UAOTZYV.COM

Гости отзывы

Адрес Брище, Село
Телефон +380 (95) 001-75-00
Часы работы 12:00-22:00
Сайт direct.me/gosti
Рубрики Ресторан, Банкетный зал, Общественный плавательный бассейн, Сауна, Футбольное поле
Оценка 4.1 27 отзывов
Похожие компании в категории
Зелений гай — Копачівка, Pershotravneva Street, 1A

Ресторан Гости отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
25 августа 2023 в 17:42

Сам заклад і кухня - непогані.
Але от відношення адміна Таміли - мене привело в шок!
Перший раз бачу в закладі такого рівня - настільки хамовите відношення в сторону відвідувачів

Таке відчуття, що одне лишнє прохання, або слово - і адмін перейде на ненормативну!

Перегляньте сервіс закладу, будь ласка!

Соломія
08 августа 2023 в 7:08

Доброго дня, сьогодні відвідувала заклала Gosti, Обслуговування персоналу 0, сиділи за столиком 15 хв меню так і не отримали, вхід з собаками дозволено, але коли 2 маленькі собаки мальтійські болонського сиділи біля нас нам сказалати опустити їх на підлогу) Цікаво чи мамам які садять своїх дітей і діти тут пісяють теж так говорять! Але це все ще не великі проблеми коли адміністратор підійшла і почала говорити РОСІЙСЬКОЮ це ЖАХ ми живемо в УКРАЇНІ! Водичку доя собак теж чекали пів години. Відношення що до собак що до людей халатне)

Павел
06 августа 2023 в 5:37

Багато разів відпочивав і працював у цьому закладі. Це дійсно райський куточок де можна відпочити та насолодитись атмосферою та затишком природи. А літом ще й чудово відпочити на басейні в сосновому лісі.

Юлия
28 июля 2023 в 6:45

Просто ЖАХ! Чекали ГОДИНУ своє замовлення (нещасну котлету, кебаб, картоплю і овочі гриль), при цьому коли ми прийшли нам сккзали: «у нас бенкет, ваше замовлення буде готове через 30 хвилин аж, може 20. »
Добре, чекаєм 40 хв - нам кажуть ще 15. Чекаєм 15 - нам кажуть 7-8 хвилин. Кажу: «добре, якщо через 8 хв не буде - ми уходимо». Звісно, нічого немає і ми уходимо ГОЛОДНІ ІЗ РЕСТОРАНУ.
Там і справді був бенкет, потім на всю катушку ще й музика була - інших гостей не питають, чи норм їм в кабаковому балагані сидіти, головне бенкет обслужити. Але поки ми сиділи уже чекали замовлення - стіл поруч був пустий, туди сіла сімʼя, зробили замовлення і десь через 30-40 хв вони всі уже їли. А нас двох не могли обслужити годину. Хоч би якийсь комплімент принесли як в «хлібСіль» роблять, то і час непомітно плине, а тут змарнували ГОДИНУ нашого часу, коли мені сьогодні треба їхати в поїздку і хотілося час з чоловіком провести в ресторані, так із 2.5 годин - 1.5 години (дорога з луцка і в луцьк ще пів години до години очікування замовлення) ми втратили на цей безтолковий кабак НІ НА ЩО! Навіть непафосний 4rest - при будь якій загрузці закладу, навіть коли немає вільних місць - за пів години вже накритий був би стіл смачною їжею!
Морити голодом гостей і надавати марні обіцянки, недійсну інформацію про обслуговування - це напевно норма для них. Ні в жодному ресторані в житті мене не обслуговували ГОДИНУ! До того ж так і не принесли нічого, не намагалися владнати ситуацію, не запропонуввли комплімент/перекус за таке довге очікування, а просто морозили і обіцяли кожен раз нове. Це саме мерзотне обслуговування. За їжу теж одиниця бо її НЕ БУЛО! Як і совісті у працівників, ФУ!

Диана
15 июля 2023 в 18:21

Відпочинком, цілком задоволені, але музика грає дуже гучно, декілька раз робили зауваження що не потрібно так гучно вмикати в такий час (хай грає фоном) але через годину знов гучно

Володя
03 апреля 2020 в 23:05

Шикарне місце, розташування у сосновому лісі, що створює заворожуючу атмосферу. Професійне обслуговування, є жива музика. Рекомендую

Юлия
25 марта 2020 в 15:41

Случайно заехали пообедать из любопытства к новым для нас местам и были приятно удивлены. Еда вкусная, необычная подача супа, хорошее оформление, официанты старались. Видно что над заведением работают. Обязательно вернемся!

Оксана
24 марта 2020 в 1:23

Чудовий заклад! Дякую адміністратору Вікторії за професійний підхід до організації нашого свята!

Женя
29 февраля 2020 в 16:59

Чудовий заклад, смачна кухня, дуже привітний персонал, особлива подяка офіціанту Всеволоду. Дякуємо за чудово проведений відпочинок, все було супер

Іванна
27 января 2020 в 9:40

Дуже гарне і спокійне місце. Шикарний РЕСТОРАН! Смачна кухня. Ввічливий персонал. Невимушена атмосфера. Гарна музика.

Надежда
04 января 2020 в 11:50

Смачна кухня, величезна територія, де можна гарно провести час як в сімейному колі, так і в колективі.
Дуже зручне розташування залів, які дозволяють різним компаніям ізольовано один від одного відпочивати. Новий рік, день народження чи коопоратив в любу погоду вдасться в цьому затишному місці. Є зони для розміщення кендібару, фотозони, танців.
Одним словом, гарна концепція закладу і смачна їжа надають йому популярності, незважаючи на віддалене розташування від центру міста.

Ирина
22 августа 2019 в 15:43

Заїхали сюди трішки відпочити в дорозі і були приємно вражені атмосферою закладу та смачними стравами. Вареники з кроликом - смакота нереальна!

Ігор
12 июня 2019 в 4:40

Напишу коротко. Місце, дизайн закладу, кухня на висоті, тому й організовували свято в “GOSTI” (власники постарались). Але враження погіршується коли переплачуєш з 40 тис грн загального чеку мінімум 13-15 тис (за рахунок вбитого алкоголю яке не замовлялось, а виписалось в догруз так як був власний, додаткової суми банкетного обслуговування яке не обумовлювалось (це 2 тис в нашому випадку, майже тисячу за нарізку фруктів і т. Д) та «допомоги» адміністратора Ірини. Крім того мали попередити, що в залі буде не лише наша компанія. Цього зроблено також не було. Тому рекомендую, як мінімум, не втрачати уважність в цих питаннях.

Давид
23 мая 2019 в 21:51

Ресторанний комплекс справляє гарне враженн від відвідування. Територія комплексу, доволі велика, і знаходиться в лісовій смузі. На території закладу є великий паркінг, ресторан, басейн, дитяча площадка, волейбольне і футбольне поля. Також на території є багато вільного місця яке можуть трансформувати під ваші бажання. В ресторані подавали дуже смачну їжу (на весіллі). Персонал працював дуже професійно, був привітний. Мінусом було те, чо що газон був непокошеним. В загальному, враження позитивні. Рукомендую.

Женя
21 декабря 2018 в 14:44

Святкували весілля сестри.
Дуже смачна кухня, привітний та професійний персонал.
Екстер'єр дуже охайний, дизайнер "постарався на славу", розташований за містом, та в лісі.
Інтер'єр теж вражаючий, декілька залів, один з яких "скляна коробка" виглядає дивовижно. Все чисто та смачно.

Женя
21 декабря 2018 в 10:41

Затишно, гарна природа, смачні коктейлі і піца. Є дитячі майданчики. Чудове місце для відпочинку на природі

Саша
03 декабря 2018 в 4:17

Красивое место, много зелени. Меню на тройку. Обслуживание тоже. Девушка официант не могла ответить не на один вопрос. Половину позиций в меню не было в наличии (

Женя
23 ноября 2018 в 7:09

По перше неочікувано дорого. Далеко від міста. Заклад в лісі тому багато кумарів. Наступний раз цей заклад невиберу.

Катерина
16 ноября 2018 в 7:36

Дуже гарно, смачно, чудово. Але обслуговування не встигає, не прибирає зі столів - не справляється з великою кількістю гостей.

Людмила
14 ноября 2018 в 15:32

Дуже відповідальний і чемний персонал. Смачні страви. Гарна місцевість і все обслуговувуння на найвищому рівні. Ресторанний комплекс для пар з дітьми і просто закоханих.

Добавить отзыв