останавливались в этом отеле. Очень все понравилось. Комфортные, аккуратные и качественные номера. Хороший набор в минибаре (не часто такое встречается в этом бюждете). Вкусная кухня в ресторане! Следующая командировка- только отель Колобок

Тетяна
01 сентября 2021 в 19:11

Дуже-дуже смачно! Брали деруни з грибною підливою, голубці, млинці з сиром і шніцель- усе було смачно! Також хороший, затишний дворик, де можна поїсти. Є дитячий майданчик, щоб забавити дитину) Персонал привітний і доброзичливий - молодці! Ціни теж цілком адекватні, тим більше за справді смачні страви! Дуже сподобався заклад! Власні за якісне обслуговування та смачну кухню!

Саша
13 июля 2021 в 6:49

Доброго дня! Зупинявся в цьому готелі. Проживав в 19 номері. Хотів би відзначити професійність та відповідальність в роботі адміністратора Маші Блащук. Дуже відповідальний адміністратор, ввічливо та доступно розповіла про готель та варіанти номерів, правильно підібрала варіант, який повністю мене влаштував. Відразу видно фахівець своєї справи. Дякую. Рекомендую!

Мария
24 июня 2021 в 16:10

Зупинялися поїсти з дороги. Розташування біля траси, тихо і спокійно, страви смачні, гарна подача.

svobodaSV
13 июня 2021 в 18:12

Ночував з 18 на 19 жовтня в "Люксі" номер 15. Прекрасний просторий чистий номер. Негативний відгук ставлю через адміністратора, яка чергувала в готелі. Хамка і непрофесіонал, яка всім своїм їством ненавидить гостів "ЛЮКСІВ". Не назвалася як до неї звертатися, допомагала розібратися з телевізором з таким невдоволенням, ніби це приватна послуга, яка не входить в службові обов'язки. Адміністратор напевно забула, що допомога гостям це її прямий обов'язок.
З вечора замовив сніданок в номер на 8.00.
. 8.15 нагадав - реакція чорний негатив!
. 8.30 повторно нагадав за свій омлет. - реакція практично приватна образа, за претензію, повне не розуміння, що я від неї хочу, і хамство і грубість. і заява, що це не входить в її обов'язки? !? !? !
Шановні власники, величезне прохання звернути УВАГУ, на такого працівника як Марія- (так її називала прибиральниця) яка псує імідж закладу.

Дмитрий
13 июня 2021 в 3:04

Отличный сервис, современные и удобные номера, доброжелательный и ответственный персонал, очень вкусная и разнообразная еда, все нравиться, если на ночлег и отдохнуть, то только сюда.

Юлія
11 июня 2021 в 23:24

Зупинялися в готелі на декілька ночей. Затишний готель, чистий та охайний номер, смачна кухня, привітний та вічливий персонал, чудове керівництво яке має індивідуальний підхід до кожного відвідувача, за це окреме дякую!
Однозначно рекомендую!

Саша
22 мая 2021 в 21:40

Відпочиваючи в ресторані, був приємно здивований сервісом та супер смачною кухнею! Дякую Вам за гарний настрій:)

Ира
17 декабря 2019 в 16:39

Прекрасное место. Всегда здесь ночуем, если долгая дорога домой. В отеле чисто, красиво и уютно. В номерах тепло, всегда прибрано. В ресторане вкусная еда, можно даже поесть ночью, если заранее сделать предзаказ. Рекомендую.

Андрій
15 октября 2019 в 19:27

Випала така нагода відвідати даний заклад. Затишно, спокійно, легесенько музика. Літня тераса. Офіціант дівчинка (не пам'ятаю імені) дуже привітна, приємна в спілкуванні, добре знає меню даного закладу. Вартість обіду нам з другом становила 300 грн, що не є дуже дорого для даного закладу. Зручне місце розташування, парковка. Туалет надиво чистий, без сторонніх неприємних запахів. Заклад рекомендую, особливо людям які вирішили поїсти дорогою в Луцьк або з нього.

Ксения
10 октября 2019 в 9:41

Проживаю второй раз в этом отеле. Уютные номера. Проживала в полу люксе, но к сожалению, номер был не очень просторный. Просили поменять, но все было занято (хороший ресторан. Внимательный персонал. Только маленький выбор блюд на завтрак. С радостью вернусь снова сюда!)

Наталия
18 сентября 2019 в 4:58

Чудове місце! Затишне місце! Дуже привітні офіціанти! І неймовірно смачна кухня! Хотіла залишити тут фото, але так швидко все з'їли, що вже зробити цього не можу дякуємо дуууже! Обов'язково повернемося!

Саша
27 декабря 2018 в 18:04

Не зважаючи на назву дуже хороший готельчик. Є ресторанчик котрий працює цілодобово. Вихований та привітний персонал. Парковка, охорона.

Вячеслав
20 декабря 2018 в 0:15

Справді гарний рівень, привітний персонал, дуже (!) смачна кухня.

Су-від просто фантастичний! Раджу заїхати дорогою. Час очікування м'ясних блюд на "друге" - 20-30хвилин, перше приносять досить швидко

Ціни складно назвати низькими, але це того дійсно варте

Алина
11 декабря 2018 в 20:43

Готель середнього рівня, 6 номер хороший, є пантус та номер для інвалідів на першому поверсі (дуже скромний і неприємний запах від ковроліну). Кухня смачна, сніданки в ціну номера не входять.

Женя
05 декабря 2018 в 20:46

Ліжко двохспальне дуже мале та сильно не зручний матрац, спиш як в ямі) Номер чистий, проте це швидше не готель, а мотель, який 700 грн. Не коштує! Сніднанки в ціну не входять! Загалом вийшло 700 грн + 200 грн сніданок! Як на мене 900 грн за мотель при дорозі, який знаходиться за 4 км від Луцька задорого! Хочу сказати, що персонал дуже пивітний та доброзичливий на 5+!

Ангеліна
01 декабря 2018 в 10:51

Дуже чисто у номерах та самому приміщенні. Привітний персонал. Смачна кухня. За добу тепер потрібно заплатити 807 грн. Ціна піднялась на 100 після нр.

Сергей
23 ноября 2018 в 3:32

Остановились здесь семьей на одну ночь. Всё очень понравилось. Отзывчивый и приветливый персонал. Чисто и уютно. Включен завтрак. Своя парковка. Не дорого. Рекомендую.

Добавить отзыв