UAOTZYV.COM

Клуб Classic отзывы

Адрес Ковель, вулиця Адама Міцкевича, 14
Телефон +380 (99) 075-12-22
Часы работы 11:00-00:00
Сайт classic.com.ua
Рубрики Ресторан, Боулинг, Бильярдный клуб
Оценка 3.9 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
М'ясо та фольклор — Ковель, вулиця Адама Міцкевича, 10
Броварня — Ковель, вулиця Адама Міцкевича, 14
Похожие компании в категории
Orange cafe — Ковель, вулиця Незалежності, 98
Ковель — Ковель, вулиця Михайла Грушевського, 8
Дакар — Вербка, вулиця Брестська, 111А
Бочка — Ковель, вулиця Петра Могили, 2

Ресторан Клуб Classic отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлія
13 декабря 2021 в 8:46

Нажаль. Великий жаль. Відгук негативний. Замовила картопляні кріпси з беконом та цебулею. На питання скільки має бути бекону в страві. Відповідь геніальна: "Ми не знаємо"
Бекуну в страві було 4 кусочки. Я наїлась картоплі смаженої за 105грн. Кухар був шокований таким запитанням. Страву чекала 45хв. Хоча страва на фото апетитно гарна на сайті. Насправді принесли ГЕТЬ інше

natallia
20 января 2020 в 4:29

Были в Ковеле проездом, искали место быстро пообедать с младенцем. Уютный дизайн, быстрое обслуживание, отзывчивый персонал. Брали пасту карбонара, салат, чай. Все горячее, вкусное, очень понравилось. Заказ принесли очень быстро. Есть стульчик для кормления, столик для рисования для детей постарше. В общем, были приятно удивлены!

Анна
25 ноября 2019 в 11:53

До адміністрації Сім'ї ресторанів Classic
Для чого ви проводите гастро вечори?
Для того, щоб "мєсна еліта" мала де зробити модні фоточки в інстаграм і панти в тусовці покидати. Більшості із людей, які відвідують цей захід абсолютно все рівно що і для чого ви ним подаєте, що там говориться, хоть комплексний обід подайте, аби фоти прікольнінькі.
А людям, які справді цікавляться їжею, які хочуть бути тут для спілкування із спікером, у яких є запитання по темі до бренд-шефа йдіть нафіг, бо у нас немає місця!
Ви в п'ятницю ввечері повністю закриваєте М'ясо, що доречі мабуть дуже рентабельно, і у вас немає місця на гастро вечір? !? !
Просто відвертає від такого ставлення до гостей.
Ці заходи повинні бути максимально доступні для всіх!

Оксана
23 ноября 2019 в 14:36

Сиділи з друзями, зробили замовлення (при невеликій кількості відвідучачів), чекали неймовірно довго, в кінцевому результаті нам принесли повністю холодну піццу (при тому, що на доставку піццу привозять завжди гарячу), тож офіціант просто забула нам її вчасно принести, ледь дель теплу пасту, теплий сік (без трубочок, бо заклад за екологію‍️), чудово, будьте екологічними та закупіть у заклад трубочки не з пластику. І таке ж ледь тепле "американо з молоком", яке більш було схоже на еспресоо з молоком (щоб ви розуміли чашка була величезна, а на дні трошки кави). Єдине, що порадувало дуже смачний був чай обліпиховий.

Сова
06 октября 2019 в 9:31

Хороший интерьер, хорошая кухня. Если ви решили зайти в этот ресторан, то знайте что здесь очень хорошее место для отдыха и с детьми, и в группе друзей.

Сергей
14 декабря 2018 в 1:24

Отличное кафе, на уровне столичных ресторанов этого уровня. Цены низкие, еда вкусная, обслуживание приятное.

Саша
04 декабря 2018 в 21:23

Очень приятное место, достаточно высокий уровень обслуживания, и очень вкусные пиццы, можно смело сказать лучшее заведение в Ковеле)

Владислав
03 декабря 2018 в 12:44

Все шикарно, самая вкусная пицца)
Цены не высокие, обстановка хорошая, правда иногда официанты тупят жестоко, а так отлично)

Сергей
01 декабря 2018 в 6:04

Цена соответсвует качеству. Всегда сюда забегаем перекусить. Вкусная кухня. Даже в туалет нестрашно зайти)

Олег
29 ноября 2018 в 23:11

По вечерам очень людно - нужно бронировать столик. Есть боулинг, бильярд, кальян бар. Кухня и бар посредственные, цены выше средних по городу.

Людмила
03 ноября 2018 в 21:12

Класик это вкуснейшая пицца, классный боулинг, приятные цены. Я очень люблю это место. Как-то пришли с друзьями на боулинг, с нами был ещё ребенок, так мы дорожку ребенку взяли ещё на 20 минут отдельную, с бортиками. Счастью не было предела) Официанты на высшем уровне. Мне нравится. Часто бываем, ещё ни разу не было проблем с пищеварительной системой) В Ковеле это лучшее заведение.

Александр
28 октября 2018 в 0:02

13.07.2018 вечером по дороге решили заехать и перекусить со своими друзьями иностранцами, т. к. По отзывам хорошая оценка. Но к сожалению наше ожидание было напрасное, ведь такого сервиса я ещё не видел даже в самой глубинке Украины, а именно:
1. Принесли самый дорогой набор суши в котором больше присутствовало роллов со скумбрии.
2. Когда пришлось рассчитываться (у меня была карточка) мне пришлось выстоять очередь из официантов и при этом выслушать от кассира не приятные возмущения, когда я попросил быстрее обслужить.
Пожелаю собственнику только одно- гнать вон такой персонал, так как залог успеха является сервис.

Роман
20 октября 2018 в 22:21

Все супер, уровень обслуживания европейский, не побоюсь этого сказать. Интерьер, комфорт все на своем уровне, единственное это цены не совсем низкие но для приезжих людей - думаю это не будет большой проблемой.
Для местных минус еще в том что очень часта смена персонала, только привыкнешь, как опять стажер. Опять же таки это говорит о том что персонал имеет определенные задачи и планки.
Понравились, самая лучшая пицца в области, вкусно готовят.

Микола
25 августа 2018 в 20:59

Смачна піца. Гарне обслуговування. Були різними кількостями осіб. Все влаштовувало. Є доставка на дом.

Наталія
23 августа 2018 в 21:45

Були у Вашому закладі компанією з 7-9 чоловік на день Ковеля 1,07,18, сіли при вході за перший стіл зліва (з величезним диваном), приблизно в 13 год, відповідно на всю компанію дали лише 1 меню (я розумію, багато людей, меню завжди на такі свята не вистачає), але так вийшло, що я прийшла найпізніше, не встигла навіть переглянути меню, як до нас підійшла офіціантка (чорнява з хвостиком, не пам. Ятаю як звати, можливо Вікторія, не впевнена). Коли компанія зробила замовлення, я попросила у офіціанта, щоб не забирати її час, замовити пізніше, так як я ще не визначилась. І що ви думаєте? У відповідь я почула: "У нас так не можна замовляти". Я ще здивувалась, як це не можна робити дозамовлення?
Так як я працювала офіціантом півтора роки, але не у Ковелі, я знаю, що можна офіціанту і гостю, а що ні і знаю всі стандарти обслуговування, зустрічі гостя, подачі меню і т. Д. Я не зробила замовлення відразу, ну тоді коли вона підійшла вдруге, пізніше вона все таки його прийняла від моїх друзів, але настрій був жахливий
Крім того, спочатку моїм друзям подали 2 піци (очікували не довго 30хв), а потім коли ми їй нагадали ще через хв 5-7 подали напої. Обслуговування не сподобалось. Могла б кликати адміністратора чи просити книгу скарг, але знаєте, свято не для того роблять, щоб з кимось сперечатись та сваритись. Інші офіціанти були привітні, та і адміністрація мені завжди подобалась. Думаю визначити, хто нас обслуговував легко, так як кожен день розділяють умовні зони обслуговування кожного офіціанта. Це найкращий заклад у Ковелі, але за якістю обслуговування потрібно трішки краще слудкувати і покращувати.

Добавить отзыв