UAOTZYV.COM

MOYO.UA / Мойо

Адрес Вінниця, ТРЦ Мегамолл, вулиця 600-річчя, 17, 1й поверх
Телефон +380 (800) 50-78-00
Часы работы 10:00-21:00
Сайт moyo.ua
Рубрики Магазин электроники, Компания-разработчик бухгалтерского ПО, Магазин бытовой техники, Салон сотовой связи
Оценка 3.9 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мойо / MOYO (смартфони, ноутбуки, техніка) — Вінниця, вулиця Євгенія Пікуса, 1-А
MOYO — Кривий Ріг, ТРЦ Ліберті, Поштовий просп., 35б
Похожие компании в категории
ALECO — гаджети, аксесуари та побутова техніка — Вінниця, м Вінниця, вул Хмельницьке Шосе 82 смт. Крижопіль, вул. Чабанюка 15 м. Бар вул. Героїв Майдану2/10 м. Шаргород вул. Героїв Майдану 217А1
ВМ-Техніка — Вінниця, просп. Коцюбинського, 78
Магазин Ельдорадо / Eldorado — Вінниця, просп. Коцюбинського, 78
Дешевше — Вінниця, вулиця Василя Порика, 16

MOYO.UA / Мойо отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
17 октября 2021 в 23:55

4 дні назад хотів оформити покупку ноутбука, заплатив пристойний перший внесок, остальну суму розбив на оплату частинами. Ноутбук мені був потрібен терміново. Але нажаль їх працівник допустив помилку при оформленні покупки. Вони оформили повернення коштів, але гроші в повній сумі не повернулись досі. Повернулись кошти за перший внесок, а за оплату частинами ні. Ноутбук потрібен мені вкрай сьогодні. Мій старий не витянував тих задач які я перед ним ставлю, і позичений ноутбук маю уже повернути. Магазин не згодився йти ні наякі уступки, пропонували лише оформити розстрочку, за яку я мав ще й додатково доплатити. Висновок: наразі я залишився без грошей і без ноутбуку і витрачено багато часу на те що почути від них "вибачте але ми нічим не можемо допомогти". Нікому ніколи не раджу купувати нічого в цьому магазині.

Ягорлицький Вячеслав
01 сентября 2021 в 18:49

4 дні назад хотів оформити покупку ноутбука, заплатив пристойний перший внесок, остальну суму розбив на оплату частинами. Ноутбук мені був потрібен терміново. Але нажаль їх працівник допустив помилку при оформленні покупки. Вони оформили повернення коштів, але гроші в повній сумі не повернулись досі. Повернулись кошти за перший внесок, а за оплату частинами ні. Ноутбук потрібен мені вкрай сьогодні. Мій старий не витянував тих задач які я перед ним ставлю, і позичений ноутбук маю уже повернути. Магазин не згодився йти ні наякі уступки, пропонували лише оформити розстрочку, за яку я мав ще й додатково доплатити. Висновок: наразі я залишився без грошей і без ноутбуку і витрачено багато часу на те що почути від них "вибачте але ми нічим не можемо допомогти". Нікому ніколи не раджу купувати нічого в цьому магазині

Алексей
06 июля 2021 в 5:14

Практически всегда обращаюсь за техникой именно в Мойо. Без проблем покажут, по мере опыта расскажут. Всегда доволен визитом и сервисом

Дима
22 апреля 2021 в 16:00

Продавець Сергій дуже допоміг, звертайтесь до нього все гарно обслуговували та добре відносились)

Роман
17 декабря 2018 в 4:48

Єдине місце у центрі Львова в якому я зміг знайти USB type-A - USB type-C кабель. У інших магазинах навіть не чули про USB type C.

Женя
06 декабря 2018 в 19:54

Ціни в магазині і онлайн відрізняються, але можна з персоналом домовитись і оформивши замовлення онлайн зробити покупку дешевшою)

Саша
01 декабря 2018 в 6:53

Хороший вибір, не найнижчі, проте і не зависокі ціни (а в центрі міста взагалі одні з найнижчих. _.)
Окремо хочеться поставити 5 зірок працівникам, які прекрасно знають свою справу та особливості товарів, які продають.

Олег
29 ноября 2018 в 22:43

Замовляв дитяче крісло для годування, швидко доставили, товар можна забрати з магазину до 22: 00.

Артем
07 ноября 2018 в 6:41

Не сподобався персонал, сказали що є товар, приїхав з іншого кінця міста, виявилось, що помилились.

Артём
01 ноября 2018 в 14:29

Нормальные цены, нормальные продавцы, правда не всегда и не всё знают о товаре который продают, но разве всё можно знать?

Денис
30 октября 2018 в 14:11

Хороший магазин. Совершал покупок кучу раз. При обнаружении брака - меняли на аналогичный товар без брака без проблем. Всем рекомендую!

Ярослав
20 октября 2018 в 16:48

Просто "хорошо", что есть такой магазин (бесплатная доставка, вполне адекватные консультанты, несколько точек выдачи) (цены среднестатистические). Товар пришёл, а уведомление мне не пришло. Пришлось звонить самому, уточнять. Всё понимаю, человеческий фактор никто не отменял;)

Добавить отзыв