UAOTZYV.COM

TAKSA - Мобільні аксесуари

Адрес Вінниця, вулиця Келецька, 78
Телефон +380 (97) 049-40-40
Часы работы 09:00-20:00
Сайт taksa.com.ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 4.5 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
TAKSA - Мобільні аксесуари — Вінниця, вулиця Київська, 54
ФОТОИМПЕРИЯ, МАГАЗИН / TAKSA - Мобільні аксесуари — Вінниця, вулиця Короленка, 35
TAKSA - Мобільні аксесуари — Вінниця, вулиця Некрасова, 1
Похожие компании в категории
ALECO — гаджети, аксесуари та побутова техніка — Вінниця, м Вінниця, вул Хмельницьке Шосе 82 смт. Крижопіль, вул. Чабанюка 15 м. Бар вул. Героїв Майдану2/10 м. Шаргород вул. Героїв Майдану 217А1
Дешевше — Вінниця, вулиця Василя Порика, 16
MOYO.UA / Мойо — Вінниця, ТРЦ Мегамолл, вулиця 600-річчя, 17, 1й поверх
Алло — Вінниця, вул. 600-річчя, 17Е, ТЦ Мегамол

TAKSA - Мобільні аксесуари отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Гість
21 июля 2023 в 22:22

Продавці допомагають вибірково, і коли не хочуть шукати той чи інший товар, кажуть немає. Навіть не намагаються допомогти. Дуже обурило таке відношення. Сервісу взагалі ніякого, швидко, але неякісно.

Павло
25 марта 2023 в 19:45

Продали браковані навушники. При пред'явленні претензії пішли з ними в другу кімнату, повернулисб з подряпиною. Відмовили і поверненні коштів чи заміні навушників. Не рекомендую.

Павло
25 марта 2023 в 19:44

Продали навушники браковані. При пред'явленні претензії пішли в другу кімнату з ними. Вернулись уже з подряпиною і відмовили в поверненні коштів чи обміну навешників. Не рекомендую

Михаил
20 апреля 2022 в 12:10

Дуже сподобався цей магазин! Привітний персонал, чудовий вибір чохлів на телефон та різноманітних гаджетів, ціни супер! Ціна захисного скла - 50грн! За 5 хвилин якісно поклеїли на телефон, ще й смачною кавою пригостили! Всім раджу

Саша
19 апреля 2022 в 14:14

Впевнено можу сказати, що у магазинах цієї мережі і вибір найкращий і ціни найприємніші. Як переконалась на своєму досвіді, то купую лише тут. Чохли, скло якісні і набагато дешевше, ще й поклеїти можна не дорого.

користувач
15 апреля 2022 в 16:58

Магазин чудовий, вміння доступно розповісти та донести до клієнта інформацію просто ідеальне. Дякую за чудово підібраний подарунок)

Сергей
13 апреля 2022 в 12:57

Гарний магазин. Зручні вітрини, що можно усе побачити. Привітний та грамотний персонал магазину. Приємно там бувати

FLake
12 апреля 2022 в 6:39

Как и все магазины данной сети, просто поражает своим количеством товара и их качеством, недавно приобрел себе блютуз наушники, с удовольствием пользуюсь больше чем полгода, никаких проблем не обнаружил)
Так же приобрёл там чехлы для своего телефона и наушников)
А так же поменял стекло на телефоне на который почти нереально найти что либо и это очень меня обрадовало, ну и не перестаю наслаждаться вкуснейшим итальянским кофе которым угощают всех клиентов и это совершенно бесплатно)
Вобщем и целом очень доволен сетью этих магазинов и всем своим знакомым советую и буду это делать и впредь)

Женя
12 апреля 2022 в 1:10

Чудовий магазин, з широким асортиментом товарів, вибір чохлів просто вражає, привітний персонал, який завжди готовий допомогти з вибором, якщо купувати аксесуари до мобільних телефонів то тільки в Таксі. Всім рекомендую.

користувач
09 апреля 2022 в 23:41

Дуже крутий магазин, великий асортимент вразив, ціни назвичайно низькі. Сподобалось обслуговування, продавці якісно поклеїли стекло дуже бистро та ще кавою пригостили. Раджу всім купляти тільки в магазині Такса.

Влад
07 апреля 2022 в 3:13

Данний магазин дуже подобається своєю просторістю і викладкою товару. Кожен товар можна побачити особисто, консультанти не продають з-під каси!

Мережа магазинів Такса - це найкращі магазини в сфері мобільних аксесуарів.

Також дуже здивувало, що у них в наявності постійно є такі автомобільні аксесуари, як пускозарядний пристрій, тримач для телефону, паркувальна карта, пилосос для автомобіля і багато інших!

Однозначно рекомендую данний магазин, якщо ви хочете швидке і якісне обслуговування.
P.s. Також після покупки пригощають дуже смачним чаєм або кавою?

Саша
01 апреля 2022 в 17:59

Чудовий магазин! Люблю його відвідувати за широкий асортимент товарів, низькі ціни та часто акційні товари! Гарне, професійне обслуговування покупців, приємна атмосфера з смачною кавою!

користувач
21 марта 2022 в 19:23

Ультрасовременный магазин с великолепным дизайном и превосходным качеством обслуживания, Европейского уровня! Очень радует то, что в нашем городе есть такие магазины! Молодцы!

користувач
17 марта 2022 в 14:51

Крутий магазин, величезний асортимент, компетентні консультанти які завжди допоможуть та й ціни набагато нижчі ніж в інших магазинах

Женя
17 марта 2022 в 3:41

Класний магазин. Завжди доброзичливий і привітний персонал. Вільно володіють декількома мовами (українською, англійською, російською). Компетентні та дуже лояльні до клиентів. Безкоштовно пригощають кавою. Великий вибір дрібної електроніки. Супер!

Женя
14 марта 2022 в 7:40

Хороший магазин, давно купую всі акси лише тут. Персонал завжди допоможе у виборі. Ціни найнижчі по місту. Рекомендую!

користувач
11 марта 2022 в 1:36

Заміна захисного скла. Хлопці молодці, дякую за сервіс. Не встиг допити каву як все готово. Швидкість = якість = ціна. На сьогоднішній день конкуренція даних послуг на ринку велика але відзначу, що магазин ваш в ТОПі.

Михаил
06 марта 2022 в 8:26

Дуже приємні ціни, особливо в порівнянні з магазинами, які знаходяться поруч. Продавці завжди порекомендують та підкажуть, а також пригостять смачною кавою.

Сергей
01 марта 2022 в 10:43

Ультрасучасний магазин у самісінькому центрі мікрорайону Вишенька.
Зроблено усе для комфорту та задоволення.
Найкращі ціни. В 5 разів дешевше а ніж у сусідньому торговому центрі. Поки очікував поклейку скла пригостили кавою та зміг присісти на зручному дивані. Охайні та чисті вітрини з товаром, обізнаний персонал. Тільки асортимент захисних чохлів вражає. А ще, тут можна підібрати класні блютуз колонки, повербанки зарядні пристрої. Є такі товари що навіть в Інтернеті не бачив. А тут ще й можна розпакувати та отримати на придбаний товар гарантію.
Для того щоб переконатись потрібно просто завітати до цього магазину!

Владимир
24 февраля 2022 в 19:30

Дуже сподобалось. Звичайно трошки довелось постояти в черзі- ну а як по-іншому, місцина популярна. Продавці дуже толкові і професійні, швидко знайшли потрібний мені товар. Ціни до речі дуже помірні, а купивши щось можна посмакувати непоганої кави. Одним словом еталонний магазин, всім рекомендую)

Добавить отзыв