UAOTZYV.COM

4rest отзывы

Адрес Луцьк, вулиця Кравчука, 15К
Телефон +380 (99) 100-00-15
Часы работы 11:00-23:00
Сайт basilic.ua/cafe-4rest
Рубрики Ресторан
Оценка 4.6 58 отзывов
Ближайшие филиалы компании
На Вогні — Луцьк, просп. Соборності, 16в
Show Basilic — Луцьк, вулиця Словацького, 7
Benedict / Градний — Луцьк, Градний узвіз, 2
Похожие компании в категории
New York Street Pizza — Луцьк, ПортCity, вулиця Сухомлинського
Столовая Автозавода — Луцьк, Рівненська вулиця, 42
Грегори — Луцьк, вулиця Ветеранів, 11б
Ресторан Україна Луцьк — Луцьк, вулиця Словацького, 2

Ресторан 4rest отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марія
25 октября 2023 в 14:42

Дуже гарне місце! Вирішили відсвяткувати свою річницю і недарма. Дуже затишно, смачно, одразу гарне враження справляє дуже приємна адміністратор.

Оксана
12 октября 2023 в 2:47

Дуже затишне місце, чудовий інтерєр, гарний професійний персонал, і гадзвичайно смачна кухня. В рекомендацію.

Тетяна
07 октября 2023 в 11:33

Чудова концепція закладу. Все продумано до дрібниць. Чудовий персонал. Обслуговування на найвищому рівні. Страви, здавалося б, вишукані з якісних дорогих продуктів, чудове меню. Все ніби чудово, тільки шеф-кухар трохи м'яко кажучи не має смаку. Страви виглядають апетитно, але особливого смаку нема. Можливо, кухар був без настрою. і напартачив. Не знаю. Очікували більшого.

Христина
16 сентября 2023 в 9:09

Відвідувала заклад з подругою, були в захваті від кухні та інтерєру, чудове обслуговування

Александра
28 июля 2023 в 1:20

Бургери смачні, особливо сподобалося, що seed and terf було багато креветок. В принципі сподобалося, але Офіціанти трохи розсіяні. Чізкейк взагалі не сподобався, а торт боку форест навпаки смачний.

Михаил
14 июля 2023 в 11:07

Перебування в ресторані 4rest точно залишиться незабутнім. Смачна їжа, неочевидна і дивовижна. Кожна наступна страва – це окрема історія та досвід, який дивує креативністю. Турбота про гостей на найвищому рівні, професійне та доброзичливе обслуговування, весь сервіс вишуканий до досконалості. Ідеальне місце як для особливого побачення, так і для ділової зустрічі

Вова
20 мая 2023 в 15:31

Неодоразаво вечеряємо та обідаємо в цьому закладі. Перед Великоднем купували панатони, теж смачні. Сьогодні обідали сім‘єю: бургер був смачний та прожарка відповідала побажанням, крильця баффало замовляєм завжди - це 1000/10, надзвичайні смачні і соус прекрасно поєднуються між собою, бограч замовляли декілька разів, хотілось би аби більше бульйону, напої та десерти всі смачні, подача прекрасна та ціни відповідають якості та смакам. Інтер‘єр та атмосфора приємні і підходять під концепцію закладу. Персонал привітний та завжди допоможе з вибором справи.

Юстина
09 мая 2023 в 9:27

Були тут з хлопцеммна обіді. Якщо коротко, це ТОП! Затишно, світло, чисто, персонал приємний. Порції великі, ціни адекватні і просто дуже смачно. Любителям сиру - салат з запеченою бринзою. М‘ясо супер! Те ж саме можна сказати і про перші страви (їли борщ і бограч). А шоколадний фондан просто в саме серденько!)

користувач
22 апреля 2022 в 21:48

Що може бути прекраснішим, ніж 4REST? Лише 4REST, який знаходиться в сусідньому будинку ️

Найсмачніша їжа в нашому місті. І найпомітніший персонал <3

Nastia
14 апреля 2022 в 15:51

Інтер’єр та кухня супер, що не скажеш про обслуговування!

обслуговував нас офіціант, на жаль, ім‘я не запам‘ятали, проте це й обслуговуванням не назвеш.

воду, про яку наголосили 2 рази поки робили замовлення, принесли тільки після того як ще раз про це нагадали.
брудні тарілки та стакани стояли на столі доки ми самі не попросили в офіціантів їх прибрати, а стіл витерли самі серветкою.
але найбільше не сподобалось те, що ми прийшли відсвяткувати день народження, за здалегідь принесли тортик і попросили запалити свічки і піднести до столу в кінці вечора. Офіціант просто виніс торт, поставив на стіл, на столі ж до запалював свічки і все. Як на мене, можна було це зробити більш душевно, привітати іменинницю з днем народження, а не просто поставити торт на стіл. А далі ми просто хвилин 10 сиділи з тортом і чекали поки хтось підійде і поріже нам його або хоча б принесуть ножа.

очікували супер сервіс, так як чули багато хороших відгуків, проте не склалось, а дуже шкода, адже як вже писалось вище, інтер’єр на кухня сподобались!

Оксана
07 апреля 2022 в 1:04

На сьогодні - цей заклад найкращий в моєму особистому рейтингу. Ні разу не розчаровувала атмосфера і кухня. Люблю за

користувач
07 марта 2022 в 11:45

Меню довольно интересное и исполнение радует. Заказал бургер с камамбером и чизкейк, был доволен. Мягкие, удобные места, хорошая обстановка. Wi-Fi бесплатный, как и вода с мятой и лимончиком. В общем понравилось

Анна
15 февраля 2022 в 18:16

Сирна дошка дуже слабенька, зате печений камембер - супер особливо горішки смачні гарячі коктейлі.
В офіціантки певно був гірший день або ми були нечемні. Не знаю ‍️ Зате приємна менеджерка (здається Юля). Загальне враження - 10/10. Точно прийдемо ще!

Максим
01 февраля 2022 в 4:06

Коли буваю в Луцьку, щоразу сюди заїжджаю через хороший вибір віскі, однак час би асортимент віскі розширити або хоча б оновити.

користувач
31 января 2022 в 21:13

Дівчинка-адміністратор зіпсувала настрій, замість того щоб провести на до столику, спочатку довго говорила по телефону (ну це взагалі не страшно) якби не але, як тільки прийшли її друзі відразу повісила слухавку і пішла з ними обінаматись «обслуговування». Потім провела нас до столику, який то факту виглядає як гардероб. Хоча ми бронювали і просили затишний столик, а не вид на куртки. Шкода що нема можливості оцінити в нуль.

Andrii
29 января 2022 в 19:18

Незадоволений

Ми прийшли компанією з 20 чоловік, дуже голодні
Почали замовляти

Офіціант, Ігор здається, дуже довго приймав замовлення, довго ніс воду, довго ніс страви

Не попередив, що на бургер, який я замовив потрібно буде чекати годину, ГОДИНУ, КАРЛ

Коли я йому нагада за себе, каже за 7 хв. Буде в підсумку, ще пів години без бургера

Коли принечли, він був холодним, прикро, але це 2

Євгенія
29 января 2022 в 2:34

Привітний персонал, затишна атмосфера, смачна їжа, яка швидко подавалась, страви такі ж як на фото з сайту закладу, після візиту залишились приємні враження.

User
22 января 2022 в 14:08

Красиво, чисто, вкусно, нет навязчивой, громыхающей из дешевых шипящих колонок музыки. Заведение будто бы выше среднего, но цены не зашкаливают, нормальные. Единственный нюанс – иногда нужно ждать. Вчера бургеры несли больше часа вместо заявленных 10 минут, объяснили большой посадкой и новичками на кухне, извинились и предложили скидку. Острые углы сглаживают полюбовно.
В остальном всё хорошо.

Яна
12 января 2022 в 5:20

Гарне місце, приємні офіціанти і смачна кухня, для вечері у колі друзів чи з коханим саме те що треба 5+!

Слупко
01 января 2022 в 1:34

Тут усе мега смачне і фірмений бургер 4rest з мідл прожаркою, капучіно з кокосовим молоком, індичі сосиски це взагалі космос, індиче філе з овочома гриль. Це якщо говорити про меню. Також варто звернути увагу на обслуговування, офіціанти завжди привітні і завжди є коли потрібні. В закладі затишно, можна проводити як бізнес зустрічі так і просто прийти з ноутом і попрацювати за обідом. Усе на найвищому рівні. Ви круті, продовжуйте в цьому ж напрямку.

Добавить отзыв