UAOTZYV.COM

Літин Сад отзывы

Адрес Літин, вулиця Ватутіна, 15
Телефон +380 (97) 966-06-92
Часы работы 08:00-18:00
Сайт litynsad.com.ua
Рубрики Магазин товаров для дачи и сада, Интернет-магазин, Оранжерея, Оптовая продажа саженцев
Оценка 4.5 43 отзыва
Похожие компании в категории
Садовий центр Свитязь / АГРОМАГАЗИН 2 СОТКИ — Вінниця, вулиця Батозька, 9-Б
Садовый центр Антураж — Якушинці, вулиця Садова
мережа САДОЧОК — Вінниця, вулиця Чехова, 4

Интернет-магазин Літин Сад отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надія
28 апреля 2023 в 11:32

Доброго дня, не можу радити даний магазин, пересорт саджанців: замовляла бузок Шарль Жолі, а прислали Аукубафолію, підписану, як Шарль Жолі. Прийшло 10 красивих саджанців горіху і жоден не був підписаний. Шкода грошей плюс зіпсований настрій.

Руслан
13 февраля 2023 в 15:57

Нікому не рекомендую цей розсадник. 5 років назад замовив саджанці черешні Присадибна, Валерій Чкалов та Регіна, після урожаю в цьому році зрозумів що ці шахраї з сортами мене обдурили. Вказані сорти, які в мене виросли з саджанців взагалі не відповідають описам та смаку сортів. Після звернення до керівництва отримав відповідь: так в вас же виросли черешні, а не сливи, ну що тут скажеш, нема слів- одні емоції. В цьому році буду перещеплювати ще й їхню яблунню куплену раніше на інший сорт, так як сорт також не відповідаю заявленому. Перейшов до інших більш відповідальних розсадників. З цим розсадником нікому не рекомендую зв'язуватись. Красиві картинки на сайті та повна безвідповідальність керівництва.

Григорий
17 июня 2022 в 21:00

Купил гортензию. На сайте выглядит очень красиво. В реале выросло нечто другое - убедитесь сами (фото). Так называемый "директор", Роман, отморозился - вместо извинений заявил, что этой гортензии нет в наличии (хотя на сайте она в наличии) - звоните, говорит, следующим летом. Делайте выводы об этой шарашкиной конторе с этим горе-"директором"!

користувач
23 марта 2022 в 7:00

Саженец персика дошёл прекрасно! Единственное что было странно, так это то что на сайте саженец персика длинной от 160 до 200 см, а мне пришел саженец высотой в 129 см, но это не главное, так саженец здоровый и с хорошей корневой системой!

Саша
16 января 2022 в 11:32

Недавно, 11.11.2021, я зробив замовлення плодових саджанців на сайті Літин Сад. Як, виявилося, я отримав після взаємодії з Ними найкращі враження! Сам сайт дуже зручно, красиво, ілюстративно, змістовного, інформативно оформлений! Багатий вибір різних, різних культур. Можливо, навідь випереджає багатьох інших виробників за різномаїттям. А, як приємно, було спілкуватися з оператором- в веселій, привітній формі змістовно відповіла на всі мої запитання, та врахувала всі мої побажання та щодо замовлених саджанців. Самі замовлені плодові рослини, виявилися чудової якості: з потужною кореневою системою, красивою сформованою кроною на необхідній висоті (0.8 -1.2 м.). Молодці! Бажаю Вам успіху! Буду рекомендувати іншим покупцям відвідати Ваш сайт та здійснити бажані для них замовлення!

Женя
27 декабря 2021 в 9:17

В минулому році купувала сім сортів винограду, весь прийнявся, дав дуже гарний приріст за цей рік вегетації. Я задоволена посадковим матеріалом.

Женя
17 октября 2021 в 18:18

Щиро дякую за саджанці! Замовляю не вперше і завжди все добре. Рекомендую купувати саджанці. Завжди хороші і якщо потрібно дадуть професійно консультації.

Саша
11 октября 2021 в 8:24

Заказываю саженцы деревьев второй раз. Первый заказ был лет 5 назад. Заказывал 5 сортов яблонь, из которых выжила только одна. Остальные плохо росли и через два, три или четыре года засохли. Ясвязываю это с плохими сортами подвоя, так как они не хотели рости, и даже их подкормка с третьего года не помогала. Хотя саженцы на вид отличные. Посмотрим, как будет теперь.

Женя
06 сентября 2021 в 13:56

Більше 5 років замовляю, однак другий рік мене не задовольняє збір замовлень. Минулого року замовив 4 сорти полуниць, один з яких нейтрал. В подальшому виявилось, що всі сорти повторно протягом літа давали врожай ще 2 рази, причому зовсім не схожі на Кабрілло (саме цей сорт я замовляв) При спілкуванні з директором вияснилось, що всі рослини мені дістались Королева Єлизавета. Роман пообіцяв наступного року особисто зібрати мені замовлення. В сезоні 2021 я замовив уже 6 сортів полуниці, нагадав Роману про обіцянку особисто зібрати мені замовлення, на що він ствердно погодився. Яким же було моє здивування, що Мальвіна (пізній сорт) зацвіла разом з іншими сортами. На моє логічне питання Роман пробував переконати, що то з теплиці саджанці, тому так рано, однак навіть форма та колір ягоди не відповідає сорту. Окрім того, з 6-ти замовлених цьогоріч сортів також був 1 нейтрал (Кабрілло). І хоча торішня Єлизавета уже викинула другий раз квітконоси, наше "Кабрілло" ще чекає. Чекаю і я, гадаб, що даремно. Добре, що я трохи розбираюсь в полуниці, тож помітив підміну. Але, окрім полуниці, я щорічно замовляю персики, нектарини, сливи та ін. Плодові дерева. Тепер у мене сумніви, а чи завжди мені присилають те, що я замовляю?

Нина
05 сентября 2021 в 9:43

Замовляли в цій компанії садженець гортензії, усім дуже задоволені, квітка чудово прижилась. Зараз на осінь ще замовили 5 дерев, чекаємо з нетерпінням.) ?

Світлана
04 сентября 2021 в 6:31

Доброго дня! У Літин Сад замовляю не вперше. Саджанці відповідають дійсності, швидка відправка замовлення. Рекомендую!

Александр
22 августа 2021 в 3:40

Купував Донешту яблуню та Чорнокорку вишню. Добре растуть.
Абхазький мандарин опав листя. Чекаємо на нові з весною. Раніше швидко відправляли. Дякуємо за зворотний звязок.

Саша
17 августа 2021 в 2:34

Замовляла у минулому, 2020 році, дерева, прийшли здорові та міцні, охайно запаковані саджанці. За рік значно підросли. З нетерпінням очікуємо урожай. Дуже рекомендую!

Женя
16 августа 2021 в 20:51

Купували плодові дерева восени 2020. Швидка якісна доставка, пакування дерев чудове (корінці були свіжі та вологі, наче свіжовикопані). Саженці важко назвати однорічними, бо ми купували на базарі однорічки і вони були неначе прутик, а це справжнє диво, яке в нас би продавали за трирічний саженець. За доступною ціною, ціни просто неймовірні, Дуже задоволена обслуговуванням. На найвищому рівні, видно, що працюють професіонали своєї справи. Чітко і зрозуміло пояснюють. Дуже задоволена. Рада, що потрапила саме на Ваш сайт. І всім рекомендую. Дякую!

Елена
14 августа 2021 в 5:19

Замовляємо саджанці вже не перший раз. Що тільки не купували! І дерева (абрикоси, грудні, яблука, сливи, вишні, інжир), і кущі (жимолость, лохина), і полуницю. Саджанці завжди приходять здорові і добре упаковані.

Саша
12 августа 2021 в 8:13

Я вже робила заказ на осінь 2020 року. Саджанці гарні, упаковка професійна, все доставлено у відмінному стані. Усі саджанці з бірками. Восени посадила, все прийнялося. Гарне обслуговування. На запитання професійні відповіді. Можна сказати, європейський сервіс. Тому вирішила ще раз зробити замовлення саджанців саме у “Літин сад”. Рекомендую до співпраці.

Тарас
08 августа 2021 в 23:51

Купив яблуні Хоней Крісп, Чемпіон і ще парочку, всі прижилися цього року дали урожай. Також купляв персики і грушу Конференція- ще не плодоносили, але прижились добре. Бажаю всім удачної покупки!

Надія
05 августа 2021 в 23:20

Вибираючи саджанці чимало часу йде на саме на пошуки потрібних рослин: (, тому хочу відзначити зручність сайту ЛітинСад і наявність фільтрів, що дозволяють швидко зробити правильний вибір:)

Саша
05 августа 2021 в 2:55

Доброго дня! Минулого року замовляла у Вас саджанці білої і чорної шовковиці. Саджанці чудові, прийнялись, чекаю на урожай! Хочу ще посадити айву, так як цього дерева ще немає в моєму саду. Сподіваюсь що й цього разу прийде хороший саджанець. Дякую і бажаю успіхів!

Svetlana
01 августа 2021 в 16:00

Перше знайомство з "Літинсад" дуже приємне. Великий вибір рослин і дерев. Зробила замовлення дерев на весну. Дякую, що відгукнулись вирішвирув питання по замовленню по вайбер, так як я по телефону не спілкуюсь. А значить вас можна рекомендувати глухим друзям

Добавить отзыв