UAOTZYV.COM

Эльдорадо отзывы

Адрес Вінниця, вулиця Привокзальна, 2
Телефон +380 (800) 21-76-08
Часы работы 09:00-19:00
Сайт eldorado.ua
Рубрики Магазин электроники, Магазин бытовой техники, Салон сотовой связи
Оценка 3 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Магазин Ельдорадо / Eldorado — Вінниця, просп. Коцюбинського, 78
Похожие компании в категории
ВМ-Техніка — Вінниця, просп. Коцюбинського, 78
Tehniko — Вінниця, вулиця Володимира Винниченка, 32
Фокстрот — Вінниця, вулиця Євгенія Пікуса, 1-А
ВМ-Техніка — Вінниця, провулок Костя Широцького, 3А

Магазин электроники Эльдорадо отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мистер ИНкогнито
25 августа 2022 в 22:13

Працював в цій шарашкіній конторі. Багато про шо можна розказати, але шедевр це коли людина купує новий ноутбук чи пк і за фантастичні гроші "специ" з віддлу "хайтех" встановлюють дравери з драйверпаку. Це пzzzzдець панове, хто в темі зрозуміє і оцінить.

Олександр
16 ноября 2021 в 13:03

Взагалі маю поганий досвід користання послугами цієї мережі. Але цей магазин (по вул. Привокзальній) залишає приємні враження. Чемний персонал. Але не дуже компетентний в технічному плані.

користувач
21 октября 2021 в 7:06

Первое: товар за которым приехали был дороже, чем указано на сайте и это при том, что консультант смотрел цену через компьютер. Когда мы сказали, что на сайте другая цена он сделал вид, что просто ошибся и что-то там не то посмотрел. На пару сотен гривен. Нормально ошибся. И второе, что не столь важно, но неприятно: вместе с товаром пробили пакет за 6 грн, который не дали. Увидели уже дома в чеке. Надувательство на ровном месте. Лично моё мнение: сеть магазинов может клиентам предоставлять бесплатно копеечный пакет, а не тулить его за деньги, тем более, что обычно покупки дорогостоящие.

Макс
17 июля 2021 в 21:21

Хороший магазинчик. Приветливый персонал. Цены на технику как и у всех конкурентов. НО если очень попросить можно получить подарочки что точно снимает разницу и между ценами с интернет-магазинами (может и не полностью, но сам процесс). ЭТО не реклама.) Всем классных покупок которые принесут вам радость и позитив.

Наташа
16 июня 2021 в 10:54

Консультанти привітні, людей було не дуже багато. На все, що цікавило відповідь дали, провірили чи працює тостер. Ніби все ок

Ірина
16 июня 2021 в 4:37

Магазин відносно не великий. Персонал привітний. Купували товар в іншому місті країни, але т. Я. Не вийшли 14 діб та гарантійний термін, за правом споживача, наявності потрібних документів, нам його замінили. Дякую.

Вадим
17 октября 2020 в 11:34

Супер сервис! Супер специалисты! Не навязчиво посоветуют! Очень рекомендую! Покупал мышку сломалась без всяких проблем забрали назад и поменяли на другую! Советую!

Олександр
21 февраля 2020 в 19:09

Дивний маркет, всі магазини, як магазини продають мовчки, а ця організація з сепарським корінням порушує тишу європейського міста

Віталій
10 декабря 2019 в 5:43

Типовий магазин техніки "Ельдорадо". Сподобався не надто нав'язливий персонал у цьому відділенні. Ціни як і в інших магазинів такого типу (подеколи дешевші). Чудове розташування та затишний інтер'єр. Загалом все добре.

Анна
29 ноября 2019 в 17:29

Персонал ужасный. Никто не подходит к тебе пока не позовёшь сам. Еще и не всегда хотят консультировать.

Инна
07 января 2019 в 13:29

Не задоволена цим магазином, пришла купувати дорогий телефон (майже 8000), консультанти почали наполегливо пропонувати свої налаштування, (взяла тільки антивірусник) який вони тільки вписали в чек, а в телефон не завантажили. Після того як я все оплатила, вони навіть не захотіли мені включити телефон, щоб його перевірити. Тільки нахамив. Не знаю за чим дивиться керівництво. Раніше все купувала в ФОКСТРОТ і тепер надалі буду купувати тільки в Фокстроті.

Олег
16 декабря 2018 в 7:19

Я можу лише нуль зірок поставити цьому магазину. Продали непрацюючу мікрохвильову піч не бажають повартати гроші в 14-денний термін. Я не розумію вище керівництво Ельдорадо, хто поставив такого некомпетентного директора. Можливо я хотів обставити весь будинок технікою, але тепер навпаки я нікому не буду навіть рекомендувати даний магазин!

Добавить отзыв