UAOTZYV.COM

Yuskova Architects - Дизайнер інтер'єру у Вінниці

Адрес Вінниця, вулиця Архітектора Артинова, 46
Телефон +380 (96) 487-44-42
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт yuskova.com.ua
Рубрики Дизайн-студия
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Arsmoon Digital Agency — Вінниця, вулиця Соборна, 44, офіс, 5
PotolokMaster — Вінниця, просп. Космонавтів
UAXS - Ukrainian Xtreme Solutions — Вінниця, вулиця Пушкіна, 11

Yuskova Architects - Дизайнер інтер'єру у Вінниці отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олеся
22 октября 2023 в 6:38

Коли постала потреба у розробці дизайн проекту помешкання - зрозуміли на скільки важливо знайти дизайнера - «свою людину». Саме Анастасії вдалось відчути та втілити у дизайні усі побажання кожного члена нашої сімʼї. Чекаємо з нетерпінням реалізації дизайн проекту)

Andrii
26 июля 2023 в 17:37

Хочу висловити велику подяку Анастасії за створення дизайну нашого житла. Професіоналізм та вміння розуміти потреби клієнта - це те, що відрізняє її студію від інших.

З самого початку Анастасія виявила величезну увагу до деталей, що дозволило створити для нас затишний та комфортний простір для життя. Її здатність втілити наші мрії в реальність дійсно вражає.

Надзвичайно цінуємо її дбайливе ставлення до наших потреб та бажань. Вона не просто створила ергономічний і функціональний інтер'єр, а й внесла душу в наш дім.

Алла
16 мая 2023 в 5:18

З Анастасією дуже приємно мати справу. Дає слушні поради та є справжнім фахівцем у сфері дизайну інтер'єру. Має чудовий смак. Дякую за співпрацю!

Deerq
10 мая 2023 в 11:05

Гарна робота по проектуванню.
Вчасно виконаний проект з врахуванням усіх побажань.
Однозначно рекомендую.

користувач
21 ноября 2021 в 15:45

Замовили проект квартири, з двома вбиральнями пральнею кухнею-вітальнею, спальнею і дитячою кімнатою. В Premier tower Вінниця. Вийшло краще ніж очікували, Анастасія відразу зрозуміла що нам потрібно. ДЯКУЮ!

Диана
19 ноября 2021 в 17:22

Дуже рідко залишаю відгуки, але в даному випадку просто у захваті. Це мій перший досвід із дизайнером. Хочу висловити слова подяки своєму дизайнеру Насті, яка не тільки виконала проект зі 100% попаданням у втілення моїх бажань, але й подарувала масу позитивних емоцій при спілкуванні та ще багато-багато всяких приємних дрібниць, завдяки яким я отримала більше, ніж очікувала.

І найголовніше, що дизайнер знайшов повністю підхід до мене як до клієнта, мені було комфортно працювати і у нас була повна гарномія з дизайнером)

Ще раз дякую за проект. Буду й надалі з Вами працювати, тому що Ви професіонал своєї справи ️

Диана
29 октября 2021 в 15:57

Дуже рідко залишаю відгуки, але в даному випадку просто у захваті. Це мій перший досвід із дизайнером. Хочу висловити слова подяки своєму дизайнеру Насті, яка не тільки виконала проект зі 100% попаданням у втілення моїх бажань, але й подарувала масу позитивних емоцій при спілкуванні та ще багато-багато всяких приємних дрібниць, завдяки яким я отримала більше, ніж очікувала.

І найголовніше, що дизайнер знайшов повністю підхід до мене як до клієнта, мені було комфортно працювати і у нас була повна гарномія з дизайнером)

Ще раз дякую за проект. Буду й надалі з Вами працювати, тому що Ви професіонал своєї справи

Саша
09 сентября 2021 в 12:55

Дякую за чудовий дизайн нашої оселі. Дуже комфортно і легко працювати із справжнім професіоналом своєї справи. Анастасія вміє слухати своїх клієнтів і з перших ескізів здатна здивувати, дуже уважно відноситься до кожної деталі інтер'єру та забезпечує відмінний сервіс. 100% задоволений роботою та однозначно рекомендую. Дякую!

Евгений
04 мая 2021 в 11:59

Очень доволен сотрудничеством с Анастасией. Работали уже дважды и, надеюсь, не в последний раз.
Если коротко охарактеризовать работу, то могу отметить такие качества, как:
- глубокая проработка проектов (не по шаблону)
- умение выслушать пожелания клиента и учесть их в работе
- выдерживание оговоренных сроков
- внимание к деталям, размерам, прорисовке.
- по созданному проекту легко, приятно и понятно работать в дальнейшем как отделочникам, так и мебельщикам.
Спасибо.

Сергій
22 апреля 2021 в 15:36

Приємно працювати з професіоналами. Дизайн проект квартири був зроблений дуже якісно і саме головне - враховуючи усі наші побажання!

Евгений
16 марта 2021 в 10:40

Дуже задоволений співпрацею з Анастасією. Працювали вже двічі і, сподіваюся, не востаннє.
Якщо коротко охарактеризувати роботу, то можу відзначити такі якості, як:
- глибоке опрацювання проектів (не за шаблоном)
- вміння вислухати побажання клієнта та врахувати їх у роботі
- Витримування обумовлених термінів
- увага до деталей, розмірів, промальовування.
- за створеним проектом легко, приємно та зрозуміло працювати надалі як оздоблювальникам, так і меблярам.
Дякую.

Ірина
15 февраля 2021 в 5:08

Очень приятная дизайнер Настя:) Знала что я хотела. Четко по договору и бюджету. Современный дизайн и все новинки по ремонтам. Рекомендации по выполнению, помощь в подборе материалов. Очень не навязчивая подача. Предлагает много на выбор. Я осталась очень довольна и советую всем своим знакомым.

Тамара
06 ноября 2020 в 18:25

Анастасіє, Вас, як дизайнера, порекомендували нам куми і ми задоволені, що обрали саме Вас! Ви запропонували нам декілька варіантів планувань квартири із розміщенням меблів із врахуванням перепланувань квартири. Працювати з Вами, як виявилось, дуже легко – Ви все чуєте, берете до уваги і навіть вмієте зрозуміти з пальців та перенести на папір. Все вийшло стильно, функціонально, практично та на своїх місцях. В наших працівників навіть не виникає питань, все чітко, грамотно та велика кількість креслень. Анастасіє, Ви беззаперечно професіонал з безкінечним терпінням, розумінням та працьовитістю. Ми з нетерпінням чекаємо закінчення ремонтних робіт та переїзду у свою нову та ідеальну квартиру! Щиро Вам дякуємо за Вашу працю! З повагою та побажаннями творчих успіхів та цікавих проектів, сім’я Дрозда!

Andrii
12 октября 2020 в 17:13

Варто розпочати з того, що я, довгий час шукав дизайнера для дизайн інтер'єру квартири, навіть намагався трішки сам
створити дизайн, але я не міг це все організувати в єдине бачення майбутнього дизайн інтер'єру. І так сталось, що я натрапив на рекламу в Instagram - Yuskova Architects. І це напевно той момент коли, знаходить той хто шукає). Я задоволений що обрав саме Вас! Під час роботи над дизайном, Ви запропонували декілька варіантів
перепланування приміщення, мені сподобалось рішення на якому ми зупинились. Також мене здивувало те що Ви відразу зророзуміли як я хочу щоб виглядала квартира. Працювати з Вами було просто і легко. Кожний сантиметр квартири є функціанальний - це те чого я хотів. Все вийшли стильно, модерно, кожна деталь має свій акцентуючий елемент. Анастасіє, Ви однозначно професіонал який любить свою справу, з розумінням ставитесь до вимог клієнтів і допомагаєте втілити задум в реальний проект.
З нетерпінням чекаю заїзду в квартиру своєї мрії! Щиро Вам дякую за Вашу працю! Бажаю цікавих проектів і творчого натхнення!

Добавить отзыв