UAOTZYV.COM

EVACAR - Инновационные автомобильные коврики 3D ЕВА

Адрес Вінниця, провулок Толбухіна, 7
Телефон +380 (96) 855-81-81
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт evacar.ua
Рубрики Магазин автоаксессуаров, Интернет-магазин, Производитель
Оценка 3.8 64 отзыва
Похожие компании в категории
АТЛ Автосервис — Вінниця, Хмельницьке шосе, 130а
Tradeauto — Вінниця, Хмельницьке шосе, 7ий Км
ДЕКО, АВТОМАГАЗИН, ТОВ — Вінниця, вулиця Володимира Винниченка, 13
Шипшина — Вінниця, вулиця Гліба Успенського, 91

EVACAR - Инновационные автомобильные коврики 3D ЕВА отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ася
14 января 2024 в 16:46

Не раджу замовляти! Прийшли килимки не того розміру, обмінювати відмовились! Не надійні і безвідповідальний магазин

Иван
10 января 2024 в 3:01

Якщо ви готові до того, що після всіх уточнень, фото та відео салону, кліпс і т. Д. Вам приїдуть не зовсім такі килимки, не зовсім 3Д і кліпси вам прийдеться вставляти самим, бо їх робітники провтикали. То можете сміло замовляти. В результаті вислухаєте нуль конструктиву і вибачень від підтримки, і відео з ютюбчику, як все доробити напильником. Самому. І не важливо, що цю роботу ви вже оплатили їм.

Давид
07 января 2024 в 4:27

Замовив і не підійшли
Коли хотів поміняти просто заблокували номер і послали кудись подалі, не рекомендую повністю, і передоплату навіть не кидайте, навіть не купуйте краще замовте у перевірених і нормальних людей.

Pit
01 января 2024 в 21:10

Не вірьте гарній рекламі. Та їхнім відмазкам. РАДЖУ нікому не мати СПРАВИ з цією шайкою аферистів.

Геннадій
30 декабря 2023 в 17:24

Купив відразу після першої реклами, перевірено часом, як нові по цей день, рекомендую всім, велике дякую виробнику.

Александр
20 декабря 2023 в 11:30

Не марнуйте час, не витрачайте нерви. Все розраховано на "красиву вітрину" з відділком замовлень, відділком узгоджень замовлень, відділком якості замовлень.
Наразі маємо криворуких рукожопів та ухилянтів від податків.
Маємо криві килимки не той конфігураціі яку малюють та нерви.
P. S. і да, не слухайте коли розказують, що негатив пишуть конкуренти.

Элина
13 ноября 2023 в 5:48

Замовила ева килими і хочу сказити, що вони реально спростили уход за салоном!
Їхня водонепроникність - це прям чотко, особливо коли маєш активний розклад і ніколи не знаєш, що може трапитися в твоєму авто.
Практичності килимків Ева можна заздрити: легко встановити, просто очистити, і вони як нові. Я особливо люблю їх за стійкість до будь-якого бруду та плям - просто вимите, і вони виглядають як новенькі.

Марина
12 ноября 2023 в 13:45

На pajero sport коврики сіли дуже добре, купляла на подарунок, то чоловік залишився задоволенний. Все швидко, якісно, менеджери завжди на зв'язку, будьте готові робити фото салону для більшої точності. Дякую!

YURII
20 июля 2023 в 13:44

Всім Доброго дня!
Найкраща компанія по виготовленню килимків. Дуже задоволений співпрацею
Від першої розмови з консультантом до отримання замовлення. Замовляв килимки для Пассат б8 швидко якісно а головне що підійшли чудово і дякую за подарунок. Хотів від себе побажати компанії Ева Кар процвітання і побільше клієнтів.

Станислав
08 июля 2023 в 13:20

Замовляв раніше у хлопців і цього разу вирішив не винаходити велосипеда. Замовив повний комплект килимів+багажник. Якістю та швидкістю виконання залишився задоволений. Але мені здається потрібно трохи доопрацювати лекало водійського килима (хоча може так і замислювалося) Аутлендер Спорт 2016

Надія
23 февраля 2023 в 11:09

Замовляли комплект на весь салон + багажник. Недешево. Зроблена повна передоплата. Була оговорена 3d-лапа, але прийшли без неї. Менеджери футболили один до іншого, кожний розповідав що зараз переслухають запис розмови при замовленні. Потім пояснили що на нашу модель взагалі ця 3d-лапа не виготовляється. Але чому я про це дізнаюся тільки при отриманні замовлення? Магазин розрахований на одноразових покупців, тому що другий раз я точно сюди не повернусь. Нікому не рекомендую.

Сергей
01 ноября 2022 в 12:57

Большое спасибо EvaCar за бесцельно потраченное мое время. Если вкратце, заказал коврики (полный комплект 3D), мне перезвонил представитель фирмы, уточнил детали. Несмотря на то, что была акция и ко всем комплектам шли подарки, мне сказали, что подарок мне не положен и только после того, как скинул ему скриншот с их сайта, сказал, что будет в подарок коврик в дом. Ну да ладно, не в этом дело, может подарков на всех не хватает и у менеджера тоже есть дом, а коврика нет… Сегодня позвонил другой представитель и сказал, что я должен скинуть ему фото и размеры багажника авто, хотя при заказе мне сказали, что лекало на мой автомобиль есть. Я ответил, что сделаю фото, но размеры снимать не буду, так как у них должны быть все параметры. Профессионал фирмы сказал, что у моего авто три разных размера багажника и без размеров они коврик в багажник не сделают. Было ещё много разговоров, были нюансы и по салону, но в итоге я отказался от заказа. Предоплату вернули без проблем. В итоге заказал в другом месте. На мой вопрос, нужно ли снимать какие-то размеры авто, мне ответили, что можно сделать фото креплений ковриков в салоне и общее фото багажника. Им хватило марки авто и года выпуска. По поводу вопроса о снятии мерок, менеджер задал логичный вопрос - могу ли я снять правильно размеры и кто будет нести ответственность, если коврик в багажник не подойдет. Вообщем, EvaCar мимо, никому не советую.

Владимир
02 апреля 2022 в 6:11

Спасибо Вам. Всё сделали качественно. Ребята учитывают пожелания каждого клиента это очень важно.

Женя
25 марта 2022 в 15:15

Заказал ковры на Субару Форестер. Большинство ковров не подошло, в водительский ковёр установили крепление кольца, хотя в авто нету штырей под это крепление! И попросту снег будет забиваться в эти отверстая! Попросили новый переделать. Отправили на переделку, водительский ковёр какой был, такой и остался, говорят надо платить за новый! Хотя это они перепутали и прислали его с дырками…. Так что рекомендовать их больше не буду! Чтобы потом не выслушивать! Ещё и за доставку назад я платил.

Алена
15 марта 2022 в 12:27

Ковры у вас бомба. Берём уже второй раз. Хорошие лекала, идеально ложатся в салон. Быстрое изготовление

Олексій
11 марта 2022 в 13:57

Серед багатьох сайтів з пошиву ковриків EVA зупинився саме на цьому через можливість виготовлення 3d. Після оформлення замовлення, з представником відділу пошиву узгодили всі деталі (висота бортиків, кольорова гамма, деякі розміри). Все було виготовлено як слід і ідеально сіло в салоні авто. Рекомендую EVACAR!

Доповнюю свій відгук після майже півтора року користування ковриками.
В принципі матеріал ковриків не змінився, без тріщин, не просів, не змінив колір.
Але є 2 недоліки, на які хотів би звернути увагу виробника і потенційних покупців:
1. Металевий підпяточник. Як виявилось, це абслолютно не потрібний апгрейд, і навіть шкідливий. Аргументи:
- металеві кріплення з часом ржавіють
- нога на підпятонику дещо сковзає
- і саме головне, для монтажу потрібно зробити 4 отвори в коврику, а це порушує його герметичність! І через ці отвори протікає вода, яка збирається в сотах коврика. Тому, щоб не сиріло під ковриком, ці отвори потрібно періодично силіконити. Але так як силікон через певний час відходить від матеріалу коврика, то це потрібно робити постійно!
2. Металеві кільця для отворів кріплень до пола через певний час ржавіють, що значно шкодить зовнішньому вигляду в салоні. Тому, їх необхідно замінити на пластиковий варіант!
Саме ці недоліки знімаю одну зірку!

Саша
04 марта 2022 в 21:42

Замовив 3D килимки зробив передоплату 300грн. Зі мною зв’язався менеджер уточнив деталі і все було нібито чудово пока я їх не отримав
Килимки не відповідали розмірам, липучки на зворотній стороні встановлені там де вони не потрібні (до пластикових деталей салону вони не тримають) бортики 5 см не скрізь та дуже каряво зроблено. Водійський килимок без кріплень і обіцяного акційного підпятника. Виготовлення жахливе не відповідає домовленості з менеджером. Пошили не так як на картинках які надав менеджер для зразку (авто на фото один в один з моїм), а так як зручніше майстру по виготовленню.
Крім кольору мені не сподобалось нічого. На мої зауваження менеджер відповів, що з Вами зв’яжеться менеджер по контролю якості, а далі повний ігнор. 1959грн. (враховуючи доставку нової пошти) просто на вітер, мої рідні килимки яким вже 16років виглядають і сидят набагато краще. Жодних гарантійних документів не надали. Зразу після передоплати сервіс став жахливий.

Артем
01 февраля 2022 в 22:49

Качество ковриков мягко говоря на нуле, поставил их, они все деформированные, надеюсь выпрямяться. Но особое внимание подпятнику, вообще ужас, собери сам называется, да ещё если бы крепкж подходил, короче одно расстройство! Крайне не рекомендую за такие деньги 2850грн за что? !

Володимир
30 декабря 2021 в 20:28

Швидко, зручно, ціна відповідає якості. Менеджер Дмитро тел. +380964677493 фахівець своєї справи.

Евгений
12 декабря 2021 в 7:54

І так по порядку, замовив в них коврики на а6с7, зробили досить швидко, доставили у Львів, навіть якісно, і все би добре, але.

Прогадали з розмірами під кліпси, на прохання то змінити, спочатку писали, що спочатку відправлять на виробництво для уточнення, потім почали відписувати з періодичність раз в 3 дні, потім написали, що виправлять і знову кудись пропали. Казали пришлють нові кріплення, але я їх за тиждень так і не побачив і думаю, що не побачу. Справа навіть не в них, бо вони недорого коштують, справа в відношенні, як люди виправлять свої косяки!

Тому їм ставлю твердий колл за це, заслужили!

Якщо вам пощастить і вони с першого разу зроблять, як вам треба - тоді все супер, інакше можете забути, що вони вам щось перероблять, хіба що їхати суто до них у Вінницю:)

Добавить отзыв